Fai mai Right o le tala - luga o le initaneti ma leai

Anonim

Fai se mea faʻaavanoaina le initaneti e fai ai le galuega ma aʻoaʻo: O le mea o loʻo tatala mai i lau galuega o loʻo i ai, o le a le mea o loʻo i ai i lau fale faigaluega.

Faʻatonuga mo le Malosiʻaga:

Mo ni nai minute, taumafai e aua le mafaufau i se mea ma taulai atu i lau malamalama. Vaai faalemafaufau o loʻo e iai i totonu o le fale faigaluega, vaʻai au uo ma ni puletiʻi.

E pei ona e sauni - toso 6 pepa.

Filifili le muamua pepa:

Toe totogi
Fai mai Right o le tala - luga o le initaneti ma leai 10483_1
Toe totogi

I lau talosaga, ua matou saunia se talosaga "Taofia fua" mo le telefoni.

E sili atu nai lo le 20 lauiloa lalagaina ma le atoa tusi faʻamaonia o Tarot kata faʻavae i luga o le masani ai o le marsesina talo mai le 1760.

Sii mai Free: Tarot - Fortune taʻu ma le taua o kata (avanoa i le Android)

O lenei luga o le initaneti o loʻo aofia ai 6 pepa, o isi taʻitasi o lona uiga o mea nei:

  1. O le a le mea ua tupu nei.
  2. O a ni faʻafitauli o loʻo i le taimi nei i le taimi nei pe faʻafefea ona foia se tulaga faʻapitoa i le galuega.
  3. O le amio a le au pulega ia te oe.
  4. O le uiga o uo ia te oe.
  5. Faatalitali mo aʻu o se siʻitaga.
  6. Fautuaga: O Le Mea e Fai i Lenei Tulaga ia Auā e Aumaia ai le Faamoemoega.

O le fesoasoani o loʻo faʻamatala e mafai ona toe faia i le 5-10 minute.

Le isi, o le a matou faamatalaina le sili sili ona lauiloa o foliga o le "offline" 'au.

Talafatu Hornene tala i luga o le faʻafanua masani o Tarot

Pese "axal Log"

O lenei metotia o le taulotoina e talafeagai mo le suʻesuʻeina o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma galuega ma galuega, faʻapea foi ma soʻo se mea tau tupe. O le iʻuga, o le ae mauaina se faʻamatalaga auiliili ma malamalama i le auala e faʻatino ai ina ia mafai ona saogalemu le tulaga.

Toso le fola ma faasalalau ai arcanes e pei ona faʻaalia i le faʻatusa.

Pese pese Loxial Log e galue

Ona tatala lea o le faamatala ma vaʻai le taua o aricanes i luga o tulaga taʻitasi. O le a latou faamatalaina e uiga i mea nei:

  • 1 - Na faia uma oe e puipuia ai oe i le atiaʻeina o galuega, mataupu, ua manuia ma tutoʻatasi lelei. O mafaufauga uma ia e faʻatatia ai talitonuga, o le tele o faʻataʻitaʻiga masani o loʻo e manaʻomia ona e galue ai;
  • 2 - Uma lagona, o lagona, mafaufauga, lagona ma aafiaga e faatatau i galuega. Atuatu lagona e tatau ona pulea e faʻaleleia atili ai galuega;
  • 3 - E manaʻomia uma gaioiga e tatau ona faia e faʻatino ai le sini. Ia mataala faapitoa i le taua o lenei Arcana: o le a taʻu atu ia te oe pe faʻafefea ona alu atu i sini o galuega i le auala puʻupuʻu, ma tau tupe;
  • 4 - Tulaga, o tagata ma faʻafitauli i totonu e taofia ai oe mai le iloaina i le galuega, aʻe i le galuega a le galuega pe amata se pisinisi. Faalogo i le fautuaga a Lenei Arcana ma amata aveese uma ai le faalavelave i le auala i le sini;
  • 5 - E faʻapefea ona e faʻasaʻoina le tulaga i le galuega, o se faʻalavelave foi. Metotia mo le aveeseina o mafuaʻaga e fesoasoani e toe foʻi ai i le masani i galuega masani;
  • 6 - O le iʻuga o le faʻafitauli tulaga i le galuega: E faʻafefea e le feteʻenaʻiga, ona e mafai lea ona e tuua le matutu mai le vai.

O lenei otootoga e galue i Tarot o se tasi o sili ona taʻutaʻua, o lea e aoga tele le faʻatulagaina o Gadas mai ia te ia.

"Pentatord"

Se isi auala pisi o le mamalu. Faʻamatala e le gata i le tulaga o le galuega, ae o loʻo fesoasoani foi e auiliili ai ou sini, faʻamoemoega. Tuuina atu se iloiloga o vaega o itu, e sui lea e te le mafai ai. Faʻailoa mea e tatau ona faʻasaʻoina, ma faʻafesoʻotaʻi fautuaga e faʻasaʻo ai faʻafitauli i le galuega.

Toso se fola ma le pala i luga o kata i luga o le laulau e pei ona faʻaalia i le ata.

