Schungite Sea: Faʻafefea ona Faʻaoga, Terapeutic ma Maneta meatotino

Anonim

Schungete maa - O le vai masani e faamama. E fesoasoani le faʻamamaina o le vai mai le malosi o le vai mai i le mama, faʻaumatia i minerale, faia le "ola" ma aoga. Ae o Shunguitis e lauiloa ma o ana mea taua, fomai meatotino.

O le a le shunguitis?

Shungit o se tulaga ese o mea anamua. O le maa o le tuʻufaʻatasiga o le silicote minerale ma carbon. O lo o i totonu o Karelia i le na o lona fanua.

Fefete

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E pei o le swungtal shungit e pei o le koal - o le uliuli ma tiga lima. O le mea lea, aʻo le i faʻaaogaina tele, o le maʻa e manaʻomia ona faʻamamaʻa lelei.

E talitonu o Shunguitis ona o le faʻavaeina o le faʻavaeina o Molecles ei ai le faʻaseva meatotino ma liliu le vai masani i le "toe faʻafouina" ma le faʻamalologa.

O le amataga o Shungtis o se mea lilo. Na fausia e saienitisi le tele o mafaufauga, ae e leʻi iloa e ala i le auala lea e fausia ai lenei minera anamua.

Schungite maa: meatotino

Ona o le mea moni e toetoe lava o le laulau atoa o Mendeleev ua faʻaiʻu o se vaega o Shunguitis, e ese lava le aoga aoga:

  • O se masani masani masani masani masani. E faʻatoʻa faʻapaʻia le vai ma se mea aoga e toe faʻafouina meatotino tuʻufaʻatasi, faʻamalosia le malosiaga malosi ma faʻatupeina se pa malosi mai ituaiga uma o faʻamaʻi.
  • O se malo masani lea e fufulu vai mai i ituaiga uma o mea leaga, afaina, ma e mafai ai e greestically mea mama ma aoga.
  • Ole vai vai mama e Shunguitis e faamalosia ai le ola o le tino o le tino. O lea, e mamana meatotino a le i ai.
  • O le SHUNGIT e le mafai ona foia maneta fanua e afaina ai le tino.
  • Faaumatia siama ma le leaga o microorogasm. O le mea lea, ua i ai le anti-in-inflammomatory ma anetishiimine aafiaga i le tino o le tagata.
  • Faʻasao ma faʻaputuputu o le okesene. O le mea lea, liliu le vai masani i totonu o le "ola", lea na fafagaina uma okeni o le potu uma sela ma okesene.

Kamen Sheangit

Ma o uiga aoga o Shunguis faaali latou te faʻaali i le mamalu uma, e manaʻomia le faʻaaogaina saʻo.

Shungtis: Talosaga

O le ala muamua e faʻaaoga ai le Shungtis o loʻo faʻamamaina ma lona faʻaaogaina o le vai. Ia faia lenei mea, fai mea nei:

  • Fufulu papa uliuli i lalo o le tafe vai. Saunia mo le mea moni o lenei faiga o le a umi ma sili. E manaʻomia le fita Shungite mo le tusa o le itula a o le vai mai le uliuli, efuefu o le a le toe liliu i se mea lelei. E sili le faia i totini lima ina ia na ou le mafai ona fufulu ou lima mo se taimi umi.
  • Ona tuu lea o le manava i totonu o le tane vai. O le a fufuluina ma o le a sauni mo le faʻaaogaina ua uma ona 15 minute. Ae ia maua le sili sili lea, e tatau ona e tausisi i le vai i le gasologa o le ao. A maeʻa, o le a tele mea e aoga ai mea totino.

Ua mafai ona faʻaaogaina le vai o Shaunge

  • Faʻaaoga mo kuka, vaiinu, inu.
  • Faʻaaoga mo taualumaga o alavai: Fundbasins, faʻamalosi, fai i luga o le faʻavae o Shungitis vai ufi ma le faiʻai mo foliga.
  • Mo manuʻa mama, susunuina, fulafula togafitiga.

Stones Shungtitis meatotino

Shungit o se sili sili ona lelei vai faamama. E oʻo i le tofo o le a eseʻese mai le masani o le sapalai vai. Ona o le maualuga o le maualuga o minerale, e maua ai e le vai se uamea tofo e pei o se vai minerale.

Faiga puipuia

Afai e te faʻaaogaina le shunglite sese, e mafai ona e afaina ai lou tino. Mea tonu lava lena:
  • Aua le taofia shingitis i le vai sili atu nai lo le aso. Afai o oe "selesele" se maʻa i totonu o le vai, o le a feololo i minerale, e le aoga tele mo le tino.
  • Fufulu le matamuli le masani i lalo o le vai mama. O lenei maa, e pei o le sponge, mitiia uma mea leaga - e manaʻomia le masani ona aveese.
  • Faʻafou maa pe a uma ni tusi talosaga - O le tasi vaega o Shunguiti e mafai ona faʻaaoga e le sili atu ma le lima taimi.

TAUA: I aso muamua o le faʻaaogaina o le shunguiti vai, e mafai ona e faʻasino atu aʻafiaga o aʻafiaga:

  • Niniva, vaivaiga, naute.
  • Microsuit ma gatete i le tino.
  • Tiga i soofaatasi.

O nei phenomena e le tatau ona taufaafefe oe - o latou masani. E le masani ai le okeni o le okeni mo minerale vai e mafai ona mama ma aveese uma le poto uma, le tali atu i nisi taimi tiga.

Ae afai o lagona le fiafia o loʻo popole e uiga ia te oe, faʻamalosi, taofi le faʻaaogaina o le Shungitis.

Magict meatotino o Shungittis

Pei o se isi laʻau minerale, o Shunguitis o loʻo i ai ni mea faamaneta e aʻafia ai le malosi ma le tagata soifua:

  • O se mana malosi o Taaseman-Leoleo e puipuia lana pule mai i soʻo se mea le lelei e sau mai fafo.
  • Aumai lelei ma le manuia o tupe. Tosina tele avanoa e maua ai le manuia.
  • Puipuia mai le leaga mata ma leaga e ala i le faʻapipiʻiina o se malosi malosi malosi.

Siaki ata e uiga i mea aoga o le shungitis:

Le mea e faʻatau ai le shungitā?

O le Shungeat e faigofie - o loʻo faʻatau atu i le sili ona soifua maloloina oloa. E i ai foi i fale faitala ma faleoloa i luga ole laiga. A e manaʻomia se faʻamamaina o vai, e le faigata ona faigata. Ae o teuteuga ma le mimiti o le a saili.

Le faʻaaogaina o le shungitis mo faʻataʻitaʻiga faʻamoemoe

O Shunguiti e faʻamama ai le tiga ma masani le tulaga o le faʻafitauli o le neura. O lea la, e mafai ona faʻaaogaina:

  • Ina ia faʻafaigofie ulu ulu - faia ni ofu i le vai ua molia e Shunguitis.
  • Ina ia faʻaitiitia ni lagona tiga i soʻoga - faʻaaoga le maʻa i le tagata maʻi ma taofi seʻia oʻo le le fiafia.

Ma na o le inu o le Shungtis vai - pe a maeʻa se taimi o le ae maitauina ai e le soona popole, vevela malosi malosi. O le faʻaleleia atili o le fuataga, o le a faʻateleina ai gaioiga, o le faʻagaioiga o le manava ua faʻaletonu.

O Shunguiti e faʻaosofia lelei le tulaga o le paʻu - faʻafetai i meaʻai masani, o le a pasi ai le fua o le a mavae, o le a faʻaleleia atili le lavelave.

Faitau atili