Stone-Tallosisman mo Courcoorn Tamaitai

Anonim

O le taumafai e tali le fesili o le mea sili ona aoga-Talsusman mo Fafine Capporn, e tatau ona tatou amanaia ni uiga faʻapitoa o sui o lenei faʻailoga. I le tele o taimi, ua maeʻa iloiloina ma faʻamalamalamaina, e ui lava i ni nai gaioiga atonu e le lava le faifai pea. E tatau foi ona maitauina o le tele o teineiti o Cartricktute e alualu i luma i le faifai pea na auiliiliga ma le fiafia. E mo le mafuaʻaga lea e aoga ai le nofo lelei i maa malulu ma malosi o le a fesoasoani e 'ausia le manaʻo tasi.

Stone-Tallosisman mo Courcoorn Tamaitai 1160_1

Faʻamatalaga o le Faʻailoga

Capricornt - O sui nei o le lalolagi lalolagi . Mo sui o le itu matagofie-foliga mai o le malamalama i lalo o lenei faaputuga laufanua, o isi talivali sili lea e talafeagai.

Afai e te talitonu i horoscopes, ona e tele ai o lagona, o le le mautonu, e faigata mo i latou na amata ona oʻo i le iʻuga o le tuʻuina atu. I le avea ai, o nofoaga mumu lea e faia ai sini e sili atu moni, ma fesoasoani foi ia faia filifiliga saʻo.

Capricor's Plangat Kovana - Saturn O le a le mea e faʻailoa ai le lelei lelei i lenei faʻailoga o le malulu o mea leaga o lanu pogisa. E taua foi le faʻamautinoaina o le maualuga o puipuiga mai, ma e tatau ona faʻatonutonuina le au talimalo ma faʻaleleia atili le faʻagaioiga o le MaculoloSlet.

Filifiliga o maa faavae i luga o le sefulu tausaga

  • 1 sefulu tausaga (mai ia Tesema 22 ia Ianuari 1) . Cappormen, na aliali mai i lenei vaitaimi, e matilaʻi i faʻaputuputu o le malamalama i o latou olaga atoa, faʻapea foʻi ma mea taua tutupu. E vaʻaia e i latou o latou manatu ma sini. E aoga le vaʻaia lelei mo le lagolago i tagata faapena i le mauga tioata, manaʻo ma le Malafiti. Faʻapea foi, o le talafeagai talafeagai o le o le a avea ma gata o le gata ma le tagata.
  • 2 sefulu tausaga (mai Ianuari 3 i le 13) . O loʻo taʻua nei taʻitaʻi taʻutaʻua o loʻo mafai ona vaʻavaʻai. Afai ua leiloa le sini, e mafai ona latou tu i se taimi umi i le fale. Ina ia faʻatumuina i taimi uma i le malosi, e manaʻomia e le teine-coupporthorn e faʻatau ai le filifiliga, se 13ymoʻexes, chrysoprases poʻo le ola.
  • 3 sefulu tausaga (mai Ianuari 14 ia Ianuari 20) . O nei fesoasoani e manaʻomia se mascot, lea o le a avea ma se malosi malosi fafaga. I le avea ai ma mea lilo, o le faʻamaʻi, tafatolu, o loʻo lelei atoatoa rubies. O le a latou fesoasoani i le ausiaina o le faʻamoemoe faʻamoemoe pe a faʻatumauina le faʻamalositino gaioiga.

Magic Malismans mo Lady Caprictorgov

  • Vavae - O se filifiliga lelei tele mo sui o lenei faaputuga. O lenei tala pogisa mafua ai fegalegaleaiga ma elemene o le lalolagi. E mafai ona ia tuuina atu puipuiga i totonu. Ole taimi lava lea, o le a faʻatupuina ai e se tagata le tomai e faia ai filifiliga saʻo, o gaioiga vave e tumu. Capricorn e sili ona talafeagai mo le lanu mumu. Faʻapea foʻi, minerale o le a fesoasoani e faʻaumatia lea o le atua ma ia oʻo atu i le fealofani. Ia te ia, o le tele o faʻalavelave taua o le a faigofie televave.
  • Tagata onyx - O le isi o mama uma mo coupororn teine. O le a ia faʻatumuina le faʻailoga o le faʻailoga i le faʻatuatua ia te ia, o le a fesoasoani e faʻateʻaina soʻo se masalosalo ma le popole. Aveese foi ni faigata faigata. E le tatau ona galo ia i tatou le faʻamalologa o uiga o le minerale. O le faʻaaogaina o le toyxes e fautuaina mo gasegase, faʻavaivaia tagata (faʻataʻitaʻiga, i le taimi o le toe faʻafouina). O le maa ia faia se mea malosi minerale, o lea na te faatauina ai, e tatau ona e uu teisi i ou lima. O lea, o le a e faamatala, o le minerale o le a o mai e moni pe leai.
    Stone-Tallosisman mo Courcoorn Tamaitai 1160_2
  • Uliuli po o le lanumeamata tafafao o le a faia le puipuiga sili ona lelei mo teineiti a le kapeti. O le a ia taʻitaʻia le sefulu o auala o tagata leaga ma mafaufauga le lelei, ma o le a faʻasaoina foi le leaga o aʻafiaga. Aemaise faʻaalia le ofuina o se tagata tafafao maimoa mai tagata tafafao maimoa i tamaʻitaʻi e i ai le vaivai ma le faʻanoanoa mai le tua tiga. O le Green View o le maa e tau atu i le masani gaioiga o le cardiovascular system ma manuia malaia ma le vaivai.
  • Mimiti - Faʻatagaina oe e faʻaalia ou lagona, vagana mai i mea leaga leaga. Afai e masani ona e ofuina lenei mascot, o le a e oʻo i taimi uma i le faʻatulagaina lelei o le Agaga, o le a e mauaina se malosi malosi e mafai ai ona e sailia le fatu.
  • Corainel - O le filifiliga sili mo tamaʻitaʻi talavou talavou, o ai e leʻi leva ona latou faʻaipoipo. O le minerale o le a saofaga i le faʻasaoina o a latou talavou ma le fafine aulelei, ma o le a tosina mai ai le alofa. E le gata i lea, o le maa na sili atu i aafiaga o le tagata fofo.
  • Rhinestone - O le saʻo filifiliga mo sui faʻapitoa sui sui, o le a ia fesoasoani ia latou faʻatino ia sili atu le soʻona faʻaaloalogia, lemu ma lagona. O le faʻaaogaina o ia e ona e ana se aoga mai tali talitulaga mai le manaʻoga e saili mo togafiti i soʻo se upu.
  • Matua - faʻalelei atili le tulaga o le soifua maloloina, ma puipuia foʻi faʻasaga i le faitatala. I se faʻaopopoga, o lenei tala o soʻo se teine ​​o le a faʻaopopoina le manaia ma feusuaiga. Afai e mafai ona e ofuina taimi uma, e mafai ona puipuia lou aiga mai le mativa ma misa.
    Stone-Tallosisman mo Courcoorn Tamaitai 1160_3

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le iloaina o le a le masani ai minerale o le a sili ona talafeagai mo teine ​​kalise, e mafai ona faʻaititia ai o latou olaga, ia aveese le tele o faʻafitauli, faʻapea foi ma le faʻaopopoina o oe i uiga sili ona leiloa. Aua neʻi galo e talitonu faamaoni i le malosi o maʻa, e mafai e lenei faʻatuatua ona faia ni mea ofoofogia.

Faitau atili