Nakit maa - Magic ma le faʻamalologa o mea totino, uiga

Anonim

Unkit o se sili sili ona seasea o le maamora. O se vaega o le minerale o loʻo i ai se lanu e leai se lanu, lanu piniki, faʻapea foi ma le lanumeamata. Faʻafetai i se tele o vaega o vaega, e leʻi maua ai se mea e le masani ai o le laualuga. Ma le i ai o le lamolemole sologa lelei mai le tasi lanu i le isi, o le tuʻufaʻatasi o le piniki ma lanu meamata e tatau ona tuʻu i le amataga o le mea teuteu.

O le igoa o le minerale e sau mai le nofoaga o lona mauaina - mo le taimi muamua o tupe teu o le unikitov na maua i le Naka Mauga (Iunaite Setete o Amerika).

Stone le mautonu ata

O fea e maua ai lenei minerale

O le vaega tele o le maa i luga o le lalolagi maketi o loʻo sapalaiina Amerika. Lenei o loʻo iai o ia i foliga o manu felelei ma maʻa o loʻo tupu i le talafatai o le Lata Lapatiaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O Alkitis o loʻo tupu foʻi i vanu ma pa'ū o le lanumoana mauga i luga.

I le faʻaopopoina i Amerika, o le tala e mafai ona maua i luga o le teritori o le Federan Federation (i le Kola Peninstula), ma Pasila, o Aferika i Saute, o Syra ma Areland o loʻo sapalaiina.

I nei setete uma, e faʻaoga e tagata le le moni o se fetaiaʻi ma mea eseese, ma fai fua fua i ai.

Valivali lomiga o Unikita

Ona o le le masani ai le sui o le fua o le fua, e taua i se tulaga ese lanu ese, pupula-lanu-foliga ma uiga lanumeamata-sweam. O le faʻaopopoina o le Calcium fanua Swop e faʻaopopoina se maʻa e le masani ai i foliga lanu piniki, enaena, lanu mumu ma susulu ma pupula pu. E i ai foʻi o le efuefu ma le leai se lanu.

Unkit e manaia ma lona eseese eseese ma ofoofogia lanu. Fuafua i le tulaga lamatia o se ituaiga ese ese, o le leo tele o le maa o le a suia.

Manaloga Faamaloloina

O le faamaloloina autu aafiaga o le maa o le masani lea o tulaga solo i tamaʻitaʻi. Ole mafuaʻaga la lea o loʻo fautuaina ai le oloa ma Nakitrilai e fai o tatou e fia iloa le fiafia o le matua. O se tulaga taua - o le teuteuga e tatau ona le aoga i le vave.

O le isi tagata unikite e talafeagai mo i latou e miti o le aveeseina o le tele o le tino. E mafua mai i le tomai o le maa:

  • e i ai le aoga aoga i luga o le faiga fua;
  • faaitiitia le mamafa;
  • faaitiitia le fiasili o;
  • Faʻaola le metabolism i le tino.

E le gata i lea, e iai le tomai o le Uniki na te faamaloloina ai le geral. Afai e te manaʻo e faʻaitiitia le flu ma isi faʻamaʻi, e tatau ona e faʻatau o lopa ma le minerale. O lea foʻi le tulaga lelei o le alia o le tulaga o le faʻalavelave, o le a taʻitaʻiina ai i se tulaga toʻafilemu.

Ua leva o moli ma le manuia ona faʻaaoga ma le manuia ma le manuia mai le le mautonu, sili ona fiafia tele a latou meatotino i luga:

  • togafiti totoga;
  • feagai ma osofaiga o Romiligatis;
  • faia le maualuga-lelei tino ma foliga foliga;
  • Aveese le tagata.
  • cope ma le vevesi pohmonion;
  • Aveese Heamamanu.

Asoa ma nakitom

Maxral maneta tomai

O le taimi nei mo le tele o saienitisi ua avea manino manino o le minerale le leleʻole e matua malosi malosi. O le mea moni e aʻafia ai le tino o le tagata e leʻo masalosalo foi i ai.

Aemaise lava, o le i ai o teuteuga ma se maa o le a fesoasoani ia te oe i le olaga e faapenei:

  • o le a faʻafaigofie ai se gaioiga o le sailia o soʻoga i totonu o le va o lalolagi fafo atu ma totonu lalolagi;
  • O le a faʻaolaina lona pule mai le le lelei o le aʻafiaga o mafatiaga, o le a maua ai le filemu o le mafaufau ma le faʻatuatuaga o le tagata lava ia;
  • puipuia mai soo se afaina o le itu i le vaega;
  • o le a avatua se iloiloga byopi o le mea ua tupu, fesoasoani e maua ni fofo talafeagai o faʻafitauli eseese;
  • Aveese le le lelei manatua o aso ua tuanaʻi, mea sese ma le ita.

