Faifaitau o le Aitio Amurni Jund Mary: Aso Taimilo Paga, Aso i le 2021

Anonim

O le tausamiga o le manuia o le taupou o le taupou, o se aso malolo lotu, na faamautuina ai le manatuaina o le taupou, faapea foi ma isi uiga lelei e silisili ia Iesu Keriso. E mai iinei i lea igoa talafeagai ua tulia - i lenei aso latou te faia ai le falelotu (o le atoa o le aso faamanatu. O le a le numera o le falesa a le Workund o le Amuia Manumalo Mary i le 2021, faʻatagaina ma faʻasaina gaioiga, faʻapea foi ma sina tala faʻasolopito - o le mea lena tatou te talanoa ai i aso nei.

O le a le aso o le a le aso malolo i le 2021?

O sui o le Orthodox Gochod Holding le falesa o le Richni Abrip Biggi Ianuari 8 (Crigrian Kalena), o le tausamiga e sau mai le aso muamua pe a uma le fanau mai a Keriso. A o le Katoliko, ua latou maua le aso faamanatu o muamua, Tesema 26, ona latou te faaaogaina le Kalinan Calendar.

Faifaiva o le tina sili ona paia o le Atua

Talafaasolopito faamatalaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faamanatu i le ausa o le tina paia o le Atua, na amata ai i tagata ua leva le taimi ua leva. E tusa ai ma faamatalaga aloaia, mo le taimi muamua o le aso malolo e tupu ile 681 o tatou vaitaimi. O lenei mea mamalu le faamoemoe o loʻo tuuto atu i le faʻamanatuina o la tatou tamaʻitaʻi, pe faʻapea na sau le Alo o le Atua i le lalolagi atoa.

Ae e ese mai foi i le taupou Maria, o lea na latou manatuaina e lenei tafaoga ma isi tagata mai le siosiomaga vavalalata o le Faaola:

  • Meso Tavita - o le tuaa tuaa i le natura o le Faaola;
  • Ua afifi faatasi Iosefatumu o Iosefa: le lalolagi le lalolagi o Keriso;
  • Ia paia Iakopo - le uso a le Alii, i le atalii o le Au Paia, le afifi.

Tulaga masani e te mafaia ma mea e te le mafai ona faia

Mo tull Lions i le aso 8 o Ianuari, e taʻua foi o se tamaʻitaʻi aso malolo, faaigoaina "babia Kashi." O lea, i aso o le ua leva, na saunia ai e le Siamani le Gorred Porote, sa latou togafitia ia malo ma o ma o latou malo. Na ou fanau mai i tamaʻitaʻi e tatau ona asiasia e le ogatotonu o le na fanau ina ia ofi i le fanau (usitaʻi), e aumai ia te ia se taumafataga faʻafiafia. E oʻo lava i ekalesia, na faʻatonu ai le Faamanatuga i luga o le au malaga ese, sa manaʻomia le faʻatagaina o se moligaʻo e maua ai le agaga ua maliu.

Babia porrid

O le a tatau ona fai I le aso malolo o le ketaoral o le sili ona paia o le virgin i aso nei?

  1. O ē o loʻo aveina aʻe i le Orthodom i le Ekalesia, le nofoaga o le tapuaiga ua faʻatuina, latou te faia tatalo faʻafetai i le tina o le Atua. Ma faasino foʻi ia te onaʻu ma talosaga mo le faʻaleleia o o latou olaga.
  2. A iai ni mea o loʻo i ai ipu i totonu o lou fale poʻo nisi mea e le aoga ia te oe, ona mafua ai lea o latou 8 numera i luga o lapisi, faamamaina o le avanoa mo se mea fou ma le puipuia oe.
  3. Afai latou te manaʻo e faʻateleina le tamaititi ma sa i ai se foliga matagofie, faʻaopoopo lelei - ua ou faʻatuina luga o le ulu.
  4. Ina ia tosina se tele o tupe i totonu o le fale - Fai atu i le agalelei i le au manumalo e o mai ma laei ma usu pese ma pese masani-crools.
  5. Ma le isi, ia Ianuari 8, o le Kalena a le Ekalesia o le aso foi lea o le perofeta paia o Tavita, o loo faafoeina faimusika. I le faa-Kerisiano, ua talitonu na mafaia e Ieova ona tausia se tagata mai se amio le mama o se uiga le ita, aveese le vevesi i totonu. I tua i tagata na talitonu a o taʻaloga a Tavita i luga o mumū, o ona pepese puipui tagata mai tagata leaga ma manu feai. O le mea lea, i le aso o le manatua a le au paia masani ona taʻalo musika measina, taumafai e fiafia, i ai i se vailaʻau maualuluga.

Tatalo i le Malumalu

Ma o a gaioiga e fesoʻotaʻi ai Faasaina?

  1. O le Tausamiga o le falesa lea e sili atu lona taua tele i le Faaola o tagata, aua ua faapaiaina o ia i le manatua o le taupou o Maria. Mai iinei e mulimuli mai le faʻasaina mo fafine maʻitaga (faʻapea foi ma o latou tane) e galue ia Ianuari 8. E talitonuina o lea e mafai ai e le pepe ona fananau mai ma le tele o le tino.
  2. E faasa ona galue ma teineiti e le o iai i tulaga: E le mafai ona faamamaina, fufulu, fai le solesvertwork.
  3. E tusa ai ma le talitonuga tuai, e le manaʻomia e sauniuni i le aso malolo o Kingel - a leai se tasi e mafai ona oti i le aiga.
  4. O le fa Fua e fesoʻotaʻi ma le mauaina o maea poʻo ni oloa faʻapena. A le o lea, o le maliu o se tagata e mafai ona iai se tagata o le aiga.

O le tau o le tau e faatatau i Ianuari 8

  • Oso i luga o le matagi malosi, nutimomone malulu - e tatau ona e faʻatali mo le malulu o le taumafanafana.
  • O le tau e lelei - o le la e susulu mai i le lagi - e le mafai ona e popole, aua o le seleselega maualuga o le milima o le a faapotopotoina.
  • O le tele o le televave e tupu i le lagi - o se malosi malosi o le a amata amata.
  • O le tele o chirting cinema ua lagona - o le a amata colizes freezes. Ma afai na amata ona ou usuina se Chaff - i le ese mai, ma faʻamafanafanaina.
  • Afai e agi le matagi mai i le itu i matu - o le malu o le a vave ona o mai.
  • I le afiafi o Ianuari 8, e iloa ai le po o le mumu o le susu - o le a latou muaʻi vaʻaia.
  • Na amata ona pipii le lagi i alofilima - i le lumanaʻi i le lumanaʻi.

Ma le mea mulimuli, suʻesuʻe le vitio i luga o le autu:

Faitau atili