Molandhara Chakra - Auala e faʻaleleia atili ai le galuega o le Malosiaga Center

Anonim

Molandhara Chakra E pei o le muamua chakra o le tino o le tagata (pe i isi mea e iloa o le "aa"). O le igoa o le Chakra mai Sanskrit ua faaliliuina o le "faavae" po o le "root". E iai foʻi gofie tusi, o Miladhara o loʻo taua o le kakia ola, ao nafa ma le tele o le tausiga ma le fiainu.

o lea e foliga mai o le muamua chakra

Mulladhara Chakra mo le mea e nafa

O le uluaʻi Chakra e amio ai o se fusi o se tagata taʻitoʻatasi ma se lalolagi o le lalolagi, e fai ma sui o le faʻavae mo le masani ai o isi chakras o le tino o le tagata. E i ai i totonu ia, e pei foi o le tane, o le faʻasoaina atoa o le ola le ola o le ola faʻamalosia o ia mo le tino atoatoa ola.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le aa fugalaʻau tumu ai se tagata i le lagona o le talitonuina ma le mautu, ma faʻamalosia ai foi le sili ona paia - o le manaʻomia foʻi mo le galue ia mautinoa ia lava meaai, o le toto e tatau ai. O le faatusa lea o le tauiviga mo le ola mo le, o le faapogai o lagona uma.

I se faʻaopopoga, o Molandhara e malosi lona aafiaga i le amio ma uiga, faʻapea foi ma le mafaufau. Faʻalauiloaina le faasaʻolotoina o le malosi o le malosi mai le au pa uma.

I ni tagata malolosi eseese sui, masani faʻatau atu 1 chakra o loʻo faʻaalia ai foliga mataʻina foliga - malosi, malosi, i totonu o le sami.

Teine, o le aoina o le malosi o le gafa chakra o le tele vaivai, o lea na ia sailia se tamaloa o le maota tele, talitonuina, o le a fesoasoani i le paleni o le paleni o le lofituina o lagona ma lagona. O lenei ona o le mea moni o le avea ma sui o le matagofie o le ituaiga o le chakra e le faʻapipiʻiina i soʻo se tino faʻapitoa, ina ia mafai e se fafine ona maua le malosi o Muladhara e ala i le tagata.

O fea o iai

O le nofoaga o Molandhara e ese mai i le tele o sui o itupa uma e lua:

  • I alii, e mafai ona maua i le amataga o le au tautau (o le satanicimically whakra o loʻo nonoa i le prostate pland);
  • I fafine - i le Ovariarian Eria (e le faʻapipiʻiina e le faʻapipiʻi i soʻo se okeni).

Afai tatou te talanoa e uiga i se atigi tino, ona tu ai lea o le roat chatra i le vaega o le tagata pese pese, lea na pasi ai le fiafiaga popole o le tui.

O a tino e nafa ma

Molandhra puleaina le lymphasic ma taofia faiga o le tino o le tagata.

O lenei Chakra e malosi lona aafiaga i luga o nei okeni:

  • Fai atu ma se pstote;
  • prestate gland;
  • Uauacum;
  • agavale agavale;
  • afu;
  • Urerethra;
  • Macuculoskelel system.

O a foliga o le chakra ei ai

O le lanu o Muladhara e mumu. Malosiʻaga Mumu Faʻatumuina le tino faʻamalositino o le soifua maloloina, soifua maloloina ma le malosi.

E tutusa lelei ma le tusi muamua.

O Chakra e faasino i elemene o le lalolagi.

E fa ni pemeti (vaʻai le ata i le amataga o le tusitusiga). O le peleni o le malosi o le malosi o le faʻamatala o le chakra tulaʻi mai i le Ossillatory o loʻo e mafaufau i le electromagnetic o le chakra gaioiga.

Molandhare e fetaui lelei ma le suamalie tofo.

Manogi - tuulafoaiina. O lenei laau e maua ai se manogi e aofia ai se tuʻufaʻatasiga o susu susu ma fafie ma tumu i le susu o laʻau. Ae faʻavae i luga o le tuputupu aʻe o le tuputupu aʻe, e mafai ona faʻaopoopoina i le faʻaopopoina o se faʻailo o charkeses, fasiga, ulaula ma laupapa laupapa.

Mai Chakra maa e faʻaleleia atili ai le galuega a le Chakra, e mafai ona e faʻaogaina le lapoʻa, Obris, o rubis, lanu mumu, mumu, mumu, moega.

Tikeri o le tatalaina 1 muamua chakra

A i ai le tagata maualuga faʻaleagaga o le chakra faamatalaina, o le mea lea o se uiga o se tagata:

  • Faʻateleina le aofaʻi o le malosi faʻamalositino;
  • E tetee se tagata i le tele o alope;
  • O se tulaga masani lava mo ia e avea ma fiafia ma tumau;
  • O sea tagata e faigofie ona puipuia ona manaʻoga ma lona tulaga;
  • talitonuina le lalolagi o latalata;
  • lagona i le saogalemu atoa, e masani ona faʻaalia ai se lagona o le mautu;
  • Lelei le fesoʻotaʻiga i le va o le pauna pa ma le lalolagi.

