Aso o le Manumalo Matutua Tatiana: Pe a Faamanatu I le 2021, Uputuu

Anonim

Aso Sariana (atoa "Pri Marty Martyy Tatiana,) - Matau atu se aso malolo mo tamaiti aʻoga. O le mea mai le tugatasi e mai faʻamanatu i lenei aso, o le a le aso o le a iai i le 2021, o aganuu ma sauniga o le aso malolo o le a iloiloina i aso nei.

Tatiana aso i le Orthodoxy e faamanatuina i le aso 25 o le 25.

Talafaasolopito faamatalaga

O le Aso Paia o Tatiana o loo i ai se aso e le ofi ai, e pa'ū i tausaga uma ia Ianuari 25. Ma le tusa ai, i le 2021 o le a sili ona lelei talu ai - naʻo le 1.5 vaiaso.

O le Market tele Tatiana mo lona amataga o Roma o lona olaga atoa, sa ia auauna faamaoni i le Alii, ma le faamaoni o le tagata mativa. Ae e tutusa i le toatele o latou aoaoga na o ia i na mea, na sauaina e le lalolagi malosi, taumafai e faʻamalosi i le faʻatuatua i atua faapaupau.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Paia Tatiana

Afai e leʻi usiusitaʻi se tasi, na faʻamoemoe o ia i se tau saua - sauā faʻamataʻu ma masani ona faʻatinoina. Na tupu i Tatiana. Muamua e muamua ona ia taʻitaʻi i le malumalu o le Atua Alu, o lo o faʻafetai ai mo ia. Na latou le mafai ona faʻalauiloa tatalo Kerisiano e lafo mai ai le tupua e oʻo atu i le malumalu, ma fasiotia ai le tele o ositaulaga.

Ona faatali lea o Tatianana mo le saua sauaga, lea e mulimuli i nai aso. I le taimi o latou, 8 na fasiotia e faaauufuina e le teine ​​e ave faʻafuaseʻi ona vaaia o agelu ia atagia a latou feutaga. Ma o le Atua ua talitonu foʻi i le Atua faʻa-Kerisiano, o loʻo latou fesiligia e uiga i le loto faʻamauataa ia Tatiana, lea na 'ai ai le au pulega Roma.

Lauina e mulimuli mai e faʻasaʻo Tainana ia le tulaga, i le mea sa latou fia faʻaono, i le faʻamoemoe latou te taʻele atu ai. Ae na amata ona amio le mau e pei o fagafao - na tapunia i ona vae. 'Ua latou taumafai e tuʻu i sela, ona faanatinati atu lea i latou i i i i i i i i i i i i i i i i latou i le fale na fasia ma' aina latou.

Ina ua maeʻa se osofaʻiga umi o le tuʻili umi na faʻataunuʻuina i le aso 25 o le 25, 226 (fou o le taumafanafana). O le Ekalesia o loʻo faʻaalia mai i foliga o le au paia, ma o le aso o lona maliu na amata ona faitau faʻatasi ma se aso malolo.

Faapefea le ao o Tatianana le avea ma aso o le tamaititi aoga?

Lea e tatau ona e toe liliu i le tala - sili atu tonu i le 1755, ina ua sainia le Masiofo o Elizabeth Petroew. Lona tofi - faitau Ivan Shulavev na ia filifili e faifaipea le aso amata o le aʻoga i le aso fanau o lona tina Tatiana. I lea fesoʻotaʻiga, amata ona faʻailoa e tamaiti le Tatoaloa o lo latou patroo ma le faʻauʻuina, ma Tatiana o loʻo faʻamanatuina i tausaga taʻitasi i le faʻamanatuina o le mastercow University. Mulimuli ane, o lenei aganuʻu o loʻo liua ma liliu i se aso malolo mo tamaiti aʻoga uma i aʻoga maualuluga.

I le 2005, na filifili ai le pulega o le Rusia Federority i le Ianuari 25 e ave ai le aso o le tamaititi o Rusia.

Tulaga o le Aso Malolo

Na faamanatuina e tamaiti o le tagata Rusia o Tatiana na te le mautonu talu ona o le taimi lava o lona foliga. O lea ia e manatua ai manatuaga a Aton Pavlovich, ia Iulai 25, 1884, e pei ona faʻaʻaisa tamaiti, pei ona faʻaʻaisa. " I le taimi lava e tasi, o tamaiti aʻoga o tamaiti aʻoga i la latou tomai faʻafaigofie i faʻafiafiaga faʻamaualalo - latou te le faʻapaʻia lava i laua.

