O Le Aso Papatisoga o le Valaʻau: Aso Faamanatu i le 2021, Line

Anonim

O le Aso o le Papatisoga o le Aso o Rus - O Se Aso Faamanatu, o loʻo faʻavaeina i le Faʻamanatuina o le a le Aumaia o le Prince Vladimir Gurted Kievan Rus. E toʻatele tagata, o le faʻalogo i le upu "O le papatisoga" ae sese ia te ia i le aso o le papatisoga o Iesu Keriso, e ui o le mea moni o aso uma e lua o aso malolo. O le aso o le papatisoga o Lusia, o nisi tu masani ma aga, e fesoʻotaʻi ma le mea e te manaʻo e talanoa ai i mea o loʻo i lalo.

O le a le aso o le papatisoga o Lusia i le 2021?

I Evagei, na teuina ai Maota tupu i lenei aso, o le aso tonu e le o faailoaina pe a faia le valoʻaga o Ruscen Vladiimir. E ala i talitonuga, e mafai ona tupu i le aso 14 o Aokuso, 988, ae le mafai ona mafaufau i ai mea uma.

O le a la le taimi na foliga mai ai le aso malolo? E faigofie mea uma - Ia faʻafaigofieina le tulaga, na matou filifili ai e ave le fuafuaina o le aso o le maliu VLadimir Svislasla, 1015. O le mea lea, o le aso o le manatua o le papatisoga o le papatisoga e tatau ona Iulai 28th.

Talafaasolopito faamatalaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Muamua o mea uma, e tatau ona e faʻasino i le tala ma taumafai e toe faʻaleleia mea na tutupu - o le pule a le perenise o Kiev Rolarlavovich (na taʻua o Vidimir Red Susyny "). O le tamaʻitaʻi sili na sau e mafaufau i le manatu o le suia o le lotu i le atunuʻu e leai se auala o lona lava tagata, ae mai mafaufauga faʻapolokiki. I mea uma lava, sa tatau ai le tuʻufaʻatasia o le Setete o le Setete o loʻo iai i latou lava, ma na mananaʻo le aliʻi e faʻamalosia lona mana.

Vladimir Red Sunny

Ae le o tagata uma na iloa o le Vladimir S isyslaslaslavch ua ofo mai i ni filifiliga na ofoina ia te ia ma lotu: Mosalemism, Katolikions. O le mulimuli mulimuli lava lena ma e tatau ona ia pulea ai.

Aisea na filifilia ai e le perenise o le Orthodox le faatuatua? O iinei, na mea na tutupu o se talanoaga e uiga i le Orthodoxy ma le faitaulaga a le faifeau, o le a talanoa i tagata faa-faamasinoga ma tagata kerisiano, na toe aumai e le tagata kerisiano. Ma le, e te le manaʻomia le galo o le tinamatua a tinamatua vivirlavir Serisatoslatovich - O le mea na amata ai ona faʻalauiloa e lona atalii o le afioʻaga.

Ina ua mavae Fladimi sa mausali lava ia te ia lava i lana filifiliga, na alu loa o ia i le aai anamua o Classones, lea sa gasegase o ia gasegase. A maeʻa le Faʻatulagaina i le Faakerisiano, na maua ai e le perenise se igoa fou - Visily. Ona ia vali lea O le a tuʻua na ia faʻatinoina le moni o lana fanau ma tama, na tufaina ia fafine faapaupau ma tuʻu ai le faʻaipoipoga a le Uzia ma le Eziantine Anna.

Muamua, e pei ona faʻailoaina, o le faapaupau faʻamaoni e faʻatautaia ai fanua o Rusia. Na ia fusi mau i le malamalama o tagata, ua ta aveʻeseina ai - na avea ma galuega faigata tele. E toʻatele na faamalosia e papatiso i le Orethodoy ma metotia saua - "Afi ma pelu". Ina ua filifilia e le perenise Vladimir le Kerisiano e pei o se Amisaina o se Ages aoao, na alagatatau ona fausia falefaasolo i totonu nai lo le faapaupau faapaupau. Na faatutuina le ekalesia muamua muamua i le taulaga o Kiev.

