Fetu i le liʻo (Pentagram) - o le a le mea na ia faʻaigoaina

Anonim

I aso nei, e toʻatele tagata o loʻo liliu fiafia i le tului i faʻailoga anamua. Peitaʻi, o le tau o le tele o faʻailoga e tumau pea le tele ma le iloa e oʻo i le iʻuga. O se tasi o nei mea fiafia o se fetu i se lio ma le aso ou te fautua atu e te iloa ai le uiga o le ata o faʻauiga.

O le a le uiga o le fetu i se lio, o se tala anamua

O le lima-tusi fetu i totonu o le lio o iai se isi igoa, sili atu masani - pentagram . O le taimi nei e le mafai ona faʻamautuina ma le talitonuina le mea ma le taimi na amata faʻaaoga ai e tagata e avea o se faʻailoga. Ioe, i taimi uma o lona i ai, o le paipa o loo lauiloa ai e le mafaamatalaina, e natia i le paolo. O lenei o loʻo faʻateleina le naunau i le faʻateleina, e tatou taumafai e saili, o le fetu i le itu laʻo.

Andeant Star i se lio ata

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mo le taimi muamua, o le Pentagram tagata amata ona faaali le 3500 BC. Lenei ua faʻamaonia e tagata suʻesuʻe faʻapitoa na mauaina e tagata suʻesuʻe suʻesuʻe i le Exmication of the Induke Cork Clay, lea e manino ai le fetu ma tulimanu. Masalo, Ona faʻatusa lea o le faʻailoga o le ki o le lafo o le paneta o Vonnut Vonnus.

O le fetu i le lio o le la o le igoa o Aikupito anamua o loo maua. I tagata Aikupito, na te fesoʻotaʻi ma fetu ma laeiina le igoa "fetu o le pogwood Atua o Abusis."

O tagata o le lalolagi anamua sa iai i le vaʻa o le Tudigram o se mana malositaiga, ma lana fesoasoani ia taumafai e puipui i latou lava mai mea leaga. Naʻo tagata nonofo na faʻaulua i le au Papelonia le faʻaigoa ile faitotoʻa o latou fale, pei ona latou talitonu e le faʻatagaina e ia mafuaʻaga le leaga poʻo le gaoi o latou meatotino.

Ma le isi, o le pntidegram na faaaogaina e se tagata tuuto e pei o se faatusa o le malosi. I le faaiuga, sa faʻaaoga i le lolomiga o taʻitaʻi. Saienitisi e faailoa atu le manatu o i se pepa o se faailo o le uiga o le "mana o le tupu, o lo o mau ai i itu taumatau o le lalolagi."

Ae e iai le malosi o manatu, e tusa ai ma ata tuai ole ptureture o loʻo fesoʻotaʻi ma le malo o DAT ma le atua fafine o Aretar.

I anamua Ellinov, nai lo le Pentagram, na faaaogaina le mafaufau ole mafaufau-o lona uiga, "5 Alpha mataitusi". O lenei igoa e faʻamatalaina i le mea moni o le faʻailoga o loʻo piilima i luga o le alpha (o le mataʻitusi muamua o le gagana Eleni itulau) tutusa lima taimi.

Matou te feiloai i ata o le lima-tusi fetu ma i totonu o le nofoa o loʻo i ai i le taʻutaʻua o le taʻitaʻi alexander Maketonia.

Manaia! O le lima-tusi fetu e tele igoa o igoa: o lea ua taʻua o le pentagram, Star of Iss, Pentalfoy, pentureron ma isi.

Fetu i le lio o le faʻailoga uiga i le ogatotonu tausaga

Matou te mauaina se fetu e lima-tusi ma Afusts o Gnostics. I le mea mulimuli, na faʻaaogaina o se faʻailoga o le sili sili o le mafaufau.

