Doll Motunka: Faʻafefea ona fai se paʻu ma ou lava lima i taimi

Anonim

Coated Dolls sa faʻaaogaina e tagata eseese, e pei ona faʻamaonia e le au suʻesuʻe. O nei tamaʻivaʻa ua puipui mai faʻamaʻi, fia 'aʻai, faʻalavelave faʻalenatura, pogisa faʻamaneta ma mea leaga ma mea leaga.

Afai e i ai se pepe meata o le adanka wabble, o lona uiga e i ai le filemu ma le tamaoaiga. E le faʻatapulaʻa o tatou tuaa i le gaosiga o le tasi o pepe taumea: na latou faia ai le tele o faamalama vai ma isi uiga eseese. O le upu "Motuna" lava o lona uiga o le gaioiga, lea na faia pe a faia le aotelega. Maliega sa manua i luga o le ie ma ua latou mautu le mafaufauga o le tagata.

O loʻu tuaoi e masani ona faia le faʻataʻitaʻiga e foia ai ni galuega faʻapitoa. Afai e alu se tasi mai le aiga i le auala mamao, na ia faia ai se tagata malaga pepe. Afai e maʻi se tasi o tamaiti, na te faia se pepe meataalo o le faʻamaʻi (ona susunuina lea. E talitonu Lida e taʻu atu ia te ia e fesoasoani ia te ia i le tele o tulaga: o le mea autu o le faia ia saʻo. O le aso nei o le a ou taʻuina atu ma faʻaali pe faʻafefea ona saʻo le a le motoma.

Doll Motunka Usidel

Ituaiga o tala faatatau o pepe

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E mafai ona vaevaeina le apamemea o pepe comen mo le tolu ituaiga:

  • Mo pepe ma tamaiti laiti;
  • Mo talavou, afu;
  • Beregeni mo le faʻataunuʻuina o manaʻoga.

O le pepe meata o loʻo o faʻatasi ma se tagata i lona olaga atoa mai le fananau mai i le oti itula. Muamua, o le faia mo se pepe fou, ona faia lea o le teine ​​faʻaipoipo, ona faia lea o se faʻailoga mo tina ma le vao i le fale.

Sa faia e le pasi a le tama a le pepe ia te ia - i popo. E talitonu ai e puipuia le tamaititi mai le leaga ma le leaga o agaga. Afai e maʻi le pepe, na ia tuu se isi mea fai mai i totonu o lona moega: Na ia faʻafeuia le malosi o le faamaʻi. Ona susunuina lea o lenei pepa pepa fai pepa.

Manatua! Teine ma tamaʻitaʻi talavou aʻo le i fanau mai o le ulumatua taaalo faʻatasi ma le talafatai o talafatai.

O le pepe meatana na tupu ai foi le teine ​​faʻaipoipo: i se ofu faʻafetai, ma teuteuga. O le teine ​​na tatau ona taʻalo ma lenei pepe pepe i le fanau mai o le ulumatua. O le taʻaloga i tagata pepe mai matou tuaa faʻauʻuina i le paia o latou: o teine ​​ma teine ​​na maua le malamalama faalilolilo o tuaa.

Cube herbal Na fuafuaina mo le taʻaloga a tamaiti. Sa tumu le Mostanka i vailaau vailaau, o le manogi o lea na aoga i le tino o le tamaititi. Ina ua taaalo tamaiti ma Herbians, o le taua o mea taua na tumu le ea i totonu o le potu. Sili ona tulaga ese.

Leai ni fanua - O pepe pepa nei, o e na faia fou fou i le faʻaipoipoga. Na latou faia le gataifale o fesoasoani ai.

Mostanka Cabsistrian Na faʻamoemoe mo le faʻapipiʻiina o le teine ​​mo se teine. Sa tautau o ia i le nofoaga lauiloa i faamalama. Na talitonu o le kapisi o le a mafai ona tosina mai ai le sili laumei mo le manaʻo e faʻaipoipo i teine.

Tulaga le mautonu O ia o se fesoasoani i totonu o le fale. Se mea e pei o atua o le itu i lima. Ae mo le vedas o lenei matagi e leai se mafutaga. Na fesoasoani le itu i le Hestess e taulimaina ai a latou meaaoga ma aua le vaivai.

