Stone Flusite - faʻaaoga i le faamaneta ma le faʻamalologa

Anonim

Fluritis i latin faʻailoa mai "soʻona". Na maua e le minera lona igoa, ona o lona manogi o manogi: na matua faʻaoga lava pe a lalagaina metals. I le maa anamua, na faʻaaogaina ai le smaia i le faʻataʻitaʻiga o maa taua, pei ona i ai se lanu iloga ma mafai ona kopi ^ gerad, topanst. Mafaufau I auiliiliga uma o meatotino a le flurite.

Maa ma le le lelei

Faʻamatalaga

O se mea e le masani ai semi-taua crystal flustate lulu ma lona tulaga ese lanu lanu. E mafai e le maʻa ona manino ma le faʻatauvaʻa. O lenei mea totino faʻaaogaina e le mativa pe faʻaleagaina e aliʻi, na fausia ai a latou ofu o sese topaz ma sese emeralds. Sa faigata tele le pepelo. O le isi tulaga tulaga ese o le flurite o le susulu o le pogisa i le pogisa.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Le igoa o le minerale e fuafua i le lanu:

  • Atozonite (lanu viole);
  • Chlorofan (lanumeamata);
  • Lanumoana John (lanu viole ma paʻepaʻe pe samasama);
  • Rattkit (lanu viole ma piniki pe lanumoana).

I lona tulaga muamua, o le flurite e leai se lanu. O le tele o tusi ata, o lenei migane e mauaina ona o mea e afaina ai - ua valiina i latou i ata matagofie vali.

Stone flurotite - meatotino

O uiga faaalia

O le a le ituaiga o mea totino e le o le minerale? O le autu o le faʻamaloloina meatotino o le lelei o le aʻafiaga i le faiai ma le cardiovascular system. O le minerale fesoasoani i le tele o sclerosis, epilepsy ma galo. O le maʻa lelei o meaʻai o loʻo i ai, e aveʻesea ai le moemiti ma maua ai se miti malosi. Faʻapea foi, o le mineral paleni le popole faʻamalosi, aveese le aʻafiaga o faʻafitauli faigata ma faʻamalosia ai le psyche.

O le maʻa e faʻaaogaina tele i metotia faʻatusa: e iai sona aoga i luga o le tino, fesoasoani i le feololo le toe faaleleia ma faʻamalosia ai le tino puipuia. O lenei tioata e faʻamalosia e puipuia ai le flusty i lona faʻavae. Ma le, o le flurite fesoasoani e manumalo ai i faatosinaga a le ea ma meteo-ola. O i latou e ofuina se teuteuga mai le flurite e le afaina ai i le malosi o le sppps i le siosiomaga.

O tagata e mafatia i le tiga o le a fesoasoani o le a fesoasoani i le ituaiga o le masani ai. E leai se mea e faʻaaoga e faʻaaoga ai le minerale i le tagata gasegase nofoaga - na o le ofuina i taimi uma. O le maʻa e faʻamalosia ai le ivi, aoga mo le soifua maloloina o nifo, ua mafai ona faʻaleleia le leaga o le DNA. Ua ia faamaloloina manuʻa, toe faʻafoʻitia o le faʻamaoni o le mukota i membranes, ma e tauivi ma feteʻenaʻiga ma faifaiva.

Faatasi ai ma le malulu, faʻapipiʻi se minerale i le isu mo le 5-7 minute, ona alu ai lea i le muaulu o le muaulu. A taleina, tuu le maa i luga o le fatafata mo le 10-12 minute: O le a faʻaititia le vevela ma aveese le tiga i le fatafata. E fia taimi e faʻaaoga ai le fluorite i le taimi o maʻi? Toeitiiti lava itula pe lua, seia e lagonaina le mapusaga. A maeʻa ona faʻaaoga, e tatau ona faʻamamaina le maʻa i le tafega i le vai, ma sili atu - i se mea masani. Na ia mitiia le malosi o le maʻi, ina ia mafai ai ona fufulu.

