Stone Malacheite: O ai e fetaui ma le maa ma mea e natia ai meatotino

Anonim

O le Malaschite o se vavega moni o le natura. Na te fiafia tele i le leai o se mea e le gata i luga o se vaaiga o lanumeamata loloto. O lenei faamaneta maa ei ai le mafai ona faʻamalieina soʻo se mea le lelei ma faʻatumuina le tino o le tagata ma le fealofani ma le lelei lagona.

Ata o Malacheite:

Malachite

Meatotino minerale

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Malachite o se maa o le ofoofogia matagofie. O lona tamaoaiga lanumeamata lanu e tuʻufaʻatasia ma lanu eseese o le moli lanumeamata, turquoise ma o vaitafe e uliuli.

Na maua e le minerale lona igoa mai le gagana Eleni a le Eleni Malakos, o lona uiga "vaivai." O le mea moni, e faasino i maa malulu tele. E mafai faigofie ona vaeluaina i vaega pe maua le leaga.

O Malachie o se vai carbonate o 'apamemea, o loʻo maua i le natura o loʻo maua i foliga o le malosi puipui. O lona faigata e tusa o le 4 iunite i luga o le moto fua.

I aso nei, o Malachie o loʻo tele lava i Aferika, Ausetalia ma Kazakhstan. O le sili ona matagofie ma taua o le maʻa e leʻi tuai i le taimi ua leva na i ai i le ofe, ae o le aso e faʻatupeina e faʻataʻitaʻiina.

I le 17-18 senituri, o le militeli o le summ oona i Rusia. E fausia ni tagata faʻatau mai lenei tala o le matagofie o le matagofie o le matagofie o le matagofie o le matagofie o le matagofie o le matagofie. Malachit e toe nofoia le fale, gaosia meaafale ma mea i totonu. O lea, i le fanua o loʻo i ai se Malachit Halmaric Hall, lea e mafai ona e vaʻai i le tele o galuega moni o tusiata ma lenei tala.

O lenei aso, o se maa taua lea ma le aoga o le faʻasologa o le faasologa-

E masani ona faʻaofi i ni igoa o ni mea taua - siliva poʻo auro. E talitonu o Malachiete i le auro faʻavae o le a tuʻuina atu i ai o le pule fiafia ma le manuia, aumai lelei le laki ma le manuia o le aiga.

O le meafatu, o le i ai o le aniani o ario, o le a fesoasoani e faia se filifiliga saʻo, faʻaleleia lelei le soifua maloloina tino ma lagona, o le a fesoasoani ia te oe e maua ai le afa lona lua. Ma o le, Na fesoasoani ia MalachEte e aveese le tele o fualaau faasaina.

E te iloa e leai ni mea taua e lua tutusa i le natura? Taitasi maa e tulaga ese i lona ata ma le mamanu. O le mea lea, o lau Malachite o le a naʻo le pau lea ma tulaga ese.

Faʻafefea ona tausia se oloa ma le Malacheite?

Afai e te filifili e faʻatau se oloa ma lenei mea, aua le galo e uiga i le maualuga maualuga o le minerale. E manaʻomia le puipuia mai i aʻafiaga o le siʻitia o le tau e siitia, eseese vailaʻau, maʻua ma tamoʻe.

E mafai le fufuluina o le oloa i vai mafanafana ma fasimoli. Ma e tatau ona e soloiesea ma se ie mago.

E talitonu e tele le malosi o Malachie, ma o nisi taimi e manaʻomia le faʻamamaina malosi ma toe faʻafouina. Ole mea lea, e tatau ona tafuina ifo i totonu o le eleele mo ni nai aso, ae aua le galo foi ia i lenei nofoaga.

Afai e te faʻaaogaina se minerale i le moli, pe a maeʻa sauniga, e sili le tuu i totonu o le siliki poʻo le velvet ato.

Taulima ma Malachit

Talafaasolopito o tala a le gem

I le ofoofogia o mea totino o le Malakite, na iloa e tagata i le loloto o anamua. O lea, e lua ma le afa afe tausaga talu ai i Aikupito na i ai le leaga o le cholera. Sa mafatia toʻatele i ai, ae o le faʻamaʻi e leʻi tulia e le aufaigaluega na maligi le maʻa. E leʻi umi ae vave lava lenei tala i tagata, ae na mauaina e Malachit le taʻutaʻua o le aotelega mai faʻamaʻi eseese.

Na amata foi le migao le minerale ona faʻaaogaina mo le malosi o le amio: O le mea na faia i le pato ma eyeliner mo le matua. Ae e leʻi umi ae iloa o tagata o loʻo faʻaaogaina nei auala na amata ona tigaina i le mafaufau o le mafaufau.

E aliali mai o le apamemea na faʻaleagaina le aafiaga o le psyche, lea i aofaʻi tele o loʻo iai i lenei minerale. Peitai na te le mafai ona taofi le alofa lautele i Gem.

O lea, na manatu Aikupito anamua o se maa o le Atua, o le na ia lagolagoina le ola, alofa ma le faafiafiaina. O le mea lea, ia puipuia le pepe mai mata 'leaga ma leaga, i luga o lona uila na tautau i ai o le makate le taofia.

