O le Spine Spinel - o ai e talafeagai, o a mea e maua

Anonim

O le spinel o se matua matagofie matagofie maa. I Rusia, na taʻua o ia o le "lal". O le tui o le spinel na pisia le lauiloa monomacha cap, Catherine Catherine's pale. I totonu o ona uiga taua, o faʻaneonene e mafai ona faʻatusatusa i ai emerata ma faʻatafunaina. I ponaivi, o le laau mumu mumu na le mautonu ma rubies. I le itu i sasaʻe, o le moli mumu na taʻua o le maa o le tuʻinanau, o lenei maa e masani ona faʻaaogaina i le faʻataʻitaʻiga.

Maa tui

Faʻamatalaga

O le maa e iloga i le tioata glitter ma manino. O lanu e mafai ona eseʻese, ae o le lanu mumu ma lanumoana e taua. Minera o loo i ai se malosi maualuga e faatusatusa i se taimane. O le igoa o le spinel mafai ona eseese:

  • ;
  • paʻu;
  • Tiatufefe o fanua;
  • Zeylonite;
  • Run-bale;
  • chrome spinel (Pictotis);
  • Zinc Spinel (Ganit);
  • Safihire Spinel;
  • Sasae i sasae.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le igoa e fuafua i mea totino ma le lanu o le maa, faapea foi ma le nofoaga o gaosiga. Spinel - Eziss poʻo le semi-pele maʻa? O lenei fesili e fiafia ai tagata atamamai. Minerale e aofia ai maa taua papa. Ole taimi muamua na ia taʻua ai Marco Polo, asiasi ile Pamer. Peitaʻi, o le lauiloa tagata malaga le mautonu spinel ma run ma tusia i totonu o le tusi e uiga i Ruby paka.

O le Spine Spinel - Renumble Bealties

Tulaga Faamaloloina

O maa o lanu mumu mumu e aʻafia ai le hematuo ma hematookiec system, fesoasoani i siama faʻamaʻi. O le ofuina o teuteuga o le spinel e faaleleia le lavelave ma faʻagaioia gaioiga o gaioiga o le faʻamalosi.

Ma le, o le mumu mumu na faʻaaoga mo le le agavaa o se mea e maua ai le fatu fatu. Na talitonu lava o lo cymols aafia ai ni faigaimi ma fesoasoani e fofogaina le vaimalo.

Green Hue Mineral fesoasoani ma faʻamaʻi mata, faʻaleleia le fesuiaʻiga o fesuiaiga ma togafitia le tiga i tua.

O le piniki piniki e masani ona moe, aveʻesea le moemiti ma faʻamalieina ai le faʻafitauli o le neura.

O maa o lanu moana lanumoana faʻaleleia atili ai le talafatu, fesoasoani i le oti i totonu o le oti ma le numera numera.

O uiga o anamua na faʻaaogaina i le faʻamalologa masani o le spinel efuefu, pei ona faigofie ona faʻasusu i luga o le abbble. O le efuefu na ufiufi i nofoaga mu ma matala matala. Faatasi ai ma le fesoasoani a le Black Spinel Powder!

Afai e te ofuina ni teuteuga i le ituaiga o le asoa po o tagata uma, e mafai ona e aveese le paʻu ma faʻamaʻi pipisi, faʻalelei le fatu o le fatu. O le tui i luga o le fusi e faamalosia ai le pelē, aveʻesea fafine le fiafia.

Talosaga i Magic

O maa ia i ai se malosi malosi malosi ma aumaia le fiafia ia latou tagata e ona. Ae ui i lea, o le natura o le minerale o loʻo taofia: o le mea lea ona o le lagolagoina o agaga masani e tolu i le taimi e tasi - Venut, Jupiting ma le La. O lea la, i le tagofia o le tui o le ivitū, e tatau ona e faaeteete. Ia faʻalauteleina le aoga o le aoga o le migao, e tatau ona e faʻasaʻo i le auro. Vaʻai i le ata teuteu ma le Spiriel:

O le Spine Spinel mo Zodiac faailoga

Mafai ona seleseleina le tui i lau pule? E le pei o le maa o Isaraelu, e ese mai foi tagata leaga, faapei o sea tagata ia oe mimine minera e mafua ai lona ita. O le tala malie o le spinel e le mafaamatalaina. E le fiafia foi i se maa o le soona le paleni ma le le fiafia. Ae ui i lea, faʻamaoni ma le amio lelei tagata o le a fesoasoani tosina le fiafia ma le manuia. Faʻatosinaga faʻaaoga e atiaʻe ai se meaalofa vaʻaia.

Zodiac faailoga

O meatotino o le maa laau ua tuʻufaʻatasia ma le malosi o tamaʻi povi, pa ma iʻa. E mafai ona latou ofuina Foismans e tosina mai ai le laki ma le fiafia. Mo fafine iʻa, pibble e tosina ai le isi itupa.

Lionan Spinel e maua ai le malosi, faʻamalosia uiga ofoofogia ma le tuuto. Couner O lenei maʻa e solia o le maa ma e mafai ona popole, ua maeʻa ai paie ma le paie.

E talitonu o le mea sili e ofuina ai teuteuga ma se spinel i le ituaiga o tautaliga po o mama. O le mama e tatau ona ofuina i le itu tauagavale - i luga o le faʻailoaina poʻo le leai o se lima.

Faitau atili