O le taisefulu o le au Usimua ma le Papatiso o le Alii o Ioane: O afea o le a i le 2021

Anonim

O le au teuteu ma le Papatiso a le Alii o Ioane o le lotu faailo Kerisiano na faapaiaina ia Ioane le Papatiso. A e sau i le 2021, o lona faʻailoga i totonu e faʻataoto ai, faʻapea foi, e le mafai ona faia i lenei aso, mafaufau i mea o loʻo i lalo.

O le a le falepuipui o le Papatiso o le Alii John i 2021?

O le aso malolo e faamanatu ai i le isi aso talu le papatisoina a le Alii (Ianuari 19), o lenei, Ianuari 20 i le Morthodox i Kerisiano Kehorco. O lona aso e tumau pea le aoga i tausaga uma. Katoliko e faamanatu ai le tusi o le tusi mulimuli a le auvae muamua - Ianuari 7th.

I le tulaga lautele, o le tausaga e tele ni aso e fesoʻotaʻi ma le paia paia o Keriso:

  • Ianuari 20 - O le falesa o le Papatisoga o le Alii;
  • Mati 8 - O Le Aso e Faʻamamalu ai le Faʻamalu i le uluaʻi Toenā ma Lua Toe mauaina o lana mataupu;
  • Iuni 7 - O le lona tolu tagata o le ulu o le Au Paia;
  • Iulai 7 - O le manatuaina o le fanau mai o Ioane;
  • Setema 11 - aso, ina ua uma ona faatino le tagata amiotonu;
  • Oketopa 6 - Manatunatu i le Manatu o Ioane le Papatiso.

O faʻamanatuga sili ona taua o aso o le Kerisimasi ma le maliu o le muaʻi faʻamoemoe. A o nei aso tatou te taulaʻi ai i le aso malolo muamua - o le falesa o le Papatiso.

Faamatalaga o le Tusi Paia

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E talitonu le Orthodox i luga o le tuufaatasiga masani i le aso na sosoo ai mo le autasi a le Alii ma le fitafita aso malolo o ia o loo i ai i le mamalu le Atua i le lalolagi.

Ioane le Papatiso (pe pei foʻi ona taʻua tonu, auā na ia muamua ona na aumaia le afio mai o le Faaola) - e sili ona ia alofagia lava i le faʻa-Kerisiano ina ua maeʻa le taupou. E tusa ai ma le Au Paia tala lelei, Ioane na fanau i le aiga o matua matutua o le Korray o Sakaria (auai i le aiga o Arona) na tupu mai i le ituaiga o le tupu o Tavita).

Ioane Papatisoga ikona

Na fanau le tama ina ua matua i matua matutua ona matua, talu ai e le mafai ona fanau e Elisapeta fanau mo se taimi umi. O le tala lelei e uiga i le manatu o le muaʻi na tuʻuina atu i lana vaa o Gabriell gabriel. O Sakaria ma Eleituta na nofo i se atunuu tupu, o le itu i saute o Ierusalema.

Manaia! O Ioane le Papatisoga i le tina o le tina o le igoa o le susu o Iesu Keriso, o ia na te fanau mai mo le ono masina ao le i fanau mai le Faaola.

O le a aveese e le Aliʻi le tamaʻi papatisoga mai le oti mataʻutia, o e na te alu aʻe i pepe uma na mau i le nuʻu ia Peteleee Herota Herota. Na ave o ia e lona matua i le vao, lea na te Tupu ai i le malosi, tatalo ma lea taimi ma lea tusi. Na savali mai le Perofeta talu ona savali mai se tamaitiiti i se ofu mafanafana, 'ai le meli o le vao ma le proride (ituaiga o le akerise).

Na ia iloa, e tatau ona i totonu o le vao vao, e ui o le a valaʻauina o ia e Iesu Keriso ia te Ia, le mea na tupu ina ua 30 ona tausaga. Na mauaina e le Ueā muaʻi se valaaulia mai le Faaola ina ia talaʻi ai e uiga i le Atua ia Isaraelu. E le fefe le perofeta ia usitai, ia ua afio mai o ia i le talafatai o le tautalaga o lana saunoaga i le Mesia ua leva (Iesu Keriso). O Iutaia i le aotelega o le afiafi o aso malolo na o atu i le vaitafe e fai ai ni lotu faalelotu. O iina, ua amata ai ona ouʻa e Ioane, ma tautala e uiga i le manaʻoga e salamo i agasala na faʻatinoina ma vali i totonu o le vai.