Dolls Movineka Alerts o styadly

Belean - O se tasi o talafatai autu fai i le fale. Sa ia taliaina le tamaoaiga o le fale, e uiga i le soifua maloloina o aiga ma lafumanu maloloina. Sa faia Mostanka i fulufulu, saito ma fatu na faaopoopo.

Mostaka gaʻo ma maʻitaga Sa faamoemoeina latou mo ulugalii, e leai se fanau. I le taimi muamua, o le leai o tamaiti sa manatu e Kari Atua, o lea na saili ai tagata uma e maitaga. O le paoka bbw na faia o le flax, o latou uiga le taliaina o se tasi ituaiga. O le puso ua maitaga na faia mai ia Berstov ma laei i le susu. O lana uiga taua o se tali tutusa ma se pepe nonoa.

O le lisi o le lisi lea o le matagi o le matagi ai, ae sili atu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai se aso pepe meaʻai ma po ", Souribrick, ona o le malosi o le aiga ma isi.

Talafatai pepe - Motaana Fai loa oe lava i le tulaga

Ia mafaufau nei i le fesili pe o le a le mea e fai ai na mea. I faleoloa e mafai ona e faʻatau ni ata, ae o le a iai mea totino o le ai ai i ou lava lima. Ae e te leʻi amataina le faʻatupuina o se tagata, e manaʻomia ona e faʻamatala lona mafuaʻaga.

Saunia mea nei:

  • Malamalama mea mo le ulu o le pepe meataalo;
  • Lanu apamemea mo le ofu talaloa;
  • Delellellel - Hollylofiber, Wat, DR;
  • Uiga faalenatura - flax, x / b, fulufulu! Silik;
  • Lipine, braid - mo le teuteuina;
  • MIlin mo lauulu.

Manatua! Magic taua e iai le faamoemoe e mafaufau le tagata, faamaualu i luga o le filo pepa.

Sitepu muamua - fatuina o le ulu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tuu se polo mai se fulufulu po o isi mea totino i le flap flar ma nonoa ma filo.

Doll Motunka: Faʻafefea ona fai se paʻu ma ou lava lima i taimi 1186_3

O le ulu e fai ai le koluse ae le o foliga, aua e tusa ai ma le masani ai, o le ospanka e faia e le atoatoa. E mafua ona talitonu o le mana le eleelea e le potopoto i le fuainumera e aunoa ma se foliga.

Ona tatau lea ona faʻaauau pea o le agi mai le filo ona o se tino.

Doll Motunka: Faʻafefea ona fai se paʻu ma ou lava lima i taimi 1186_4

O le isi, e tatau ona e aoina mai le lauʻeleʻele o le tele lanu o lanu ma aʻe i le tino - o le a avea ma sakete.

Ina ia faia lima, e tatau ona e soloia le patchwork i se paipa ma toe foi i le itu e maua ai alofilima. I tua o lea lima, aumai malosi i le tino i filo fagu.

Manatua! Filo e matagi i luga o le pu sa le mafai ona pupuni seia oo i le iuga. Lima e faia ese, ae o loo maitaga i le tino o i latou o le filo autu.

Ina ua mavae lena, na latou punitia le pepa o le meataalo - tasi pe sili atu foi.

Doll Motunka: Faʻafefea ona fai se paʻu ma ou lava lima i taimi 1186_5

O lenei e mafai ona e fatuina se lauulu. Ina ia faia lenei mea, tipi le muline o le lanu tutusa ma faapipii i le ulu.

Afai e iai le manaʻo, e mafai ona e faʻamalosia le vaifou o lopa, braid ma isi ituaiga o palasi.

Doll Motunka: Faʻafefea ona fai se paʻu ma ou lava lima i taimi 1186_6

Lanu taua o le vulu ma isi faatusa

Talu mai le pepe e faʻasino i le Coaster, o le lanu o filo e faʻapitoa taua:

  • Samasama ma mumu - e tosina mai ai le malosi o le tamaoaiga;
  • Green - e tosina ai le malosi o le tele, tuputupu aʻe o se mea, soifua maloloina;
  • E faʻaaogaina foʻi filo mumu, talu ai faʻatupule vevesi o lenei vaʻaiga a le aufaʻataʻeleʻele ma le le lelei le malosi;
  • O le paʻepaʻe o le laʻasaga o le mama o mafaufauga, maʻaga.

