Sogalit maa - pe faʻapefea ona ia fesoasoani ia te oe i le olaga

Anonim

O le igoa o le minerale sodalite ua fausia e le upu Igilisi "Soda" - Sodium. Foi, e mafai foi ona maua tala a le Gem o le Geakmanit ma Alo Agava. O le sodalit ua leva ona tosina mai ai le manatu o Mystics ona o le malosi malosi, faʻapea foʻi ma le malosi e faʻamaloloina mai faʻamaʻi eseese. O lona uiga foi i tulaga masani lava, aafia ai lona taʻutaʻua.

Stone Sodalit ata

Talafaasolopito o talaaga o minerale

E oʻo i aso anamua lava, o tagata sa iloa o taimi ma auala o le mimiti o sologa, o le maa na faʻaalia ai maualuga le aoga. Ma, i le tala a le I-I-IlenC, sa faʻaaogaina o se mea na faʻauma mo le faʻauigaina o nofoaga. Ma ina ua faatoilaloina e Amerika Tutotonu o Amerika, o le maa mo tagata lautele, ina ia teu tupe teu i Europa seia oo i aso nei.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Na lauiloa foi le au Sodisates mo tagata nonofo i Aikupito - na latou faʻaaogaina ai latou mo le gaosiga o mea faʻa-galuega ma teuteuga.

Mo Europa, na amata ona maua saʻuaʻua o ē na fai mea na tutupu i le 17 tausaga, ae o le taimi lena na avea ai ma se tasi o ituaiga o Lazurinaes. Ma i le amataga o le 19 senituri, na naunau le maa i Minorolov, ma na latou fasiotia le tusi resitaraina. O le muamua na tuufaatasia se faamatalaga o le gem o le Sikotilani Church-kemisi o le Thomas Thempson. O Ia lava ia mulimuli o faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu e le maa na faʻaigoa ai nei aso faʻaonapo nei o le igoa.

Ia uaʻi atu, o loo i le va o le 19 seneturi maʻilomilo i le lautele o se saienisi sa sili ona aoga i le faʻavasegaina o maʻa ma mea taua.

O a ituaiga o codelitis o loʻo maua i le natura

Uma le Codalite minerale mafai ona vaevaeina i 2 vaega. O le muamua na faia e Fulis, ma le lona lua - gakmanates. Tatou talanoa e uiga ia i latou i auiliiliga auiliili:

  1. Aloman - iai se lanu lanumoana loloto ma tulaga ese: O maa uma e iai se isi ata e le mafai ona toe faaauauina. Ma o le ofu i fafo o Kanata na faʻaalia, o loʻo faʻaalia i le faʻailoga o lanu ma le matagofie o le leaga, minerale redince, foliga sili ona aoga i totonu o mea. Ona o lenei, o le igoa o le gem ua avea ma pisinisi.
  2. GakMaletes o le mumu paolo maa e mafai ona suia o latou paolo e uliuli i luga o le ea. O iinei e mafai ona e talanoa ai e uiga i le aafiaga o le shopchromosm - o se suiga suia i le lanu o le vailaau pe a afaina ai le malamalama poʻo le ultraviolet.

O minerane ma le faʻataʻitaʻiga o le ata e mafai ona maua i le itu i matu o lo tatou paneta, ma i lanumeamata lanumeamata, ma i le itu o le Equance, ma i Myankr. I le taimi lava e tasi, o le Sami o Misamia e i ai se ofoofogia matagofie matagofie matagofie matagofie.

Ma Gems na maua i Burma Very i la latou lanu e ala i le lanu lanu uliuli i lanu samasama-mumu. Pink maa maua ai se paolo uliuli, ma afai latou te vevela i latou - latou te le fiafia tele, o le lanumoana o lanu piniki. Ae o lenei tomai o le faʻamalosi e mafai ona matauina faʻapitoa i le ao, aua o le po e pei pe a latou "moe."

Taulima ma Sodalitis

Nofoaga autu o le mingites o faigata

Ole mea masani ai, o mea taua e maua i itu o loʻo iai "o le moe" fracanic gaioiga. Mai ia itu itu, e mafai ona e taʻu i Ierusalema Italia, Andes, Shainyas eria, Norwiwal, Parata, o Kanata.

Mea leaga o loʻo maua mai ai o loʻo sapalaiina Initia ma MJNYAM. O nei vaega o nei ua tuʻuina atu atoa i uiga o minerale.

O le lanu autu o le sodalite e lanumoana ma lanumoana, ae o le natura foi e iai foi maa o ia ata:

  • Lanu samasama;
  • saito;
  • tino ese;
  • mama;
  • lanu efuefu;
  • pepese;
  • uafu;
  • Mumu pe lanu piniki.