Ma e ui lava o Vidimir Svislatoslavovich I le talaʻaga o le faʻamaoni o se Kerisiano, o le taimi na amata ai lenei faiga, ma na faʻaauau pea lenei faiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamatalaga e uiga i le faʻasalalauga o se faʻatuatuaga fou i le 1 seneturi o le matou vaitaimi, ae aʻo talaʻia le Aposetolo ona taʻitaʻiina lea o le Aposetolo o Andere i Kiev.

E tusa ai ma isi Nofoaiga a Tupu, na manatua foi e le Papatisoga o Metaiso, i le 860, pe a o le pule o le faipule. Ma e ui lava na fesiligia ai e suʻe ni nai taimi e vali ai kiveo na faapalepale, ae o ana taumafaiga uma na faapaleina. E le gata i lea, sa faʻatali le pule mo se falemaʻi i le 88.

Ma, o le mea moni, e le mafai ona faʻagaloina e uiga i le tele o lana suʻega o le faʻa-Kerisiano i Rusia na tupu i le tulafono a le alo tamaʻitaʻi olga. Sa ia tuuina atu lona olaga atoa e faaaoaofia lava lona olaga atoa i tagata, aua ina ua mavae le maliu o le Ekalesia na tuuina atu ia te ia le valaauga e tusa ma ia (Ma o se faamamaluga sili lenei).

Tatou liliu nei i le taimi nei ma le aloaia le faamaoniga o le aso malolo o le papatisoga o Lusia. O tagata o loʻo nonofo i Rusia ma Ukraine o loʻo faamanatuina i le pulega faʻavae - o le tamaʻi foi, kieā i aso anamua, a o ia tasi lona tulaga. I Ukraine, o le faafiafiaga na amata mai le 2009, ina ua faʻagaioia le Peresetene o le atunuʻu i le Viktoch Yellavich i le taimi lena, na sainia ai le faʻaiuga o le faʻaiuga. Ae e ui lava na maua le aso malolo le tulaga o le setete, o le aso malolo e le o lo o iai.

I le Rusia Rusia, o le tulafono lava lea e tasi na sainia e Peresetene Diary Medurdiev i Me 31, 2010.

Epiphany Day Rus

O a lava aoga o le faʻatinoina o le faʻatuatuaga a le kerisiano i Rusia

  1. Pe a uma ona suia le tapuaiga o tagata Rusia, na amata ona maua le maualuga o aʻoaʻoga a tagata. Talu mai lena taimi, o lomiga faaleaʻoaʻoga e amata ona foliga, aʻoaʻoina e le DPTLOMA, e aʻoaʻo ai i latou e ese i aʻoaʻoga, tusa lava pe o le a le matua. O fou na atiaʻe i le Setete setete ma fesoasoani i tagata uma e aʻoaʻo ai le amio masani i se foliga taugofie.
  2. I se faʻaopopoga, i le vaetamaina o Kerisiano i sosaiete, latou sili atu ona fiafia i faʻafitauli a le Le lelei ma le faʻaleagaina o tagata mai le fuafuaga o le perenise vladior. Mo se faʻataʻitaʻiga, na amata ona latou faʻatulagaina nofoaga o meaʻai fua ma le fafagaina o tagata aisi ma fia ai. Ole mea lea e tasi, e ala i le tulaga o le soifua maloloina, na le mafai ona oʻo i le tulaga o taumafa, na aumai i le nofoaga e te nofo ai. Ma na amata nei ona maua mai e le mativa fesoasoani fesoasoani.
  3. Ou te mafaufau pe o le a le a le faigofie i sui o le pito i lalo o sosaiete. Afai e muamua mo le latou tofiga na faʻaaogaina toetoe o upu saua "oti", o lenei ua suia i se sili atu fiafiaga faʻalogo ".

