Masnotta: talafaasolopito ma le faʻailoga o le aso malolo, lea e mafai, ma o le a le mafai

Anonim

Masnonta - e faasino i le vaega o aso malolo o aso anamua na o mai ia i matou talu mai taimi o le faapaupau. I tagata o tagata e manatua, eseese kariva ma upufou, o loʻo fai ma faʻasao fai ma taulaituliemalie, ma isi mea ou te fia taʻu atu ia te oe i mea nei. Saili foi le a le numera o le a i ai le pasese vaiaso i le 2021.

O le a le numera o mannitta i le 2021?

I le 2021, o se aso malolo Masnitta Falls ia Mati 1 , a Manunkaya Seadmatma o le a mulimuli mai ia Mati 8 i le 14.

Ina ia fuafua le aso, faʻataʻitaʻiga ile 56 aso i luma o le Aso Sa malamalama o Keriso, lea e 48 aso o le tele o le pou ma le aʻoga tau lenc

Masnitta Aso Malolo

Talaʻaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Masnutta muamua i Kievan Worth sa fesoʻotaʻi, pei ona fai mai le tasi lomiga, i le pa o le tausaga, e tusa ma le lua - veles - o le utupoto o le Atua. Ma o le lona tolu o lomiga e masani ona faʻaalia mai o Masletsta o le Tausamaʻaga o le Atua Sravic JumpSes o le Mauga o Marines. I le faʻatusaina o lenei atua Atua, oti, ma toe fuatai taualumaga. E i ai ni tagata se toalua: Winter O nisi taimi e amio ai i le ata o le le fiafia o le magafagafa, ma i le Spring - avea ma se teine ​​mumu na tumu i le malosi o le malosi.

Ua talitonu o le mataʻu lava ia, o le mulumulu masani i luga o masley), o le tutusa ma le Marrene. Ma o le faatusa o lenei mea, o tagata e faʻaumatia ai le fofoa o le atuatuvale, ae latou ole atu ia te ia e sau i totonu o se faʻaaliga, aumai ma le fiafia ma i latou.

I le faʻamanatuina o le karnival, na latou fai mai faʻafafa i le vevesi o le taumalulu, o loʻo faʻatali mo le faʻaalia o le vaomatua. O le tau o tagata e faʻaaoga ai le afi afi mumu, tietie uili ma le gaosiga o faʻapipiʻi.

Ina ua faamaonia atu i nei malo kerisiano i nuu Rusia, na suia le suiga o le Comanu e le Ekalesia i lona ala ma mauaina ai se uiga fou. O lea la o le vaiaso a Manunta saunia tagata talitonu i le amataga o le tele pou. O loʻo aʻoaʻo mai le Kerisiano e mo nei aso, e manaʻomia le faʻaitiitia o soligatulafono, ua salamo ma tagata uma o loʻo i ai i le tulaga o le misa.

I le lalolagi faʻaonapo, na faʻaitiitia ai tu ma aga tuai o lenei aso malolo fiafia. Na taua foi "Taverne", "faamaoni", "Fitugafulu", "faamaoni", "Doctoky", "SCEX", "SCEXI "," Faamaoni, "

O le Darnival Id atuga e aofia ai le 7 aso - mai le Aso Gafua i le Aso Sa. E moni e iloga lona laititi. O lea, tusa ma faʻamatalaga puipuia ia i matou, ua matauina e o matou tua'ā se tagata savali o se fasi mea. O fea o iai ni igoa uiga ese? O le mea moni sa i ai aso i luga ina ua tatau ona matauina se pou pror pend, ma le faʻaaogaina o aano o manu ua uma ona faʻatagaina. O le iʻuga, na iai se "tapulaʻa" vaitaimi o le taimi.

Manaia! E tusa ai ma talitonuga talitonuga, e le mafai ona tuʻufaʻatasia aʻu i luga o le faleoloa o meaʻai, o se faʻailoga leaga. I taimi muamua, ua tutu i le faia o le ekalesia seia oo i le toe tu mai ia Keriso.

I le faaiuga o le petroy vaiaso, o tagata ua uma ona sauniuni mo le Manuleniki sedmace. I le Aso Toonaʻi, o le Faʻamanatuga Ole Atoalani na faʻatulaga, ma i le Aso Sa i le aso, na taʻitaʻiina tagata i le tasi ma le aso malolo.

