Charm alatyrr

Anonim

Alatyrt o se maa paia lea na nafa ai tulafono a le atulaulau i le Atua Svarog. Fai mai le tala, lea ua iai le maʻa, ua manatu o se parataiso - o atua - na ofua mai i ai atua. Mai le upu "alattyr" O le upu "altar" na tupu. Ma oona nei, ala atu AtyRe-Ua i ai se malosi sili atu e puipuia ai le fale ma le aiga. I le tala, mafaufau i filifiliga mo le fausiaina o le atoa ma faʻagaioia mataʻitusi.

Charm alatyrr 1154_1

Faigofie mo le aiga atoa

Alatyr o se la (Sunny) faailoga ma fai se galuega lelei malosi. O le tagata o loo tausia - e valu - valu-tusi fetu i totonu o se lio. O le tau o le faʻailoga o Alatyr-Usiusitai o le atiaʻe lea ma le gaoioi. I le anamua Rusia, o Alatyr na manatu o le sili leoleo ma faaalia i luga o le utu ma lavalava.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le faʻaaogaina o le Media e faʻaalia ai ni sini faʻapitoa:

  • Puipuia le aiga mai le le lelei ma muscraft;
  • Ala i le itu faaleagaga i le tagata;
  • tosina mai le malosi;
  • Faateleina le malosi o le tagata.

Sa maua e le ona le pule o le au AGADA mo le faʻataunuʻuina o manaʻoga, soifua maloloina ma le soifua maloloina. Ae ui i lea, o lesona ua faailogaina e le mafai ona faʻaogaina mo se faʻaletonu i isi, a leai e faʻalavelaveina. O se tagata o loʻo ofuina e Asytyr-SHG e tatau ona tausisia le mama o manatu ma mafuaʻaga.

Authlet fesoasoani fesoasoani i tulaga faaleagaga ma avea, puipuia ma manatu le lelei . I le soifua maloloina fuafuaina - faamalosia ai le tino puipuia. Afai e maʻi se tagata, o le aputi fesoasoani e feagai ma le maʻi e ala i le faʻagaioia o le ola punaoa o le tino.

O le faʻailoga i Lana tagata e pule o le finagalo malie o le Atua, faʻatumu ma le paʻu malosi ma aveʻesea mai soʻo se mea leaga . O le ofuina o se curger e mafai ona avea ma fafine ma alii ma tamaiti matutua ma tamaiti laiti. Ma le isi, o le faʻailoga o le puipuia o le ua oti i le lalolagi atoa.

Fafine Wibble taofia mai faʻamaʻi ma le matua, fesoasoani i le maitaga ma fanauina. Ua tuu e tagata Andut le malosi ma le mautinoa, Tomai ma le fiafia ma le Soifua Maloloina. O tamaiti laiti a Alatyr e tausia mai manatu leaga ma manua, fesoasoani i soo i suʻesuʻega.

Charm alatyrr 1154_2

Ituaiga o Pubreganga

E tele ni ituaiga i le matou tietiega i le faatusa Alatyra:

  • Usitai moni;
  • Alatyrtr talita;
  • Alatyrr fetu.

I le faʻailoga faʻamaonia, o le la taʻe uila na faʻasolosolo ai i itu eseese, o le talita e faʻasino i luga / lalo ma taumatau / tauagavale isumu / tauagavale. Ua talitonuina o le faʻailoga talafeagai e talafeagai mo le faʻaogaina e se isi tagata, e faʻapea ona atagia mai ai tulafono lautele a le atulaulau.

O le fetu o se auala e lua o sopoia e lua - tuusaʻo ma faʻauiga. O se faʻataʻitaʻiga sao o le faʻatusa o le tama amata, ma o le o le faʻauiga o le fafine. E pei o le kolumaina Saina o Yin-Yang, o le lotogatasi o faafeagai, le fiafia i le atoa.

O le vaega tutotonu o le fesoʻotaʻiga o fetu uma e fai ma faatusa o le alatyr o ia lava. O le iʻuga o le faʻatamaia o le valu aveʻese, o le numera faʻatusa e maua mo le iva, lea e tusa ai ma manatu o le sili ona maualuga.

O le numera e iva e tolu paga o tafatolu, o loʻo taʻu ai le fatu o le foafoaga a le Atua, o le totonu o le fale fatufatu. Ole numera o le valu e atagia mai ai le taamilosaga o le autu o aso malolo o le au Smuvs - le lio o maota. 'Inā faʻaigoa foʻi le valu o faʻaigoa o le faʻaauauina ma le tamaoaiga o le toefanauina, o le lē faʻailoga o le atulaulau.