Tulaga o le Aso Malolo

I le Aso o le manatuaina e uiga i le papatisoga o Lusia, e le tele ni tulaga ma e le o ni tupuaiga a Keriso. O le mea sili ona taua o le faia o se tapuaiga lelei i le Ekalesia. O tagata talitonu e omai i le malumalu e tatalo mo Siaki o le paia o Majan, o Iesu Keriso ma isi Au Paia. I le aso o Iulai o loo aumaia e tagata paia o moli paia, o Apathis, o ni tatalo faʻapitoa e folafolaina.

O le mea moni, e leai se isi e faʻasaina tatalo ma mai le fale pe oʻo foi i le nofoaga o galuega - mulimuli ane, o le mea taua e folafola mai, ma ina ia e sau mai i le loto mama. E fesili uma tagata i le Atua ina ia e i ai. I Ukraine, i lenei aso, o se tatalo taua ua uma ona faia i le vilakoii Gooro (Kiliv), o ata mai ekalesia eseese o le laumua e au mai iina.

Monument i le perenise vladimir.

Fiafia, tele o fale o Orthodox i luga o le Iulai 28 O Le Aso Faʻamaoni i se tagata tautupe o loʻo lafoaʻi tagata uma. O le papatisoga e avanoa mo pepe fanau uma e lua ma tagata matutua, ona o le leai o se mafuaaga, na faafuasei lava ona suia la latou suiga tapuaiga.

I le tala faatusa faatasi ma le Aso Ianuari o le papatisoga, ae o tagata e faalumaina, ae na o le le toe foi i se pu, ae i soo se vaituloto, vaituloto ma le sami. E tusa ai ma le talitonuga masani, o le taʻele i le faʻasao o le a fesoasoani moni i tagata talitonu e faamama mai agasala, tumu i le malosi faʻaleagaga.

O a gaioiga e faasaina?

  1. E le manaʻomia tele e auai i soʻo se galuega - e fufulu le fale, fufulu, stroke ma le ua. E sili le le galue i le togalaau poo le togalaau. E faʻatagaina e faʻatinoina naʻo mea e sili ona manaʻomia mataupu - mo se faʻataʻitaʻiga, kuka kuka, fufulu ipu pe a uma meaʻai ma isi mea.
  2. I se tasi o tafaoga Kerisiano e matua tele lava, ua faasaina ona pate, ia saʻilia le soʻotaga tagata, ma tulaga lelei i lagona le lelei.
  3. E fautuaina e tama Paia e lafoaʻia le 'ai' 'inosia' '' ava malosi.

Manaia! Ua faapea mai talitonuga a tagata afai o Iulai 28 I le taeao, na amata loa ona faasolo atu o le timu, o lona uiga e faʻapaʻiaina e le Atua le nuu ma tagata.

Ma aua neʻi galo le sao o VLADIIR i lenei aso, o ai e tatau ona faatoilaloina i lona aso fanau.

Tuilk Faailoga

E fesoʻotaʻi ma le aso o le papatisoga o Lusia, toʻatele ma tagata o le a talia, igoa:

  • I le aso 28 o le aso 28, o le tau o le a sili atu le mata (mulimuli ane, o Prince Vladimir ia lava ou igoa o le "Red Sun").
  • O ai o le a galue i lenei aso - o le a tupu le faʻafitauli, o le a faʻalavelave foi i miti leaga.
  • Afai o le laupepa i luga o le ndom ia Iulai 28, o le sili - o lona uiga o le tuai o le tautoulu o le a vave sau. O le foliga o le samasama i isi laʻau ua faʻailogaina e se vave taunuʻuga o le Autumn Piet ma Ajehadows talafeagai le tau.
  • Mai lea taeao i le aso o le papatisoga, o le a tafe ifo le 'aiga o le afiafi.
  • Afai o le matagi agi mai i le itu i saute - i le la susulu.
  • O le leotele o le creammet ua faʻalogoina - i le timu.
  • O le matagi e agi i le itu i sasae - i le timu.
  • Afai o Iulai 28 Mai le afiafi afiafi - O le taeao o le taeao o le a timu.
  • Faalogo i le fanua leotele pei o le mutia o le a susulu mai - o le tau o le a vevela.

Faitau atili