Black Oyyx Stone: Medical ma Maneta meatotino

Anonim

O le Black Onyx Stone o se tele o minerale, lea e matua taua lava mo le sili atu le lelei o uiga, ma mo meatotino. Masalo o loʻo ia te ia e maua ai ni meatotino faamaneta, e masani ona faʻaaogaina mo le gaosia o Agelets.

Talatutusa

I aso anamua, na talitonu tagata o le Black Onyx na faaeeina i mea faamaneta ma le faamalologa. E tusa ai ma le tala a Eleni o Eleni, o le maa o loʻo faʻatumauina ai le atua o le alofa o le alofa o le alofa o Afafa o Afafa - e mai ia teata o ona fao ma le migau o ana fao. E talitonu Eleni e naʻo se tagata e taugata ma mama i ana manaʻoga e mafai ona mauaina.

Black Onyx

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Nei o isi foi e talitonu o malo eseese:

  1. I le sefulutolu senituri, o teuteuga ma le Black Hyx sa lauiloa i Georgian Aristocracy. E na talitonu o le maa e puipuia mai fili.
  2. I le transcacalias na talitonu o le Atyx e puipuia ai tagata mai taua ma malaia.
  3. Black Onyx ua maasiasi i le isi i le faitotoʻa o le nofoaga paia - o le tetee i le mescca, faʻapea foi i le kabata tulimanu. Na talitonu o Allah o ia lava na tuuina atu i tagata se faamaneta mangerral i tagata.
  4. Na atamamai e tagata o Aikupito Aikupito, Farani, Italia ma Isaraelu iyyxes o mea taugata - Prefale frotles, meaafale uaina ma teuteuga.
  5. Ae i le itu i sasaʻe ma i Initia, i Heryx togafitia ma le faʻaeteete. Na ia iloaina mata o se lalelei ma o le matagofie ma o se faailo o le faanoanoa.
  6. Sa talitonu Initia o Aneyx na fasiotia le alofa, ma i latou, sa latou mumusu ai le faʻaliliuga o le minerage ma latou taumafai e aua neʻi auai i nofoaga na ia mauaina.

Ae i le lalolagi faʻa-pogai o le lalolagi, o le maʻa e matua taʻutaʻua lava. Tatou talanoa e uiga i ana mea faamaneta.

Osthoutherapy: O le faʻamalologa meatotino o le orex

I le lalolagi lautele, o minerale o loʻo faʻaaogaina o se mea e sili ona faʻaleleia i le tele o taimi. Naʻo nai iloa e toʻatele e iloa o le malosi faʻapitoa o loʻo ofuina i maʻa taʻitasi. O mea leaga na togafitia o le toto iyx o le toto, o o faitioga, atamamai, saunia mai i le faʻamalologa supercomnduct i le pawder.

Onyx uliuli maa

O le Black Onyx Stone e iai mea e mafai ai ona foia fanua:

  • Sili atu aafiaga i le psycho-lagona o se tagata. E mafua ai le toafilemu ma le paleni, tuʻuina atu i ai le alofa ma le malosi e taofia ai lagona i se tulaga taua.
  • Ia fealofani, lea e aoga tele pe a e taʻitaʻia toaga, mauoa i mea tutupu, mamafa olaga.
  • Faʻatinoina lelei le mineral i le soifua maloloina o tagata matutua - ma lona fesoasoani ia te oe e mafai ona taofi le atuatuvale ma Viononia, faʻalilolilo o le mea mai puapuaga ma faigata.
  • O Lyx o se pato o tagata o le vasega. Afai tatou te faʻamalosia ia te ia, mafai ona atiaʻe le poto mafaufau loloto ma le faʻalogo i le aʻoaʻo e mafaufau loloto ai ma sili atu le taulotoina o faʻamatalaga fou mai tusi o suʻega.
  • E fesoasoani le maʻa e aveese uiga le lelei o uiga: vaivai e tuʻu ai le malosi, paie e faʻamaonia ai le malosi malosi o le a alu i sini lelei.
  • Faʻaleleia talitonuga o musika ma atiaʻe malosi.
  • Fesoasoani i le faʻamaloloina o le faʻaʻi, isu ma le manava o le manava.
  • E fesoasoani e aveese le tiga, vave aveese le dizzzion ma vaivai.
  • Afai o le teuteuina ma le orex e faia i le ario, o le a lelei ona faʻatosinaina le faʻamalosi o le cardiovascular.