Tagata e fausia le mladjar - moni

Afai ei ai se atinaʻe maualalo o le atinaʻeina o le faʻamatala lea o le tagata fai tala, o le tagata e lagona lava o taimi uma e ono faʻaalia , fiafia ma tupe. E saili, muamua lava, e faʻamalieina ai ou manaʻoga e aunoa ma le vaʻai atu i mea e fiafia i ai ma manaʻoga o tagata taʻalo.

E le gata i lea, ma le le lava o le atiaʻeina o le malosi o 1 chakras (i le tulaga o le tapunia poʻo le polokaina), pe a fai o se tagata e iai le malosi, o le tino o le tino e amata ona afaina ai leai se paleni malosi paleni. E mala tele lea i le atinaeina o tagata eseese o agaga eseese. Ina ia aveese mai se tuutuuga, e tatau ona totogi i le "maualalo o le mafuaʻaga", o lona uiga, o faʻatinoga i mea moni o le tino.

Ina ua le atoa le Mulladhara, e le mafai ona fai mai e uiga i se tagata o ia o ia o se tagata malosi, o ia i soo se tasi e pei o le "liliu i ao.

O a lagona e tumau ai le chakra

Mai le fefe ia mafai ona e vili atu popolega o le oti ma le lelava.

Ile tulaga masani, pe a oʻo le tino o lo o 'ai ma le agaga, e fiafia i ai le tagata lona olaga, tumu i le le mautonu ma le talitonuga, ua i ai le mafaufau i se tulaga moni moni.

Molandhara Chakra - Auala e faʻaleleia atili ai le galuega o le Malosiaga Center 1201_3

Ina ua solia le galuega a Molander, ona tele lea o le nuu, ua faateleina lo latou le fiafia i le tino o isi, ita, ita.

Faʻafefea ona tatalaina le chakra o Mulladhara?

O le mea e lelei ai, o le Chakra faʻaalia le faʻagasolo, lea e maua ai le taua ma le lelei tele o le manuia e faigofie lava ona faigofie.

O le uluaʻi malosi ma sili atu le malosi o auala - taumafai e siomia oe lava ma mea matagofie (faʻaaoga, teuteuina mai o latou minerale e fetaui ma lenei chakra).

Faʻaola foi le galuega a Molandhara o le a fesoasoani ia te oe, musika faʻapitoa - Shaman's Tambours poʻo ni mea teuteu o nifo.

O le Plathoplend ma le faʻaopopoina o le a o mai o le a sosoʻo mai i le laveaʻi: sapalu, o samala le suauʻu, Paddar suauu, Patechuli. I se faʻaopopoga, o le otaota masora ma le faʻasilasilaga o faʻamaoniga faʻapitoa o loʻo faʻaalia mai.

Tautala upu nei i aso uma:

  • "E matagofie le olaga, ou te talia ai o ia ma fiafia i aso uma i aso uma!"
  • "Ou te agavaa mo lenei olaga matagofie" ma isi mea.

Poloka ma faʻamamafaina le galuega a Molandhara e le mafai ona ola i le olaga faʻaletagata, o le matapeʻapeʻa, sauaga i feusuaiga, pe a leai se faʻamasinoga.

Faamamaina ma le faʻaleleia o gaioiga o loʻo faʻatinoina e ala i le faitau masterras, Medications ma isi mea e faʻaaogaina e faʻaaogaina foi.

Tusa pe e te manaʻo e lagolago molandhara masani, mulimuli i nei tulafono:

  • Tau ina ia e masani ona i ai i soo se mafutaga masani ma aiga;
  • Aveese ou fefe;
  • Talisapaia taimi uma o le olaga;
  • Tuu le tele o sini i ou luma;
  • Aveese ni leaga;
  • Mulimuli i le folafolaga;
  • Toe faafoi aitalafu i se taimi vave.

Faʻapea foi le suʻesuʻeina o le ata lenei o le a fesoasoani ia te oe e oʻo atu i le tulaga o Molandhara:

Faʻafefea ona toe faʻafoʻi le galuega o Molandhara

Le sili ona aoga, ae i le taimi lava e tasi o se auala vaivai e masani ai ona masani ai le root chakra o le faʻaaogaina o tioata. Faaaoga lelei lenei sini i Pink Jasha, Obsidian, Magnetite, Rune, Smally Quartz.

Toefuatai le malosi o le chakra o le a fesoasoani foi armateramrapy ma eseese manogi ma suauu. O le aafiaga o le suauu o le suka, Basil, Mamisa, CyPress, o le atuatuvale e iloga. O nei faiga faʻatautaia e manaʻomia e faʻatino ai i le natura, feagai ai i le faʻaleagaina o le tulaga filemu.

