Celtic cross: uiga, talafaasolopito ma le amataga

Anonim

O le faʻaseʻe satauro o se faʻailoga faʻamaneta anamua - e tusa, e pei o le faʻatuatua, e maua ai le poto talitonu ma puipuia le leaga. E faʻaaogaina e avea o se tali o le tali atu, tattoos poʻo lautele. Sei tatou talanoa e uiga i uiga tauloto ma le tau o lenei faailoga.

O le tau o le satauro e pei o se tali

O le talaʻaga o le faʻailoga e alu i aso anamua ma ua tatalaina i le tele o talaʻiga. Ole uiga ese lea e faʻavae ai lona taua i luga o talitonuga o le faʻaKerisiano ma le fusuaga.

O lona uiga celtic cross

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le tau o le tali o le tali o le mea lea o mea nei:

  • Foliga mai o le koluse na fetaui ma le lio. O le faʻailoga o le masini o le lalolagi ma le va feagai ai o gaioiga uma o loʻo i ai.
  • E matua aʻoaʻoina le poto ma le lotogatasi, fesoasoani e ausia le fealofani ma le manuia i mea uma o ola.
  • Ma le liʻo o le tagata faʻapitoa o le fesoʻotaʻiga o le taimi ua tuanaʻi ma le lumanaʻi. O lona uiga o mea na maua i taimi ua tuanaʻi o le a sili ona afaina ai lou taimi nei.

O le faʻaseʻe o le koluse o le faʻailoga o mea uma, le fesoʻotaʻiga o le fafine ma le tane malosi. O lea, o loʻo i ai lona uiga lelei ma faʻamalositino ma le faʻamalosi, a faʻapea foʻi ma le lotolotoi, gaioiga, ma le agamalu.

Uiga o Slavs

Anamua spavs faʻapipiʻi o latou lava koluse, o se uiga faʻapitoa:
  • O le au lea o le mana o malosiaga maualuga, tagata poto o atua, lea na lafoina mai le tulautele o ositaulaga.
  • O le satauro puipuia mai i ituaiga uma o faʻafitauli ma le le lelei, maua ai le mautinoa i taeao ma e pele.
  • O fitafita na faʻaaogaina o ia i o latou toniga e faʻatumuina le fefe i le tau ma le le mafai ona fausiaina i le fili fana.
  • Na ia faʻaitaina foʻi se mafutaga malosi aiga, na aumaia ai lagona agamalu, amio lelei, fealofani ma le fiafia. Na ia fesoasoani ina faia le ola mautu, ua aʻoaʻoina le tele o taimi o loʻo suʻesuʻe i tulaga taʻitasi.
  • O le satauro e faʻaalia le fesoʻotaʻiga o le taimi ua tuanaʻi ma le lumanaʻi ma le lumanaʻi, o lea na masani ona faʻaaoga i le faʻasologa ma faiga faataulaitu.
  • Fesoasoani e atiaʻe le malamalama ma le faʻaaogaina o tomai. E talitonu o le a mafai ona ia tuuina i ai se tagata e sili atu ona gafatia o le telepathy ma telectured.

Koluse - fesoasoani fesoasoani natura. E maua ai i le musumusuga, atiaʻe taleni, fesoasoani i le faʻailoaina o le le talafeagai ma le agavaʻa Puipuia mai i ituaiga uma o le le lelei o le o mai i fafo atu o le lalolagi.

Auala e Filifili ai ma Fai Fai Fai Mea Faigofie?

Celtic cross, ata o le mea e mafai ona e vaʻai i lalo o loʻo faʻaaoga e faia ai le tele o ageutts ma talismans.