TAUA: O le maa na mitiia atoa tiga, malosi le malosi ma le maʻi, ina ia mafai ona faʻamamaina e le aunoa. Faia ia - fufulu le teuteuina o lalo o le vai mama.

O ai e sau i luga uliuli oyyx?

E le mafai ona faʻaaogaina e tagata uma le uliuli minerale. E i ai se auala faigofie e siaki ai le lelei o le aʻafiaga o le maʻa i lou olaga ma le soifua maloloina.

Stone ityx black meatotino

Nonoa se tamaʻi lapoʻa iyyx i le agavale agavale agavale mai fafo ma alu e moe:

  1. Afai o se miti po o le tau, o le maa e le talafeagai mo oe ma na o le mafai ona i ai se aafiaga le lelei.
  2. Afai e te le vaʻai i le moe, o le aafiaga o le onyx o le a le mautonu, e talafeagai ona pei o se faʻalelei masani.
  3. Afai e te vaʻai i se lelei fiafia, fiafia le miti, o le iyx o se sili atu le lelei tali mo oe.

Matamata vitio e uiga i mea faamaneta o le uliuli iyx:

Metotia o le faʻaaogaina o le tagata

E mafai ona e filifilia le sili ona talafeagai auala e faʻaaoga ai le onyx. Faataitaiga:
  • Ave se maʻa i lou lima, moeiini ou mata, liliu i le fiafiaga, faʻalelei musika. Fiafia i le tulaga o le filemu ma le filemu. O le a avea o se agalelei e atagia ai mo 20 minute i aso uma.
  • Faʻapipiʻi le maʻa i le tagata maʻi ma le liliuina o le vave. Vave ona maua le tiga. E fesoasoani le maa e faʻamaloloina manuʻa poʻo faʻamaʻi o soʻoga.
  • Fai le mafaufau loloto massage maa. O gaioiga e tatau ona faia i se mamao o le sefulu tikeri mai le tino. Rute's Ayx Sticks. O lenei metotia fesoasoani e malolo ai, tumu i malosi malosi.
  • Tuu le maa i totonu o le ipu ma le vai mama ma alu ese atu le po. I luga o se gaogao manava, lafo le vai mai le tioata. O lenei meainu o le a molia i le fiafia, faʻalelei le lelei ma le soifua maloloina lelei, e aʻafia tele le soifua maloloina o le manava.

O mea tau faamaneta o le Black Honex

A o mo togafiti faataulaitu - e tele. Faataitaiga:

  • O le Heryx o se pule o tagata faipisinisi. Tosina mai le manuia tau tupe ma fesoasoani i le ausia o le manuia i soo se taumafaiga. E taua tele le aua le soona fai i ai - Afai e te ofuina faʻatasi, o le ae mauaina oe lava i le alofa mutimutivale o le matapeʻapeʻa ma le fiainu mo polofiti.
  • Afai o loʻo e galue i faʻafitauli o taʻaloga ma faʻafiafiaga, e masani ona tauaveina se amulet ma le onyx. O le a puipuia mai le tulaga matautia ma fesoasoani e aloese ai mai faalavelave.
  • O tagata e masani ona talanoa i tagata lautele, o le ofagax o le a fesoasoani e atiaʻe le tama o le aofaʻi, faʻavaeina le fesoʻotaʻiga ma le ausea.

O se tagata e faifai pea e masani ona tauaveina asoa ma le inerx ia lava e maua ai se sili atu faamaneta puipui puipui. E le mafai ona taulaʻi mo le faʻaletonu ma le mata leaga, faʻamaʻi ma le taua o faigata. E mafai foi ona e tuʻuina fale o se tusi ata puʻe e puipui ai lou fale ma e pele ia te oe.

Faitau atili