Violet maa: La latou ata puʻupuʻu ma uiga

Anonim

Talu mai aso anamua, taua, faʻapea foi ma le semi-taua lanu pulupulu, e le gata mai o le latou foliga manaia, ae faʻapea foi ile tau o mea tau faʻamaneta o mea maualuluga. I le lalolagi, e mafai ona e mauaina le tele o meafaitino e mafua ai i se lanu viole po o le violeti. O le mea e masani ai ma taʻutaʻua o amethststs ma charonites, itiiti ifo nai lo faʻasao o le pulupulu vele sapphire ma topaz. I totonu o lenei mea, o le a matou vaʻavaʻai uma i violesa maa ma uiga uiga ma agavaʻa.

Lanu lanu viole

O le a le malosi o loʻo feagai ma le lanu viole

O tala ia e faʻaaogaina e le au faʻaleaganuʻu o mea o mumu mumu ma lanumoana ma ua mamanuina e faʻaosofia ai uma atinaʻe faʻaletino ma le faʻamalosi. Vecle Shade maa ma le maualuga maualuga o le faʻaopoopoina o lalolagi i lalolagi, faʻaleleia le malosi o le mafaufau o le mafaufau o le faiʻai. O teuteuga ma i latou e tatau ona faʻaaoga pe a le mafai ona e mauaina le uiga o lou olaga ma maua tali ia te oe manaia fesili.

E sili atu le vevesi o mea leaga e faafaigofie ai le faagasologa o le teena o le afaina o amioga. E faapitoa ona faʻaalia ia te ia mo se fesoasoani mai sui mai sui o le elemene matamuli; aʻo latou o le a aoga foʻi iʻa ma masaga. LVIV, o soo se mea ma sasittirius, o mea pulupulu o le a sili atu ona poto, ma o le a latou faaopoopoina foi le taofiofia ma le tackey.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O maa matapepe o le a avea ma sili nafa mo soo se tasi o loʻo faʻatautaia le mafaufau, faʻapea foi ma le poto fou. E mafai foi ona e faʻaaogaina o se tulaga lelei mo le fiafia aiga aiga.

Iloilo o Viot Gems ma a latou meatotino

  • O le Spinel - o loʻo iloga i le tulaga maualuga, ma e tele lava - mo le 1 carat, o le ae tuʻuina atu i nai selau tala. Almanandinic Spinel e manatu o le sili ona taugata, lea e iai se lanu lanu lanu lanu lanu lanu uliuli.

O le tuipuʻelu sa faʻaaogaina i mea mamae talu mai taimi o le o le ogatotonu tausaga, ma o aso nei le maa e maua i le auro maualuga, faʻaofi i totonu o le auro maualuga faʻataʻitaʻiga ma platinoments.

  • Sapphire. O le lanu viole o le sili ona taugata o le lanu uma o le lanu. O isi maʻa e taʻua o lea o faʻalapotopotoga a o toʻatele. O le nofoaga o lanu viole safire o Initia ma Sri Lanka.

O le lanu le masani ai o le maa o le maa faʻapipiʻi vanistam splashes, ae o le manino o le uiga o le sili ona taugata lomiga. O tuusaunoaga o maa i le musumusuga, o le tau o mea e masani ona sili atu nai lo le afe o le afe o Amerika tala.

  • Momethyst - Stone rumps se tasi o ata o le ituaiga o quartz. Na te le tuleiina i le mafai ona suia lana ata e fuafua i ituaiga eseese o le lalolagi.

Na amata ona faʻaogaina e Moethest le Eperitia anamua o se eseʻesega faʻalili, ma na faia i pala ma mea ola. Na teuteuina e tagata Aikupito le nofoalii o lo latou ta Farao ma lenei maa. Ma o aso nei, o Moonsstst o se tasi o le sili ona fiafia i ai o maʻa: E te maua ai se tipi, e ui lava e mafai ona e feiloaʻi i le gaioiga.

  • Amirtrin o le isi ituaiga o quartz, tuʻufaʻatasia le tuʻufaʻatasia o le heitist ma citrine. Lauiloa ma le tele-sone crystal.

