Kangceate maa - siamupini ma le mafanafana, talosaga i togafiti

Anonim

O le agamalu lilac lanu, tioata upu faʻasino - kuncite na tatalaina i taimi uma e Amerika faʻamoemoe. O le igoa o lana upu e igoa ia Siaosi Kuntz, sa faalauiloa ia lautele lautele. O le a le ese le maʻa e ese mai i isi minerale, o le a lona uiga? Mafaufau i le fesili i le tusitusiga.

Kangceate maa - meatotino

Uiga o maa

Kuncite le mafai ona mitamita i le tele o seneturi-tuai talafaasolopito, pei o se tamaititi Gem. E leʻi taʻu mai ia te ia se faʻamatalaga anamua, e leai foʻi ni mau i loʻo avea ma faʻaigoa o ē faʻapea ma le fatufatu. Na o le 1902 na latou mauaina e uiga i Kancite i le lalolagi, faafetai i taumafaiga a le Amerika faanatura. Mai lea taimi mai le talaʻaga o le minerale amata.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le kangcite maa e tupu ai ni nai ata:

  • lanu meamata;
  • piniki;
  • leai se lanu;
  • lilac;
  • lanu samasama.

Sa filifilia Pepela mai ia Andweers, sa faʻaopopo i le gaosiga o tioata mo le tele o le pupula ma i le lithium, kuncie o loʻo toe aumaia le aoina o tagata alofa. O le faʻasolosolo o le a le taʻua o le lalolagi, 'ae na faʻaalia e Sa' iā te ia o loʻo faʻaalia ai ia te ia se tulaga sili atu le gafataulimaina i le maketi o oloa tau taua i se lumanaʻi.

Talosaga i Magic

Gem ei ai meatotino ma foliga tutusa. O le Yoga ua faʻaaogaina i mekasini, a o Kancete e fesoasoani e ogatasi i le auala loloto ma le manino mafaufauga mai faʻafitauli i totonu o le atunuʻu. E mafai e Pebbles ona paleni lagona o se tagata, ia sefe mai se tulaga faigata ma ia e tusia manatu i taua e faavavau.

Afai o loʻo e faʻataʻitaʻi mo lagona toʻafilemu, fai ni mea teuteu mai Kangccite.

Manuta finau o le gabrine o le minerale fesoasoani ia sili atu e faʻafesoʻotaʻi ma le manifinifi fuafuaga - o le mea lea e masani ona faʻaaogaina ai Kunical. O tagata tala fatu moni, o Masalo ia latou musumusuga, fiafiaga o mafaufauga ma malamalamaaga. Aemaise fesoasoani i faʻavaʻa mai le Kangsecrite tuʻuina i le fale faigaluega.

E talitonu le mafaufau o le psychic e fafagu ai mea sili ona lelei o se tagata. Divisiks mai Kangecrite fautuaina e avatu i tamaiti ma talavou ina ia latou lafoina tagata faaaloalo. Tagata matutua o tagata o le tama teine ​​fiafia, vave ma le manuia le fiafia. KangcIte ua fautuaina e fai e ofuina i latou na ola vave ae aua le fiafia i lagona o tamaiti.

Manulau matauina le mea totino o le mea e puipuia ai se tagata mai le aafiaga o le tiapolo leaga, ina ia faia e le kangciete a Amoleka ma Atile mo tamaiti ma tagata matutua. O manu e puipuia foi i le pepelo ma le faalataina, o lona uiga ma le poto. Peitai, o meatotino a le minerale faailoaina na o tagata ma mafaufauga mama ma mea e le fiafia i ai le leaga.

E i ai le manatu o le minerale fesiitai i le manatu o le tamaititi, pei o le aoga o le fafine ma le tane pelu. E mafai foʻi ona faʻaaoga le kangcer i le alofa, e faʻamalosia ai le matagofie ma le matagofie - piniki i tua. Fesoasoani i le minerale ma i fetufaai - sooo i luga o le loto manua. Pedbbles e talafeagai mo tina talavou uma ma le tama teine ​​o talavou - filifili minerale o le piniki leo pe matua leai se lanu.

Lilac Tone Stones Faʻaola le Crown Chakra tu i luga o le scalp. O lenei Chakra e nafa ma fesoʻotaʻiga ma malosi tauofoga, lagolagoina faʻale-agaga mo lotu ma le lautele o le lalolagi. O le lanu lanu uliuli o le minerale fesoasoani e fesoasoani i upu moni o mea taua, i le malamalamaaga i lona olaga taunuuga moni.

Kangcite pulou faamalo

Faamaloloina Uiga

E pei ona taʻua i luga, o le Kangsecrate na te fiafia i ai, ma o le mea lea na ave ai le lagona o le atuatuvale ma le leaga o le leaga. O le mea lea, e masani ona faʻaaogaina i le togafitiga o le mafaufau. Ma le isi, o le maa e fesoasoani i ai:

  • Sparpaica faʻamaʻi;
  • avanoa i le le faaiuina;
  • Faʻamaʻi o le toto.

I le tautaliga fesoasoani e faʻatuina le galuega o le fatu o le fatu o le fatu, e tatau ona e ofuina se tagata taʻitoʻatasi poʻo le faʻamaloloina. O le latalata a le minerale o le a i le loto, sili atu.

O lea e fesoasoani ai Kuncit e toe faʻaleleia le faiga puipuia pe a maeʻa se faʻamaʻi poʻo se taotoga, e mafai ona e inu i luga. Ia faʻaleleia le moe, e manaʻomia le tuu o meaola i lalo o le aluga, e masani ai le mafaufau, e mafai ona e mafaufau i teuteuga poʻo ni auupega mai Kangcrite. O le Kuncite o le malamalama o Tones e sili atu le alaga pepe.

O le faʻanerale e faʻamalosia ai le aʻafiaga o fualaau faasaina, o lea ua fautuaina ai le faʻaaogaina i se seti o togafitiga faʻaopoopo. Ina ia faʻamalosia le faʻamalologa aʻafiaga o le gem i luga o le tino, e tatau ona e faʻasaʻo i le siliva.

Lilac maa e puipuia mai le 'ava malosi ma puipuia i tulaga lamatia.

Kangceate i Magic ma Astrology

Kangcite maa i le tagata

O le minerale e sili atu le tali atu i faailoga uma o le zodiac, e le ulufale i le feteʻenaʻi ma soo se tasi. Ae ui i lea, o tagata eseesetaga tufatufaina o ni sui o le zodiac liʻo, latou te taua tele:

  • Talafaatusa;
  • Asia;
  • leona.

Gursorions Chirmer Grant ma le filemu, e paʻu ai le faʻanoanoaga fatufani ma le popole, e fesoasoani leona o leona o le papamaʻe. Congcite Faʻamaoni i sui o faʻailoga uma o le zodiac e ese mai: O se minerale ua le o toe maua.

Faitau atili