O a mea taua o le atmber cun, o ai e talafeagai

Anonim

Amber o se ofoofogia matagofie minerale, lea ua tupu maitaga, ma e uiga i lona le masani ai lavalava ma matagofie meatotino na iloa mai le vaitaimi o Ulithithic. O le mea moni, o Amber o se fasi fafie apameu laupapa toe tapuni, atoa o tausaga e mafai ai ona ia alu ese mai ni sefulu selau pasene i le selau o miliona tausaga.

I totonu o lenei mea o le a tatou vaʻavaʻai atu i asoa taua o le fasi fasima, ma lea e fetaui foʻi ma lea e fetaui.

Ata pupu

Tusi Faamaonia o le Tusi Tomai a Amber

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I taimi o taimi o Nolith, ua uma ona faia mea faigaluega e faia ai le gaosiga o maa taua. Na maua e le au fai pisinisi o le muamua o tagata e maua ai se amem mo lona matagofie masani ma le masani ai.

Mo le taimi muamua i luga o fafie e toe nonofo ai, o se lanu samasama matagofie na tusia i le 10th senituri TLM. O nei ripoti e mafai ona maua i Lolani i se faʻaaliga tusitusi anamua.

Amber maua le igoa o le "lar char" ona o lona saturaged samasama, e tutusa lava ma le soona susu. E mafai foi ona e faʻamalieina lea minerale ma lalo o isi igoa - lea, o loʻo faʻasino lava iai o le meaalofa o le la ma loimata o le sami.

Le maa na tosina mai ai le gauai mai talu ai na mauaina. Ae i atunuʻu eseese sa ia iloa ese:

  • I Aikupito anamua, o ulaula faʻapitoa na foafoaina, lea na faia ai le maasiasi o le Farao ma le fesoasoani a Amber.
  • Tagata nofomau o Roma anamua, faʻaaogaina le gelar gem, faia le lelei asoa ma isi mea taugata na fuafuaina mo tagata mauoa o le setete.
  • I Eleni anamua, na lauiloa Yantar o "Ectorro", lea ua faaliliuina "po o le" susulu ". ITULAU Sa ave ma le fasimea o mineral. O le taua, sa latou talitonu o le maʻa lea fesoasoani e manumalo i le taua.

Ma o le lauiloa moni a le gagana o le Trephor o Hippocrat muamua faamatalaina ai le ofoofogia meatotino o le minerale. O lana galuega na faʻaauau pea o le fomaʻi faʻa-tautupe mai Peresia - Avredna.

Faʻafetai i taumafaiga a isi saienitisi: Pagania (i Roma anamua) ma Birni (i le Asia anamua), o le agavaʻa o le maa na faʻamalosia e tamaiti.

  • Ae o le sili lauiloa lauiloa o le "Sunny maa" na maua i le 17th seneturi. I le taimi o lea vaitaimi, leai se tasi o le sui o le mafai ona mumusu e faʻaaoga oloa ma Anderers.

O mea e fai ai le vaega o le maa Amber, e fetaui

Talu mai le taimi na oomi ai i le taimi o poritimin, talu ai ona mautinoa le paleni o tagata e toetoe lava faʻamaʻi uma lava o maʻi. Minerale ma aso nei ua faʻaaogaina ma le malosi i vailaʻau o le atunuʻu, o loʻo tuʻuina atu mea lelei o le matagaluega lelei:

  • Aveese le Migrane, Angina;
  • E faʻafaigofie ona ave faʻamalosi afa;
  • Faaleleia le galuega a le loto;
  • Aveesea tiga nifo;
  • Faamalo ni tagata atamamai.

I se faʻaopopoga, o le Gem o loʻo i ai le aoga o le aoga i le setete o le Corner Clandular System (faʻailoa e le toto, lymph ma tissue suavai).

Minerale aveina vale vale alatoto nei, o loʻo tau ma le manuia ma le le fiafia i le faʻaleagaina o mea ma masani ai gaioiga o vase vato.

Ua fiafia fomaʻi o aso nei, o lona agavaʻa i lona agavaʻa e feagai ma hemolysis (tulaga, pe a mumu sela toto ua faʻaumatia - mumu fila eletise).

Faapea foi ma le maa maaro o le a fesoasoani i tagata faatanoa, e aofia ai foi ma le matagā, ma le tagi ma le mann. O lona mafuaʻaga faʻamaloloina ile tulaga e fuafuaina ai le tuufaatasia o le vaega o pathoniplopfanity o sela, ona o loʻo matelaina sela pamu ma le faʻavae.

Asoa ma amepa

I le Yantar, o le siʻitia o le soifuaga o le ola, mo lenei mafuaʻaga ona ua fautuaina ai le fai ni ofu ma se maʻa ina ia faʻateʻaina le fua o le a aisi i le tino.

