Ata, o le maʻai o mea faʻatau o le masina o le masina, o le lautele o lona faʻaaogaina

Anonim

O le Lunar Stone o se osofaʻiga o le fanua, o loʻo taʻua e le bluesh-siliva paolo. O le igoa "Lunny" O lenei minerale ua maua mo le i ai o le lanumoana poʻo le siliva-paʻepaʻe overflows fausia e se manifinifi manifinifi fausaga.

Ae mafai foi ona e feiloai i isi sui o igoa o le masina ona o le masina: "Adyar" ma le "Sekitete". O tagata na nonofo ai i Initia masina e lauiloa o le "gandarakmand", o loʻo faʻaliliuina o le "susulu o le masina." Leitioa a tagatavaai o le lalolagi satelite e matua talisapaia le maa i lea lava igoa. Ona mafai lea ona e aoao e uiga i le autu o mea taua o le masina, ma e faamasani foi ia te oe lava i lana ata.

Moonstone ata

O mea e mafai ona malupuipuia o le masina o le masina

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E -trics i le tele o setete i le lalolagi talitonu o le oona maa e le mafai ona aveʻesea ai tagata e aveese ai tagata mai le le lelei aʻafiaga o le Lunar disk. Lishottepete (tagata o loʻo auai i faʻataʻitaʻiga le masani ai o le togafitia o faʻamaʻi eseese ma maʻa) o loʻo mautinoa o oloa i luga o le pona) e tatau ona faʻaaogaina i ai o ia mataupu:

  • Le faʻaitiitia o le uaʻi Ensiletics;
  • faʻaititia le faʻamalosi;
  • aveese le fefe;
  • taalo moe;
  • faaleleia le tulaga o le urogenonic system;
  • Faʻaopopo le Demoli, o loʻo iai nei.
  • Faatu le galuega o le pionaime
  • Aveese le faiga o le fanauina.

Faʻapea foʻi, le malamalama o le palapala i le galuega a le cardiac chakra (Anatama).

Manaia mea moni. I le natura, e mafai ona e faʻamalieina ituaiga o le gaʻo o le susu o le susu-paʻepaʻe, lanu viole, lanu uliuli. E i ai foi filifiliga ma ata i le ituaiga o fetu ma o le aʻafiaga o "mata o pusi", ae o ni kopi faʻafuaseʻi nei.

Talitonu ma Ageulets ma le masina o maa

Momentone e lagolagoina fatuga fatufatu: au tusitala, tagata faimusika, valivali. O le a ia saofaga i le faʻailoaina o le taleni, o le a tuʻuina mai ai ni faʻamalosia ma mafua ai le malamalamaʻaga.

O loʻo manatu foʻi o le maa o le masina e maua ai le fiafia, o le atoatoa faʻaalia o se meaalofa mo tagata alolofa, aua e fesoasoani ia Arona ona fafagu i tagata agamalu lagona,

O le masina o le masina e faʻaalia ai lona malosi faʻapitoa pe a pasi le masina i le atoa vaega. Faʻafetai i lana togafiti faʻamaneta, o tagata na faʻateʻaina o feteʻenaʻiga, faʻatupu vevesi, sili atu le talitonuina o oe lava, ia agamalu, malu, amata ai ona vaʻavaʻaia i le malosi o le lalolagi.

Lunar maa meatotino i ai e sau

Mo tagata nonofo i ai, o le porā ua i ai se tau paia. O tala a Initia e taʻu mai ai o lenei minerale o se fasi moli o le masina.

Mai auauna a malumalu, e mafai ona e lagona ma le ofoofogia isi tala pe a na e tuua le masina i le potu pogisa, ona uma lea o le malosi o le susu.

Ona tatou vaʻai lea i mea e maʻa e faʻatatau i vaega eseese o le olaga ma ia e fautuaina foi e faʻaaogaina.

Seleele i le alofa togafiti

Leai se mea e iloa ai foi le mimita o lenei mea o le "Stone o le alofa" - tagata e faʻaaogaina mea teuteu ma ia e le tigaina i lagona le talafeagai.

E le gata i lea, o le a fesoasoani Adyar o le a avea ma ou alofa i le pele pele o le vevela ma le loloto o lagona, faamaualuga faamaualuga le tasi i le isi.

Ae na amata ona fesoasoani ia te oe na fatu, e tatau lava ona ou fiafia i taimi uma. O le mea lea, e taua le faʻatau o le teuteuina ma Senote, lea e tatau ona i luga o le tino.

Moon Stora Bendant

Manaia mea moni. Afai e leiloa e Adorar lona lanu susulu, o le lapataiga lea mai le maualuga o malosiaga o lau fesoʻotaʻiga ma le paga e le ogatasi ma o le a le mafai ona avatua ia te oe le fiafia.

Moonstone i le fanua o fatufatuga

O le SELENEEEIE FAAFITAULI FAAFITAULI FAAFITAULI I TAGATA. O se tagata e ave pea le maa o le masina, e lagona e toatasi o ia o lona tino ese, ma amata malamalama i le aano moni o mea.