O le Punaoa faʻapitoa o se aso malolo mo le amataga o le 20 seneturi, ina ua fanau le aso fanau a le afafine lona lua o le Tupu o Niusa Iona i lenei aso. Ona latou taumafai lea i Tatiania le aso o tagata mauoa e faia se mea lelei mo tamaiti aʻoga - mo se faʻataʻitaʻiga, e avatu ai i le lagolago lagolago.

Ua galo i taimi o le Soviet faatasi ma le mamalu o Tatyanian i le tausaga le tumau, na latou manatua na o na pule. Toe fai le aso malolo amata mai le vaega lona lua o le 90s o le 20th seneturi. Ma o lea, e manatu o le aso e le gata o tamaiti aʻoga, ae faʻapea foi tamaiti aʻoga i totonu o aʻoga faʻatekinisi.

O tamaiti aʻoga malie, o le mea moni, na fausiaina i le tele o tu ma aga ma sauniga e fesoʻotaʻi ma Tatianan Day. Masalo o le sili ona lauiloa gete gete - vili polo. I lalo o le luʻitau o lona uiga o le freebie (o lena, laki, laki). Ma valaʻau i ai, e fesili tamaiti i ni fua faatatau lelei i le tusi suʻega ma se meaalofa masani, e aunoa ma ni taumafaiga taua.

Tamaiti Aoga i le aofia

Faʻafefea ona e valaʻau i le polo? O nisi tamaiti aʻoga e faia lenei mea i le fale (i totonu o le hostel), aʻo isi o atu i le faapaologa poʻo fafo - e talitonuina o avanoa o le manuia luga. Mo se aʻoaʻoga feutanaʻi lelei, oe manaʻomia le lulu o lau tusi suʻega, fai mai: "Bowl, sau!". Atonu e tupu o nisi tagata e lelei se lagona malie o le a faʻalogo i lau telefoni ma o le a tali atu ia i latou "o loʻo i ai i le ala lelei e faʻamaonia ai i le taimi lata mai.

E i ai le isi filifiliga manaia e manuia ai i le aʻoaʻoga. Ina ia faia, e tatau ona e tusia se fale i luga o le pepa mulimuli o le credit card. Atonu o se lapoʻa tele, ae o le asu mai le a pasi ai le itulau atoa. O le mea taua o le faiaoga mulimuli ane maua ai le kapeniā, e ui ina iloa e uiga i talitonuga a tamaiti aʻoga.

O le masani mulimuli a Tatianan aso, tusa ma iloiloga a tamaiti aʻoga, e galulue lava i taimi uma lava i luga o le "Reseteina." Afai e faʻatulaga le suʻega mo Ianuari 26, o lea taimi i le aso o Tatiana, e tatau ona e onana lelei ma tuu le tusi i lalo o le autu. Ae le o le faitauina ma le le o "mea faigaluega", a leai se isi mea o le a faʻafeagai saʻo. E te talitonu i ia faʻailoga pe leai, ae talu mai le taimi o aso tuai na iai se upu e faʻatatau i lenei aso malolo: "I le aso o Tatyana - o tamaiti aʻoga uma e onā."

O le a se mea e mafai ona ou, ma o le a le mea e le mafai ona faia?

Tatou talanoa nei e uiga i le faʻatagaina ma faʻasaina gaioiga e fesoʻotaʻi ma le Tatianan Day. A mavae uma, e le manaʻomia le galo i lea tulaga o tagata aʻoga uma, o le aso foʻi lea o le manatua o le maturo maturo, o latou na aafia ai lo latou faʻatuatua.

O lena la manaomia le faia o se aso malolo?

  1. Asiasi i le malumalu o le Atua, i le mea e masani ai masani le tatalo mo se manuia suʻesuʻega, faigofie ai le aʻoaʻoina o le poto. Ia e mautinoa e tuu le moligao o Tatian Tatian i le Ekalesia.
  2. O le aga masani, i lenei aso, o tamaʻitaʻi faitala falaoa i le isi, e faʻatusa mai le la ma pe a na toe taʻua le lalolagi i ana ave.
  3. A iai sau manaʻoga lilo, ona mafai lea ona e faia se aso malolo. O lenei alu, tuʻu le maualuga maualuga i le vaega o lou nofo ma o loʻo fai mai ai loto mama e faʻataunuʻuina lau miti.
  4. I le ponaā i Tatiana, o le aso o teine ​​talavou e tatau ona o atu i le vaitafe i le taeao lava, lea sa latou faamau ai i tuʻituʻi ma le fufuluina o fala. Mo se fesoasoani, na latou o mai i alii na ave le upega o le fala. Ona tatau lea ona tautau a le palapala i luga o le pa - ina ia vaaia e tagata uma, oka se manaia o loo soifua ai se fafine lelei i le fale. I nisi o tulaga, o se tagata folau na fesoasoani i le teine ​​ina ia faʻatulaga lona lava olaga.

