Turquoise maa: meatotino ma uiga mo le tagata

Anonim

O le turquoise ua le tatau ona iloiloina se tasi o le sili ona matagofie ma susulu rustones o le lalolagi. E sili atu nai lo isi minerale o loʻo faʻaaogaina mo le gaosia o fafine asoa. Minerale o loʻo i ai le moa maʻi paolo, o le a le mafai ona tuʻua se tagata e toʻatasi le le faʻaaloalo.

Tagata nofomau o Peresia Ancase o loʻo faʻaalia ai o se sili atu le lelei o talisman e maua ai le laki manuia i le militeli ma alofa mataupu. Tagata nonofo o le itu i sasaʻe e faʻatatau foi i le Tarquāly turquos, ma i Europa o lenei maa na avea ma le failaina o tagata faʻatauga. Ma, o le a maitauina, na latou manuia, ina ia mafai ona tatou mauaina nei ni oloa lelei ma ofoofogia mai lenei mea ofoofogia mineral.

Ata Ata:

Maa turquoise

Ituaiga

Turquotise o se maa le masani ai, o le galuega autu o le toe faʻalelei o soʻo se ita. Ese lona sao i le foia mai o faʻafitauli, le ogauina o tulaga o aiga. E fesoasoani foi le faʻaleleia o tulaga tau tupe.

Ae e tatau ona e mafaufau lelei i le mea moni na o na tagata na apoapoaʻiina le poloaʻiga taua o le a mafai ai ona maua mai i se tagata sili ona leaga, ma isi tagata uma o le a liua i se fili sili ona leaga. O lenei tulaga e sili ona popole ile agaleaga a tagata e vevesi tele i maʻi.

O le mea moni, turiota turitoma e faʻatino moni ai se tulaga ese gofie, e pei o se tagata, o le vaega mai le oti. I le aofaʻi, e mafai e se tasi ona tufatufaina le tolu vaega o le "matua":

  • Talavou - mo ia e faamatalaina e se lanu lanumoana filemu, toetoe a leai ni lanu;
  • Matua - fufuluina lanumoana paʻepaʻe;
  • Tuai (pe oti) - lanumeamata.

O le matua o le maa e matua le gata i lona lanu, ae faʻapea foi ma le malosiʻaga malosi ma meatotino mo a latou tagata e ana.

  1. O lea, o le "autalavou" o se turioga lava ia lava se tulaga lamatia - na te mafaia ona aumaia le fiafia ia i latou ua sauni e faʻatatau i mataupu moni. Ma isi tagata e sili le lafoaia o le ofuina o teuteuga ma ia.
  2. O le tamaʻi lanumoana lanumoana o le paʻepaʻe o le alofa o le sili sili alofa mascot. O le a fesoasoani i talavou o talavou o le matagofie o le pipi na maua ai lo latou fiafia fiafia.

I le taimi o le ogatotonu tausaga, sa i ai se talitonuga masani o le a matou suʻiina se fasi maa i le fola o le koa o le kavotan poʻo le a o le a e tosina mai ai lona nofoaga.

Ma o tagata o loʻo nonofo i le itu i sasaʻe na avatu ai le tasi i le isi mama ma faaofiina ma le turquoise o se lanu lanumoana filemu, o le faʻailoga o le faʻamaoni. O lenei aga masani e tutusa ma le aso. I le taimi e tasi, a fai e le maa e maua ai lana tama pele, ma o lea na agamalu ai ona lagona ia te oe.

Turqunose Blue Blue lanu faʻateleina faʻateleina agavaʻa faʻataʻitaʻi.

  1. E sili ona faʻaleleia e tagata matua le soifua maloloina tulaga, fesoasoani i le soifua maloloina, mafaufau o le mafaufau, faʻateleina le talitonuina ma le malosi. E sili ona talafeagai mo lototele ma tagata atamamai.

Manaia le mea moni . Ua oti le matua o le turquoise "pe a lagona le lamatiaga. Faaletino, o lenei o loʻo faʻaalia e ala i le suia o lona lanu ia lanumeamata.

  1. Green ala o loʻo i ai le malosi o le paneta. O loo ia faatusa i le poto, talitonu ia te ia lava, ausia fatu. Oloa ma se fesuiaiga o maa e talafeagai mo tagata ua oʻo i le tausaga o 64 tausaga.

I le malolo uma o loʻo ofuina se lanumeamata lanumeamata e le mafai, aua o le a puipuia le ausiaina o soʻo se sini i le olaga!