Susunuina i luga o le masnonta

Uputuu o Manuntureta

I aso anamua, ua amata faʻamanatu e le Crineval Valōltth Wealthy i le Aso Sa ma faʻaiʻu i le Aso Sa, pe a uma ona faʻamalamalamaina le televave. I le taimi lava e tasi, o aso uma o pasese na iloga lona tuufaoisia ma sa ia lava lona taua i lona paia. Na mauaina e fai ni gaioiga.

Aso Gafua - Igoa "Fonotaga" . Na amata ona sauniuni tagata mo le tele o faafiafiaga, ma sa latou faaaogaina tagata asiasi e asiasi atu i uso ma uo, o amioga a tagata aisogi - e lafo agaga o e ua maliliu.

Aso Lua - "puaa" ( fetaui lelei). I nuʻu e muamua, i le Aso Lua, e iai asiasiga, pe a fai e talanoa ma le tasi i le isi ina ia mafai ai ona fausia se paga. Aua le solia tu ma aga masani ma afai e te vaivai lava mai le tuʻua - alu i le aso i lenei aso pe o le le toe teʻeta faauo i le itupa o le isi itupa.

Aso Lulu - "Fabca." Mautinoa na e le itiiti ifo muamua na lagona le fuaitau "tuliloo o panikes". I le auala, e faapena foi le lona tolu o le tagata malaga o le popole, ina ua fiu le tina o lana ava ma tuu atu ia i latou e fia iloa. Na talitonu ai o le toatolu o le taalili lea, o le toʻatele na o ia i le toʻalua o le afafine.

Aso Tofi - "Rampeant" po o le "lautele Aso Tofi". I le aso fa o le vaiaso, na amata ona latou manogi le Carnival e fiafia ai. Sa na o se siva, taalo, siva, pesepesega, na feosofi mai ai tagata i faasitepu, na tau i le aufai mea e fausia ai le kiona, ao faia tagata uma i le kiona, ao faia tagata uma i le kiona. vaevaeina i le 2 'au - betantry ma anavali. A fausia le olo, amata ona taʻalo, faʻaalia ai au tau e lua o le au tetee.

Aso Faraile - "O le afiafi Dainy". Na alu le Aso Faraile, na alu atu ai le toʻalua o le fafine ma lona afafine ma lona ataliʻi, o lenei, o le panika a le panikale e tatau ona i ai. E tusa ma aganuu, e le pei o aʻu i le kamupani a le teine ​​uo teine, tulei i latou le tane a lana tama teine ​​a lana tama teine.

Aso Toʻonaʻi - "Castle Susu". O se tasi o aso mulimuli i luga o le maleni, ona tatau ona potopoto alii talavou i o latou lava malo o le tane - Muamua, yalokov (o lena, uso o le toalua). Ma afai e leʻi oʻo mai i le taimi mulimuli e leʻi i ai lo latou aiga, ona tatau lea ona latou ave ma o latou afafine e leʻi faaipoipo. Na ave e teine ​​o le aiga ma ana uo teine ​​i le tulaga lava e tasi.

Aso Sa - "Uaea" poʻo le "Faʻamagaloina le Aso Sa". Amata ona ogatasi i le sili atu o le sili atu o le sili atu. Sa tatau foi ona e ole atu i le moni ona e manatua ai le faamagaloga mai tagata uma oe oona ma latou manatua e tagata ua maliliu. Afai e tumau pea ni meaʻai i lenei aso - e tatau ona susunuina. Ina ua uma ona fufulu, o le ipu na alu i le taele i totonu o le falelotu. Ma i le sauniuniga, sa i ai se faatafunaina o le faatafunaina i le afi o le avega o fenuana. O lefulefu, sa tumau, na faalauteleina i luga o fanua - mo le maualuga fua i le tausaga fou.

Pancakes ma Berries ma le meli

O le a se mea e mafai ona ou, ma o le a le mea e le mafai ona faia?

