Honey na faasao: Mafaufauga, faailoga, togafiti faamaneta

Anonim

Aukuso E mauoa i aso fanau a le Ekalesia, o le tasi lea o meli ua sefe. I totonu o le lotu faaleune, na ia taʻua o le tausamiga o le amataga o le ola o le ola o le ola, o le sakaina lea o le Alii. O le latou fofoa o le mau a le Alii ma i lenei aso o lo o faamaloloina ai mafatiaga, ae maua ai le olataga ma le faamoemoe o le ola faavavau.

O lenei sefeina na sefeina ona o le amataga o le meli aoina. Peitai, o lenei aso e i ai isi igoa o le a ou faamatalaina ai i le mataupu. Ou te faasoaina foi o sauniga o le tosina i luga o tinoitupe o le meli, ma aumaia le teuga tupe ma le lagolagoina o le soifua maloloina. O laʻu uo teine ​​na tosina mai le fesili i lona olaga e sili ona faʻapaʻiaina i luga o le meli faʻasaoina ma le meli.

Honey Sargage

Ekalesia ma le amio Liol

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le fatu o lenei aso malolo, e i ai le tala o le ola-o le fua o le ola, lea na faapaiaina ai Iesu Keriso i Ona mafatiaga. Mo Lusia, o lenei aso malolo e taua tele, aua e faʻaputuputu ma se mea taua na tupu - le papatisoga o Lusia. O le a taua tele ia Aukuso 14, o se mea taua tele na tupu ai le Tamamatua pereniv Vladimir Krasno Sunny.

O lea aso, o le satauro faavavega o loʻo teu ai le ogaumu ma tapuaʻia o ia, na faʻapaʻia ai e ositaulaga vai ma le meli. Naʻo le amataina o le faʻaputuga faʻaputuputuina o le meli, ma e faʻapena foʻi i lenei aso tele. O le mea moni, o le Suafa o le Faaola e le faaaogaina i le lotu aoao, o se igoa mama aʻiaʻi. E sili atu ona faʻapitoa ia te ia ma malamalama poʻo le a le aso malolo o le mea.

Ae i le itu i saute o Rusia o Lusia, o lenei aso malolo e taʻua Makov - Makov. Na o le taimi nei, le toʻalu o fatu faʻaleaga, e faʻapaʻiaina i totonu o le Ekalesia. Ma le isi, i lenei aso ua faamamaluina ai e le Ekalesia tagata faamaturoina Maccaveyevi. E ui o le igoa o le Maliu e Fuafua ma Poppy, e le o fesoʻotaʻiga i le faʻapaʻiaina o fatuga sili. I Siberia, o Kalina o loʻo taofia i Siberia, o lea o le aso malolo e taʻua o Kalinist.

O Le Talafaʻasolopito o le Mauaina o Aso Faʻamaoni O Day Crotes i le amataga o le Meleniga ua leva, ina ua alu le malaga o le Elena onanene. Ua leva ona faitio Ua i ai i tagata Iutaia le nofoaga o le fasiotia, ae mafai lava ona e iloa. Ina ua maua ni tala, 3 salu, lea na faasatauroina e Keriso ma le fa 'ava. O le satauro o le Faaola na fuafuaina e le malosi faa atoatoa, o le fafine o Palosele na ia mauaina i ona vae, ina ua maeʻa le paʻi atu o se laʻau-avatu.

I talitonuga faʻavae o le Ekalesia i lenei taimi, ua faʻamautu mai ia le paʻu mo le taʻele 'aina, Batsvertheck ma o loʻo fufulu lava i latou. I lea tulaga, na maua ai e le aso malolo se isi igoa - sefe i luga o le vai. E ese mai lea mai le Faaola i luga o le mauga, e faamanatu ai i le aso 19 o Ieova.

O lenei aso na amata ona ao mai ai le meli. O le Beekens na faia e le au Beetis o le faʻailoga, maua le meli meli tumu i le meli ma fesoʻotaʻi ma le faapaiaga. Vaega o le Malega na latou o ese ai i le Ekalesia, sa tulia e seisi itu le mativa. Ina ua maeʻa le sauniga o le Ekalesia, o le aso malolo o le suetafata na faʻatafunaina i luga o le nuʻu. O TAGATA LELEI, Ae maise le talavou, ma alu ese ni siva ma fiafia i ai. Sa faia tagata uma ma le meli, na matou savali ai alii talavou seia oo i le taeao.

Honey Pie ma le poppy faʻatumu, Panckeke ma isi meainu suamalie na tanumia i luga o le meli faasao o le pa ma suamalie suamalie. O teineiti o teine ​​na fesosoina ma tama ma le au poppies, ina ia vave faaipoipo.

I se tusi! I luga o le Honey Faaola, e manaʻomia le taumafaina pe tusa o le tasi sipuni o le meli ua faapaiaina mo le soifua maloloina ma le umi.

Na faaiuina i le vai o ositaulaga vai o le faalotolua. Taitasi fiafia e saili e alu i luga o ia e aveese le faʻamaʻi poʻo le leaga. O teine ​​ma fafine na magoto ifo le nifo e teu ai talavou ma matagofie. I luga o le meli na teuina le taimi mulimuli na latou fufui ai i ni faʻailoga masani, pe a maeʻa le taimi lea na malulu ma talafeagai le aau.