E le gata i lea, o le Amber e mauoa i se isi numera o isi mea taua (uʻamea, magnones, kaniki ma isi, o le auala o le metagebolics ma Atimeicrobic aafiaga.

Amber AcId o loʻo iloga e le tele o le faʻaaogaina o aʻafiaga o le faʻamaloloina: e faʻagaioiina le galuega o le neura, faʻateleina le aofaʻi o hemoglobin i le toto o fatuga ma totoga. O se tulaga lelei o le anti-mafatiaga ma le pito o le nofoaga oona.

Ma o le Amber Crumb ma le Salts o loʻo faʻaaogaina i le faiga o le gaosia o vailaʻau aoga (Vitamini D3, Corthonuces, AntSppatics ma isi). I Polani, o le samasama samasama o loʻo faʻaaogaina o se tulaga iloga o le a aveese ai le malulu, paolo o le faʻaʻi ma le manava manava.

Na latou fautua e faasee le musumusu musumusu ma tagata malaga. Ma tamaiti, pe a amata ona tipiina nifo, e manaʻomia le tuʻuina atu i le faʻalavelaveina o se fasi migao.

Stone Amber: Magicts meatotino ma ia

Amber e taʻu le fiafia ma le soifua maloloina. O ana mea faʻataulaitu e sili ona manaʻomia e tutusa.

  1. Talu mai taimi anamua, o le maʻa e faʻamamaluina o masoa sili ma amoleka. Latou te talitonu o le a maua e Ame Musumusuga, faatuatua ma talitonuga.
  2. E saofa mai le faʻamalosia o tomai fetuʻunaʻi, o loʻo faʻatinoina e lana pule fuafuaga e lelei ai, le olioli ma le toʻafilemu, o le a faʻaola mai le tele o tagata o Fili.
  3. O fafine i tulaga e tatau ona teuteuina i le Amber mo le olaolaola ma le manuia galuega. Ma le faʻaaogaina o minerale i le taimi atofaina (i le ituaiga o tui) e maua ai le pepe lelei le amio.
  4. Sa tuu le Amber Amber i tafatafa o le aluga e faafefe ai le leaga malosi.
  5. Faʻapea foi i totonu o le fale sa manaʻomia le i ai o le itiiti ifo i ni nai oloa mai lenei tala (e puipuia mai le afi ma moli).
  6. O le ituaiga fai o se faʻailoga o le fesoʻotaʻiga faaleagaga. O lona pito i lalo o le tele o loʻo faʻaogaina i le au lotu-lotu ona o lona meatotino o loʻo palu ma tuʻutuʻuga fimim (manaia le asu). O lenei matau sa ita muamua i le fou na te avatua ia i latou se fiafia le faʻaipoipoga.

Asoa ma amber

Manatu Manatu e uiga i le maa

Amber e i ai le lelei le aoga i tagata uma o le malosi o le malosi, ae o le tele o tagata uma i le manpuer (chakra o le lafefe lafe)

Minera o loʻo iai se Heat Yang Energy (faʻamalosi, mafai ona tufatufaina malosi).

E faasino i le mea a le afitusi, o lona patron paneta o le la.

O le a fesoasoani le maa i tagata na fananau mai i lalo o igoa o Asrey, o Yoroslav, Anna, Nina, Musa, Raisa.

O ai mai faailoga o le zodiac e talafeagai

O le talatala, o le minerale o lona sili sili ona pulea o leona.

O lea, mumusu ma mama ma le minerale o le a puipuia ai fafine lō mai se le lelei tafe o faamatalaga. Ma Amber au filifili ma cefflinks o le a faʻateleina ai le malosi malosi o aliʻi -ona.

I le tulaga pe a, i le tagata lava ia, o le tagata lava ia, o le tagata sili ona lelei o loʻo i le faʻailoga o le leona poʻo le masina, o le la lea o le la e matagofie tele.

Amber tumu i le malosi o paneta o le la ma Venus. O le mea lea, ia tausi uma ana meatotino matagā, le migane minera e tatau ona faamalosia, a leai ua latou leiloa.

Ofuina oloa ma Amonder e masani ona masani o ni sui o le Zodiac o faaputuga uma ma le tuusaunoaga o tamai povi. O se faʻamatalaga atoatoa lea - o le taurus e i ai le vavalalata vavalalata ma Pordo Infinderno, ona o le mea ua poloka.

O lea la, o le Tauurur Ca, o le a "fyke" ma le sini autu, o le a faia leaga.

Ma le mea mulimuli, matou te fautuaina le vaʻai i le nofoaga faʻapitoa

Faitau atili