Na talaʻi le manuia e feiloaʻi ma lau pele tagata i luga ole laiga

Anonim

O teine ​​le faaipoipo uma ma fafine e leai se mafutaga, manaʻo e te iloa le vave o le a foliga mai o le a foliga mai ai io latou olaga ma matagofie, ma uiga faʻa-Mutuale. O le a tele lea o auala e fesoasoani ai i ¯ a le tala tatau i lea fonotaga, e uiga i luga o latou foliga matou te talanoa i ai i lenei tusitusiga.

Online o le Online Talk Mo se fonotaga ma se tamaloa

Filifili le muamua pepa:

Toe totogi
Na talaʻi le manuia e feiloaʻi ma lau pele tagata i luga ole laiga 10474_1
Toe totogi

I lau talosaga, ua matou saunia se talosaga "Taofia fua" mo le telefoni.

E sili atu nai lo le 20 lauiloa lalagaina ma le atoa tusi faʻamaonia o Tarot kata faʻavae i luga o le masani ai o le marsesina talo mai le 1760.

Sii mai Free: Tarot - Fortune taʻu ma le taua o kata (avanoa i le Android)

Na talosaga le manuia e feiloai ma lona lua afa

Faʻafefea ona fai le Horune e taʻu atu i se fonotaga ma lau pele

  1. Ia vavalo le lumanaʻi, muamua lava, sauni lau oe lava pepa puipui. O aso nei Tarot Cards e mafai ona faʻatauina i soʻo se fale teu oloa poʻo le faia o se poloaiga i luga o le tuatusi initaneti. A e filifilia se fola, faʻafetai i luga o le mafuaʻaga, ae na te taʻitaʻia le leo o lou ita - e taua tele le fiafia o le afifi ia te oe.
  2. Ae le i amataina le fua, faitau latalata mai - faitau le latou taua - ia matou aoga, faʻapea foi ma le faʻatasiga. E le mafai ona mateina mo naʻo se tagata faʻatau oloa, ae o le uuina mo ni aso ma oe ina ia faʻalelei ai lau malosi ma ua sauni e taʻu atu ia te oe le mea moni. Ina ia faia lenei mea, i le po e tatau ona tuu se ato i lalo o le aluga po o le ulu o le moega.
  3. E taua le faʻaaloalogia uiga agai i Tarot kata - latou te manaʻomia le tausiaina i le palu poʻo le velvet o loʻo afifi i loskotk. Ma e sili le teuina i le suʻiʻasaga faʻapitoa mo latou ato.
  4. Aua neʻi e faʻatagaina ni kata e tuʻu ai le mea oi ai, e taua foi le puleaina o isi tagata e le faʻatuatuaina ia i latou. Ma e leai ni tulaga e malilie e tuʻuina atu i le le tumau le faʻaaogaina o le kata e isi tagata faigaluega.
  5. E mafai ona e faʻalogo i le manatu e le mafai ona mateina aʻu lava, ae o le mea moni lava e leai se mea sili atu nai lo le talimalo. O le mea autu o le mafai ona faʻamatalaina lelei le faʻauiga o le drop-lalo o Arkins.
  6. Aua le fefe i kata! E tusa ma le talitonu na te iloa, latou te le mafai ona faaauupegaina oe ma oe malaia, ae ua mafai ona faʻamalosi i le faʻatonuga saʻo, ina ia fesoasoani e suʻe le tali saʻo i le agaga faigata.
  7. Ae e le mafai foi ona faaaogaina pepa Tarott e masani lava! Siiina le manuia tupe teufaafaigaluegaina pe a e taua fesoasoani (e te lagona na e alu i se iuga oti, e le mafai ona e filifilia se tasi o le tele o filifiliga ma isi).
  8. Faʻaeteete i le upu talafeagai o le fesili - e taua le faʻatulagaina o se mea manino e mafai ai, faʻamatala le tulaga. I le taimi lava e tasi, e le tatau ona iai leotele - ua lava le faamatalaina ma le saʻo le faʻamatalaina i mafaufauga o le fesili.

