Meatotino o le maa kiatt, o lona uiga ma ituaiga

Anonim

O se tasi o le sili ona seasea ma tulaga ese mea o le maa kilia, lea e manaia le matagofie o le lanumoana lanu lanumoana. Feiloaʻi le teuteuga ma se mimiti o minerale i totonu o le faleoloa asoa e le mafai ona foliga mai e ono mafai. E mafai ona e faʻatauina se Kyanite ma faʻafiafiaga poʻo au au e aoina poʻo ni tagata e aoina, ma e fautuaina foʻi e faʻafesoʻotaʻi ai ma faʻafesoʻotaʻi ma tagata faʻamasino tumaoti.

Maa kanet.

Talaʻaga o le Faʻaiuga ma le Mata o Talosaga

I le 1789, o se maʻa ma se lanu le masani ai na maua e le Siamani geologist Werner, na taua o le "Keanos". I le maeʻa ai o se suʻesuʻega auiliili o mineral, o saienitini a saienitisi, i le amataga o le XIX aen, na ia mauaina le igoa lona lua - "Dysyn". O lenei igoa ua faʻamatalaina e le le fiafia o le kiant - o foliga taʻitasi e ese mai le tikeri o le malamalama.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E tusa ai ma tusitala, mo le taimi muamua na maua ai le Blue Gema i Initia, ona O lenei atunuʻu i le xvilley i le xvilley, e eseese laʻuʻiga sa tuʻuina atu i atunuʻu Europa. Muamua, na faʻatau atu e le Kyanite i lalo o le Guise o le Yahen poʻo Safiheare, ae na faʻatuina e maua le pito i fafo.

Ua talitonu saienitisi o le maa na fausia i le fanua o lauʻeleʻele e mauoa i le lanu uliuli, o se taunuuga o le maualuga o le faʻamalosi i le taimi o loʻo tutupu ai suiga o le o loʻo tupu ai le auala i le taimi o loʻo tupu ai ni mea o loʻo tupu i le faʻatulagaina o laʻau o le codiomentant. O loʻo masani ona maua i totonu o le lanumoana tioata lanumoana i le quartz, nofoaga o le faʻatulagaina o ni pegtutes ma i mauga. O tupe siliva o Kyanite e aofia ai:

  • Initia;
  • Madagascar;
  • Austria;
  • Sueteselani;
  • Burma;
  • Brazil;
  • Ausetalia;
  • Nepal.

Mo le gaosiga o asoa, o Kyanite e seasea lava, ona E faigata ona galueaina, aua e le o matai uma e faʻafetaiaʻia ai ma se galuega faapena. Sa masani ona faʻaaogaina, o le maʻa i Alamanuia Sorres, ofoina mai ni vaega eseese mai le malosi malosi ma teteʻe i mea le fiafia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se minerac minerale e manaʻomia mo le gaosiga o moli taʻavale ma tau faʻatau, faʻafefeteina manu, susuga, ma isi

Ituaiga ma uiga

Kenite maa o le sili o le almininum, o le mea o le minerale o se ituaiga-ituaiga ituaiga. E mafai ona aofia ai ma faatoaga, Onegane, Chromium, uʻamea litamaʻe. Gem ei ai le foliga o le lautele o le Lamelalar Crystals.

Ipu tioata

I le avea ai o se tulafono, o Kyanite e vali i le lanumoana pe lanumoana, ae mafai foi ona maua ai isi lanu faavae e fuafua i le tele o le osofaiga:

  • lanu samasama;
  • lanu viole;
  • lanu meamata;
  • lanu uliuli;
  • Lanu moli.

E i ai foi le lanu o tioata ma alexandrite aafiaga, I.e. Mafai ona suia lanu e fuafua i le auala e vaʻai ai. Afai e te vaʻai i le Kyanite ma le faʻaeteete, e matauina i lona le masani ai lanu, o loʻo maua ai se gaioiga faʻapitoa.

Tagata fai pisinisi

O le Blue Bam e le naʻo lona tau o lona manatu iloga, ae o lena tulaga faʻapitoa. Ua leva na talitonu e mafai ona faʻamalolo mai i maʻi eseese. Ina ia lagona le tulaga faigata o se kyanite, e fautuaina foi le ofuina i foliga o teuteuga, ae na fautuaina foi mo le tuu o le maa i le gasegase.

Crystal ei ai lona aoga lelei i le mafaufau ma le faaleagaga o se tagata. E fesoasoani e foia ai le popole, faʻanoanoaga, faʻanoanoa. Tagata o meatotino a ni mea teuteu ma le Barkd Banms Faʻailoga Faʻamaoniga Faʻamaoni o le olaga, leai se insomnia ma manatua faʻalelei. Ma le isi, o Kyanite o le a fesoasoani i le tau faasaga i le taumafataga nei:

  • Maualuga le vevela ma le fiva;
  • vevesi o totoga o le urogenonic system;
  • faʻamaʻi faʻamaʻimau;
  • o le totofai toto;
  • Tiga i maso.

Talu ai o le faʻaliliuina o le faʻauiga i le masani ai o le galuega o le faʻavae o le potu atoa, e iai se manatu e aoga e maua ai le mamafa ma le ova sili atu.

Magic malosi maa

O ona lava tagata na nofoia, o Kiani e faʻatumuina le manaʻo i le matagālaloga, le malamalama, tauagafau, faʻamalosi ma faʻamaoni. I le pisinisi pisinisi, o le a fesoasoani ile faʻatumauina lelei o mea e faʻamuamua ma faʻamuamua i itu taua, o le a ausia ai ni sini faʻapitoa.

O tagata na molia i le malosi o le lanumoana minerare mafua mai i le siosiomia o le tiga ma le talitonuina, o ina ia faigofie lava ona amata amataina masani masani. I se faʻaopopoga, o afelies ma le Kiarite o le a fesoasoani i latou i le mauaina o se valaauga moni i le olaga, e aunoa ma se pisinisi manuia e le naʻo le tupe maua, ae o se mea fiafia foʻi.

Mo tagata malaga, lanumoana maa o se fesoasoani faamaoni, ona O le a mafai ona ia faamaotiina le auala tonu. Afai e te fusifusia le lauulu o tagata poʻo se fuʻa le filo ia Kania, o se tasi o ona itu o le a fuliloina pea i le itu i matu. Ua fautuaina foi tagata asiasi ia te mauaina se lanumoana lanumoana, ona o le a ia fesoasoani ia latou sili atu le poto ma le faaeteete, o le a faasaolotoina mai galuega faaitu.

Amulet ma Kiate

Ina ia maua ni faʻamanuiaga tulaga ese mai Katiate, e tatau ona asiasia ma le faʻaeteete aʻiaʻi, e le tatau ona i ai ni paʻu, chips ma scratchs, o le malosi o le maʻa o le a le lelei.

Uiga i Bitrology

O le lelei tele o le mea o le a aumai masaga ma le sagittarians. O le a ia tauia lo latou fiafia, faʻamalosi le ola maloloina ma le soifua maloloina. O meaalofa lelei o le a mafai foi ona maua ai fua, valiina ma fagota. Mo isi faʻailoga, o le Zidiac Kianite o le a le aoga.

E le mafai ona fautuaina le faia o oloa ma le lanu moana ma le lanumoana tioata, faʻapea foi foi foi le leaga, sese ma faʻaʻoleʻole i le taufaasese ma faigata.

Faitau atili