O le uiga o afioga a le perofeta pe o i luma o le paʻu o fafo e tatau ona faia ni teuteuga tau amio mama, sauniuni mo le vaetamaina o le poto o le Atua. Ae peitai, o le papatisoga na faatinoina mai i luma o nofoalii mai aso nei mai le vaitaimi o le papatisoga o Kerisiano. Na saunia tagata mo le papatisoga mulimuli ane ma le fesoasoani a le vai ma le agaga paia. Ma le papatisoga o Iesu Keriso i tafatafa o le vai o Ioritana na faaalia i tagata o le moni moni o le Alo o le Atua, a afio mai le Faaola ma le agaga paia.

E le fefe Ioane o le Papatisoga O le talanoa faʻaalia lea e uiga i mea sese ma tagata masani, ma sui o le Elilute. Aua o le perofeta lava ia na mafatia. O lea o le pule o Herota Antipa (na tusia e lona atalii, irod sili) avatu le poloaiga e tuu le tusi e tuu ai le falepuipui. Na tupu lenei mai i le mea moni o loʻo tautala John i le tuʻua o lona toalua ma le feiloaʻi ma Irodi Sarodida. Na o le na o le mea e mafai ai ona tetea le uso toto o Herota Filifa.

Na sau le aso fanau o Herd, na faatulagaina le tele o taumafataga i le mamalu o lenei mea na tupu. Sa iloga lava le iloga o le Salomiya i le tafaoga - o le afafine o le İDA, na sisiva ai le sisiva, ia e saʻiliʻili atu ai le siva a tagata uma. Na faagaeetia Herota i FLAGA O Salomia, lea na folafola e faʻataunuʻuina soʻo se folafolaga o se teine, avea o ia i le afa o lona malo. O le kuka i le Merdada Gradua a le afafine muamua, ma o lea na ia fesili ai i le ulu o John le Uelela i luga o le ipu.

O le taisefulu o le au Usimua ma le Papatiso o le Alii o Ioane: O afea o le a i le 2021 10277_2

Na matua le fiafia le tupu i le talosaga, aua sa lelei ia taua i le au talaʻi o le Papatiso. Peitai na avatu ia te ia le tautoga i le tele o le mea na tuuina atu, na amata mai ona sili ona taua mo ia. O le mea lea, na ia auina mai se totoa i le falepuipui, na faasalaina ai o ia ona o lea o ia ma ulu atu ia te ia. Ua aumai lona ulu i le tao Sapenia, ma ua ia pasi atu lona tina. Sa solomuli IRODIAD i luga o le ulu o le perofeta, ona fai lea o ia mai fafo.

Ua maua e le ao le Paia o le au Paia o le muai foʻia Folafolaga. Na ia tanu o ia i luga o le Mama, tuʻu i totonu o se ipu. Ma se taimi mulimuli ane, ina ua eliina e se tasi tagata amiotonu le laueleele, o le roa o le faavae o le malumalu, ae na te tauemu i lona ulu ma tausipo ia te ia i lona ulu ma tausi o ia i le oti lava ia. O le oti, ua le lelei le fefe, tusa lava pe faapefea e le laʻau ona tuʻuaʻi i totonu o tagata, o lea na ia iloaina ai.

O le tino o le au amiotonu paia na tanumia e ana soo, o le aai o le i aitia. Ae e leʻi mavae atu le fasiotia o Ioane le Papatiso e aunoa ma se faʻailoga mo Herota Anetipa: O le Rebliblin onaligaloa o ia i le 13 o le matou vaitaimi. Ona motusia loa lea o lana 'autau ma efuefu le malo o Hasata na tosoina ai Herota, ma togi le lelei o lona ō. E tonu lava i le tasi tausaga talu ai, o le Anetito na avea ma pagota o le Emeper Emper o le Canumino.

