Ofoofogia maa Amite: O le a le mea faataulaitu na ia te ia

Anonim

Agat - o se tamai ata. E le i ai isi taua tele poo le lanu eseese i le lalolagi, o le a sili atu le eseese. E tele ituaiga meaola, vaega ma aiga o lenei minerale. Ma taʻitasi e iai lona na lava tulaga eseʻese ma tulaga ese.

Tiga o le maa.

Mea Moni Moni e uiga i minerale

O le igoa o le maa e sau mai le upu Eleni ahates ma o lona uiga "fiafia." E tusa ai ma le isi faʻamatalaga, o le minerale ua faʻaigoaina ina ua maeʻa le Vaitafe o Athans i Sicily, lea sa ia mimigi i ni tele.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le polaga o Anranginal, ae o se maa o le atua fafine o Pomna, o se e lagolagoina ai e Pokena o Faatoaga ma le Mafufaiga. O lenei maa na faʻatusa mai i le tulaga masani ma le faʻamaoni ma le manuia.

O se tulafono, o le minerale e iloa ai le mata. Auā o lenei mea manaia o le faʻaituau e masani ona taʻua o le Okovao o Le Foafoa, e vaʻaia ai le lalolagi i amioga a tagata.

Agat o se conlstston, o le tele o le ituaiga o le quartz. E i ai lona tulaga lavelave ma aofia ai eseese minerale.

Agavale e faasino i maa motusia ma tupu i soo se mea. O ana tupe teu e i ai i Rusia, USA, Atenitina, Mekisiko, Ausetalia ma Initia.

Minerale ei ai se tasi foliga manaia - e teteʻe i aʻafiaga o acids.

AGAL ATA TOTONU MA LULIMULI

I le natura, e tele ituaiga o lenei migaranel. Ae o latou uma na te tuʻufaʻatasia le uiga masani o le lanu ma le lauiloa. O nisi Agdis e i ai le fitu afe vaega o lanu eseese.

I le natura, o Agathas e fai ma sui o le tele o lanu, ae masani lava i le efuefu, lanumoana, lanumeamata, lanu meamata, mumu, lanu moana. Ae e le oi ai atoa le au a Black Uliuli e masani ona masani ai le valaau i minerale lea e pogisa ai nai lo le pogisa.

E masani lava, o mea taua e faʻamalosia e fai i le tuʻuina atu ia latou lanu masani ma faʻaalia lanu.

O nei ituaiga maa e sili ona lauiloa:

  • Mokhovawaya Agete o se mea e i ai le lanu efuefu-lanumoana. O ona le le masani ona le masani ai o le tele o le tele o ituaiga o se ituaiga o mamanu e faamanatu ai moss.
  • Sapphire - Agavale Blue.
  • Pasila Agass o se mea matagofie tele o loʻo i ai se lavelave lavelave fausaga mai le tele o le lanu efuefu, enaena ma paʻepaʻe.
  • O le laufanua o le atunuʻu - minerale, o se ituaiga o ata o loʻo tutusa ma vali o le natura.
  • Frosty Atete Gemboard, o le ata o loʻo pei o le pei o le bizarre frosty mamanu.
  • Afi a le afi le maa e maua ai se hematite ma le gofie. E foliga mai ua tanu le afi i totonu o le maa.
  • Agat Botswana o se lanu efuefu pe fufusi minerale, o se tasi o sili sili ona taugata faalauiloa.
  • Mata - o le mamanu i luga o le maa e pei o le mata.

I le faʻaopopoga i nei mea, i le natura e tele pea ituaiga meaʻai ma isi ituaiga ituaiga, taʻitasi o nofoaga tutoʻatasi ma matagofie i lona lava ala.

Teuteuga ma le agatoma

Magic maa

O le ACATE E iai ni mea taua maneta ma o se malosi tali. Talu mai taimi anamua, o manatu o le maa e mafai ona puipuia lona e ana mai lamatiaga ma faalavelave, malosiaga ma tulaga leaga o le leaga.

E le gata i lea, o le Agat o se lagolago o faifaatoaga ma togalaau, siitia manuia ma le umi. Minerale fesoasoani e atiaʻe le 'eletonu ma masani ai, lagona ma le malamalamaga.

O tagata paʻepaʻe ma samasama faʻapipiʻi faʻapipiʻi le mautinoa i la latou lava paoa, atoa ai aʻe faʻaleagaga ma fesoasoani e faamalulu ai le ita tele vevela.

O le matua o le efuefu ua manatu o se maa o le faauo ma le filemu. E fesoasoani ina ia aloese mai feeseeseaiga, toe fetaui ma ola tagata le faamasinoga.

Minerale lanumoana lanu o se palena o mea fatufatu.

Black Gem faia tagata sili ona aulelei mo le isi itupa, fesoasoani faʻaleleia atili le soifua maloloina. I se isi, na te atiaʻe le mana o le loto ma tuu i luga o le tagata, e fesoasoani e faʻamalosia le Agaga.

White sounde o le au paia poto o tagata o le fanau, e puipuia i aiga-tamaiti mafaufau ma le loto maaina, faamalosia le soifua maloloina. E faʻaaogaina o se aofaʻiga o mea leaga.

O le Browni Brown e puipuia ai le pule mai lamatiaga ma faalavelave, fesoasoani, fesoasoani e faʻasaoina le olaga i le taimi o se mea tau faʻamataʻu.

Minerale o lanu samasama e maua ai le lagolago i totonu o le pisinisi pisinisi ma fefaatauaiga.

E fesoasoani le Red Gem i le fiafia a le aiga ma le alofa, fesoasoani e saili se afa lona lua.