Ma mo se sili atu le amanaʻiaina o lou agavaʻa agavaʻa, fai se mea manaia i mama, ma i le fale e mafai ona e tausia i le isi au ata.

O le Lunar maa sao i le faʻailoa mai e le naʻo agavaʻa e mafai ona suia i lauga lautele e teteʻe i failauga e tetee pea tagata lautele.

Moonstone mo pisinisi

O le a avea foi Astrao ma fesoasoani faʻatuatuaina mo tagata pisinisi. E i ai le malosi o le maa, le mafaamatalaina le malosi, le le mafai ona vaeluaga, lea e tau atu i le tulaga o le o lo o ogatasi o le mafaufau ma le agaga. O le faʻaaogaina o le masina o le pona i le pisinisi feololo o le a fesoasoani e mafua ai le alofaʻaga mai Pisinisi paʻaga ma faia latou ave lau vaʻaiga.

Mo le manuia pulega o lau pisinisi, e tatau ona e faʻaogaina oloa ma le masina o le taumatau i le itu taumatau (i le ituaiga o se mama poʻo se taulima). Faʻapea foi, o se sili sili ona malosi o le SELESISHA o se Senyiete Pesen, o loʻo faʻaalia ai lau Zodiac Clusetation.

O meatotino faʻataulaitu o Adulara sa ia faia se manuia i pisinisi tele i soʻo se mea e maua ai se mea lelei.

Manaia mea moni. Ina ia faʻamalosia ai le faʻataʻitaʻiga o le masina maa, ua fautuaina ai le amataina o mea fou i le gasologa o le vaega o le masina.

Seleele i le mafaufau

E masani lava ona lauiloa i le tele o le faiga o le faia o tagata uma. O Talisman ma Lua maa fesoasoani Fesoasoani e faamamaina le Manumalo o le Tagata, faʻapea foʻi ma le malosi o le Arara.

O se auala manaia tele o le taimi e uu ai e taulaitu le fasi ipu o le ponar i totonu o le gutu ma vavalo mea na tutupu i le lumanai. E mafai foi ona faʻaaogaina lea mafaufauga loloto. O le aʻafiaga o le a malosi lava pe a e faʻatautaia i le taimi o le gaioiga o lau zodiac faʻailoga.

O loʻo i ai pea le masina ma le fiafia i le tau o le moemiti ma le faʻanoanoa, o loʻo faʻamalieina mai i latou i lalo o le aluga, o le a fesoasoani ia te oe e vaʻai i le miti faaperofeta, o le a fesoasoani ia te oe e vaai i le miti faaperofeta.

Malie faamatalaga e uiga i le poar maa

I Initia, Seleele o le tausaga talu ai o le o se maa paia e maua ai le manuia. Na faaalia o se meaalofa mo le alofagia mo e fafagu ai se alofa mama.

I le talafatu o tagata Eleni, o lenei mea o le perll lanu na fesoʻotaʻi ma le tala a le gagana Hisgendary. I mea uma, mulimuli mai lenei itu i matuā ona itu ifo o maa muamua e lua i le lalolagi atoa, o faaaliga e uiga i le lumanai.

Tagata Faʻataʻitaʻia masani ona faʻatautaia o ponar maa tutusa, ae na latou faʻaaoga lelei ia i latou, talu ai latou te fefefe ia latou sasaina i latou e sasaa le latou malosi tele.

Moon Stora taulima

O leoleo o Reylon na toe faaalia le toa o se maa o le fiafia.

Na te leʻi faia le fiafia i le manaʻomia o le Interneval Europa. Lenei Senkleie maua le igoa o le "alofa maa" ma sa galue malosi e teine ​​na talitonu ma faamoemoe o le a ia faʻaavanoaina ia i latou le fiafia.

Na i ai foi se talitonuga masani o le kiona-paʻepaʻe amata ona fetagisi po, ma ona "loimata" mafai ona toe malosi mai le fiva.

I tala tuai o le mea anamua, o faʻamatalaga ua maua o le maa o le masina o se sili ona lelei psyctoptast: ave ese le manaʻo, lagona o le fefe, fesoasoani e feagai ma le fefe, fesoasoani e feagai ma le fefe, fesoasoani e feagai ai ma le fefe, fesoasoani e feagai ai ma le fefe.

Ma o le tele o sui o feusuaiga malosi e sili ona paia o Senkite e faʻaosofia ai o latou fafine mai hystery faʻamaʻi, ma fesoasoani foi e faʻamalieina le tuʻinanau o le NYMPhomank.

E mafai ona e mauaina se numera tele o tala o talafatai e fesoʻotaʻi ma le masina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e talitonu o Lē o loʻo tupu mai i luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe, faʻateleina lona tuputupu aʻe o le aoauli, seʻia oʻo ina maua atoa le masina).

Ina ua mavae le 1868, Willow Collins lolomiina lana tala "pona", o le faʻatusa o lenei faʻaupuga lilo, e mafai ai ona le toe popole i tagata tagata.

I le faaiuga o le autu matou te fautuaina oe e matamata i se manaia vitio:

Faitau atili