Faʻafefea ona fai se talimalo mo le manuia ma le tupe ma aʻu lava lima

Anonim

O le tala faasolopito na o mai ia i matou mai Sasae anamua. Talisman faaliliuina mai le Arapi o lona uiga "tusia, tusi." O se uiga faʻavae lea faʻailoga ma tusitusiga o tusitusiga paia, numera poʻo faʻailoga na mauaina e tagata suʻesuʻe ma matauina ma le totoʻa - o ni augatupulaga uma. Tatala mo le manuia ma tupe e mafai ona faia uma tagata. O le a le mea e manaʻomia mo lenei mea? Muamua lava, tuʻu le sini ma mulimulitaʻi i tulafono.

O le a le tali

O le faigofie e foliga pei o se laupepa o se pepa ma faʻamaumau le tatalo, faʻailoga, numera poʻo le sipela. E talitonu o le a le upu o le tusitusiga e suia ai le malosi o malosiaga o le suia o tulaga mo se tagata. O le laupepa ma le faʻamaumauga o loʻo tuʻuina atu i totonu o le paʻu ato po o se mea faʻapitoa ma tuʻu i luga o le ua, pei o se filifiliga - o loʻo i luga o se filifiliga - o loʻo i luga o se filifiliga.

Numera Talitonuga fiafia tele. Tele o latou sa i ai se sikuea foliga i le faʻamaumauga numera latalata pe tusi. O isi taimi o upu paia sa tusia i faʻailoga na manaʻomia ai se tagata - na tosina aʻe i le vali ese, o lana faʻaliʻi na faʻaalia e ni tusi.

Clay po o le mascot mascot

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O mea faʻanatura e sili atu le tosina i le tele o, manuia ma le tamaoaiga ma le tamaoaiga i latou e ona, a o fesootaʻi ma le lalolagi. Ina ia faia se mascot, e tatau ona e toso i fafo le galuega o le laʻau ma faʻaaoga faʻailoga mama i luga. E mafai ona faia le galuega i soʻo se ituaiga, o le mea autu o le lapotopoto - o tulimanu tulimanu e le taliaina.

O lea la e tatau ai ona tuu le tui o le tamaoaiga i le galuega. E pei o se mea e feoaʻi ai ma le lua faʻa-lua:

Faʻafefea ona fai se talimalo mo le manuia ma le tupe ma aʻu lava lima 1145_1

O lenei e tatau ona e ave le mascot i lou lima ma tuu se sini matagofie i totonu. Talia mai ia te ia loʻu manaʻo, ma sui o mafaufauga o loʻo aofia i totonu ma faʻatumuina i se mea faʻapitoa. A e manatu o le mea na molia sini, oso i luga. Ua sauni Elisoni. O lea la e tatau ona faatasi ma oe.

I se isi itu, mafai ona fai se mea atofa mai i le omea ma tusi se taavale solofanua. E manaia foi le faia o le Taisman ma mai le mafanafana wax.

Wax faigofie mascot

O lenei gaioiga e le manaʻomia le faia faʻapitoa e fausia ai, e tatau ona e faʻatau se moligaʻo. O le vaeluaga o le po, nofo i le potu na o ia lava, tuu se moligao i le tioata ma susunuina. A o ia susu, fai le afi e uiga i lau sini - o le mea e te manaʻo e alu i ai i le lumanaʻi lata mai. O le liusuavai o le a faʻaaogaina le malosi o upu ma lagona ma taofi mo se taimi umi.

Le isi, faataga le pala ia malulu, ona alu ese lea o le tioata. O le fasi o le spax manaʻomia e tuʻu i totonu o se ato ato ma i taimi uma. A oʻo mai le manuia o le manuia, e tuʻufaʻatasia le masolu i le afi ma le faʻafetai ma oso i le eleele - na te faʻataunuʻuina ai lana galuega.

Clay Coin

Ina ia maua le aofaʻi o tupe, fai se falelotu e tali atu. O le faia lea o lenei mea, e manaʻomia le faʻamamaina ai ma le laititi o Cinnamona ma le Honey Powder ma mai le iʻuga o le tele o le tupe. A o le omea e le faigata, tusi ma le laupapa laupapa (nifo nifo faʻafetaui) le aofaʻi o tupe e te manaʻo ai.