Meli na faasausili

O le a se mea e le mafai ona faia mo se aso malolo

O luga o le meli na teuina, e manaʻomia le asiasi i le tautua, e faila Alms, foaʻi atu i le malumalu. E mafai ona fai le tolopoina o se vai mautu, ae e le taua. I lenei aso e mafai ona e pei o le le fiafia i le taeao o le taeao - mo le soifua maloloina. Afai matou te fufuluina le ato ma roses, o le a faasaoina le matagofie. Afai o loʻo matou fufuluina le fomai ma fualaʻau ma vaola, o le a faʻamalosia ai le soifua maloloina ma faʻamama ai faʻamaʻi.

I se tusi! O le faapaiaina o vai o le aupito faasaoina na te feusia agasala uma a agasala. O le tatalo atu i luga o le meli na teuina agasala uma, aemaise lava fafine.

O le vai malulu na faʻaopopoina i le fola o le pakete pakete e faʻamama le le lelei ma puipuia le potu mai le faʻaleagaina ma faʻafitauli. O le vai mai lenei aso malolo, faapaiaina i le Ekalesia, ua i ai le mana lelei o le faamalologa ma le faatenali o agaga leaga.

I se tusi! O le fesoasoani a se fafine tuʻufua sa manatu o se manatu fiafia tele: E manaʻomia le ulaula muliko. Na talitonu o lenei gaioiga e tosina ai le fiafia ma le manuia.

O le a le mea e le mafai ona faia i luga o le meli faasaolotoina:

  • fai galuega mataga;
  • suʻi, faʻaletonu, laʻei;
  • tauto, malosi, fai mai ma fili leaga;
  • Ia e faanoanoa ma tagi;
  • faamalie atu i le heli o alms;
  • sau i se meaai vave;
  • E 'ai le meli fou aoina i le faʻapaiaina i le Ekalesia.

I Aso Malo i le Ekalesia, e mafai ona e faapipiiina faʻafitauli, pe a fai e te le iloa tulafono o amioga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se vevesi tauletonu meli meli amata i Makov, sa matua faasa lava ona uma. E faigata foi ona taumafai hind se faaumaina fou a o le le faapaiaina i le Ekalesia. Na talitonu e mafai ona aumaia faalavelave.

Magical Rites i luga o le meli faasaoloto

Magic Rits

Talu mai le poppy lana sauniga i luga o le vai, na afua foi na faapaiaina. O le popoto i le tu maneta e taua tele: E le mafai ona faapalepale malosi. O le mea lea, o fatu poppy i tulimanu o le fale na ave i luga o Makov. Ma o le popoto, na faapaiaina i luga o le fitu save, na mauaina le malosi tulaga ese e tuli ai le auto. O se tagata mativa poki, o le na mo le 7 tausaga o le nofoaiga e faapaia ai.

I le Hoped Honey, o manaoga na faia, naʻo le togafiti na muamua o le sipuni muamua o le meli, na e oʻo mai mai le apa. O le mea moni lea na tusia ai le meli moni malosi moni ma mafai ona mafuta ma le tagata maʻi matua.

Faatulagaina e tosina mai tupe i luga o le meli

Faatasi ai ma lenei rite e mafai ona e tosina mai ai manuia tau tupe. E tatau ona e faʻatumuina i le meli se tamai fagu ma se uila mimilo ma tuu se tupe siliva iina. O le tupe e tatau ona maua mo le lafoina o oloa. Ina ua tuu se tupe i totonu o se fagu ma le meli, o le taimi lea e aunoa ma le tapunia o le tapuni, mimita o upu nei:

Honey na faasao: Mafaufauga, faailoga, togafiti faamaneta 10304_4

E mafai ona e faitauina le togafiti tasi, ae sili - 3 taimi. Ona tapuni lea o le fagu ma se tapuni ma lalafi i se nofoaga tuufua. O le mea taua e leai se tasi na vaai i ai. A maeʻa, le rite o le a mauaina se tupe mo le tausaga atoa.

Taupulepule e faatosina mai

I luga o le meli, mafai ona e faia se sipela lelei tele i luga o le au fai. Ina ia faia lenei mea, ia alapo i luga o Aukuso 14, alu i le faʻata ma seʻeʻe ma le laulu. Ona e tatau ona e fufui le limatusi lima i totonu o le fagu ma le meli ma tuu le satauro i luga o le paʻu i se faʻasologa:

  • I luga o ulu;
  • luga o le auvae;
  • i le alafau taumatau;
  • i le alatoto tauagavale.

Mo kolosi taʻitasi, e tatau ona e fufui se tamatamaʻilima i le meli. A tusia faʻailoga, e tatau ona e faitau i le isi tagata faʻatau e tosina ai le tagata faʻaipoipo:

Honey na faasao: Mafaufauga, faailoga, togafiti faamaneta 10304_5

Faitau le vaega lea tolu taimi, ona manava lea o le vai mafanafana. O lenei laulu e talafeagai foi mo fafine ua oti a latou tane. E amata ona faʻaaogaina e le fafine le manaʻoga maualuga i totonu o tamaloloa, e iai lana filifiliga ma se avanoa e maua ai se tane matua lelei. Ae ia e faaeteete: loto e mafai foi ona maua i tagata fiafia.

Faitau atili