O faʻataʻitaʻiga o le fesoasoani tala i se fonotaga ma se pele

Faigofie manuia tala mo le alofa

O se faigofie tele le faʻataunuʻuina o le filifiliga o le fesoasoani: pe o le a tupu. E te iloa foi, o le ae aʻoaʻo pe o le a aliali mai le tagata pele i se taimi lata mai ai, faʻapea foi ma le iʻuga, latou te taofia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mo le vavalo, masani masani taʻalo pepa (fogafale fou, 36 tusi).

Muamua e tatau ona e mafaufau i lau fesili, ona fesuiaʻi lea o kata ma faʻataʻitaʻi i lou lima agavale agai ia oe. Ma ina ua uma lena, faatino ai pepa i luga o laina e tasi (ina ia i le tasi laina, sa le sili atu nai lo ni pepa e fitu).

Ua faaauupela i fafo seia aliali mai le ace. O le a fesoasoani o le a fesoasoani e fai se fofoga o le lumanaʻi i le alofa:

  • O tagata faigaluega - o se faʻatusa o le alofa ma faʻaalia o le taimi nei, o le fefiloi o le a aliali mai i lou olaga i lou olaga.
  • O Peak Aces - o le fonotaga o le a le faia.
  • E talanoa le au fai togafiti ma o loʻo talanoa ai le malosi o le fono o le fono (ae e leai se 100% faʻamaonia o lenei).

O kata lava ia e tutusa i le tulaga o le a faʻamatala mai ai le auala o le a faʻamatala mai ai mafuaʻaga o le alofa o le manuia pe uiga i tulaga ei ai, i se isi itu, o le a fesoasoani i lo latou fiafia.

Ile faʻagasologa o le faʻauigaga o faʻafanua, o loʻo i ai le ACE, vagana ai o le tau masani a latou taʻitasi, e manaʻomia le vaʻaia i "tuaoi", lea e aʻafia ai le ata lautele.

Tetea "pe a ou fetaui ma loʻu agaga fafine?"

Afai e te fia iloa pe faʻapefea ona aliali mai se tagata pele i lou olaga, e mafai ona e faʻaogaina le filifiliga lea.

E manaʻomia le filifili mai i se faʻailoga o le anufe o anufe (tusa lava pe o oe o se tamaʻitaʻi ma lauulu uliuli, o lau kata o le a naʻo le tamaʻitaʻi o anufe) ma tuʻu i le ogatotonu o le laulau.

Chervoy Dama

Ona faʻafefe lea o se fola ma alu atu i fafo e sefulu ma le lua pepa i se liʻo ina ia vaʻai lo latou mitiafu. O kata taʻitasi o le a fesoʻotaʻi ma se tasi o masina o le tausaga. Ae o le faitau itumalo e leʻi amataina mai Ianuari, ae mai le masina lena na e faʻaaluina ai le tala ua taʻu atu. O le faʻafanua o totoe o loʻo agaʻi atu i le itu - latou te le faʻaaogaina tele i lenei tupe.

Ma o pepa pa'ū uma e tatau ona tape ma e mafai ona ave mo a latou faʻauigaina:

  • Curlets (tusa lava pe o lona suti) - valoia foliga o tagata faigaluega fiafia, ae ui i lea, i totonu o le le mautonu mafutaga, flirt. O le a e le maua se maliega faʻapitoa e faʻatatau ia latou.
  • Ua iai tupu i le olaga moni, tagata manuia, e faʻaalia ai o latou fiafia i ai ia te oe. Ae faʻapefea ona faʻalauteleina le faʻalauteleina o soʻotaga, nei e le mafai ona fai atu.
  • Trephic, Tamburina ma Peak Aces o loʻo fesoʻotaʻi ma na sui o le isi itupa o loʻo manaʻo e ave oe i faletua. Ua iloga i latou i le ogaoga o le popolega.
  • O le acviy Ace - O lenei kata o loʻo faatusa ai le taimi nei, ia mama ma faʻamaoni. Afai o le anufe arce na pa'ū i le malo, o lona uiga o le a vave ona e feiloai i se tamaloa o le a faʻafiafiaina oe, o Ia o le tupulaga lelei o le olaga.