Ma o le lauiloa lauiloa o Kabbalah's vasega e Herch Soutlem, finau o faʻataʻitaʻiga o le konetineta o le konetineta o loʻo taʻua ai le "o le Tupu Toatasi o Solomona" mai i sasae o Solomona "mai i sasae o Solomona Sa iloa lelei e Sura Arapi e uiga i le "Tusi lolomi o Solomona" ma faaaogāina i la latou faataʻitaʻiga.

Faapipiiina o Solomona

O tagata suʻesuʻe na fautua mai o le Pentagram foi e faʻaaogaina ni sui o le aso anamua o tagata.

I le faʻatafunaina o le Pule o le malo o Roma, Konastantin tele lona lima-faʻamalamalamaga o le lio na tosoina i luga o lona lava faʻasalalauga ma le asulete. Sa talitonu Kontuntin o le faʻailoga na fesoasoani ia te ia e suʻe le sao amiotonu (e faasino i le tapuaiga faa-Kerisiano).

Matou te feiloai i le taʻu o le faʻailoga o le mea lilo i le galuega o le 15th seneturi "SIR Journin ma le Green Knight". I le solo, o le pikipegram na fai ma faʻailoga a le tagata lava ia o le tagata taua na iai le tuagane o le talafatu o Arthur.

Na tuu e Gaaven le fetu i lona talita. I lenei tulaga, na talanoaina ai le uiga ma le uiga o le faʻailoga i le lima autu o taua, o le le mamā, ma le faʻaaloalo.

Afai tatou te Tautala Atu mo le Faʻaiga i Silarity i Taimi o Vaitau Tā Tausaga, Ona fai lea o le ata puʻupuʻu e faʻamanatu i le lima o ona vae ma lima .

E moni, e tatau ona matauina ma le amataga o le sailiiliga, o le faʻailoga o le penegram e suia faʻamalosi i le isi itu: O lenei ua taʻua o le "The Match vae".

E tusa ai ma Akeripa (Pranieval Misjectivictic, Aaisty, Aschemists, Astarologer, na faaaoga atoa ma loia a latou nuu. Sa latou manatu i le lalolagi o se tuufaatasiga o le lima muamua elemene, o fesoʻotaʻiga ma le tasi ma le isi (afi, vai, ea, eleele ma le fetu i se lio tusi.

Ua faasino e Agrip ata e nonofo ai i le Renaissance Epoch, lea e tusia ai le ata o galuega faaleagaga i le lalolagi. O lea, e faʻailoa mai e fesoʻotaʻi se tagata i le au elemene autu lima. E uiga ia Pao Agmepapa na tusi i lana tusi "tupuga o le faatusa o le filo!" (1531).

I le galuega a le Addyval Antroologer, filemu toa na matou mauaina le Pentand PETTAge, i luga o Raere Geystions o le igoa o Iesu Keriso e faatatau i tusi o Kabbalah (Ihshvh). Na faʻasaʻoina e Freuga se faʻailoga paia i le afioʻaga o le Atua, o le Pentagram e faaleagaga ma elemene e fa o faʻailoga o le Faaola.

Afai e te liliu i taimi mulimuli, 18-19 sogisipi, ona e aʻoaʻo ai lea o le fetu ma le itu e lima i le lio ua ofi mai i le pefu. E taʻu mai ai i le lauiloa galuega a Johann Wofffgang Goothe "Faust". O lea la, e pau le damn suafa o Mephistophel i le fale o le saienisi o le Faust, le faia o lona ala e ala i le insufficiently lelei tosina atu i le faitotoa i le Pentagram nonofo:

O upu o le Faust "... A o le a, o le temoni, na e maua mai ia te aʻu? O le a le auala o le mea na maua ai? ".

O upu o Mephistofel "le amanaiaina (o le Pentagram) e te le o puʻeina mea, ma le avanoa i le tulimanu na totoe. O iina, i le faitotoʻa, ma e mafai ona oso saʻo. "

I le 19 senituri, o le faʻatusa o le fetu e lima e tulaʻi mai i luga o le teuina o Arkanov talo, ona o loʻo fefautuaaʻi i latou ma aʻoaʻoga a Kabbalah.

