Aso o Siaosi manumalo i le 2021: O le a se fesoasoani

Anonim

O aso uma, o le Ekalesia o Orthodox Guident Martyrs Paia, o tagata paʻia ma tapuaʻiga a le Ekalesia. O le a le aso o le aso o George manumalo i le 2021? O le a se mea e fesoasoani e sili ona paia, o a mataupu o latou liliu i ai? O loʻu faʻatuatua i le taʻutinoga a le au paia na faʻamalosia pe maeʻa se mea taua na tupu.

Aso o Sisiga o St. George I le 2021 - Me 6, Novema 16, Tesema 9:35

Aso o Siaosi manumalo

O Le Lalolagi Fiafia Paia

O le lumanaʻi tele Martyr na fanau mai i Kapadodocia (o le Turkey i le taimi nei) i totonu o le aiga Kerisiano. Na tumau pea le tama e aunoa ma lona Tamā, ina ua tigaina le fili o le faa-Kerisiano. Tina ma lona Alo na siitia atu i Luga (Paleti) i ona aiga vavalalata ina ia maua ai le fesoasoani ma le puipuiga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

A o le lumanaʻi o le soifuaga paia, na ia ulufale atu i le militeli i Dioctitian - o le vaʻalele na fai ai le tauvaga. Talu ai o tomai o le militeri o se talavou na matua talisapaia tele, o lana galuega ma le nofoaga e mafai ona manuia. Ae o Dicklin sa latou maua o sauaga o Kerisiano. Na fefefe le pule i le vevesi, lea e mafai ai ona tuʻufaʻatasia e i tatou ia Keriso, o lea na ou filifili ai e fai se puipuiga puipuia.

A ua mai foi le au paia o le tofi o George, sa ia talaa mai lana meatotino, ina ia o atu i le finagalo o lana pologa ma sau i le pule. I le taliaina o Diokon, sa ia folafola atu ma le fefe o ia o se mulimuli ia Keriso ma auai i sauaga o ona uso i ona uso i lona faatuatua.

Ala o puapuaga

O le faamatalaga o le mea sili o le tautau na tulia le pule i le teʻi. Na amata ai ona lagona le lotovaivai i le faamasinoga ma le au faamasino poto ma le au auauna. George mai lenei nofoaga, taumafai e tauteina ma faatauanau soo. Ae na faatasia le alii talavou, o ia sa nofomau ai e aumai le taulaga i Atua faapaupau. Na loka le Warrior i le falepuipui ina ua ia toe mauaina loa i le taimi atoa lona mamafa ma suʻe le tali saʻo.

Ina ua tulia le leoleo e St. George i le falepuipui, na latou tuleia o ia i le pito i tua o suilapala. Ae ua filifili le Alii e faaali i lona mana ma le pulevale: o se tasi o kopi na faafuasei ona oti. Ae o lenei faʻailoga taua a le Atua e leʻi faia lea o ni mea faapaupau. Ae na maua e le Au Paia Gerige le fesoasoani faalelagi, faafetai na i ai se taimi o Hathumana puapuaga.

Amio, lea na faia i se tagata ese le tagata Samaria, o faigata ma sauaga. O le maturo maturo na nonoa i le uili laupapa, lea na faotuli ai fao Aelero. Pe a solia le uili o fao, o le tino o le toa na ia te ili atu, na gauai atu le mafatiaga. Ae e leʻi tuʻua e le Alii ana agasala matuia, ma ua toe lolotu mai loa le agelu mo Ras. O le iʻuga, ua maeʻa le tino, o le tino o Warrie sa matua maulalo ma le faʻafefe.

A e faamanatuina le aso

Ina ua tuua lenei vavega, e tele Dipel Diollaian talitonu ia Keriso, o Lona lava toalua. Peitai sa tumau pea le faigata o le po o le faigata mo lana talifanua. O le isi mea na sosoo ai o se lua lua, tumu i se isi lima, o loʻo tanumia ai Whiner i aso e tolu. Peitai na toe aumaia e le Alii ia te ia lona alofa tunoa, ma le maaaturoina o le oti maliu. Sa sao foʻi mai le Paʻia George ma pe a maeʻa mea na faia eona.

Ae aisea na faatagaina ai aʻu e le Alii e tauemuina mai e na mulimuli? Na o le mulimuli ane vavega uma ai, o lala o soo o Keriso na toe malamalama: na te fiafia i le luasefulu selau ma le tele o tagata na mauaina le faatuatua moni ma le fiafia i atua faapaupau.

Fai mai o le paia o Siaosi agai atu i luga o le tatalo na mafai ai ona toe faatuina e le Alii le soifua na ia. Ina ua filifili le pule i le tupua i le faatuatua ia Keriso ma fesili ia e toe solota mai le tatalo ua oti, na faia e George George. Ina ua la ese mai e le tuugamau ma alu ese le tuugamau, ma ua faalauteleina le talitonuga o le tapulaa i le Keriso.