O le taimi lava e faʻataʻitaʻi ai le faʻafitauli o lenei faʻataʻitaʻiga, o le a avea ma tagata o le a faʻafaigofieina lona olaga ma o le a mautinoa le manuia i ana lalolagi uma. Faatasi ai ma le fesoasoani a le tagata unikit, moni vave aveese ese ai le umi mo se tasi pe mo se mea, i le taimi ua tuanai. O le a faigofie ona feinu ai le mea moni e pei ona faatatau i ai.

I se faʻaopopoga, e foaʻi mai i ona ona le faʻailoga ma le malosi taua.

O ai mai faailoga o le zodiac e talafeagai

Mai le tulaga o tagata atamamai, e aliali mai o asoa ma le uniking ma le le talafeagai e sili ona talafeagai mo tagata na foliga mai i lalo o le faailoga o le zodiac scorpio. O sui o le matagofie o kenera o le a faʻaopopo i mea faʻalenatura, faʻaupuga, o le mea moni, o le a mautinoa e maua ai le manuia i alii ma o le a faʻamalosia aia i se tagata lilo.

O le toʻafitusefulu a le au puipui o le a tuʻuina atu le lototele ma le talitonuina i o latou lava malosi, o le a faʻavaveina le faʻasologa o le ausiaina o le manaʻomia. Ma, o le maʻa e faʻateʻa uma ai soʻo se lavelave, faia ai se tamaloa ua lava, le mautinoa atoatoa ma atoatoa faamalieina.

E tatau ona matauina o sui ma isi faʻailoga o le zodiac e mafai ona sailia le fesoasoani faʻapitoa a Nakita. Faʻauʻuga le malosi o lo latou malosi, faʻapea foi ma le malosi. I ai o ia manoa o le ioe ia te ia, o le a lagona le faamalieina atoatoa ma le ola ma taofi popole poo le a le manatu o ia.

Tautaliga ma le le mautonu

Ua faaaogaina Wenakit

O le faʻagasologa o le gaosiga o le le saʻo ua atiaʻe lelei. O le minerale e matua talisapaiaina mo lona malosi, faigofie, le malosi ma le tasi-fasi fausaga. Ma, ioe, e leai se tasi e mafai ona tuua ona foliga fiafia i le lotoleaga. Faʻafetai i mea uma i luga o meatotino, o le faʻaaogaina o minerale e mafai:

  • Mo le gaosia o oloa souanier oloa (o lea, mai le Unikit faia pusa eseese, meaola, fuamoa, tu mo moligao, vaitusi ma polo);
  • i le gaosiga o le paketi tala a le paketi. Aemaise lava, o le gaosiga o taulima, fasi, afaina, o nei tagata uma ma Cabhachon mai maa e matua lauiloa lava. Ma o le suauu maualuluga o mineral e maua ai le tele o oloa ma ia;
  • Tufugaga - unik e masani ona faʻaaogaina lelei foʻi o se fetaiaʻi ma mea eseʻese;
  • O mineral o simeni ma tagata atamamai o loʻo faʻaaogaina - e avea ma faʻavae mo le gaosia o le eseʻese o faʻatuatuaga ma tali faʻapitoa;
  • Mo faʻafomaʻi faʻafomaʻi mai unikit, massage masini na faia.

E ui lava e iloga uma fasi mea e foliga maualuga ma faʻamalosia, e tatau ona puipuia i latou mai le tele o feeseeseaiga, faʻapea foi ma le vai vevela. A e faʻaaogaina ni faʻafitauli i se maʻa, o le a e aumaia ia te ia ma se foliga mataga, ma e mafai foi ona e sefeina le faʻamalologa ma le malosi tauagai.

E oʻo mai i aso uma, e fiafia e fiafia i le lauiloa tele, ma o le toʻatele o tagata e saili e maua se teuteuga ma ia. Ae e taua le manatua o le isi taimi - oloa ma minerale ei ai le tele o le malosi o le malosi ma le leai se mea e le mafai ona maua i se isi.

A leai, i lenei auala, o le a lava oe lava i le malosi taua malosi, ma e toe foi i le maa e tosina ese ese le leaga. Ole mafuaʻaga lea e tele ai le tele o talisa ma Amoleka, ma le agaʻi atu i lima mai fafo, pe a le faigaluega. O le mea lea, afai e te manaʻo e maua le faʻamalosiʻau o se fesoasoani o se gem, ave faʻapitoa teuteuga fou ma e leʻi faʻaaogaina muamua.

Mulimuli ane, ia suʻesuʻeina le ata tifaga

Faitau atili