Teine i le tagata

Manaia! E tusa ai ma le fafine tuai, le teine ​​na aliali mai i le malamalama o Tatiana na fuafuaina e avea ma fafine aulelei: "Tatiana i le itu o lo o tata ai."

Ae o le a Mea o loʻo i lalo o le faʻasa i le aso 25:

  1. Misa, feeseeseaiga, faasaʻolotoga o fesoʻotaʻiga, aemaise tagata. E talitonu o le aiga i le aso nei o se finau - O na tagata o loʻo faʻatali mo faigata tautupe mo le tausaga fou atoa.
  2. O galuega mamafa - fufulu i totonu o le fale, faʻasleveor ma isi gaioiga. Hover poloaiga i le fale alu muamua.
  3. E oʻo lava i Tatiana, e le mafai ona toe teʻena le fesoasoani pe a fai ua e fesiligia se mea. O le mea paia sili sa avea ma malosiaga o i latou e le manaʻomia, e faʻapea ia Ianuari 25 mo le itiiti ifo ma le lua o kopeki.

Ritals ma sauniga

Atonu e iloa e tagata uma o le "E fiafia tamaiti i le sauniga i le sauniga. Tele tamaiti aʻoga talitonu i le Makoia o le aso malolo ma faaalu le tele o tapuaiga i ai, E fesootai uma, latou te fesoʻotaʻi uma, faigofie "muliloga" uʻamea ". Sei o tatou mafaufau i ni auala lauiloa.

Faailoga le "poloaiga o le atulaulau"

Le faʻatinoina, saunia se pepa pepa o loʻo e tusia ai se tusi mama: o le faʻasologa o le tofi faʻale-lagi (mai luga, i luga o le faʻasologa lava ia:

"Ou te okaina (o le a le igoa o le faiaoga) ia talia le suʻega (o lou igoa) i luga o le mataupu (faʻailoa le aʻoaʻiga), tuu le rating". "

Mai le pito i lalo i le itu tauagavale e tusi ai "i le vave faia o le faatinoga!". Tuu le aso o le suʻega ma i le pito i lalo e tusi ai le "Tusi Faʻalelagi". Ia o le tusi e taunuu atu i le tagata e mauaina e tatau ona fufuluina i le faleuila. Ma faʻatali mo faʻaiuga.

Faʻaiuga e pasi se suʻega "Magic Maging"

O le mea lena e ave (soʻo se), o lea na e faia i le suʻega, ma ua maeʻa ona o i le aso na muamua atu. I le taimi lava e tasi, fai upu:

"O le a le sili atu i ou lavalava, o lea ou te tietie ai le suʻega!"

Riallite "Maua se Fiafia Tiketi"

Faia pe a e miti e uiga i le mauaina o sina fesili e mafai ona e tali lelei. A e filifilia se pepa ulufale, kolosi tamatamailima i lou itu tauagavale i lou tua ma mafaufau mafaufau:

"Agelu i tua o lona tua, faamatuu mai laʻu pepa."

Ma ina ua maeʻa le pepa, ua uma ona e faʻaloaloa i le fesoasoani a le itu taumatau - o le mea e tatau ona maua ai se tasi.

Riti "fesoʻotaʻi le poto"

O lo matou lcmoni ma le tele o se mea taua i le olaga, e ui lava e masani ona tatou le faia e uiga i ai. E ui i lea, afai e te autilo atu i lou mafaufau i totonu, e atiaʻe i maʻi, o le olaga lea o le a atili ai ona sili atu ona faigofie. O le malamalama e mafai ona fesoasoani ma i le manuia suʻega. E tusa lava ma lenei faasologa mo le po, o se aotelega o loʻo tuʻuina atu i se mea taua i lalo o le aluga, a o fai mai:

"Poʻo le autu, poʻo le poto, taʻu mai ia te aʻu le le iloa."

I se miti, e mafai ona e vaʻai i se numera tiketi, poʻo le fesili na toso ese atu. Poʻo se malamalama e mafai ona faʻamalieina ai oe i le suʻega pe a oʻo le tali saʻo lava ia.

Filifili le faʻamaoni e pei o oe, ma faʻatagaina o ia e avatu ia te ia togi maualuga i luga o le suʻega!

Faitau atili