I Roma anamua, na manatu Malachie o se maʻa o le atua o le matagofie ma le alofa i Vonnus. O tagata na talitonu o le tala faʻapitoa e iai meatotino faʻapitoa ma mafai ona faia lana pule myest aulelei tele mo sui o le isi itupa.

Magicts meatotino

Talu mai taimi anamua, ua malamalama lelei tagata i mea taugofie o le gem

Na talitonu o lenei migagana e mafai ona faavaivaia ai se tagata, o le a tuʻuina atu le tomai malamalama i le gagana o manu ma ulufale fesoʻotaʻi ma isi vaega o le fuafuaga lelei. Ina ia faia lenei mea, sa manaʻomia le inuina o se mea faʻapitoa mai le MalachEte, o loʻo faitau ai le leaga.

E iai se mea ofoofogia a Gem e sui ai le lanu i lalo o le faʻafitauli o le setete o lona pule. E mafai ona ia mitiia lagona le lelei o 'au ma faaalia ia te ia lava. O le mea lea, e le manaʻomia le ofuina o se malachite oloa i taimi o le atuatuvale ma faʻamalosi lagona.

Na tatalaina e Malachie avanoa fou i le tagata, tuleia o ia i suiga mo le sili atu. E faʻaleagaina le loka i totonu e le mafai ona faʻatagaina se tagata e alu i le itu saʻo ma suia le masani ai amio lelei.

O le mineraine foi e maua ai le malosi e faʻatoʻii ai le fefe, matapogia ma le toʻatele o tapania. E fautuaina le aveina o tagata e le mafai ona manumalo i le tausidanivity, faapea foi ma sui o galuega ma failauga.

Afai e te manaʻo i le maneta o lenei maʻa ina ia faʻaalia atoatoa i latou lava, filifili mo se ali mai le apamemea poʻo le siliva.

Teuteuga ma le malachit

Tulaga Faamaloloina

Ua iloa foi e Malatete ona uiga faamalolo. E masani ona iai le mamafa, fesoasoani i le "marine" faʻamaʻi ma le faʻi, faʻaleleia lagona.

E faʻaaogaina i le togafitiga o le afaina ma le manogi, o loʻo iai lona aoga lelei i le thyroid ma paycreatic gland, faʻamalolosi faʻamalosi ma feololo.

O se tasi o ana meatotino sili ona taua o le agavaʻa e maua ai vailaʻau oʻona ma faʻaititia le ono o le kanesa o le kanesa. E faʻamalosia foʻi le puipuiga ma le popolevale.

E talitonu e mafai e le maa ona puipuia mai se tamai leitio ma elefane.

E fesoasoani le faʻaititia o faʻailoga i PMS ma faʻamama ai le fanaua. Lea foi ua lolo i ai le taualuga o le maa, e sili le filifilia o se painaniomiaina.

O le mea malie, o le uiga lelei o Malacheite mafai ona faailoa ia lava i ni auala eseese. E faʻamoemoe i le mea o le a e ofuina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le asoa poʻo le asoa o le a tatalaina lou loto o le maualuga ma mama lagona. Ma fusi fusi o le a faʻaititia ai le ono afaina ai o le orlegIc uiga ma tama. E mafai ona latou ofuina i luga o soʻo se lima, ae o le mama e sili ona lelei i le itu tauagavale.

O ai e sau ma Malacheite?

O le malosi sili o lenei maa o le a fetaui lelei leona, povi ma mamafa. O nei faʻailoga, o se tulafono, ia i ai ni gaioiga i se uiga. Malachiete o le a laʻea nei uiga ma o le a tatalaina le faʻaaloalo ma le faʻamaoni ia i latou.

O fua i lalo o le faʻamalosi o lenei minerale o le a sili atu le mautinoa, o povi povi o le sofi ma le mafaufau. Ma o leona Malachiete o le a faʻamanatu ia te oe, e le mafai ona avea foi le egocentric ma tau o le a faʻalogo i isi.

E le fautuaina le ofuina o oloa ma Malakite kanesa ma masini. E masani ona ia le fiafia i ai ma e le fetaui ma lo latou malosi.

Malacheite o se Amulet

O Amulet ma lenei maa o le a atiaʻe faʻaleagaga i lana e ana, faʻatosina mai ai i mea maualuluga uma, e maua ai le poto ma le alofa i le lalolagi atoa.

Masalo o le malachiete fesoasoani e aveese ai le po o le po o le po, faamaneta faatosinaga ma mata leaga. O le mea lea, ua fautuaina ai le fatuina poʻo le faʻamaloloina o le faʻamalolo i se moega pepe i le moega o le pepe e moe filemu ma le tagi i le miti.

Afai e te manaʻo e manuia ma ausia le iloa o isi, fai se talivai ma se malachaite i le pito o siliva poʻo le platinum.

I luga o mea ofoofogia a le Malachie oe o le a aʻoaʻo atili i le ata vitio:

Faitau atili