I le itu itu i tua, tusi au tusitusiga muamua, ma mago ai le tupe i le ogalaau. A sauni le Talisman, nusipepa o ia ma tuu i totonu o le atotupe po o se nofoaga e te teuina ai tupe. Ina ua uma ona mauaina le aofaʻi manaʻomia, o le fasi laʻau e tatau ona tanumia i le eleele i le upu o le faʻafetai.

Faʻafefea ona fai se talimalo mo le manuia ma le tupe ma aʻu lava lima 1145_2

O le Square Square Satre

O lenei tali e tosina ai le laki i le sini. I le lima sikuea saoasaoa ma le faalava foliga mai o le fuaitau "Sattor o le Orpo Tenetra Tranra Rotas", lea e faʻaliliu ai le mea nei.

Ina ia mafai ona faʻauia le sigisini, e faʻataunuʻuina le fatu, e manaʻomia i le mafaufau faʻavasega le sini ona alu lea i le ata:

  • Tusi le sikuea sikuea sikuea;
  • Ulu atu i le sikuea mataitusi.

Taluesman faia se numera e oo i se aso gafua. E tatau ona faʻataunuuina le manaʻo, e le mafai ona faʻaogainaa le 10 miliona tala i le malosi sili ona maualuga ile taimi e tasi. Saini le aofaʻi e te manaʻomia ma faʻatali mo le lumanaʻi. A uma le faauta o le ipu, lo o susunuina sikuea i le upu faafetai.

Herbs o le tau o tupe

O faamaneta o laau e mafai ona tosina mai ai le manuia mo se tagata pe a e faia se galuega faapitoa mo i latou. O laʻau uma e fesootaʻi ma le laueleele - ua tele naua.

Pepa uliuli

O le ae manaʻomia le lanu uliuli pekos, pepa pepa e aunoa ma laina ma sela, tago ma tioata pa (mafai ona faʻailo).

I le taimi o le tuputupu aʻe o le masina, tusi i lalo le aofaʻi o tupe i luga o se laupepa pepa ma afe tolu taimi. Tuu le pepa i le fagu. Faatumu le afa o le fagu uliuli pepa laupapa ma luluina ma lona lima agavale. A e lulu se fagu, mafaufau i le faʻataunuʻuga o ou manaʻoga o moneture. Afai e te manatu o le faʻatinoga o le manatu e mafai, ona tuʻu le fagu i totonu o le ato ma fai faʻatasi ma oe.

Faʻafefea ona fai se talimalo mo le manuia ma le tupe ma aʻu lava lima 1145_3

Magic to 'au

Ina ia fausia se Herbal Taleman, e tatau ona e faʻatau mea nei:

  • Cinnoson fasilaau;
  • pine eleto;
  • fasi fasi;
  • Eucalyptus lau.

I se sima ma se palu, lafoa 'au, mafaufau e uiga i le manaʻomia o tupe. E leai se tasi e tatau ona faalavelave i le taimi lea, ina ia sili atu le faaalu o le galuega i le po. A liliu uma mea uma i totonu o le efuefu, sasaa i totonu o se ato ato ma nonoa i fafo o le lanumeamata lanumeamata.

TAUA! O le ato e tatau ona sui i luga o le tala.

Tuu le pepa pepa ma se mea na tusia i le aofaiga o tupe. Ina ua liliu le miti, o le efuefu o le mutia e tatau ona sasaa mai i le eleele ma le agaga faafetai. O le ato e mafai ona faʻaaogaina mo le isi tagata tali atu, muamua na toso.

Iloiloga

  • E toʻafia ni tioata e tatau ona faʻamamaina i totonu o le paʻu mo le Talisman?
  • E mafai ona e faia se ulugaliʻi o Eokalyptus lau, ni nai pine ma faʻailoga o Cinnamoni. Leai se mea e manaʻomia ai le tele o le tele o fualaʻau, e taua le i ai ma le totoʻa i le i ai i le faʻamalosi ma faʻatumu le mafuaʻaga matagofie.
  • Faafetai mo lau tali!
  • Taʻu mai ia te aʻu, ma se togafiti faʻakotiʻi i le taimi o le aso e te tusi ai?
  • E manaʻomia e te faalavelave ia te oe, ia filifili le taimi talafeagai. Aso po o le po - e le afaina.
  • Faafetai, malamalama.
  • Ma le laupepa ma le aotelega o le mea e te avatua?
  • Susunuina ma mea uma, lefuina tuu le matagi.
  • Faʻafetai!

Faitau atili