Malolo meatotino o Sodelita

  • Minerale e mafai ona sefeina lona e ona mai le paolo o loʻo faʻatupuina ai le faʻateleina o le lautele.
  • O tagata e nonofo i le tele o setete o loʻo faamalieina faʻailoga o le lanumoana o le toto, ma faʻataʻamilomilo foi le galuega a le fatu, aveese le faʻateleina o le anoanoina.
  • O le 'inoʻino ua lauiloa foʻi, ona o le mafanafana o fusi ma fetagisi ma se lanumoana maa, e mafai ona e masani ai le tulaga o le neura.
  • E mafai ona e faʻaogaina se maʻa e pei o se faʻauiga o se tagata o loʻo i le luma o le mata o le mata.
  • O Sodalites o loʻo faʻatulaga ai le galuega o Lymphatic ma le faʻamalosi tino, e aʻafia ai le faʻaaogaina o le metabolic gaioiga i le tino. Aafiaga faʻapitoa, o le a tuʻuina le mea a le 'olo o le thyroid gland - faʻamalolo mai le tele o ana tagata o le paolo (gooba, fula, base faʻamaʻi).
  • O le a tauivi ma le leaga o aafiaga o le leitio ma le larlar orraxition.
  • Afai e te faʻapipiʻiina se fasi kodelitis i le tagata maʻi, o le a faasolosolo malie ane ona faʻalautele le voltage. E talitonu o le maʻa tusa lava ia e mafai ai ona e soloia ato.
  • O le mea e aʻafia ai le gem o le fatuga o le fatugaʻo ma le bladder, o le pancreas. Fusuaga ma le le mafaufau i le mafaufau.

O le maa e aʻafia ai le tulaga o le faʻaʻi o le faʻaʻi.

Magic fai mea taua o Gem

Sodalite vagana le faʻamalologa ua lauiloa foi mo ana faiga malie. O le mea moni, ua fuafuaina e fesoasoani i se tagata e atiaʻe le malamalama ma le faʻatonutonu, o lea e matua fiafia lava i le faʻaaogaina o suʻega ma le mafaufau i gaioiga.

Oragy aulelei, pe a fai e masani ona ofuina ni teuteuga ma mea taua, o le a mafai ona sili atu le atoatoa ma faasolitulafono ma totonu.

I le afa o le tagata soifua, o le leaga o le a fesoasoani i se tamaloa ia maua le poto ma faia i taimi uma se faaiuga sao i tulaga faigata.

Ma alii, ma alii, ma fafine to maa o le a fesoasoani e faʻateʻa ai le faʻateleina o le popole ma ua oʻo i le tulaga o le fealofani i totonu. Ina ia faia lenei mea, fai mama ma mama ma mama.

Ma teine ​​le faaipoipo e tatau ona o atu i le faleoloa mo le faʻatauina o tagata uma ma minerale.

Faʻapea foi, o le migalii e fesoasoani i le olaga faʻaleaiga, i le tulaga lea e manaʻomia le faʻaaogaina i le Faʻafanua ma isi i totonu o faʻapitoa aitema. O le a avea ma faʻamaoniga sili o le siosiomaga i le fale - i le taimi lava e taufaʻamataʻu tautau i le fale - e mautinoa lava suia ona paolo.

E le gata i lea, e mautinoa pe a masani ona tilotilo atu lona toalua ma lona faletua i le maa lea, o le a latou taofi misa ma feeseeseaiga, aua e iai lona tulaga lelei o le mafaufau ma mafaufau loloto.

Beads ma Sodalitis

Mo ai o le a le tali

Sa saisaitia tagata atamamai tagata o pisinisi, faasaienisi, faapea foi ma tagata alolofa. O le tali atu, e mafai ona faʻaaoga lelei le teuteuga ma lenei mea poʻo se tamai fasi o le le gaoia o mineral.

E mafai e tagata ona ona o oloa ma Sodelitis o le a mafai ona nonofo e tusa ma le moni o le mea moni, ma o le a atili ai ona manuia i ituaiga eseese o latou olaga.

O Amoleka i le ituaiga o tagata uma ma le Codelis o le a laveaʻiina i latou e ona mai soʻo se popolega, o le a latou faʻagaioia lelei agavaʻa faigata ma faʻaoga o latou mata i le lalolagi moni.

Sodalit ma le tagata

E sili ona fiafia le mea e sili ona lelei i le taua o le zodiac - aemaise i le Scorpio. Viruggin ma taurus e tatau foi ona faʻaaogaina oloa i Gem.

E tatau ona maitauina o le a tuʻuina atu e le minerale o lana togafiti poto ma le faʻamalologa ma le faʻamaoni uma faʻaputuputu faʻaputuga. Na o mai tagata atamamai i le faaiuga o le sodalite o se le malosi o le minerale. Ae o le a le sili le fiafia, o le faalogo i le siufofoga o lona maʻi, filifilia o lenei mea e pei o se fata po o talisman.

O le puleaga o le so'roity o le venus, lea e nafa ma le alofa faalelalolagi, matagofie ma le puipuiga. O lea, e manaʻomia le manatua o le minerale e maua ai lona malosi sili ona malosi i Venus Day (Aso Faraile).

O le sodalite o se le faaituau minerale e mafai ona ofuina ma isi mea taua. O le a le maua se mea le lelei ma e le taofia ai le gaioiga matagofie o isi maa.

I le faaiuga o mea, o se ata faʻapitoa o loʻo fuafuaina i ai o loʻo fuafuaina:

Faitau atili