O a mea e maua ai i le maneta ma le malamalama ua i ai le pipi

Anonim

ORIDUT CAN (AFAI E TELE IGOA O LE TALI MAI LE ELLA, Ona matou maua ai lea o le fuaitau "E le tele") - e faasino i le ituaiga o semi-taua ") I lana vailaʻau o loʻo iai, o lenei oquetite masoa ma uʻamea. O le meamata lanumeamata e lava le mea e maua ai ni mea totino ma aga maneta tatou te mafaufauina i le mea o i lalo.

Faamatalaga o tala faasolopito e uiga i minerale

Muamua, na maua ai Mysters Crastals i le motu o Zarrgge, o loo i ai i le Sami Ulaula. Mai iinei sa i ai foi le igoa o le gem: faaliliuina mai le gagana Arapi o le upu Bargadard o lona uiga "leai".

Peritot maa ata

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le Pertidot gents o se maʻa manaia tele, i lalo o le tulaga o le moli moli, na te lafoaʻiina se lanu samasama lanumeamata. Mai le taimi o lona foliga vaaia, o le igoa manaia "O le afiafi Emerald" na taliaina. I na aso, sa faʻaaogaina o se elemene teuteu mo lavalava o pulega. Taimi soofaatasi na faʻatonutonuina le pale o le pule a Rusia, ma e mafai foi ona maua o se teuteu o le Rhiz o le tele o ata.

Manaia! A leai, o le Pertidot ua faaigoaina o Olivin (o lenei igoa o le sili ona taatele i Rusia), Forsterite, Cherysolis o lona uiga "Banmere o lona uiga" Bormere O le faia o le maa e tele na taʻua o le au Europa.

E tusa ai ma faʻamatalaga o faʻamatalaga faʻasolopito o faʻamaumauga, le taualuga a le LIMI-taua e uiga i le 4 afe tausaga talu ai. O lea, na puipuia ai mai tala a asoa i asoa i asoa, lea na toua e tagata Aikupito i le 14th seneturi.

Ma o le sili sili ona manaʻomia mo Mitra Minerals e tupu i le 19 senituri. Ua talitonu o lenei sao i le tulaʻi mai o se tala, tusa ma le fesoasoani a le periot, e mafai ona e toe faʻaleleia ai le le mautonu o tagata.

Manaia! Matou te saili ni mau i Olivina i le tusi o taimi uma - o le Tusi Paia. O loʻo faʻamatalaina ai le ofu o le faitaulaga sili ua poloka le maʻa maʻa.

Maa atoa

O Olivne o se tutusa masani minerale. Ae ui i lea, e iloa ai le mea taua o le sili ona lelei o le uiga o le sili ona faigofie.

Lalo o mea autu o maa i le lalolagi:

  • O le Fedsian Federority - Chrysol o se vaega o le taimane ituaiga i Yakaila, Krasnoyarsk ma Murmansk eria. E moni, i Lura, na iloaina talosaga ua maualalo;
  • Pakistan;
  • Afghanistan;
  • Amerika i Saute ma Amerika i Matu;
  • Aferika;
  • Ausetalia;
  • O le motu o Zarrgard (Seled South) - o loʻo avea pea ma mea e tele ai le teuina o laʻu minerale. Sa i ai iina o le tele ma maualuga-lelei taimi na mauaina, sili ona talisapaia e tagata o tagata e ana tagata e ana.

O fea e faʻaaoga ai le gem

Ua maua e Olivine fuaitau laiti i totonu o mea teuteu: e ui lava i le aoga tele o le paketi, e manaia tele, ae iai ni mea taugata mai ai. O le maʻa e susulu mai ai se susulu susulu, e mama lona mamā, e faigofie ona puipuia.

O le isi vaega o le aotelega o le chrysolite e pei o se tulafono teuteu i luga o le alofa, i ata poʻo totonu o loʻo i totonu.

Manaia! O le toʻatele o le mauaina o le Coidot Cradiot o le minerale, fuaina 310 kapeti, o loʻo teuina i totonu o le ata o le taeao i le inisititutisi i le Smithysonin (Uosigitone, ISA). O lona "taofi i luga" o se nugget fuaina 146 karatis, o loʻo i ai i le geocal Museum (Lonetona, Egelani, Engon).

Tautaliga ma olivine

Filifiliga Penidotov

O le telefoni lanu o Olivine e matua leai lava, e tele ituaiga ituaiga:
  • lanumeamata lanumeamata;
  • Oliva-lanumeamata;
  • Emerald;
  • Lanumeamata-enaena;
  • Ma auro e lofituina;
  • Susulu lanumeamata (lea e tutusa ma le lanu o le roipe lio) - o lenei ituaiga e sili ona taugata i totonu o mea teuteu;
  • Fetu ma se opaque luga, faʻafetai i ai i ai o loʻo i ai se "pusi mata" mafuaʻaga - o le rare fesuiaiga o le gem;
  • O le Pertidot Mesa - O le aso nei ua fausia e Initia i le taulaga o San Carlos (Colombia).