Pntagram ata.

Pentagram - Faailoga taulaga

I le tutusa o le 34 senituri, faafetai i taumafaiga a Farani, ma talotalo o Elifara Levi, o loo amata ona fesoʻotaʻi ma Satani ma Satani. E ui lava pe a fai o lou manatu i se isi ata, atoa foi o Levi, o lona uiga o le fetu i se lio i se lio i se lio igoa) o le ogatasi.

Mulimuli ane, o le faʻailoga lava lea o loʻo maua i ata i le "Tusi Paia a le Tusi Paia" o le na o le taʻutaʻua lauiloa o le Tiapolo aoaoga a Liala.

Lima-tusi fetu i se lio faailogaina taua taua i le lalolagi o onapo nei

I aso nei, o le Pentini mauaina fou lauiloa fou i tagata mai nei o aʻoaʻoga eseese. O lea, o le lima-tusi fetu i totonu o le liʻo e faʻaaoga ai le Sasaʻe o Sasaʻe Vera Bahai. I lenei vasega, o le Pentagram e igoa o Aikal (faaliliuina mai le Arapi "Malumalu").

Ae o mea uma e le gata i le lalolagi Arapi - na amata ona latou faʻamuamua se fetu ma ni ave i le lima o ni faʻaaliga i le eseʻese o ata lomiga (saʻo, mimilo, milo, mimilo) vaega o le Ekalesia mulimuli ane. Latou te i ai se pentagram o se faatusa i luga o malumalu. O le Topei Muamua, lea na Ia Faata ai i luga o pa, sa o le Ekalesia a le Navu (Ilinoi, ISA), na tupu ai i le faaiuga o Aperila 1846.

E mafai ona tatou matauina fetu e toʻalua o loʻo faʻasino i totonu o teuteuga e oʻo foi i malumalu o lenei faalapotopotoga faʻalelotu o Logal - Utah ma Salt Lake Lake. Aisea na vave taumalulu ai Kerisiano o aso mulimuli le faailo? Latou te taua i latou i le tulaga ese o le faʻaaliga, o loʻo fai mai ai

"O le vavega tele i le lagi: na tapunia le fafine i le la, ma le masina i lalo o ona vae, ma le pale o fetu i luga o le ulu."

E tatau ona maitauina e le o tagata uma ua malilie e faʻaaoga se faʻailoga poto o se pentagram i aulotu tafe. Ma i le faaiuga o le Melenisi ua teʻa, o le toʻatele o aʻoga faʻaleagaga na faʻaalia e uiga i le manaʻoga e faʻasa le lima tusi lima. Na taʻua i latou i tuʻusaʻoiga o le faʻailoga o le faʻailoga ma le faʻaipoipoga a Satani ma faitioga.

Peitai i le 2000, na taofia ai le tagi, A o oo mai pulega, na solia ai le aia tatau a tagata i le faaaogaina saoloto o le lotu oi latou. Ma e le gata i lea, o le fetu i totonu o le lio (e taʻua foi o le "nofoa o le" tupuaga o le tolusefulu-valu faʻailoga o le tautua na maliu i Arlington Toilalo i le 2007.

I le faaiuga

Tatou otooto le tusitusiga:

  • O le fetu i le liʻo o se faʻataʻitaʻiga tele ma anamua. I taimi eseese taimi, sui o aʻoaʻoga eseʻese (Kerisiano ma Satanitorist) ma faʻamoemoega eseese na faʻaaoga.
  • I Kerisiano, o le Pepelota e faʻatusa ona manulele e 15 ai i luga o le tino o Iesu Keriso.
  • I Mesaevava metaphysics, o lenei faʻailoga e faʻailoa ai le alavai o le pito i luga o elemene autu (muamua elemene: afi, vai, ea ma Eteru).
  • O Satani e iai lana faʻailoga o le tiapolo.

Mulimuli ane, ia suʻesuʻeina le ata tifaga

Faitau atili