O le maʻa aʻiaʻi - Magic ma le faʻamalologa o mea totino

Anonim

O le lilac strulcent maa e tosina ai lona lagona fiafia tele. Amethyst maa e sili ona taugata o le aiga o le kuata. O loʻo i ai se tala matagofie o le faʻavavau onana o le Atua o loʻo i ai ma le matagofie matagofie ma o latou alofa le manuia. I le manatuaina o lenei tala, o se maʻa maʻa ua avea ona o se aulelei o tagata mai le onā. Mafaufau i meatotino uma o minerale auiliili.

Maa moni

Faʻamatalaga

Momethyst e le mafai ona fenumiai ma isi minerale mafua ai i se toega lanu viole. O le mea moni, o le lanu o lanu i le minerale seti, ae eseese i le sipisi o le lilac-lilac Gamma. O se vala o le maa o le meatotino o le leiloa o le malosi o le leo ma le matua: E leiloa le lanu o le 20% atoa o lona olaga. O le sili ona tulaga ese ma matagofie matagofie o loʻo minoi i le faʻapitoa.

O le auala o le maa e ese lava: Na ia mafai ona osofaʻia ai ave o le malamalama, pe atoa lava e faʻaaoga ma le opaque. Talu ai nei, na aliali mai ai se ituaiga fou ma teuteuina - Peseteleite. O lenei maa e iloga i le auro lanumeamata lanumeamata. Ae peitai, o nei minerale e maua ai le poto masani ma ua tupu i le fale suesue. Lanumeamata lanumeamata o le natura o le tupuʻaga na o le tasi nofoaga o le paneta - Pasila.

Uiga lilo

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le lanu viole e tautala ai ma o ia lava: O le maa pipii lea. Faatasi ai ma le fesoasoani a Benintist, tele mea lilo e mafai ona tatalaina, ae o le teuteuafuafesa e le fesoasoani i tagata uma. Naʻo le tagata e mama ma le mama o le lima e mafai ona malamalama i le mea lilo o le atulaulau faʻatasi ai ma lenei migarale. O tagata o se tagata atamamai e peiseai, o le mea lea e le talafeagai mo tagata uma ma tagata uma.

Talu ai talu ona faʻaaoga le maa moni o se mea manaia mai pepelo ma le taufaasese. Teuteuga e puipuia lana pule mai i tagata atamamai, tui ma ni fasi vaega o tagata mama. I le olaga faʻaleaiga, ampromū na puipuia le lalolagi ma le filemu, faʻasaina feteʻenaʻiga ma maua ai le malamalamaʻaga malamalama. E avatu e fafine i fatu ma talavou le aulelei ma talavou, e puipuia mai le taimi muamua tausaga.

Amethyst o se maa o le faamaoni, faaletino le amioatua, agalelei ma le poto. O le pule o le minerale o le a galo e uiga i le fiafia ma le popole, agafesootai, o mafaufauga ma le agaleaga. Aurane Gra La ei ai le aafiaga lelei i le malosi ole tagata, e iai lona lagona alofa ma le agaalofa. Ma le maʻa maʻafai o maʻa e aʻafia ai le siosiomaga o le tagata, e tuʻuina atu lona alofa i lena tagata ma tagata fafo.

E i ai se tulaga iloga o le ata o le malamalama e iloa ai le tau: e suia lona lanu. Ona o lenei foliga moni foliga, o le minera e i ai pea i taimi nei o vaa folau.

Na maua e tagata o arethyst le igoa o le "fafine ua oti lana tane", aua na ia matitiva e faletua o le alofa e faavavau i le faailoga o le alofa faavavau. O le mea moni, amethyst e le toe aumai tuʻutuʻuga, pei ona talitonu nisi tagata: o se faʻailoga o le au tausi tatou tausini, lagona faʻamaoni ma le alofa le tumau. Peitaʻi, afai e te talitonu e aumaia e le maa le tuʻu toʻatasi, aua le faʻasoaina mea teuteu.

O le meatotino o le tele o le mea e mafua ai se lagona o le alofa moni ma o le alofa o loʻo faʻaaogaina i le le lelei faʻataulaitu, pe a latou mananaʻo e vavaeʻese fiafia. Mo lenei, o le maʻa na tuʻuina i se tasi o ulugaliʻi fiafia, ma na ia tuʻuina i lona afa. Momewyst saili le alofa o se tagata ma avatu i se maa eyno. A faʻapea o loʻo faʻaalu se sigiggi le sing Spell i luga o le gem, o le mea lea e faʻaleleia ai le gaioiga. O le mea lea, o le ola mama e mafai ona aumaia le fiafia uma ma le malosi i le tagata.