Taulima ma le lanumeamata lanumeamata

Meatotino ma uiga

Minerale o se sili atu le soifua maloloina faʻailoga e sili lona soifua: a faʻasolo mai le maa, faʻailoa ai i se faʻagasologa o le tino. O nei meatotino e mafai ona faʻamatalaina mai se mea faasaienisi o manatu: mai le natura e le faʻapaʻia le vevela, faateleina le susu ma suauʻu fualaʻau.

Ma o le tagata maʻi na o le suia le tino vevela ma le le fiafia, e vave ona iloa ai ma le loto maʻaleʻa. I lea tulaga, e tatau ona e asiasi i le fomaʻi, ma o le "maʻi" turio ua faʻapipiʻi lelei i le raw, mafiafia o aano o manu.

Mo maa o loo faamatalaina e ia mea lelei lelei:

  • O lenei tulaga faʻapitoa mineral e faʻaosoina ai le malosi malosi i tagata, faʻaleleia tomai malosi, puipuia i le malosi le malosi.
  • Ma, o le maa e fesoasoani i uo, faia lana tagata e ona se aulelei i le silafaga a isi.
  • Faaleleia tulaga tau tupe.
  • O alii turquse ua tatalaina mata i le lelei o latou fafine.
  • O tali talipani o loʻo faʻaaogaina e tatau ona maua ai le manumalo, faʻapea foi ma puipuiga uma mai faʻalavelave uma, le mata leaga.
  • O Yoga Initia e talitonuina o le maa ei ai le malosi malosi malosi, i le tele o manatu e lelei i tagata, e puipuia mai le pisi ma galuega leaga.

Manatua! Tarquse tali atu i le aʻafia o tino eseese, o mata na te feololo pe a fegalegaleai ma gaʻo gaʻo moa, manogi. O le mea lea, aveese le teuteuga ma lenei maa pe a e faʻaaogaina le faʻatupega i luga.

Ma a e faia se faʻatau, e te faʻaaluina le gauai atili i foliga o le teuteuina, aua o nei aso ua tele ana molimau o maʻa, faʻafanua ma fola atu i lalo o natura.

Asoa ma le turquoise

Tulaga Faamaloloina

E tatau ona tatou ofuina se minerale i mataupu e te mafatia ai mai le insomnia po o miti leaga. Faʻapea foʻi, le maʻa e pei o le galuega a le fatu, o māmā, togafiti le ate ma le manava.

Teteʻe tulei e fesoasoani e faʻaleleia atili le vaʻaiga, aveese ulu tiga, ma le manuia ma le malulu, reunget paʻu.

I se faʻaopopoga, o le gem o le a aoga mo le leo o ligaments ma Thyroid gland. E oo lava i le mea valea na talitonuina o le a le o le tupuaga i luga o le ua, e mafai ona taofi le toto ma aveese le manava o le manava.

O a faailoga o le zodiac o le a sau turquoise

O tagata tomai faʻapitoa o loʻo mautinoa o le teuteuga ma le faʻamatalaina o le faʻamatalaina e mafai ona faʻasaʻoina e ni sui o le toetoe lava o mea uma zodiac o loʻo faaputuputu. Ae mo saini taʻitasi, o le "tausaga" o le maa e sili ona talafeagai:

  • O iʻa, Virgo ma Aries - e tatau ona faʻaogaina ai teuteuga ma se tamaʻi maa o le lanumoana lanumoana.
  • Tales ma Scorpin - e tatau ona tuʻuina atu lau mea e te fiafia i ai le sili ona matua o le maʻa ma se mea suamalie lanumeamata. O Ia o le a saofaga i le atinaeina o latou sili ona lelei uiga o le natura.
  • Ma o tagata o loʻo i ai i leisi ZODIC o loʻo i ai e tatau ona faʻaaoga se lanumoana lanumoana o le larquoise.

Turquoise ei ai se fesoʻotaʻiga ma le paneta Jupiter ma Venus. Ole mea lea, e sili le ofuina o oloa i le Aso Faraile - Venus Day na tuuto atu i le alofa i mataupu.

Faamolemole ia matau o leona e mafai ona lafoaia le ofuina o teuteuga ma turquoise, aua le i leai o le maa o le a faʻaalia ai o latou sili ona lelei uiga lelei ia i latou.

I le faaiuga, e aoga le vaʻai i le faʻaaliga mataina, o loʻo taʻu mai foi e uiga i lenei maa ofoofogia:

Faitau atili