I le taimi o le komiti faatonu o tusitusiga masani, na taunuu ai manulele e lua e lua na e punou i Ierusalema ma ifo i luma o le pusa oti a le Alii. Tasi o le tamaititi e vaaia se feteenaiga ma le Folafolaga solo, ona faʻaali mai lea e le Perofeta le nofoaga o lona ulu o lona ulu. Mai lena taimi, na amatafai ona faamanatuina le au talitonu muamua o le mauaina o le ulu o John o le aupito mai fafo.

Tulaga e te mafaia ma e le mafai ona fai

Naʻo le la aʻe aʻo leʻi 'ai, latou taumafai e inu ni nai ae o le vai ua faapaiaina mai le papatisoga - e ola maloloina i le tausaga atoa. Ma i le taeao, na o ai tagata talitonu i le malumalu, ma i fea foi na e faalogo ai i le talaiga.

Toe foʻi i le Fale mai le Lotu, alu i se meaʻai a le meaʻai. Tua o le taumafataga e faʻatagaina ona inu sina ava malosi, o le mea autu e le soona fai. A uma, Ianuari 20, Ivan-Bhunik e aofia ai, e talitonu o le aso nei e tatau ona e "inu" le "inu" mea leaga. Ae o loʻo matou talanoa e uiga i le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le ava malosi, mama lava e le tatau foi ona sosoʻo ai. Ma lena meaai le tumau, lea e totoe, e le lafoaʻi, ae fafaga ana fagafao poʻo manulele i le auala.

O le talitonu a tagata e faitauina ai pe a fai o se alii talavou poʻo se teine ​​talavou poʻo se teine ​​i se aso fiafia o le a lagona ai le malosi malosi - o lona uiga o lona lua afa ua faanoanoa.

Mai Ivanov o le aso (e pei ona valaʻauina foi e tagata ia Ianuari 20), o le osseshe amata - le taimi o le taimi ua faʻatagaina ai oe e faʻatagaina oe lava ma ipu aano o manu i ipu aano o manu i ipu aano o manu. Ma i luga o le maamoʻa nei, Ua faamalieina i latou i le faʻaipoipoga, ua latou masani - i faʻailoga o le taimi e sili ona manuia mo le faʻaipoipoga. E masani lava, o lenei vaitaimi e tumau i le lua vaiaso. Ma o le mataʻu, o le tele tele le umi o le tulaga tele e mulimuli atu, o ai lea tagata e taʻu atu: "E sili le tau o le sipili mo tagata uma."

Manaia! Ianuari 20 - O se aso lauiloa mo le papatisoga o tamaiti, e talitonu tagata o le a fiafia le nofoaga o le pepe.

Papatisoga o le Tamaititi

Mai le aso malolo o le Tagata, na maea ai le Kerisimasi a le Kerisimasi, na o le tagata galulue i le galuega malosi, e le mafai ona paie.

A O ia gaioiga e faasa Ianuari 20:

  • E le mafai ona fufulu - e le faaseseina;
  • Aua le aveina meaalofa mai tagata e le masani ai;
  • Taumafai e le o le leaga lagona - ina ia aua le tagi i le tausaga atoa;
  • E le mafai ona e musu e fesoasoani pe a fesiligia oe e uiga i se mea;
  • i lalo o le Fai le Pasi;
  • E le taliaina le misa, vili mai le tasi ma le isi i upu leaga;
  • E le mafai ona auai i galuega mamafa o le tino, feau o le fale.

Tau i le tau

O i ai ni faʻasalalauga tau mea e fesoʻotaʻi ma le aso o le fale papatiso lea a le Alii:

  • Ianuari 20 e malulu, ae ole taimi nei - i le taumafanafana o le a sina timu le timu, lamala;
  • E tele ao mai le lagi, i le taeao puao po o le kiona - o le a tupu se seleselega lelei;
  • I le vaiaso, na amata mai le aisa mai le aso malolo - e le o toe umi lava se faamafanafanaga.

E lauiloa foi i se ulugalii fiafia le taliaina e le fesoʻotaʻi ma le tau o le tau:

  • Na latou vaaia se vao o le vao poʻo le swan - o le tele o miti faʻafiafia o le a faʻatino;
  • Suʻi le isumu i le fale - o le a faʻalauteleina ai le aiga.

Mulimuli ane, ou te fautuaina le matamata i le statitic vitio:

Faitau atili