Faʻamutaina Parefa: O le aoga o tato, ituaiga o le faʻatuatua

Anonim

Tofotofoga tapuni ata ma o latou uiga e le gata i le taimi lava e fai ai ni teuteuga ma lavalava ma latou, ae ina ia malamalama ai i se fatuga loloto.

Le taua o celic mamanu

Uma celtic mamanu e aunoa ma se tuusaunoaga o nisi lalagaina, i totonu o bitermling foliga tutusa, ato poʻo fausaga fausaga poʻo fausaga fausaga. O le faʻafetai i le a o le lalagaina ma le faʻaʻaisa o le mea e maua ai le mamanu maneta malosi.

Celtic mamanu ma o latou uiga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E talitonu o filo e faʻataʻoto ai le faʻatulagaina o faʻailoga o se faʻailoga o le soifuaga o le tagata, o le ola o le tagata. Ma o sui o mea taua o lenei ala. Ua talitonu Celt o le toega e le mafai ona suia ona ua tuuina mai o ia e atua.

O lenei ua avea nei decolics ma celtic mamanu e matua lauiloa tele: E mafai ona latou vaneina i luga o teuteuga pe faia se tagata patino mascot. I aso o toeaina, na teuteuina faʻailoga i tusi tusitusi tusitusi.

Afai e te manaʻo e faʻatau se maso tutusa mo oe lava, e tatau ona e feagai ma mea taua uma o faʻailoga o faʻailoga anamua.

Celtic charms ma o latou uiga

O le mascot muamua, o le a matou talanoa e uiga i le labyrinth. O le ata foliga pei o lenei:

Celtic mamanu labyrinth

O le faʻailoga lea o le ala o le olaga o le olaga faʻatasi ai ma le faʻamatalaga nei:

  • E faʻaosofia ai le faʻaauauina o le ola ma le tele o faʻafitauli o loʻo tupu i le atulaulau.
  • Faailoga o fesoʻotaʻiga o mea, o mea ma pononana o loʻo tutupu i le lalolagi.
  • E fesoasoani e atiaʻe le tomai, aʻoaʻo i le lalolagi, aʻoaʻo e faitau uma ata o lagona ma lagona, e malamalama lelei ai i isi.
  • O lenei faʻailoga e mafai ona aumaia i se tulaga o le mafaufau loloto, soʻo masani faʻaaogaina i aga masani faʻaleagaga.

O le isi lomiga o le celtic mamanu o se koluse. Ua i ai mea taua:

  • E faʻaalia e le autasi o le lalolagi ma le lagi, o tane ma tamaʻitaʻi, i le tasi o latou.
  • E fesoasoani e faʻaauau le lagolago o le malamalama pito sili ona maualuga, latou te vaʻaia faʻatasi ma le fiafia.
  • E tuʻuina e le poto foaʻi lona pule, fesoasoani e faʻaosofia ai avanoa mo ia lava. Faʻalauteleina le mafaufau ma mai fafo.

Faʻafanua mamanu i le ituaiga o se tolopo - o le aʻoaʻoga o le tuputupu aʻe faʻaleagaga ma atiaʻe o le tagata. O loʻo faʻatusa mai i latou o le mafutaga a le tagata ma le atulaulau. O le tuʻuʻaiina lea o le mafaufau, tino ma le agaga - e ofi i mea uma.

I le masani taliaina o le mafaufau, o ni faʻailoga faʻamaavale o le mea leaga, o le ala faʻaleagaga a lona muaʻi lumanai.

Celec faʻailoga ma o latou uiga: afusipi i le ituaiga o manulele ma manu

O nisi taimi o fatuga o ata i totonu o fuainumera o manulele ma manu. Fuafua i le mea e filifilia, o Amoleka ma faʻailoga o le Cels o le a eseʻese taua.