Tulaga Faamaloloina

O le maa petitot e matua lauiloa i le orethothopists. O loʻo faʻamaonia o ia i le tele o malosiaga faʻamafanafana:

  1. E talitonu o le minerale na faia le pathology o le ivitū.
  2. Aveesea le malulu.
  3. Faʻateleina vaʻaiga masani - Aua o lenei mafuaʻaga e tatau ona mafaufau loloto i ai.
  4. Faʻatupuina le toto toto, e faʻaosofia ai le loto o le fatu - i le noataga e uiga i le ofuina.
  5. O le a ia taofi le asthma osofaiga - tagata gasegase ma tagata. O tagata fomai o tagata fautuaina e faatau ai le auvae ma Pertiot.
  6. E manaʻomia le saunia o le Taaseman i le atoa o fafine aʻo leʻi fanau - o le a fesoasoani e maua ai le aso fanau o le pepe.
  7. Faʻapea foi, o le maa e puipuia ai faʻamaʻi gynecomtuctucloclocloclocloclocloclocal.
  8. O le Vietnamense Lithotherrapitists faaaoga chrysis e tau ai le pamu i tamaiti, ma o le alolo o le ate.
  9. Ua talitonu o loʻo fai sauniga ma isiivili i le tele o timuga, suia le moe, puipui se tagata mai le po leaga o le po.
  10. Minerale fesoasoani e tau ma ia uiga leaga o uiga, o se ita malosi, ita ma le fuā.
  11. O Olivina o loʻo faʻaaogaina i totonu o le vailaʻau mo le televave o le faʻamalulu.
  12. Latou te tofia foi le tomai e faʻasaʻo ai metotia metabolic faʻagasologa ma fautuaina latou e tauaveina pe a uma le stroke.

Manaia! Faʻaogaina o le Perosiot, e taua tele le faʻamamaina o lea i lalo ole vai. O le a fesoasoani lea toe faʻafoʻi lona malosi.

Magicts meatotino

Talu mai le taimi o le pormonimi aona, e matua naunau tele tagata i chorysotes mo a latou mafaufauga faʻataulaitu ma o lea e faʻaaogaina tele i le ituaiga o talisā, faʻatuatua. Na latou talitonu o le Pereseteo e puipuia lana pule mai le malosi le mama, taofia se tagata mai mata leaga o se tasi ma lona afi ma le afi afi.

O aso nei, masalo mafaufau i le mea tuai o le agavaʻa o le olivina e taofi ai se aiga virsh mai misa, ma taofia ai feusuaiga faʻalavelave mai i ni sui o uma e toʻalua.

Faʻamalolo ma le Privat Photo

Ma le faifai pea o oloa ma lapisi olive, o le a siitia ai lona mafaufau mafaufau lelei, manuia le a maua ia te ia. I se tulaga faigata, o le a lafoaʻia e le alia o le a faia le filifiliga saʻo - e tusa ai ma lenei meatotino o Peresetot, ae faʻapitoa lava i tagata fai pisinisi.

Seti o mea taua i luga atu, matou te maua le maa e mafai ona ofuina:

  • Amiotonuina tagata mafatia mai le maualalo o le tagata lava ia;
  • I latou e faigata ona ulufale atu i fesoʻotaʻiga ma tagata ese;
  • Tagata e tatau ona vave faʻavasegaina filifiliga ona o gaioiga faʻapolofesa.

Ae ia maitauina o le mallane e iloga mai le faateleina o le ita: o le a le fiafia o ia i le pitonuu ma isi maafaatasi. O le mea lea, matou te suʻe ma tausiuaʻi.

Pertidot Sea: meatotino ma faailoga o le zodiac

Mo faʻamaumauga o Zodica taʻitasi, o a latou minerale masani e faia, lea o le a afaina ai i latou nai lo isi. O le tautala mo le olivini, o ia i ai na sili o le zodiac faailoga:

  1. Iʻa. Teine-iʻa, tusi teine ​​ma se peritot, o le a tosina le fiafia i o latou olaga, fealofani aiga, ma o le a fesoasoani le Tinko i le alofa. Tagata o lenei faʻailoga e tatau ona faʻaaogaina le Pertidot o se talivai mo se manuia galuega. E sili atu ona mautinoa le faafetai i le maa, o le a latou amata iloa lelei.
  2. Leona. O tagata matutua o le a siʻitia ai le ola mama ma ia sili atili le faʻatuatua ia i latou lava, tuʻu oloa ma le olivi.
  3. Taupou. O le a mafai ona vaʻaia avanoa fou mo le malosi o le maʻa e ausia ai a latou sini. O le a faʻaopopo foi i le devits o pupula ma manaia i mata o lo latou siosiomaga.
  4. E oʻo lava i le Pertiot o loʻo maua mo le mascot mo fua ma le malosi.
  5. E le gata i lea, e talitonuina o maa toto, e fesoasoani ia i latou ua aliali mai i luga o le malamalama o le lona tolu, o le sefululua ma le lua sefulu-muamua numera (tusa lava pe o le masina muamua).

Ou te faamoemoe o lenei ua sili atu ona manino mai, notator - o le a le maʻa ma e mafai ona faʻaaogaina. Tusa lava poʻo le a e talitonu i ana mea tau faamaneta ma le mataʻutia o meatotino pe leai, o le a fiafia i lau ata manaia ma taugofie tau.

Faitau atili