Alofa Mascot - O le a le mea e aumaia ai le fiafia ma le le fiafia

Anonim

I aso tuai, o le itu atoa sa iai animalis, o mea uma lava e i ai lona lava malamalama ma lona agaga. O lenei mea e mafai ona maua i tala fatu, talafatu ma talatuu. Na liliuʻese tagata i laʻau, o le matagi, le la, o le o le mafaufau mafaufau, ma fesili atu ia i latou mo se fesoasoani.

Faʻapitoa Faʻapitoa Fuafuaina Ata - Na latou faia le mascot o le alofa, siama ma Amulet. I vaitafe, e tusa ai ma aso anamua, agaga mamā agaga sa nonofo. Fesoʻotaʻiga ma agaga o maʻa, o taʻaloga faʻaalu lea, o lona mafaufau lea i le mafaufau. Mafaufau poʻo a mea taua e mafai ona tosina ai le alofa ma faʻatumuina le loto o se tagata ma mafaufauga faʻapitoa.

Talialeman Alofa

Alofa atu i talisman

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Gems e mafai ona fesoasoani i le alofa i mataupu, ma o maa taitasi e ia te ia uiga: o nisi o le paʻu o lagona, o isi e faʻatumu ai le faʻamaualuga, le tolu o fesoʻotaʻiga. E iai maʻa e mafai ona tosina se pele i se tagata, ma o maʻa puipuia le faʻailoaina o lagona alofa.

Maa e faatosina ai le alofa:

  • Pusa;
  • ruby;
  • tafafao maimoa.

Uma mumu ma samasama mirarals afaina lagona o se tagata, e faʻaalia ai lona mafaufau mafaufau. Mo teineiti, o mea taua o lanu piniki e sili atu ona fetaui lelei mo alii - lanu mumu.

Maa e faʻamalosia ai lagona:

  • Corotal;
  • safire;
  • Togafitiga;
  • topaz;
  • Cholsfony.

O nei minerale e le tuu mai ai ni lagona e mou atu, ae ia feagai ai ma le masani. O le Tyquseese e le naʻo se maʻa o le alofa: Na te maua le alofa e faʻavavau.

Faasaina maa mo le alofa:

  • Alexandright (Wadenti Wack);
  • OPao - E le mafai ona avatu i lau pele;
  • Penina - aumaia malaia i le alofa.

E fiafia lava Alesanite Manumalo Mamalu. O se aga masani e ofuina i se paga (andeat ma tautaliga, mama ma tautaliga). Afai ua leiloa le peʻa, o le fafine o loʻo faʻatalitali mo le teteʻa mai lana pele. E talitonu o le pule a Alesana e le faaipoipo pe vave lana tane. Afai ua e leiloa le teuteuga ma alexandrite, o le a le toe tatalo! O le faʻailoga lelei lea.

Aua le tuʻuina atu opl i lau pele o lau tagata - o le a le o vave ona e vaeluaina ma le faʻasusu. O lenei mea e mafua ai lagona le lelei i lana paga, ma o le paga e iai ia te oe. O penina e faʻaigoaina "loimata o le atua fafine". Aua le ofuina ni mea teuteu apoapou, pe a na o oe, latou te le fesoasoani i le mauaina o le alofa feololo. E mafai ona faʻamalieina le gaioiga o le maa e ala i le faʻatauina o se pipisi faʻamaʻi.

Alofa alofa Hadintsyle

Lokon Venus - lauulu

O le muamua muamua i le lisi o le alofa o le alofa o le gem ma le leo leotele "arrow amur" po o le "yo lauulu venus". O le Quartz Hairstylele. O le tomai o le gem e matua sili lava i le tau tupu o le tupu o Rusia, o tamaʻitaʻi uma o le faʻamasinoga ma le auʻa o loʻo ofuina. O a mea e mafai ona maua lou lauulu:
  • Tosina le agaga paaga;
  • O loʻo iai ni fesoʻotaʻiga i le taimi nei.

E tusa ai ma le talatala, le atua fafine o Venus, e aau i totonu o le vaipuvai, na toulu mai ai le anufe o lona laulu. Le mauaina o le leiloa, na toe foi mai ai le Atua i le vaipuna e piki ai luga curls. Peitai, i le taimi ua latou o ese ai i le aisa. O le tagata amio Atua e fiafia i ai matagofie ana pili o loʻo vaavaai atu i se togafiti manino, ma na foi ai le aisa i totonu o le tioata. Talu mai lena taimi, o se leo lauulu ulu na faaali mai, o se fesoasoani i Alu na tupu ai.

Tuatusi o le lauulu ei ai se eseʻesega fausaga - faʻasino sootaga e mafai foliga foliga mata mata, ma atonu o loʻo i ai ni mea faitino. I lea tulaga, ua taʻua o Gem "au AmRur", Fesoasoani i le Atua. E talitonu o le umiaina o maa uma e aumaia ai le tagata fiafia i le alofa, ma le tasi miorane ua lava lea. Ua avatu e fulufulu lauulu e pele i ē le tauiviga o lagona, ua ofu e faatosina mai le alofa ma le tagata faamaoni.