Celtic cross shop

Afai e te filifilia o lenei faʻailoga e fetaui lelei oe, e taua tele le tausisi i nisi tulafono ina ia aumaia e le uʻamea moli o le amuni. E faapenei ona taua:

  1. Ua ou faalogo lelei i mea mai le taimi e faia ai le Talisman. E tatau ona 'aumai se laʻau, apamemea poʻo siliva. O le laʻau ua faaeeina i se malosi faʻapitoa, mafanafana malosi e tosina lelei i lou olaga. Ma o togafiti e sili ona faʻatautaia le malosi o le malosi o faʻamatalaga o loʻo tuʻu i le faamaneta faʻailoga.
  2. Lelei pe afai o oe o le tali atu, ae ia oe lava. I le faʻagasologa o le gaosia, o le a faʻatumuina le aitema e le gata i le malosi faamaualuga, ae o lou lava malosi. O le iʻuga, o se fetuunaiga taʻitasi o le a tupu i lalo o ou uiga ma uiga lelei o uiga, ma o le mascot vave "le tagata e ona ia te oe.
  3. E fautuaina le ofuina o se aput i luga o le tino i taimi uma. O le mea lea, taumafai e taofi le filifiliga i luga o asoa ma le celeni cross. E mafai ona avea ma faʻamalologa, taulima poʻo le mama.
  4. Tusa lava poo le a le mea o le amulet, o lenei mea e tatau ona i ai se tulaga faataamilo.
  5. Faalogo i lagona o lou agaga pe a amata ona e ofuina se amulet. E tatau ona e nofo lelei. Afai e i ai se lagona le fiafia, lagona o le popole, fiafia, e sili atu le taofi o le ofuina o le tali atu. Lenei ua taʻu mai ai na e filifilia sese.
  6. Manatua o le Amutt e le naʻo se mea tau faʻatauvaʻa, o se fasimea o lou oe lava agaga. O le mea lea, e aoga i nisi taimi ona faʻaosofia le talanoaga ma Ia, fesili mo ni puipuiga ma fesoasoani i taumafaiga uma. Lenei o le a maua ai le sili atu le malosi o fegalegaleaiga.

TAUA: Aua le fesiitai se amulet i se tasi. Tausi lelei ona e le leiloa ma aua le solia. O uiga totoʻa ma le faʻaaogaina faifai pea o le ki i le mea moni o le celtic cross o le a galue e saʻo e mafai.

Siaki le vitio e uiga i le uiga lilo o se Amole Anamua:

O se tattoo

Tele tagata saili e tuʻufaʻatasia le faamaneta a Amaleti e ala i le lolomiina o lona ata i lona lava tino. Ae le o tagata uma o loʻo malamalama poʻo le a le tulaga lamatia o le faʻaaogaina o le sese faʻaaogaina o se faʻailoga matagofie anamua.

Celtic cross

Povi i mea nei: Celic cross o le a fesoasoani o se tattoo o le a fesoasoani ia te oe pe a e soona fiafia i sini lelei. Afai e te taumafai e faʻatau le mana ma le togafiti ma le malosi ma le mana e faʻatonutonu ai i latou i le afaina ai o isi, o le a e mauaina se tagata le fiafia.

Tulaga faʻalagolago i le Nofoaga i le Tino, Tattoo ma le Celtic Cross o loʻo iai mea taua:

  • Milo - o le a maua ai le puipuiga mai le pogisa malosi.
  • O le a fesoasoani le pusa e faamama ai le malosi le lelei.
  • Ulu - fesoasoani e ausia le oona ma le malamalama. Ae peitai ua le mafai ona faʻaaoga ni tagata faalava ma le soona faʻamalosi; ua tumu i mea le faʻaletonu faaleagaga.
  • Ua - atiaʻe o le uiga o le natura o le natura.
  • Pea tauau taumatau po o le lima - E mafai ona ou malamalama i le Poto, Maua le poto masani o tuaa, Suʻe lou valaʻauina, ia ou malamalama i le mafuaʻaga, e faʻailoa moni taua mo oe lava.
  • Tauagavale agavale po o le lima - e mafai ona faʻamalosia ai agavaʻa, fesoasoani e faʻavae ai se fesoʻotaʻiga ma le isi lalolagi, mafua ai se malosi malosi malosi malosi.
  • Lalo o le fusi - O le malosi o se faʻailoga anamua ua leiloa, o le tattoo o le a naʻo se teuteuga o le tino, ae leai ni mea maneta.

E taua tele o le tattoo e matua lamolemole, symmetritric form. O le mea lea, e manaʻomia ona faʻafesoʻotaʻi polofesa - ototo o loʻo i ai le tele o manatu lelei ma o matai o latou pisinisi.

Faitau atili