O le apoapoina (eseʻese e taʻua o Bolivints) e maua i samasama ma lanu viole ma lanu vine (ma le peach ma lila i luga o fugalaʻau.

Teuteu ma le apoapoai

  • Almanandin - o se lanu lanu viole faamaneta subspenies. O le lalolagi autu a Almanandinov o Adagoscar, Sri Lanka, Ausetalia, Finland ma isi setete. Mo nei lanu lanu uliuli, o le maualuga malosi e malamalama lelei, susulu malamalama ma sili atu le sili ona manino - o nei meatotino uma faia o le lalagaina mo asoa.
  • Kuncer - E fiafia i le maualuga manaʻo i atunuʻu i West West, Ma e amata ona tatou maua le taʻutaʻua. Kanctata e le fetaui i se matagofie manaia lanu piniki. I se taimi ua leva, na mafua ai Kangnites i se tasi o ituaiga ole athethests, ae o le amataga o le 20th seneturi

E tatau ona maitauina o le tele o ana Kangc3 e le sili lelei uiga, latou te faigata tele i le faʻagasologa, ma o latou foliga masani ua leiloa i le mamafa faʻagasologa. Ona o lenei, e le o le latou tau maualuga - i le itu o le sefulu-lima tala mo le 1 carat.

O le vaega o vaega eseese ma smiI-tauao faʻaupuga masira e aofia ai lo latou sui nei:

  • Jedeitis o se maa taugata tele, o le tele o iasepi. Jedeitis, faʻavae i luga o latou uiga lelei, e mafai ona faʻaaogaina i ni vaega eseese - amata mai mea teuteu ma faʻaiʻu ma isi au fai vaalele. E sili atu le tau a Jedeitint Jedeitis i le selau tala mo kapeta, e ui lava i le mea moni o le tau o le tele o le va o leoleoga e tutusa ma le 1 carat.
  • Charoit - Mo le maa e iloga i le latalata i le lifi o le lilac paolo ma o se matagofie masani mamanu. O le nofoaga o agafesootai na o le taulaga orkutsk (Rusia). Minerale ei ai se moli malu ma moli malamalama, o asoa e faia asoa.

Beads ma le alofa mama

  • Tagata tafafao maimoa - o lona matua mauoa lanu lanu. I tulaga masani, e mafai ona e feiloai i le lanu viole o tagata tafafao maimoaina (manino), o le mea e masani ona faʻaaogaina mo le gaosia o asoa, pei ona faigofie e tuʻuina atu i se oti. I Siberia, o le isi ituaiga o maa o le a le mageso - symbiritis, o loʻo taʻua e se lanu mumu.
  • Seallite o se tamaʻi sili ona laʻititi o le tele o minerale, na maua mo le taimi muamua i le ogatotonu o le seneturi talu ai. O lea, i le 1944, i le Arostagetai Iapani, o le Misralogne Kenichi Sagi na maua i le lelei o le mekasini. Ua maua e le maa lona igoa i lona faamamalu o lona pule.

Mo samalie, maualuga faiga faataulaitu tomai tomai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nei minerane e fesoasoani e fafaguina i totonu o le tamaloa lo latou agavaʻa agavaʻa mo Teletathy, faʻapea foi ona faʻamalosia le meaalofa o Clarivay.

Magic mana o Violet maa

Parple Mineral o le sili sili ona manaia i le ata lilo. O lenei lanu matagofie tuʻufaʻatasia le faamaneta o isi ata ma ua i ai se malosi malosi malosi.

O le mea lea, lanu viole talu mai taimi o le ponaivi e fiafia ai i le maualuga o manaoga i le taulaitu, feololo ma psychics. Mysttics, faʻaaogaina tutusa minerane, mafua ai o isi faʻalapotopotoga, faʻateleina o o latou lilo faamaʻilia, faʻatupuina ma le meaalofa o le lumanaʻi, tatalaina mo i latou lava ma mafai ai ona tatala mea lilo o lo tatou atulaulau.

O le sili ona talafeagai upu mo le maaʻu o maʻa paʻepaʻe o le paʻepaʻe o pa o auro, siliva ma platinum, ae i le taimi e tasi o le ituaiga taua.

I le faaiuga o le tusitusiga, suʻesuʻe se ata manaia:

Faitau atili