Turquoise

O lenei mea e talafeagai e le gata i fafine ma mata lanumoana - Na te maua le fiafia e alofa i tagata uma, pe a e fesili mo se loto mama. Turquoise Fulls o le tagata Aranura ma le malosi malosi malosi, o mea leaga o mea mananaia ma matagofie. Na aumaia e le Togafiti na Ia avatua i se pele, ia talitonu na te aumaia le fiafia i le alofa. O lenei tala laʻo e i ai uma meatotino - e puipuia ai le fiafia mai faʻafitauli ma faigata. E leai se tasi o le a mafai ona vavaeʻese le paga, o loʻo iai ni mea teuteu mai le turquoise.

Karipol

O lenei mea e fesoasoani ai lenei mea i teine ​​e suʻe o latou agaga, ae le gata o teine. Manulauti faʻaaoga Carnol i le faʻalauiloaina o mea, mafaufau i ai se tasi o le sili sili ona malosi alofa pulou. Ina ia maua lou taunuuga, e tatau ona e ofuina se teuteuga ma Carnela mo le 30 aso - E te mautinoa o le ae feiloai i le vaapiapi. Ae e i ai le tulaga - e le mafai ona aveese le kima mo se minute. Afai e leai sau Carnela, e mafai ona suia ai le rodonit.

Avenue ma Pink Diblez

O nei talafanau e fesoasoani e taofi ai lagona agamalu i se paga mo se taimi umi pe a tatou tauaveina mai i le amataga o le masani ai. Pink Quarz o le a fesoasoani e toe faafoi le agamalu o lagona pe a latou leiloa. O lau mafutaga o le a faʻatumuina i le manogi o turisi o uluaʻi fonotaga, ma o le a oʻo atu loto i le fasi. Tuʻu i totonuga o tautaliga poʻo fagatua ma nei mea leaga, ma e te fiafia i ai o le a ou toe faʻafaileleina, pei o le aso muamua. O le Pink Stedz ei ai le isi agavaʻa - E maua ai le lototele i le faʻaalia o lagona.

Alofa Talisman - Granat

Mimiti

Ole alofa foi lea e te avatua le mama ma le faamaoni o lagona. Afai e te ofuina pea se asoa rimoni po o taulima, e mafai ona e faʻaumatia le faʻanoanoa ma le masalosalo i lau pele. O faʻafitauli e faia e le au faʻapalepale ma faʻaaloalogia, ma o lenei minerale ua taʻua o le "fiafia", pei ona faʻateleina ai mafaufauga tetele ma pauna. Muamua, rimoni deconite na tuʻuina atu i teineiti talavou o loʻo faʻamoemoe e maua ai lagona le toe faia.

Corainel

O lenei minerale ua tuuina mai i le mea e te faia o le a alu lou olaga atoa ma se tagata. Cherdelik o le leoleo o le fiafia o le aiga ma le faamaoni o ulugalii. Afai e manaʻo se fafine e faʻasao lona aulelei ma talavou mo le tele o tausaga, na te manaʻomia le i ai o teuteuga ma se taʻavale. E tuʻuina atu e Pebbs lona aulelei ma le le aulelei le aulelei, ma le toʻalua e faʻaaloalo pea ia latou filifilia, pei ona muamua i valaʻauina.

Aquimarine

O se tamaʻitaʻi aulelei e faʻaalia ai mineral e maua ai se fiafia fiafia ma se paga, e faʻamamafa ai lagona malosi, puipuia le lalolagi ma malologa, aveese le fuā fatufa. Afai e te tuʻuina atu se teuteuga ma le aquamarine i lau pele, o le a le mafai ona galo ia te oe pe faʻalataina oe. Aquamarine o se maa o le alofa ma le faamaoni. Ina ia faʻailoa faʻavave uma ana uiga, e tatau ona e faʻatau se fualaʻau i totonu o le auro. O le Iquamantine i le siliva fesoasoani e faamalosia ai le soifua maloloina.

Iʻuga

Sa matou tilotilo i le faʻataʻitaʻiga uiga o le alofa o le tali atu. O lea ua tumau le sailia pe faʻafefea ona faʻagaioia mea taua e faʻailoa ai a latou meatotino masani? Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e ulufale i le teleputhic faʻafesoʻotaʻi ma minerale, o lona uiga, ia faʻatuina se mafaufau mafaufau. Talanoa ma le mea taua e manaʻomia le mafaufau, taofi i le lima. O le tali mai le maa o le a sau i le tulaga o lagona.

Ina ua maeʻa le mauaina, o le minerale ua faʻamamaina i le vai vai pe na o le tuʻua i lalo o le tafe vai mo le 30-40 minute. Ona mago lea o le mineral ma ua molia e le la susulu. O maʻa e le gata ina le naʻo le pau le faʻatau, ae o le tolu masina uma. O nisi taimi o minerale e mafai ona lapataʻiina lo latou Matai e uiga i faʻasalaga mataʻutia, suia le lanu pe amata ona mamafa. Faatasi ai ma se fesoʻotaʻiga malosi ma le gem o le a e iloa ai le suiga i lona fausaga ma lanu.

Afai ua leiloa po o le tolotolo, o lona uiga sa galue o ia i lona taimi ma filifili e tuua oe. Aua neʻi toʻafilemu, faʻafetai i le masooneta mo se fesoasoani ma fai faatofa ia te ia. Ua oʻo i le taimi e filifili ai se isi fesoasoani i le alofa.

Faitau atili