Vltavin - maa ma mea lilo o mea lilo mai le Czech Republic

Anonim

Vltavin - Gem o le Czech Republic, o le mea e lauiloa mo lenei matagofie. Vltavin o se maʻa ma mea e le masani ai, o nisi taimi e faʻaigoaina o le Moldavite pe "o se fagu maa." Mafaufau i le faamaneta ma le faamalologa uiga o le Czech maa auiliili.

Vltavin - maa mai le Czech Republic

O le amataga o minerale

O le maa e aofia ai semi-taua, mintung v lilvin i le itu i saute o le Czech Republic. O le igoa "Beattle" Minerale na amata ona o lona lanumeamata paolo ma tioata susulu. O le laualuga o le tamaʻi povi e le homogeneous - ua ufitia i paʻu ma maanuminumi. Ua faamatala mai e le laufanua le amataga o le minerale i le fana o le meteorite na paʻu i luga o le eleele ma liusuavai le lalolagi. O le Meteoite na le mamao ae le o le vaitafe o Molda, o le a taua tele o nisi taimi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E tusa ai ma le isi faʻamatalaga, o maʻa o faʻaseeseliga o le meteorite e leʻi afaina i le lalolagi. O tuisu na ufiufi le fanua e latalata i le vaitafe o Molda, talu mai lenei lanu uiga ese o Emerald ua fua mai iina. E i ai le vaega lona tolu - o le laʻau na aliali mai i le nofoaga o loʻo iai le nofoaga o le Intergalact

Aisea o le Minera Class vltivin? Aua o le Czech Suafa o le Molda River o Vltava. O Czech o lenei igoa e ono ono sili atu, ma o le Emeraad afebbles.

Mo le taimi muamua, o le minerale faamatalaina le Czech Schuals Wedf Heref, e le taliaina lava o ia mo charysisis o le racynic tupuaga. Ua maua i fafo saienitisi a aso nei ua maua mai i le natura o le maa e ese - o lea na faaitiitia ai le tioata meteerite.

Ua talitonu o le maa e sili atu i le 15 miliona tausaga, o lona vaega autu o Ingca. O le tulaga ese o le Moldavite e aofia ai le kesi kesi, lea na fausiaina i luga aʻe o le lalolagi - i le 25 km.

Magcticts meatotino o VLADAVINA

Magicts meatotino

O le tulaga ese o le taimi o le minerale na tosina i lona lilo. Na talitonu tagata o Pebbles na pa'ū mai le lagi na tumu i le le mautonu togafiti faataulaitu. O oloa mai le VLADAVA sa faia mai i le vaitau o Palealithic Earth - o loʻo maua pea i le au suʻesuʻe ma faʻafitauli mai le mimilo i le teritori o le czech Republic.

Green o loʻo manatu o se taua tele malosi maa, o le mea lea o loʻo faʻaaogaina uma pamu o le lanumeamata o le lanumeamata o loʻo faʻaaogaina i le faʻamalologa masani ma mo ni aʻafiaga. O le tala lilo o le amataga o Vltavin e manaia mo le faia o sauniga o le alualu i luma ma le taua o agaga. Ma le maʻa e faʻaoga e faʻatulaga ai le mafaufau loloto.

Faʻamamaina o le asoa ma Wantings mai Vltavin e puipuia mai le Detelic Strais i le taimi o le Cospecial, o loʻo molia i le Cosmic Made. E talitonu o loʻo fesoasoani le faʻaliliuina i le faʻailoaina o le meaalofa o le alualu i luma ma fesoasoani e tuufaatasia i le gatete o le atulaulau.

Ua mautinoa e le Yoga o le a faʻaalia ai le mafaufau o le fatu o le fatu lea o loʻo tafe mai le va o le vateatea. O loo tau le fatu Chakra - Anatama - O se tagata e mafai ona iloa le alofa o le Atua, filemu ma alofa ia te ia lava. O le faailoaina atu o le fatu chakra ia faʻafetai i le loto i le tulaga o le tino, ma luga o le mafaufau - fesoasoani e faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga ma tagata. Maa e maua ai le lagona o le alofa le faatuaoia i le lalolagi atoa.

Vltavin - o le maa o le autalavou

Tulaga Faamaloloina

E mafai faapefea e le Vltavin ona fesoasoani le tagata? Tagata talu ona matauina ma le faʻamaoni i mea nei o le maa:

  • fesoasoani e aveese le tiga;
  • afaina ai mea ofoofogia;
  • fesoasoani e aveese le le saogalemu ma le fefe;
  • toe faʻafoʻi le toto;
  • puipuia mai faalavelave faalefaoga, faaleleia le moe;
  • Faʻaola le malosi ma le tino faʻatasi;
  • e i ai le suia aafiaga i luga o le tino;
  • E fesoasoani e faʻaosofia ai le manatu i faʻamatalaga taua.

O tagata faamalolo ma tagata atamamai e fautuaina e ofuina ni teuteuga mai le Vltavin i taimi uma. Mo le faʻaleleia o le vaʻai pe faʻaititia le faʻamalosi, e tatau ona e mafaufau loloto i le maa poʻo le mafaufau loloto i ai. Lanu Green o le malolo i luga o le tino ma fesoasoani i le faasolitulafono o malosiaga o puipuiga puipuia. O le manatunatu loloto o le minerale e faʻamalieina ai le neura, taʻitaʻi lagona i le fealofani.

O le metotia lea o le talosaga o le faʻaaogaina o minerale o se paʻi. E tatau ona e faʻapipiʻi ni meaalofa i le gasegase, ae le uma ona faʻasaʻo ai i le alofilima o lou lima aʻo leʻi foliga mai o se lagona o le mapusaga. Ona tatau lea ona faamamaina le maʻa i lalo o le uili o le vai ina ia na te avatua le vai le lelei.

O le isi metotia o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le vai o loʻo molia. Lalo Vltavin i le tautotogo poʻo le vai mama mo ni itula, ona inu lea. O se avetao lea e maua ai le malosi, mama le tino, faamalosi. Ina ia faʻagaioia le faʻamalologa meatotino o le minerale, e mafai ona e faitauina le taupulega luga o le vai:

Vltavin - maa ma mea lilo o mea lilo mai le Czech Republic 1056_4

Faʻatau lenei vltavin mafai i le atunuʻu o loʻo i ai. Czechs e faʻaaloalogia e uiga turisi ma puipuia a latou amio masani, o lea e leai ni mea pepelo e le faʻatau atu iina.

Asttrological tausisia

O ai e mafai ona ofuina ofu? E le faʻatagaina e le au atamamai a le au atamamai mai le Zodiac faʻailoga o le mogavive matata. Masalo o le migao le ogatasi ma sui o le fou Zolaical Lind. Peitai, latou lapataʻia e tatau ona faʻaeteete iʻa ma ulagia pe a fesoʻotaʻi ma le tele o le fiafia, pei o fagafao e mafai ona faʻailoa atu i se tulaga suia o le malamalama.

O le manuia tele o galuega i tala o tala, aries, conpertor ma Gemini - fesoasoani i le faailoaina o uiga leaga. O le Minder ma le kanera Mineray e fesoasoani ia maua ai i totonu le filemu, leona - pulea tagata, mamafa mamafa ma faʻaputuga vai - e tatalaina ai uiga fou.

Faitau atili