E talitonuina o le lanumoana lanu o le fealofani ma le malosi o tane, o le lanumoana ma lanumoana filo na faʻaaoga e fatu ai pepe tama.

O le Mottanka e tusa ma tu masani e le o le lalagaina ma aua le fiu: e ita tele mai le filo, olo le tofo o le tisu. O lenei ona o le tele o talitonuga: e le mafai ona tui ma tipi, ina ia aua le tipi ese se fiafia sea, etc.

Fufuluina le filo i luga o le pepe pepe, le fafine "matagi" o lona iuga. O lea, i lenei taimi e taua ai le mafaufau i mea e manaʻomia ona faʻatinoina e ala i se pepe pepe. E le mafai ona e mafaufau i le leaga: E mafai foi ona faʻataunuʻuina. Fausiaina o se Motmanka o le Mottanka, E tatau ona e tuʻu ou manatu i totonu e tatau ona faʻatino.

I le pepe meataalo, tuu ata i ata. Faʻamalosi filo - mai le agavale i le taumatau, i le gasologa o le la.

Ae na maua muamua, o lavalava na faia mai moli a le ie o latou aiga - Tina matua, matua, tamaiti matutua. Naʻo lenei lavalava e tatau ona tauaveina le malosi lelei: E le mafai ona e inu lavalava na mamaʻi ai pe toe maua le faʻanoanoa. E leai ma tagata anoanoaʻi: O o tatou tuaa faʻatuaiga matataʻuina i le "fue" o sea.

Manatua o se filo umi ua lavea i luga o le teuga tupe, o loʻo fesootaʻi ma faʻalelei uma vaega o le artifact - tino torso, elemene o lavalava. O lenei uiga tutusa o le pese o loʻo faʻatusa mai o se olaga umi, o lea e le mafai ona kiina seia maeʻa le faʻaaliga o le wubble.

TAUA! O le pepa foai e tatau ona maeʻa i le aso lava e tasi ma e le aumaia ai le leaga o le aiga.

I luga o le Motleanka e le tatau ona le masani ona manatu i latou ina ia latou le mafai ona faalavelaveina le taimi nei. Afai e faia le tagata faataulaitu, e tatau ona tautalagia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻasalalauga o loʻo faia i luga ole faleoloa maliu, maea le faanatinatiina o le filo. E mautinoa e te manao e faia se manaoga.

O le a le taʻuga o le satauro i luga o le ulu o le pepe meataalo? O le faʻailoga lea o le fealofani, o le lotogatasi o le tane ma le fafine amata. O le satauro e maua i se lio (lapotopoto ulu). O le satauro amata i le faʻamai ma le fiafia, ona manu ai lea o le siʻosiʻomaga.

Mata e mafai ona tuu i luga o se pepa pepe ua piopio i luga o le anufe ma faapipii ma se nila ofu? Ioe, o le ofu meli e mafai ona sui ese ese, ae e tatau ona faʻapipiʻi i le tino lea o le filo lava ia.

O le a le tele e tatau ona iai le matagi? E faʻalagolago i le faʻamoemoe e fausia ai se pepe meataalo. Afai e te faia se saito, o le mea lea e tupu ai se lapoʻa tele ona o le saito le saito. O loʻo iai le tamaititi aʻoga ma le alofilima: o loʻo latou faʻatusa mai le manatu o le "fiafia i oʻu lima."

Fatuina o le pepe - taimi o gaioiga. O le fafine e foliga mai i le va o lalolagi e lua: Lo tatou lalolagi atoa ma lalolagi o tuaa. I se faʻagasologa o lenei galuega, na maua ai le poto faʻale-agaga ma le iloa faaleagaga e lafoami lea e ala i le faʻatamaitiiti. O lea, e tatau ona togafitia le fausiaina o mea o le au faapoti.

Faitau atili