Usuina le pato i le galuega tarot

Ona alu lea i le faʻauiga:

  1. Arcan i le tulaga muamua - o le faatusa o le lalolagi. O le mea lea o le vaʻai lea o se tulaga moni o le tulaga o loʻo iai, pei o lenei ua i ai nei. Atonu e mafai ona vaʻai i mailei e te leʻi matauina.
  2. Arcan i le tulaga lona lua o le tagata lea o le elemene o le afi. O le faatonuga saʻo lea mo oe, e tusa ai ma le mea e aoga ai le gaoioi i se galuega. O au o au sini ma faʻanaunauga, o le vaʻaiga a latou faʻatinoga ma lou manuia.
  3. Arcan i le tulaga lona tolu o le ea e le ea. Mea e aʻafia ai lau galuega. E le mafai ona suia i latou. Ma ia tulaga, o le a tatau ona e talia ma aʻoaʻo e galulue, ae le maitauina.
  4. O Arkan i le lona fa o le tulaga o le tagata o le vai. O tulaga uma e faalavelave i le tulaga, ae e mafai ai ona suia i latou. O i latou a latou e noatia i lau pule. O nei foi o ou ituaiga e leʻi mafai ona maua le faʻamaonia faʻamaonia.
  5. Arcan i le tulaga lima o le faatusa o lou agaga. Saili le taua o lenei pepa auiliili - o le a tuʻuina atu se fautuaga faauua. Afai e te mulimuli ia te ia, o le a alu i luga.

Faʻaoga le "Pentat" Fefiloi pe a e i luga o le kolosi o loʻo i luga o le koluse ma le iloa le itu e agaʻi i le galuega. Masalo o le a unaʻia pepa i le moni ma le fofo sili ona lelei.

"Parakute": I luga o le sailiga galuega

Afai e te leʻi faigaluega ma saili mo oe lava, o le atoatoa o le "paraceshute". Faʻafetai ia te Ia, e mafai ona e mauaina le galuega ua manuia o le a suʻesuʻe, lea faʻafitauli e ono tulaʻi aʻe, ma o le a lou faʻamoemoe lautele.

O le faʻapipiʻiina o se ato ma le decompse i luga o le laulau e tusa ai ma le ata faʻamatalaina i le faʻatusa.

Fuafuaina o le Spicture i le sailiga galuega

Le isi, alu e faʻapipiʻi ai le ata:

  • 1 - Masalo o le iʻuga o au gaioiga o loʻo fuafuaina i le sailiga o galuega. O le a le mea o le a faʻatupuina i se taimi lata mai;
  • 2 - E aoga i le faʻaogaina o isi tagata pe a fai o latou auai o le a aʻafia i le iʻuga o lau sailiga;
  • 3 - faʻamatalaga o le galuega suʻega faʻagasologa. O a faigata e aliaʻe i mea e laki ai, i le tele o mea lelei ma faʻalavelave i ai;
  • 4 - Tulaga le mautonu e mafai ona faafuasei ona taofia ai oe. Iloa o lenei faamatalaga, oe e sauni mo ni faigata;
  • 5 - Faʻaiuga iʻuga ma Faʻamatalaga o lau vaʻaiga. O a ni avanoa o le mauaina o le galuega o miti ma manuia.

E puʻupuʻu lenei feololo, e mafai ona e faʻaaogaina i se taimi talafeagai. Aua neʻi galo e aʻoaʻo talo o le tarotov o le a latou fesoasoani i le amio lelei e mafai ai.

Siaki le vitio ma se faʻamatalaga o se taʻaloga faigofie i luga o se matata:

"Tupe teufaafaigaluega"

O lenei manuia e fai atu mo i latou e le iloa le mea e teu ai tupe e sili atu ona aoga. Tarot o le a taʻu le tali saʻo. Toso le fola ma le decompina o kata, pei o le ata.

Faaiuga tupe teu

Decoding tulaga tulaga:

  • 1 - saini. Ua matou vaʻai i le uiga o lenei pepa i le faʻaiuga o le faʻaooʻaga - ia maeʻa ai faʻamatalaga o isi agelu uma;
  • 2 - Se faʻamatalaga o le tautupe tulaga tau tupe ile taimi ole;
  • 3. - Polokalame mo tulaga lamatia mo ia i oe tautupe;
  • 4 - O le maketi o gaoioiga lea ua faafaigaluegaina ai nei sili atu ona aoga, le tulaga sili ona lelei;
  • 5 - tupe aoga mo tupe teufaafaigaluega;
  • 6 - E tutupu ni mea e tutupu i le lumanaʻi mamao;
  • 7 - O lau ono mafai ona maʻi poʻo le ono miti mai le teufaafaigaluega;
  • 8 - Faʻamatalaga o le tulaga tau tupe i le lumanaʻi, pe a maeʻa le teugatupe;
  • 9 - I le taimi o le a maua ai lau tupe muamua;
  • 10 - Fualaʻau e manaʻomia E manaʻomia le mataala faʻapitoa;
  • 11 - faafitauli e ono mafai ma faigata, o o latou mafuaʻaga;
  • 12 - E iʻu lava le mataupu, taunuʻuga ma taunuʻuga.

E mafai ona e taumafai isi faʻataʻitaʻiga o loʻo faia, filifili le sili ona manaia o 'olo mo oe.

Faitau atili