E tele mea na faia e le mana o Gepege Givid e ala i le mana o Iesu Keriso: Lamaloina maʻi matuitui, kolosi faatagata o tupua, sa latou faʻasalalauina le faʻatuatua ia Keriso. O le pule i nisi mafuaaga e le o faanatinatiina e fasioti ia te ia. Ae a talanoaina e le toʻalua o le taʻitaʻi, le onosaʻi o le kesi: na ia faatonuina loa e tape uma ulu.

Mea ofoofogia

Mo mafatiaga ma le malosi o le faatuatua i le Atua o Sces o St. Siaosi, na latou faia se manumalo. Na ia manumalo uma faaosoosoga na auina mai e le tiapolo ia te ia:

  • fefe;
  • tiga;
  • alofa mo oe lava.

Peitai, o mea ofoofogia a le Au Paia ina ua le o se oti faaletino i le tino. E i ai le faʻaupu o Siaosi na faʻasaoina atoa le nofoia o tagata mai le gata oona. O lenei monster dwewlls e le mamao mai le beissit i le mauga o le mauga, gata ma aano o manu. Na masani ona sau mai le vaituloto o le palapala ma faoa tagata uma i se laina na maua.

Na fefefe tagata i lea tausaga uma latou te faalogo i le gata i le tilotilo atu i le vaituloto. Ma na o le taimi na aumai ai i le tupuga tupuga i le matafaga o le vaituloto, na saunia e avea ma se isi ua manua, ua tu mai se tigaia i solofanua. O le na alu ifo le lagi tupu mai i le lagi e fesoasoani mai i tagata e fesoasoani i tagata e mauto. Na mafai ona ia taia e ia se mana mataʻutia i le oti. Ina ua maeʻa le mea na tupu, sa faʻatasi uma tagata ma le atamamaiʻu na papatiso, ma o la latou numera 25,000 (ae le o faitauina tamaiti ma fafine).

Manatu o le Aso Faatupu Le manumalo

O a ni mea e fesoasoani

O Siataia a Kapepeme e toa na manumalo ai lea o le au tupuaga o aai faaleatutua ma ona atunuu. O se paʻepaʻe malosi i luga o se solofanua, taia le tao o le gata o le gata, mafua ai le talitonuina ma faʻaaloalo mo le faitau miliona o tagata faʻatuatua. Na faitauina le au Sa man ¯ a o se tuufaatasia o taua ma lafumanu. Aso Siaosi Victorious faaigoaina Yuriev Day. O Me 6, o le aso o le malologa ua pa'ū mamao atu i le taimi nei 6: Na tatalo foi le nuu i le lotu, ma talosaga mo ikoares paia ma faamanuiaga.

I le lalolagi o onapo nei o St. George e puipuia mai ai fili, e puipuia mai i faalavelave ma faalavelave. O loʻo togafitia foʻi mo fesoasoani i le foia i se lavelave o loʻo manaʻomia ai le manumalo. Atonu o loʻo i ai le faʻamasinoga, tauvaga i se masini mo galuega poʻo se isi nofoaga. Tagata taaalo ma maʻa e fai atu e tuu i latou ma le malosi ma le lototele i le feagai ma le fili.

Le Tatalo o St. George e puipui ai le vevesi:

Aso o Siaosi manumalo i le 2021: O le a se fesoasoani 10292_4

O lenei tatalo e mafai ona faitauina i aso uma pe a uma le tatalo i le tatalo i le taeao. Ma e le mafai ona tupu le faalavelave i le ao.

Tatalo mo le Fesoasoani i Galuega, Pāpefai:

Aso o Siaosi manumalo i le 2021: O le a se fesoasoani 10292_5

O lenei tatalo e fesoasoani ai pe a faia a latou lava pisinisi: puipuia mai faigata o tauvaga, aveese tulaga le fuafuaina, puipuia mai fili le mamafa. Ma le tatalo foi o le a fesoasoani e foia mataupu i le tele o taimi, o le a siitia ai ni faʻafitauli tau faigata.

Tatalo mo le Puipuiga faasaga i Siegy, temoni, tagata leaga:

Aso o Siaosi manumalo i le 2021: O le a se fesoasoani 10292_6

O lenei tatalo e fesoasoani i feteʻenaʻiga tulaga ma aiga, meaaiga, tuaoi, tagata o tagata, fili. Ae paga lea, e oo lava i ekalesia a Kerisiano e manaʻomia se tatalo talafeagai, o se tatalo faʻapitoa lena e malosi ai faasaga i le fili i fafo ma totonu (Lototasi - O manatu le mama).

Tatalo mai Nofo tuaoi, Maea i le Galuega:

Aso o Siaosi manumalo i le 2021: O le a se fesoasoani 10292_7

O lenei tatalo ofoofogia e sili ai nai lo le na o le na o le faapolopolofesa o le o le le faʻamaoni o uo leaga, ma e le faʻamaoni i tuaoi. E manaʻomia le faitau aʻo leʻi oʻo i le taimi le faʻatagaina i lou fiafia i ai, i aso uma. O le a le taimi e faitau ai? I le taeao, i le afiafi, i le taimi o le ao (pe a tatau ai).

Faitau atili