O le a le mea e tupu ai le togafiti i Lonetona Stone Topaz, o ai e talafeagai

Anonim

Lonetona Topaz (i ai le isi igoa - Lonetona Blue) o se tasi o sili ona matagofie minerals o le a le tele o lanu lanumoana o le lanu lanumoana. I le faʻaopopo atu i Lonetona Topaz, naʻo Sapphire, o le SPINE, o loʻo iai ni lanu ma Tanzantes tutusa.

Topaz Lonetona Blue e seasea, e tusa ai ma lenei faʻailoga, e fetaui ma le uaina-samasama ma auro-piniki ituaiga o topaz. Toatele tagata malilie o Lonetona Topaz o le sili ona iloga ma manaia ituaiga o upu faʻasele, ma masalo o latou manatu e moni. I mea uma, o le tofazne dyndon blue e i ai se ituaiga tulaga tulaga ese, ma e ese foi i meatotino tulaga ese. I lenei tusitusiga, matou te ofoina atu ia te oe sili auiliili e suʻesuʻeina ai lenei minera ma minera malosi.

Lonetona Topaz ata

Uiga o Lonetona Topaza

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E faʻatatau i le tala a le Gem i ni vaega o nimi-pele papa, ae o lona lanu matagofie e leai se amataga masani, ae e masani ona iʻu ai i le togafitiga o le Topaz. I le natura, o le a le mafai ona e mauaina maa ma foliga manaia, ma o le lanu masani o le tele o le topaz o se lanumoana lanumoana.

Lonetona Topaz o se faʻasologa o le tele o le tele taugata nai lo lona tasi lanumoana "loloto" - o lona tau e mafai ona fesuisuiai mai le 10 i le 20 Amerika tala i luga o kata. Ae o maa o pupula mumu, lanu piniki, lanumeamata ma le uaina fugalaʻau e sili atu lona aoga.

E tatau ona maitauina o le lanu taʻaloga o Lonetona Topaz e matua ofoofogia lava: I ata eseese, e mafai ona matauina le suiga i ona foliga-lanumoana e taofia ai le uliuli. Faʻafetai i le foliga o lenei foliga, le minerale o loʻo avea atili ma mea lilo.

Mai uiga uiga o le gem, e mafai ona iloa ai lona matagofie matagofie (naʻo le curonds ma taimane e mafai ona tauva ma le taimane e mafai ona tauva ma le taimane e mafai ona tauva ma le taimane e mafai ona tauva ma le taimane e mafai ona tauva ma le taimane e mafai ona tauva ma le taimane e mafai ona tauva ma le taimane e mafai ona tauva ma le taimane e mafai ona tauva ma le taimane e mafai ona tauva ma le taimane e mafai ona tauva ma le taimane e mafai ona tauva ma le taimane e mafai ona tauva ma le taimane e mafai ona tauva ma le taimane e mafai ona tauva ma le taimane e mafai ona tauva ma le taimane e mafai ona tauva ma le taimane e mafai ona tauva ma le taimane e mafai ona tauva ma le taimane e mafai ona tauva ma le taimane e mafai ona tauva ma le taimane e mafai ona tauva ma le taimane e mafai ona tauva ma le taisa. Ae faatasi ai lea, o le gata o gata o maa o fai ma paleaili, ma o le iʻuga o se malosiʻaga taua, ua ia faʻamauina i ni fasi tamaʻi.

I lana ituaiga, o Lonetona Topaz e tutusa lava ma le vevesi, ae o le taimi muamua o le taʻaloga e matuā lelei tele ma le mafiafia o le paolo.

Mulimuli atu ma Lonetona Topaz

O meatotino a le Drapetic o le topazy Lonendon Blue

Tagata talu mai le mea tuai o loʻo taʻua o le minerale e mafua ai i ni mea lelei, faʻafetai i le mea na faʻamanuiaina ma faʻateleina faʻamaʻi:
  • Uiga o le tino, e faʻamalosia ai le faʻamalosia o faʻafitauli o le neura, e puipuia ai se tagata mai le le leaga o popolega;
  • O le a sefe ai le topaz i le leai o se moe, o le faʻaliliuina o malosiaga o le a saofagā i le faʻamalosia o le le faʻaaloalo ma le faʻaleleia o le vaʻai;
  • I se faʻaopopoga, o Lonetona Tpaez ei ai se aʻafiaga lelei i totogaga i totonu;
  • Aveese faʻailoga o le faʻateleina o le toto toto, tau ma le manuia tagata faʻaipoipo ma ulu tiga;
  • O tagata atamamai i le malae o le esopiac ma le malamalama, ua talitonu o le lanumoana o vae o loʻo faʻasolo i lalo o faʻagasologa o le matua, latou te fautuaina foi i luma o setete o faʻanoanoa
  • I lona malosi malosi, Lonetona Topaz o se malosi minerale, o le gaioiga lea e mafai ona tutusa ma le le lelei o le i fafo, e faʻaopopoina se tagata o le malamalamaaga;
  • O le aga masani, topaz Lonetona o le atoatoa lomiga o le Talitonuga mo tagata na atiae faaleagaga ma taumafai e iloa mea lilo o le lalolagi.
  • O le seleseleina foi o latou tagata poto lelei, faʻataga e faʻateʻa feeseeseaiga;
  • O mea taua e aveʻesea ai tagata faʻatau i taimi uma ma ona fasi topaz e puipuia ai i latou lava mai mala faʻalenatura.

