Amutlet Finack Wolf - o lona uiga ma se tamai tala manaia

Anonim

Amulet "seu Wolf" ei ai lona uiga faataulāitu malosi. E masani ona faʻaaogaina o se mea manaia poʻo se talimalo. Faʻaaoga foʻi e tosina ai le laki manuia, ia malosi tele, atamai, manuia. Sei o tatou talanoa auiliili pe mafai ona e ofuina se tagata taua ma mea totino ua i ai.

Asoa o seu Wolf.

Aisea Wolf?

Mo le gaosiga o le Amulet, e le o se mea e leai se mea e faʻaaogaina le luko coulk. O ni uiga iloga o lenei manu mataʻina e mafai ona siitia mai i le faamamafaina o ana meatotino mamana. Faataitaiga:

  1. O le luko o se faailoga o se faauo faamaoni, o se uo faamaoni e nofo ai pea i tafatafa, e tusa lava po o le a. E na te pule ma lagolagoina lona pule ma le ua ona, ua sauni e tau ma lona mapuea mulimuli.
  2. O le luko e fesoʻotaʻi ma le meaola, na taʻua e tagata Eleni anamua - Caerber. O le manu tele lea, ita ma le lototele, lea na puipuia le malo o tagata oti mai i mea fai mai fafo.
  3. O le luko e masani ona fegalegaleai ma ma le matagofie o le lagi - masina ma le la. I Scandinavian faapenei i le taimi nei pe a miti le manu tele i le la, i le iuga o le lalolagi o le a oo mai le lalolagi.
  4. O le mea anamua o paolo o le paie le ata o le luko. Na latou manatu o lenei manu e le pule malosi ua faaee atu ma tomai faataulaitu. Manatu o le luko e mafai ona mitiia le masina, ona sau ai lea o le eclipse.
  5. O le tutusa o le faʻaʻaita i le taimi o faʻaipoipoga o loʻo ofuina i luga o le luko fung i malo uma. Na talitonu o Amolekaga Pa puipui o le faamanatuina ma le fiafia mai i aafiaga o le leaga o malosiaga.

O le taufaʻamataʻu foliga o luko e tauaveina ma le malosi tele, mana. O le mea lea, ma le luko faggs e masani ona fai a Aletts. O nei mea e iai le malosi malosi ma le malosi malosi. Tatou talanoa atili ai i le uiga o ia o tali faafafafa ma oa latou meatotino.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Andeant Wolf Wolf aoga

Le taua o le "fang o le luko":

O lenei faigata e manatu o se tasi o le sili ona malosi ma malosi. Sa talitonu o ia mea ua i ai le nei meatotino ma faatino:
  • Faaleleia le malosi o le tane. Amulet ascore Urre o tagata e puipuia le mativa ma le mafai ona maua tamaiti i luma o le matua.
  • Puipui le aiga mai le le faamaoni. Afai e ofuina e se fafine fasi suamalie, sa te puipui le fatu o le aiga mai le elemene o le au malaga, miti o se tane mai le aiga. Na ona le mafai ona e le mafai ona vaaia i tagata tulimanu mo tane tane.
  • I le taimi lava e tasi, e faʻateleina ai le tosinaga faʻamalosi o Amoleto i le tino o lona toʻalua i lana toʻalua. O lea la, e mafai ona ofuina i fafine e manaʻo e toe faafoi mai le faʻanaunauga o le mafutaga.
  • Afai e masani ona ofuina e se tagata le "fulufulu po o le fulufulu fulufulu", o le a ia atiaʻe uiga alofa mo tamaiti. Faasolosolo lava, o le a liliu i totonu o le tagata fusuaga tagata ma taofioga e vaai atu i le isi.
  • E faʻapea foi, o le luko klyk o se uiga malosi e mafai ona fesoasoani e puipuia le "fughter" i "taua". Ae i taimi anamua o loo ia tuu i luga o fitafita a o lei avea nei le taua, i ona po nei, o le Amulet e tuuina atu se tamaloa e le malosi ma avanoa mo galuega manumalo. O le fanua o loʻo i ai nei o le taua o le nofoaga o galuega, ma o tagata e tauva o le aufaigaluega e faʻataʻavale.
  • O le luko klyk e tuuina atu lona lagona o le saolotoga ma tutoatasi. E fesoasoani le aveese o le lulu e taofia ai se tagata e ola ai. OKOWA e mafai ona avea ma faʻaleagaina o mafutaga, lagona mai lea o latou vaisu ma nisi o gaioiga na tupu ai. Atonu o amioga leaga, o le tele o faalagolago.
  • O Amulet fesoasoani e faatupuina ai le malamalama. Na maeʻa uma le amio a le tagata e leai se "mea ono". O le masani ai o faʻaiuga e faʻalagolago i le mafaufau ma le faʻaaogaina o le feuiaiga - ma ua saunia le manuia.
  • Fang luko tuuina atu le lototele ma le lototele. O le Amulet e mafai ona tuʻuina atu i se tamaloa e leai se uiga. Wolf Fang, faasolosolo ona maua le malosi, faatumu lona pule sili ona malosi ma talafeagai tama.
  • O le mascot i le foliga o le Wolf Fang e masani ona maua ai tagata mafatia i soo se fobia. Afai e i ai le fefe malosi i lou olaga, o le mea e te le mafaia e ave ese ai oe, o le lau ma le talimalo o le a fesoasoani e sau ia i latou lava.
  • Atutlet-Charm "Wolf Klyk ma uiga lelei o uiga o le mafai ona mafaufau loloto, mafaufau, o le mafaia ona vave maua se fofo i le tapulaa tulaga Vaai faalemafaufau i se luko e sao mai, sauniuni e osofaia, - o le mea sili ona mafaufau. O le tutusa tomai e maua ai le arelet.
  • Amutlet e faʻaalia ai le pule a lana pule e talitonu ia lava i soʻo se tulaga. E fesoasoani e ausia pea a latou sini, tusa lava poʻo le a le faigata o tulaga faigata o loo feagai.

Matamata vitio e uiga i le Amulet "Fang Wolf":

Le faʻaaogaina o Amulete i tagata

Anamua spevis faaaoga "luko klyk" mo ia faʻamoemoe:

  • O se mea e puipuia ai le nofo mai i agaga leaga. Na tautau i le faitotoa ulufale. Na talitonu o le amo na taofia a le le mama le le mama e na o ese atu i le fale.
  • E puipui ai fou mai le leaga mata. O tina na feʻaveaʻi i le taaloga o le pepe Amulet, lea na tatau ona puipuiina o le pepe mai mea uma e leaga, ia na o le faʻapipiʻi o ia.
  • Ua amata ona oti le pepe o le muamua nifo, o le luko fang na avatua e aveese ai le tiga ma taofi le po o tagi. Na talitonu foi o lenei sauniga e faamalosia ai tama talavou i le lototele, ma teine ​​- fafine aulelei.
  • Na talitonu o le luko fung, pei o se maneta, tosina mai ai se mea e faia ai le malosi. O le mea lea, sa leʻi le faaipoipo o ia ma teine ​​le "faamalosia" ia i latou lava loto malosi, lototele.
  • O fafine ua faaipoipo sa ofuina le faʻaputuga pe a latou manaʻo e maitaga, e le o le suiga. E talitonu o le tau o le luko e faaleleia le gafa o gafa o le tino ma le fiafia e aafia ai le soifua maloloina o tamaitai.

Amulet Fang Wolf

Matou te aoteleina: Wolf Klyk - o se Andul Yulet, e tutusa lelei mo tamaloloa ma fafine.

Faitau atili