Tatou amata i lena tatau ona fai i lenei vaitaimi?
  1. Fai panckekes i le agavaa. E le gata i lea, e talitonuina o le tele latou te sului, sili atu - o le a e ave i totonu o lou fale mea aoga. Aua le faia se tuusaunoaga tusa lava pe o loʻo e taumafai e faʻaititia le mamafa, nofo i luga o le meaʻai, ona o le muamua 'ai o le malosi - folafolaga soifua maloloina.
  2. I luga o le carnaval e le tatau ona toe malolo ma malolo. I tua o le isi itu, e amata ona latou amata faʻataʻitaʻia poloaiga i lo latou fale, seʻi mou atu mea e le faʻatamaʻia, o lapisi ma lapisi. Fausia se fale i le faasologa, ae aua le galo e uiga i le manaʻoga mo le faʻamamaina faaleagaga aʻo leʻi amataina le pou tele.
  3. Mo le salamo o le Aso Sa e tatau ona e faatatau i le salamo ia i latou oe na mafua ai le le ita.
  4. Fuafuaina le fiafia nofo i luga o le pasese vaiaso, alu i latou e malo i latou lava.
  5. E mafai ona fai se faʻapipiʻi ma mumu i le aso gataaga o le karnival, ma le lefulefu e taofia i le matagi.

Mai faasaina gaioiga Tufatufa ia mea:

  1. O le isi igoa o le Carnival o se Dairy-Cheese vaiaso. E taua i nei aso e fitu e aloese ai mai le 'ai o aano o manu pe a e fuafuaina se tele pou. Ae e faʻatagaina iʻa ma ipu.
  2. E le mafai ona e inu ava malosi.
  3. E le aoga le le lelei o le faiā, pateta, e ave ai isi - ese mai le faalavelave.
  4. Aua neʻi e faanoanoa ma aua neʻiʻi le ofu, aua o le karnival galueaina o se aso malolo fiafia.

Ritals ma sauniga

Tele o faʻataʻitaʻiga eseese ma o loʻo fesoʻotaʻi ai ma le o loʻo fesoʻotaʻi ma le pasese o le apitaga. Ou te manatu e mafaufau atili i ai.

Faamautu mo oa

E moni, ia faʻataunuʻuina e mulimulitaʻi i le maletoa o le vaiaso i fafo atu o le taulaga, o fea lava o le a mafai ai ona teteʻa le afi. Ona o le aoina mai o mea na latou le toe manaʻomia ua tafe atu i le afi. Susunuina o le matua, e te faʻaalia ai le auala e mafai ai ona e fou i lou olaga.

Matamata i mea e mumu, faitau upu:

"O mea e fiafia ma le le aoga ma le le aoga,

I loʻu olaga, ou te tatalaina le faitotoʻa i le fou.

Ia le le talafeagai le aso

Ma le carnival o le a ou aumaia le laki manuia ma polofiti. "

Agavaa mo le Faaipoipoga

O e fiu i le tuuatoatasi ma miti o le lua afa fonotaga? Ona mafai lea ona e faia se fonotaga faigofie i le karivati, ua fuafuaina e faatosina ai se pele i se tasi taimi i lumanai. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e alu i le motu o tagata o loʻo faamanatu, pe a faʻamanatuina le Carnival, ma o le motu o le motu o tagata na maua ai upu nei:

"Na o mai ma manalesianttureta, le fiafia o tagata uma na aumaia. Aumai Masletiture fiafia ma loʻu olaga, na ou o mai ia te aʻu loʻu faiā. Ia maua se tagata amio lelei o le a maua le fiafia o le faavavau mai i loʻu ala. Ia i ai. Amene ".

I le faʻaiʻuga faʻatolu taimi o le koluse lima.

Riute mo le soifua maloloina

A e saunia ni panikekes i luga o le kameni, tuu i latou i le falai, fai atu i se mea leaga tele:

"Fanangakers falai, ou te faaopoopoina le soifua maloloina. E pei o nei paniken ua avea ma mumusu, o lea ou te matua maloloina. Ia sau le soifua maloloina ia te aʻu, ma o tui uma ua mou ese atu. O laʻu upu e mausali, ma le mataupu o Lepko. Amene ".

Avantiod Patekakes 'ai ia oe ma fai ia i latou ma e pele.

Faitau atili