Talu ai o le molia o le alatyrr o se tuʻufaʻatasiga o mataʻitusi faavae, o le taimi o totoe o Agevacc ma Windus o loʻo manatu o le faʻaupuga faʻaalia.

O le faʻailoga autu o Alatyre o loʻo mulimuli mai:

  • siteki
  • Oamevemooga;
  • koluse;
  • Triglav.

E tusa ai ma le talitonu i aso anamua, o Alatyr na tausia uma le poto ma le poto O lea, o lenei faʻailoga na matua faʻafefeteina ma faʻamanatu i fepeia ma taulaitu. O le faʻailoga e faʻaputuputuina ai le poto masani o le malamalama ma le malamalama o se tagata, ma o le maatulima o le upumoni.

Ua talitonu o le tasi tagata totoe o le tagata faalilolilo o valoaga ma valoaga, na te mauaina ai le uiga moni o le amio lelei ma le poto.

Charm alatyrr 1154_3

Faaaoga le tausiga

O le a le mea e fai i le leoleo, faʻafefea ona e ofuina? Alatymer Faailoga e mafai ona tuʻuina muamua o ni tuufaatasiga i luga o le foloa tutusa (mo tamaloloa - lefulefu, maple, ma fafine - birch, alder - birch, alders, alder - Birch, Alder ma isi). A o le i galue i le aotelega, e tatau ona e saunia lelei: faamama le potu, mou atu le tino i le taele.

Fai se Amolet e manaʻomia i le itu i sasaʻe - liliu i le itu i sasaʻe e ala i foliga. Ina ua uma ona fatuina se mea taua, e tatau ona e uia i lalo o le sunny rays mo chays - mai le la oso i le goto . Afai o le aso e puaoa, o le rite e tatau ona tolopoina i se matagofie matagofie o le la. O le taimi lava e ono masina, o le porisactact ua molia i le la susulu.

Afai na e faʻatau se mea manaia i totonu o le faleoloa, e tatau ona faʻamalosia i le faʻamamaina . Mo lenei, o le mea atofaina o loo i lalo o le tafe vai mo le tele o itula. O le filifiliga atoatoa o le faʻamamaina i se vaitafe poʻo se mea masani. Ina ua maeʻa faamamaina o le talafatu ua molia i Sunlomams. I le gasologa o le faʻaaogaina, uamea oloa e faʻaleagaina. O le matagofie o le mea e faʻamalosia i le faʻamamaina o le faʻamaninoina o le oneone i le faʻamamaina o uaina.

Isi talosaga o le aotelega

I aso tuai, o le lalagaina o le la e talanoa i luga o lavalava, teuteuina i ofu moe ma tipi i luga o le laupapa laupapa laupapa. Afai e te manaʻo e faʻafetaia lelei fegalegaleaiga ma le toʻalua mo se taimi umi, e mafai ona e maua se faʻailoga i luga o moega. Peitaʻi, e manaʻomia le tapeina o se atigipusa ma isi lima ma le fesoasoani a tagata faʻalenatura - le tamaoaiga i le tamaoaiga.

Afai o le talafatu ua suia pe gagau, e tatau ona aveese ai. Soʻo se malologa o loʻo tautala mai e uiga i le malosi malosi, o le mea lea na talia ai le manaia. O oloa laupapa e iai le afi ma upu o le loto faafetai, uamea le manaia e tatau ona soona tuusaunoa.

Afai e te le iloa ona galue i luga o se laau, E mafai ona e faia se mea manaia o pepa ma ufiufi i le wax. . O le faia o lenei mea, tusi faʻailoga i luga o le sipuni faletusi poʻo le laupepa, ona e vali lea i le molten wax. Ae ui i lea, o le ofuina o sea meafaitino i luga o le tino e le tutusa - e mafai ona tuu i totonu o le ato pe tuueseeseina i le ato. Afai ua tatalaina le ipu, e susunuina i luga o le afi i le upu o le faafetai.

O le a le uiga o le leiloa o le aotelega? O le faʻailoga lea na faʻatau e Amtyr lona taimi. O lenei se mataupu, e tatau ona tatou mafaufauina ma upu o le faafetai i le aiga o le Silisili Ese mo le puipuiga, ona maua ai lea o se fou matagofie.

Faitau atili