I le ponaā na talitonuina ai o le Amiteni Auauna o se vaituloto i gata o gata ma oona. Faʻapea foʻi, o le Atina sa faʻaoga i le togafitiga o mafaufauga o le mafaufau, Insuria ma le ulu tiga.

O ai e fetaui ma le maa le maa

Minerare ei ai se fesoʻotaʻiga ma le malosi o le mumu, masina, Venus ma Mercury. I tagata na fananau i lalo o ni faailoga zodoc, e mafai ona afaina ai ese.

Agat fusia i povi, kanesa ma masaga. Taurias maa Fesoasoani e faamaluluina le amio, aʻoaʻo le faapalepale ma le naunautaʻiga, maua le talitonuina o oe lava. O le matua o le lanu lanumoana fesoasoani i le alualu i luma i le tele o le tuai i tane e sili atu le malosi ma fiafia. Ma o le uliuli minerare o le a fesoasoani e faʻaleleia ai le tulaga tau tupe ma manuia i le galuega.

O faʻalavelave e masani ona afaina ai i le solitulafono, vaivai ma le saogalemu. O le a fesoasoani ia i latou ia manumalo i nei uiga, avatu le lototetele ma le lototele, puipuia mai le popole ma le faʻamamafaina mai i le atuatunoa. I se faʻaopopoga, sui o le matagofie o feusuaʻiga o le a fesoasoani e faʻavae ni fesoʻotaʻiga vavalalata ma se pele pele.

Masaga e masani lava ona fesuisuiai ma e le talafeagai. Ole faʻatoaga e fesoasoani latou te feagai ai ma nei vaivaiga, o le a faʻaalia ai latou o le auala saʻo e agaʻi i luma. Mo le masaga, e sili mo le teuteuina i le pito o siliva, lea e tatau ona e ofuina i taimi uma. Mo fafine Twin, o lona uiga fesoasoani e faʻafesoʻotaʻia le galuega o le malosi o le malosi o loʻo tafe.

E tatau ona avea sui o ni faʻailoga o le fiery e filifili ai se teuteu ma le faʻatamala ma le faʻaeteete. I le avea ai o se tulafono, o tau ma tagata fana e matua tosina i nei mea tau afi, ae latou te le o talafeagai lelei. Aries i lalo o le malosi o le agatega e mafai ona le talafeagai ma le fiafia. E masani lava ona taʻu mai e tagata tagata ni fofo sese ma puipuia le filifiliga saʻo.

Leona e le o fautuaina le masani ona ofuina agatee. Afai e te ofuina le teuteuga mai lea taimi mai lea taimi, o le a fesoasoani e avea atili faʻamaoni ma poto, e mautinoa ai fofo.

O le apoapoaʻiina G taurgin معmalaga ru mo se mea e alofagia, faʻamalosia ai le aiga ma toe faʻaleleia le fealofani.

Ua fautuaina le upega tafailagi e fai ni teuteuga ma le tulaga ina ia mafai ai ona faʻamalosia le soifua maloloina ma faʻateʻaina faʻamaʻi masani. Ae aua le ofuina i taimi uma.

O le sooga o loʻo iai se lagolago malosi i le malae o le mafutaga, fesoasoani e 'aloese ai mai misa ma feteʻenaʻi ma se pele. O le amoa lanumoana o le a faʻaopopo i le suborpions o le ola faʻamalosia, ia sili atu le faʻamalosi ma le fiafia.

E aoga tele le ofuina o le matua. O maa na fesoasoani ia i latou e atiaʻe ai le malosi e galue ai, fafagu taleni o loʻo latou nanaina. E tali atu le aufaimea ma le Amismam e puipuia le Samitarius mai manatu le lelei male le lelei o malosiaga.

E maua ai foi e le fesoasoani a le Airbornt Land. O le maʻa o le a faʻavaeina ai a latou lava mafutaga, fefaʻasoaaʻi i tagata tuputupu aʻe ma faʻalelalolagi manuia.

O le a avatua le fealofani a Arorious ma le fiafia, manuia i le alofa ma le galuega. Gem e fuafua i le miti, keʻele mai le lagi i le lalolagi ma fesoasoani e ogatasi i le ola moni. Ae o le lagona faifai pea o le maa e le fautuaina.

Beads ma Agatoma

Green Amitha meatotino

O le tulaga o Green Agase o loʻo nofoia se nofoaga faʻapitoa i le aiga o lenei minerale. Talu mai aso anamua na talitonuina o ia o ai faapitoa faamaneta meatotino, e mafai ona puipuia mai faiga faataulaitu ma isi faalapotopotoga. O meatotino faamaneta o loo i ai mineral e suia i le ario.

Ina ia mafai ona faʻamalosia le faʻamalologa o mea totino o le maa, sa filifilia o ia e faʻavasega ia mai apamemea. O le minerale na faʻapipiʻi i le muaulu na fesoasoani i lalo o le vevela ma aveese le tiga. Ma o le pulupulu sa faʻaaogaina i le tulaga o le oona ma le maʻi o le 'ai o le' eleʻele oona ma gata.

Ose sui lautele e i ai le taʻutaʻua o le filemu: e fesoasoani le aloese mai se misa, seti se auala toʻafilemu, faʻamamafa mafatiaga ma malu i lalo.

I aso anamua, o lona matua lanumeamata sa faʻaaogaina e puipui ai se aiga loto mai le maʻi o le tagata poto ma tagata tausi. Ina ia faia lea, sa ofu ma ofu i lenei maa i lalo o le faitotoa o le fale.

E talafeagai lelei Aged Arete e talafeagai mo povi, masaga, masini ma aquarius. Ae o tagata o faapaologa ma iʻa e le tatau ona ofuina iʻa ma le faʻatamai a le atunuʻu, ona e le fetaui lea i lona malosi ma mea totino.

Faitau atili