O a faailoga o le zodiac o le a fetaui

  1. Faafetai i ana mea taua, o le Lonetona Topaz o le a feagai ma le vevesi o le gataifale o elemene. O tagata uma o le a o atu i le sami e tatau ona ave ma ia i lenei maa.
  2. Topaz Lonetona lanumoana saofaga i le atinaʻeina o malamalamaaga, faʻamanuiaina ma faʻamalosia agavaʻa mautu. E mafai ona fautuaina le faʻaogaina mo le na dursinces, solitulafono, faʻapea foi ma i latou uma o loʻo latou faia gaioiga faʻapolofesa, o loʻo faʻailoa atu i mea lilo.
  3. Faafetai i le malamalamaaga ma tomai e taulimaina ma le taulimaina ma le agaalofa .
  4. O i latou uma e saili ia malamalama i le mea moni ua faʻamalosia e malamalama i tagata taʻaʻalo ma ituaiga eseese, e tatau ona faʻaogaina le fufuluina lanumoana ma e tatau ona i ai. O lenei tulafono e tutusa lava le faasino atu i sui o itupa uma e lua e i ai mafuaaga e masalosalo pe o latou faamaoni ia i latou o le lona lua "vae".
  5. A o faailoga o le Zodiac, o le Lonetona TOPpaz e sili ona lelei mo scorpions, aemaise mo teine ​​talavou. Mirane o le a faʻaopopoina le mautinoa i o latou lava autū ma lagona le saʻolotoga ma le faʻamalieina i soʻo se olaga tulaga.

O loʻo talafeagai foʻi maa mo i latou ua fananau mai i lalo o le faʻaputuputuina o kanesa o le kanesa. O kanesa ma Lonetona Topazi o le a fuafua mo i latou lava manino fuafuaga mo le olaga ma o le a amata ona faagasolo ai latou vave.

Ma o fafine iʻa e faʻaaogaina Topaz Lonetona o le a maua ai le sili atu manatu faʻamoemoe i le olaga, e le mautonu ai, ona o le faʻaleleia atili o o latou faaletino ma mafaufau, latou te sili atu le fealofani.

Sagittars Lonetona Topazai o le a fesoasoani e faaaogāina lo latou malosi ma teisi i le naunautai natura, ona o le a ausia o le a vave vave ausia sini.

Tautaliga ma Lonetona topazami

Faʻafefea ona iloa le natura o le maʻa

  • Muamua o mea uma, e mataala lelei i foliga o le minerale. Ae le pei, mo se faataitaiga, o le Aquagarine, Topasa e sili atu lona susulu ma aufai, e iloga i le tele o lanu ma sina lanu lelei. E ui lava, o se tagata le faʻapitoa le fomaʻi faʻataʻitaʻi le faʻatulagaina o le vaaiga ai le faʻapaʻuʻau o le a matua faigata lava.
  • O loʻo faʻailoa mai foi i le Lonetona Topaz mai le Aquamarine o le a fesoasoani faʻatusatusa a latou tele. Ma, o le Minerane Muamua o le a tutusa ma le tolu taimi. O le eseesega e sili atu nai lo le manino, Ma sili ona taua, e le manaʻomia lea mo le faʻaaogaina o masini faʻapitoa.
  • Afai e te manaʻo e i ai le 100% le talitonuina o le minerale o loʻo i oʻu luma, e manaʻomia le saini mo se pisinisi faʻapitoa, o le a faʻaaogaina se masini faʻapitoa - o le a toe faʻaaogaina. Afai o le tagata o le tagata o loʻo matua moni lava, o le mea e le faʻatagaina ai le masini!

I le faaiuga o lenei mataupu, matou te aumaia i lou mafaufau se vitio faʻaali, ua faʻaalia foi i tulaga lelei o lo o Lonetona Topazes:

Faitau atili