Fluruitis mo togafiti

Makota uiga

O polo flusite o loʻo faʻaaogaina e le taulaitu mo metotia faʻavae. O le mineral e agaʻi i le mafaufau o le mafaufau, fesoasoani e alu ese mai le malamalama i fuafuaga lelei ma vaʻai i le lumanaʻi. O meatotino fhipraite e faapaleni lagona fesoasoani fesoasoani fesoasoani i fonotaga faaleagaga ma faapouga. Faʻafetai i le taofiina o le mafaufau mafaufau, e mafai e le tagata faʻatau ona ausia le setete o le aʻoaʻoga ma le lelei faʻatautaia o faiga.

E faaaoga le flunite mo:

  • lagona o le manifinifi o gatete;
  • ulufafo i lalolagi manifinifi;
  • faalauteleina o le malamalama;
  • malamalama i le avanoa avanoa;
  • suiga i se isi tulaga o le malamalama;
  • suia tulaga o le malamalama;
  • malamalamaaga o le afi o le amoli o le i ai;
  • Galue ma le malamalama.

O le maa ma le talisapaia o le fesoasoani e ogatasi ma vaega masani, le Malo o minera ma laau. Pedbels e mafai ona fausia se fanua puipuia i se tagata, o lea ua faʻaaogaina o se mascot ma oʻuglet. Fesoasoani i le flurite ma le alofa togafiti o le puipuiga mai o le puipuiga ma tipiina: Afai e te tautala i le tala o puipuiga, leai se tasi e mafai ona vavaeeseina le paga.

O le maa e le mafai ona aoga i aʻafiaga leaga, o lea e le faʻaaogaina i faiga tuai ma togafiti. Mineral e manatu lautele, pei ona fetuunai mo le gatete o se tagata ma mafai ona galulue ma chakra uma. E fiafia ma puipuia tamaiti fluorite: e sili atu le filifilia o le pu o moli moli o le malamalama. Foliga manaia o le fluorite e galue i le tulaga o le phantom.

O le maʻa totoe lea o le filemu, mafaufau loloto, sikola ma alofa. O le fluoritis e fausia ai se taʻavale o le vevela, nofo fealofani ma le filemu o loʻo i totonu o le mafaufau, toe faʻafoʻiina le mafaufau ma fetuunaiga e mafaufau loloto. Ua mafai e minerale ona puipuia mai le electromagnetic oscilics, o lea e lelei le tausia i le isi po o mea faigaluega. Aveese foi le le lelei o aafiaga o tusitusiga geopathic.

E fesoasoani le maʻa e manumalo ai i le poto ma le tuʻufaʻatasia, aveese soʻo se malosi le malosi ma faʻamama ai le vevesi, ave ese mafaufauga ma mafaufau. O le a puipuia ai le fluorite e faasaga i ni faʻaupuga ma tuʻu i luma, aveese soʻo se mafaufau e aʻafia i se tagata.

Zodiac faailoga

O ai e sili ona talafeagai fluorite? O lenei minerale o lo o 'ai ma faʻailoga uma o le zodiac lio (seʻi vagana le sagittarius), ma o tagata uma e maua ai le sili ona manaʻomia:

  • Ays e maua ai le filemu o le mafaufau;
  • Faamamaina fesoasoani e fuafua ai le galuega;
  • Gemini Sasaʻe mai Fiafiafiaga, e puipuia mai le popole;
  • Rakov frees mai le taufaasese ma toe foi i le laueleele agasala;
  • Leona e maua ai le filemu o le mafaufau ma le loto i totonu;
  • E fesoasoani Stev e faʻatuina le fesoʻotaʻiga ma e pele;
  • Fuaina o sefe mai fili ma le lotoleaga;
  • E fesoasoani le scorpio e saili se fealofani.
  • Callpornt maua le talitonuina i o latou malosiaga;
  • Aquarius maua manuia ma le manuia;
  • O iʻa e fesoasoani e iloa ai i latou lava i sosaiete.

Afai o le fafine vevela o le a teuteuina mai i se fluteite, o le a sefe mai le atuatuvale ma le ita. O le maa tele na suia faavavega na suia ai le stimulus i stimulus ma fealofani le psyche.

Faitau atili