I le mea e tupu e leai ni tupe, tupu ma aces i le ata, e mafai ona e faia pe a uma le 30 kalena aso (leai se mea e le faʻatagaina ai le tele o le alofa vaiaso, a leai e te lamatia i le mauaina o faamatalaga sese).

Faʻatuatua "pe a ou fetaui ma loʻu alofa" e tusa ai ma le metotia o Leteman

O le isi metotia o le vavalo o se fonotaga leaga, o lenei metotia e alu i ona aʻa i totonu o le lauiloa o le French Forrane Fortane Car - Guaroishle o le leona. O Le Laomatua na faʻaaogaina masani taʻalo pepa i le faʻanoanoa, ae o loʻo foʻi lava au vaʻai faʻapitoa ma ata faʻapitoa.

Na faamatala e le manuia le alofa

A maeʻa le faʻatulagaina o sauniuniga (toso le fola, ma le mafaufau i lau talosaga), o le a mafai ona ave saʻo mo le ogatasi.

Tuu kata mo le tasi ina ia avea o latou ofutino o loʻo faʻaalia e pei ona taua:

  • O le 1ST card o loʻo i totonu o le ogatotonu o le laulau, ae o le 2) kata o loʻo faʻataʻotoina i lalo;
  • O le 4th card ua tuu i le itu tauagavale o le 2 tulaga, ma le isi itu i le itu tauagavale o le 5th card;
  • O le 6th card e tatau ona tuu i le itu taumatau o le 2 tausaga, ma le mea na sosoo ai e tuu le 7th (e aliali mai i le 4, 5, 2th, o seti i le 7th ua setiina i le tasi laina);
  • O le 8th card e tuu i le itu tauagavale o le 3rd, ma le 9th - i le itu taumatau (o le isi laina e faia e le 8th, 3rd ma 9th ma 9th ma 9th ma 9th);
  • O le 10th card ua tuu i lalo o le pito i lalo mai le 5th (o le mea saʻo e tafa o 5th, 10th, ma i le ogatotonu o le pasi);
  • O le 11th card tuu i lalo o le 7th (i le laina tuʻuina atu o le ai ai le 7th ma le toʻa 11 pepa, ma i le va oi latou e leai;
  • O le 12th card ua tuu latalata i le 10th (mai le pito i lalo o le 8th), ma le 13th - sosoo ai ma le 11th (mai le pito i lalo o le 9th);
  • O le 1th card o le faʻaiuga o le laina, o le va o le 12th ma 13th (mo se numera i lalo). Ma le kata e faʻatautaia ai le gadget (i le teugatupe o le o le 28th poʻo le 29th), o le va o le 12 ma le 13 i le itu o totoe.

O lenei e mafai ona e faʻasino i le faʻauiga o le ata o le a pei ona taua:

  • Fai mai le 1st card: fai mai pe o le ae feiloai i lou alofa;
  • 2nd - faamatala, lalo o le a le tulaga e tupu ai se fonotaga;
  • O le 3rd - o le a taʻu le isi atinaʻe o fesoʻotaʻiga;
  • 4th card - faʻamatala le tulaga lautele o lau filifilia;
  • 5 'Ia faʻailoa mai e le aliʻi lona loto;
  • 6 'Faʻamatala mai ona agavaʻa agavaʻa;
  • 7th - o le a faʻailoa mai ai agavaʻa o tupe;
  • 8O le a faʻamatalaina le agavaʻa faʻaleagaga;
  • 9th - fai mai e uiga i le ituaiga sootaga o au miti fiafia;
  • 10th - taʻu mai ia te aʻu le mea sili e sili atu lona galue;
  • O le 11th ma 12 o ni vaega o le poto masani o le poto masani, fesili a le tagata lava ia;
  • O le 13th card o le a taʻu ai le tele o le atinaʻeina o mafutaga;
  • 14th - taʻu mai ai le mea e tatau ona e suia ia te oe lava.

Ma le mea mulimuli, matou te fautua atu ia te oe le vaʻai i se ata manaia tele:

Faitau atili