Stone Horystst - Maneta meatotino

O le meatotino a le minerale e faʻaaoga ai le malosi le lelei puipuia le pule mai le faʻaleagaina ma le leaga o faigata. Peitai, afai e taulaʻi mai se tagata i tulaga feteʻenaʻi, o le maʻa e tatau ona ou toe faʻatasia ile vai tafe. Afai e le o faia o lenei mea, o le a amata ona tuʻuina atu le leaga o le tagata e ona le leaga i lona ona.

Atonu o le uiga sili ona taua o le minerale o le puipuia o le uarota e ala i le onā. I le taimi muamua, e leai se taumafataga na auai e aunoa ma le autole, ina ia le toe sola ese le tagata ma e le o ni mea. I tulaga o onapo nei, emo le manaʻo o le tagata mo le inu, ma le inu pia i le 'ava malosi.

Tulaga Faamaloloina

O le faʻailoga autu o le maa o le faʻaleniina o le neura. Momewyst faʻamama le popole, faʻatasi ai ma neula o neura ma maua ai se moe loloto. Afai matou te tuʻuina le maʻa i lalo o le aluga, o le po o le a moemiti i mea ofoofogia ma miti lelei.

O le maa mama, ma faʻateleina le faʻatosinaga o le malosi mai le avanoa ma faʻamalosia ai le puipuia. Aoga e teuteu mai le tele o tagata ma faʻamaʻi o le hetamopoikic system. I aso tuai, na ofuina le gen e taofia ai le faoa faamalosi. Minerale vai i le minerale e faasaʻoina mai se faʻamaʻi pipisi.

I vailaau faaonapo nei, o le maʻa e faʻaoga e fetuunai ai le hearchilil system i maʻi faʻamaʻi. Ua faamaonia ai le matua aoga o Arewysts i le hirthal galuega a le tino. I totonu o se ofisa massage, toe faʻafouina sauniga o loʻo faʻatinoina ma amethyst: E tamoʻe le maanuminumiina ma toe faʻaleleia le paʻu.

I luga o le ata o polo mai le Momethyst:

Maa faavae - Faamaloloina

O le vai i luga o le amethyst ua onā e faʻamamāina le tino, ma le teuina o masima i soʻoga. O le minerale faʻapipiʻi i le maʻe o le paʻu poʻo le edema e mafai ona faʻaleagaina ai le tiga ma ave le fulafula. I tagata faimalaga ma tiga, e aoga a le kisi i le nofoaga faaletino. Manatua o le faʻamalosia o le aʻafiaga o maa i luga o le tino, faʻafesoʻotaʻi saʻo ma le paʻu ua manaʻomia.

Zodiac faailoga

O ai e sau i le ata moni? E talitonu tagata atamamai o le Tonisman masaga ma Aquarius. Talu ai o le gem o loʻo i lalo o oanu o le saogalemu ma le ea elemene, o le a ia aoga uma le ea ea. Peitaʻi, o faʻailoga ie i ¯ a le leona ma o foʻiga, o le fanua foʻi, o lo o maua ai foʻi foʻi ma sui. Afi faʻailoga e fiafia i ai i totonu o le malamalama, ma le fiafia e maua ai latou matagofie ma matagofie. Ia faia lenei mea, filifili ni faʻataʻitaʻiga o lanu viole ma villet cenne.

O se seasea uliuli o le tele o mea lelei e tutusa ma faʻailoga o le vinego ma le moa. O Gem e mafai ona faia o le goto ifo o le faʻalumaina o le auvae ma o latou taupoupulega a latou lalolagi ma faʻaalia ai agavaʻa malosi i le fananau mai. E le o se mea lilo o lena, mo lenei faʻamoemoe, o le fiafia o loʻo faʻaaoga aitu, mafaufau.

O le vai faʻailoga - iʻa ma craym - fetaui lelei ma le maʻa ma le lilac chip. E fesoasoani i le atinaʻeina o faiga faʻapaʻaga ma faʻavae pisinisi. Faʻapea foi, fesoasoani fesoasoani e faʻatoilaloina le tuʻufua ma le soona lagona o le lalolagi, ma tuʻuina atu lana filemu ma le faʻamafanafanaga.

O ai e le fetaui ma se mea lelei? E talitonu tagata atamamai e tatau ona fefefe lenei maa i tamai povi. O le malosi o le minerale o le sili atu o le faafeagai o uiga o tala o tala. Ae o Capricorn ma Devs e aumaia na o se aafiaga lelei.

Faʻafefea ona teu se maʻa?

Ina ia mautinoa o le kimepa ua leva ona taofia ai ana meatotino agitetics, e manaʻomia le puipuia mai le aʻafiaga o le la susulu, gagau. Mo le faʻamamaina o vaʻa e masani ona faʻaogaina, ona mama ai lea o le kisi i vai mama ma mago i le flanel.

Faitau atili