Celtic faʻailoga ma o latou uiga

Faataitaiga:

  1. Manulele - faailoga o le saolotoga. O le tutoʻatasi o le agaga o le tagata mai le lalolagi faʻalelalolagi. O sea Amulet e fesoasoani e maua ai le fesoʻotaʻiga ma le isi lalolagi, faʻalautele tuaoi o le iloa, ia sili atu i le ono mafai. O ia amo, e masani ona faʻaaogaina i le tele o faʻasologa o faʻataʻitaʻiga, faʻafetai i le mea e mafai ona e tatalaina le veli o le lumanaʻi.
  2. Raven ma Gheewing - asketty mafaufau ma pese. Ae o le a latou pouliuli malosi, ona o le faatusa o le oti.
  3. Lupe - o se faatusa o le alofa ma le filemu. Fesoasoani e atinaeina uiga lelei faaleagaga o le tagata, e faatulaga ai tagata lelei i mafaufauga lelei.
  4. Vaega o Fafofofoga - faailoga o le mamanu, o togafiti, laau. O uiga ia Elisiman e maua ai latou e ona.
  5. Duck - faʻatumuina ma le malosi malosi, e faʻaosofia ai le atiaʻe ma ausia.
  6. Honon - o se faailoga mataala. O sea Amuleti o le a sefe mai le faalataina ma le taufaasese, o le a fesoasoani e malamalama manino i ni manatu moni a isi.
  7. Albatss o se manaʻo mo le atoatoa, poto, atinaʻe faʻaleagaga. O le Au Paia o le Palone o fatufatuga o natura uiga ma aiga aiga.
  8. O le gata o se faailoga o le faamaloloina. E fesoasoani le puipuia o latou lava mai faʻamaʻi ogaoga poʻo le faʻamalolo mai i le taimi nei o loʻo i ai nei. O le gata e maua ai le poto, fesoasoani televave e toe faʻaleleia le malosi ina ua maeʻa galuega faigata, atiaʻe le tetee atu.
  9. Deer - Amulet e taunuu. Fesoasoani e faʻaosofia avanoa e manuia ai, faʻatupuina ai uiga lelei i le auala i le sili ona pele. E tele mea e maua ai ma le manuia i tagata uma olaga. Tuuina mai le gaioiga ma le malosi.
  10. Solofanua o se faatusa o le ola maloloina ma le matua. O le Amulet e sili atu le faʻaaogaina o tagata o lona tulaga taua e fesoʻotaʻi ma le natura ma fafine. E fesoasoani e tumau ma fanau ai le soifua maloloina o fanau, e mama ai ma le agalelei ma le agalelei.
  11. Dolphin o se puupuu lelei asuleti, o fea e fesoasoani e faamamaina e le le lelei o le ua taulai i le agaga.
  12. O le maile o se faatusa o le faʻamaoni ma le faʻaeteete. Na ia tuuina atu lona pule e puipuia mai le leaga-emomi, ita ma le ita, aveese le vaivai, maua le laki manuia, fesoasoani e faamautu ai sootaga ma isi.

Matamata i le vitio e uiga i le mimilo mamanu:

Isi faʻailoga faʻailoga

Faʻamamaina o le lalagaina e mafai ona faʻapipiʻi i isi fuainumera. Faataitaiga:

  • O le alaga o le faatusa o le malosi faalelagi ma malosiaga o le natura. Faʻatumu i le malosi malosi ma fesoasoani i le faʻamalosi mai le le lelei.
  • O le laʻau o le tagata lea o le laʻau o le ola. O loʻo tuʻuina atu e le Talisman lona pule i le poto ma le malosi, fesoasoani e atiaʻe le matata ma le tele o tomai, e maua ai le soifua maloloina ma le umi.
  • O le Booiler - faʻaleagaina le tuaoi o le malamalama, tafiesea le eseesega i le va o mea uma ola. O se faamafanafanaga lenei o musumusuga, lea e fesoasoani e maua ai le poto paia ma latalata atu i le malamalama faaleagaga.
  • Tarako - faailoga o le tutoatasi ma le mana. Ia malamalama loloto loloto, fesoasoani i le avea ma le manuia, atiaʻe le meaalofa o Clarvoyince ma le faʻalilolilo, faʻataulaitu agavaʻa. I le ponaā na talitonuina o tagata leoleo o le Dragon o loo i ai le poto paia mai i le ua aafia.

Filifilia o le Taʻavai, Faʻalogo i lagona o lou lava agaga. E tatau ona e lagona le mafanafana ma le filemu. A tulaʻi mai le popole, ae manaʻo le Amulet, e le o la oe faʻailoga, e manaʻomia le suia e seisi.

Faitau atili