Amuletis, Charms ma talismans - o le a le mea e tutusa ai ma eseesega

Anonim

Na matauina e tagata anamua ni mea masani na tutupu ai le manuia o meatotino a le uamea. O lea na aliali mai Amolems, Charms ma talismans. O le a le eseesega i le va o nei mea faamaneta mea ma o le a le gaioiga faia? Aisea o le a faʻamoemoeina ai taimi uma e fesoasoani ai le tagata e fesoasoani i mea masani poʻo maʻa, o le a lo latou malosi? Mafaufau I auiliiliga uma meatotino a le au asoa i totonu o le tusitusiga.

Amoleka, Charms ma Talismans

Matagofie ma Amoleka

O nei gaioiga e maua ai se puipuiga puipuia ma ua fuafuaina e puipuia ai a latou pule mai le le lelei malosi ma faatosinaga. Ae ui i lea, o le matagofie ua ese mai le ashlet.

Galuega o Charms:

  • Puipui mai le leaga ma le le mama;
  • Puipui e faasaga e faasaga i matau;
  • puipuia mai faalavelave;
  • Puipuia le manuia o le e ona.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E i ai se vaega o le tino o le manu (pu, nifo, fulufulu), o le laʻau e naʻo se laʻau poʻo le faʻatusa tulaʻi. O le paʻu o le manu poʻo le fanua mai le atunuʻu moni e mafai ona avea ma faʻatuatua. E i ai se luʻitau faʻaosoosoga ma le tusia i se mataupu.

I fafo atu, charms, aleolets ma Talismaner atonu e le ese mai le tasi ma le isi. O lo latou eseʻesega o loʻo i totonu o le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa na faʻaaogaina pe a fausia pe molia. O nisi taimi o le ai ai nisi ma faʻalapotopotoga i le faʻatafutiga, ae avea ma se fale mo ia. I le taimi saʻo, o le ofa o loʻo faʻagaioia ma faia le polokalama talafeagai - ae o le taimi lava e tasi.

O Anufets ua valaauina foi e puipui se tagata mai malosiaga leaga ma mai uiga lelei o le tagata lava ia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se Amulet mafai ona faʻasaoina mai le pa o oo o lagona, pe a fai e faʻaleʻota e le tagata i se lagona. Sa mānava i totonu o moega i totonu o le vao, e puipuia ai e le Amalela i amioga le tonu ma le vaetamaina o faaiuga faanatinati.

O nisi a Alelets o loʻo iai le Quasi-mafaufau ma e mafai ona taʻitaʻiina se tagata mai le lamatiaga: ia faia ni mea le talafeagai pe leai foi iina. A A Amoleka a Amilets e mafai ona sefeina le ola i latou e ona, "faʻaoʻo ai" e tulaʻi mai i le faʻalavelave poʻo le masani ai.

I Amoleka mafai ona tusia upu o se sipela sipela, ae le o le mea tatau. E tele tusi e faʻaaoga e faʻaaoga i le Talisman. Le faʻataʻitaʻiga faigofie o le Amulet - Ladanka ma upu o le tatalo poʻo le talafatai.

O le a le eseesega i le va o le Amulet mai le aotelega? A faʻapea o loʻo iai le puipuiga a le tagata, ona mafai ai lea ona suia e le Aulet le avanoa i le tagata e ona. Mo se faʻataʻitaʻiga, ose auvaʻa e mafai ona aʻafia ai tagata i le fusi sainea. O ia amolele e aofia ai maa faalenatura: latou te mafaia ona faatosinaina le tagata mafaufau.

Amoleka ma Tali

Ufimata

O le upu "Taleman" e iai le Arapi Amataga ma Faʻaali "Tusitusiga Tusitusiga". E mafai foi ona puipuia e le Talisman lona pule, ae e leʻo laʻititi atoa ma lautele, e iai le puipuiga. O le a lona uiga? O le sili ona lauiloa o le Talitonu o le pelu o le Eccilubur, lea na ia tuuina atu le Tupu o Asoa ma se malosi tele. O le, talitu manu e mafai ona avatu le latou e ona ma nisi o latou uiga latou te lei mauaina muamua.

O le Talisman e tatau ona taupulepuleina, o le mea lena, e faʻasalalau ai le polokalame faʻapitoa. Afai e puipuia le puipuiga e mafua mai i meatotino masani, o le Talitonuga Talitonuga e matua ese lava - i le amataga. O nisi o taʻaloga e ono iai se malosiʻaga malosi o latou pule, pe o loʻo i lalo ifo o le latou pule le ana.

O le Talisman mafai ona faʻaputuputu ai se tele o le malosi ma i le taimi saʻo tuʻuina atu i lona lava. Afai, ioe, o le a faaulutalaina i lenei gaioiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tinoitupe talisman e mafai ona tosina mai ai taugofie i le tagata. Manuia le laki o le Tankman System manuia i le atulaulau ma tuu i le tagata.

Faapefea ona ese le tali mai le aotelega? Mo se faʻataʻitaʻiga, o le luko fuluga e pei o se tumutumu e mafai ona puipuia le pule mai le osofaiga ma faʻafitauli. Ma le luko fang pei o se tali o se tagata e maua ai se tamaloa ma se manu feai ma snarling. O le mataʻutia ma faʻailoga faʻavae e faia se puipuiga a se tagata, ma le Talisman ma tutusa faʻailoga e maua ai le puipuiga maualuga.

Amoleka, Charms ma Talismans - O le a le eseesega?

Iʻuga

Sei o tatou otootoina - o le a le eseesega i le va o le mea faʻapitoa a le tasi ma le isi ma o le a la le tutusa? Aleers, Amolesa ma Talismans e tutusa ma le tasi - oi latou uma o loʻo taofiofi o se tagata. O le eseʻesega o loʻo i ai i le natura o le puipuiga ma nisi meatotino. O lea, ammulet, i le faʻaopopoina i le puipuiga, mafai ona faʻavasega le tosinaina o le malosi o le malosi - soifua maloloina, manuia, tau, le alofa.

O TalAsman o se auala o le tosina mai pe suia se mea i se tagata poo lona siosiomaga siosiomaga. O le masani ai masani o taimi o loʻo faʻavae i luga o aganuʻu faʻalelotu ma faʻatusa i ni mafuaʻaga faʻapitoa. O le massana e mafai ona avea ma mea taua paia, o le faatusa o le lotu, o le faatusa o atua poo se taua tele.

I le lalolagi o onapo nei, o tuaoi i le va o nei measina ua soloia, ma e toatele tagata e iloa nei mea o se tasi o se tasi. E ui i lea, o loʻo faʻaauau pea ona tauaveina e le puotlent meatotino puipuia, ma le tali faʻapitoa e faʻatinoina malosi le siosiomaga.

Faʻafefea ona malamalama i le mea e tupu ai se mea faitino o soʻo se faʻamatalaga? Ia faia lenei mea, aua le auai ma le mataupu o le malosi mo ni nai aso, ona taumafai lea e ulufale i le mafaufau mafaufau. Taofi le mataupu i lou lima, fetaomi i le loto - o le a sou lagona? O lau mascot poʻo le Amort o le a mautinoa lava e tuʻuina atu ni faʻailoga pe o le a e maua se lagona faʻapitoa. E taua lenei mea telemoath fusiua. Ma e le manaʻomia le avea ma Faʻamaonitiania ia lagona.

Faitau atili