Afai e le lava le chakra, o le tagata e feagai ma tagata nei:

  • fasimamoar tiga;
  • saisamiga;
  • HEMPORORD;
  • mamafa tele;
  • O faʻamaʻi tiga;
  • Patulo o soʻoga, Spine, paʻu.

O le tamaloa e pa'ū i le atuatuvale, ma o le faʻaliliuina e tele na faia ai ni gaioiga, na te leiloa le uiga o le olaga, avea ma skiggish.

O le taua o le chakra i le malosi o Kundinani

Molandhara Chakra o le le mafaamatalaina fesoʻotaʻi ma le malosi o Kundinanini. O le autu o le malosi o le tino o se amataga amata tufatufa atu uma gaioiga.

Afai o le faʻataʻitaʻi o le yoga faamalositino faʻamoemoe i le faʻaleleia o le galuega a Molandhara, o le a mafai e se tagata ona aʻafia le tulaga o le manava, o le ivitū o loʻo i ai maso o loʻo i ai i le fanua o le sulugatiti ma le tui.

O le masani a Malabandha e tatau ona faia (ua lauiloa foi o le igoa o le pito i lalo o le malosi malosi). O le faʻataʻitaʻiga e aofia ai le ausā, lea na taua ai le maso o le aufaʻatasiga i lalo o loo i lalo o le Faʻasamoa, e manaʻomia le faia o osofaʻiga ma malu, faʻapea foi ma le tuai o le manava.

O le malosi tele o le galuega o Chakras, ua mavae le toe setiina

1 chakra ese tali atu i ana galuega mai sui o le malosi ma le vaivai le itupa. Na te puleaina tagata, A o fai e faʻatumuina i latou ma le malosi, teteʻe, e saogalemu le saogalemu. Mo tamaʻitaʻi, e faʻatosina sili atu, aʻo ia tamaʻitaʻi ona auai i le fausiaina o le faʻamafanafanaga, ma faʻafoeina se aiga loto. Fafine tatau ona faalagolago i se tagata malosi.

I le lalolagi o onapo nei, e masani ona tupu o loʻo faamalosia le fafine e faʻatino le mataʻupu o le tele o mea totino, i le tulaga lea. E faʻaosoina lona faʻatamala mai, o loʻo faʻatatau atu, i le taimi lena, e matua afaina ai foʻi le malosi atoa o le malosi atoa. E le mafai ona faia se tulaga tutusa, a o faaleagaina ni taunuuga le mautonu.

Muladhara o le punavai o Kundanini malosi, na aoina i le tele o olaga ua teʻa. Mo le tufatufaina o lenei malosi i chakkras, e taua le fufuluina mai le le lelei, ia e sau mai i faigata ua tuanai, ma uma ai le 1 Chakra.

Muamua Chakra: Faʻafefea ona mafaufau loloto ma se moligaʻo

Mo le feiloaʻi o mafaufauga ma suia ana nofoaga i totonu o le tusi, matou te fautuaina oe e te fesoʻotaʻi ma le manatunatu loloto i ai, e faʻaaoga ai le moligaʻo ma mea manogi. Ia mautinoa e aofia ai musika faʻapitoa o le a faʻatasia ai oe, nofo i le tulaga sili ona manaia, ufiufi ou mata, e faʻafesoʻotaʻi le smine ma faʻamafanafana le itu. O lau laugutu o laugutu.

A e lagona atoa le filemu ma le malolo, fai mai le "Ohm" Mattra. I le taimi lava e tasi e manava e le o le fatafata, ae o le manava. E pei o le leo o le Mattra maua se tali i le 1 Chakra, ona amata loa lea ona tulai mai, 'aina le malosi o le fealofani i chakram uma. A e lagonaina lenei tulaga, fai atu ni faʻamatalaga e mafai ai ona sui lau totonu o au mea.

Galue ma MLDJAR

O le galuega autu o le root chakra o le faʻatumuina o se tagata ma le malosi o le olaga, ia te ia se lagona o le talitonuina. Masani ai, e le tatau ona lagona e le tagata le lagona o le fefe.

A iai ni au Phobias, matou fautua atu ia te oe e aveese latou e ala i le manatunatu loloto ai. Galue ia te oe lava, mafaufau loloto i le faʻatinoina lelei o galuega uma e maua ai le manaʻomia o le tagata lava ia. O le galuega autu o le faʻasao le lagona o le le faʻatapulaʻaina o le mautinoa i ou tomai ma agavaʻa mo le olaga.

Tatala ma tapunia Chakra Modlandhara

Ina ua faʻapipiʻi le Chakra muamua i le malosi lapisi, e masani ona feagai ma se tagata ma le poto, leai se tiga, e le manaʻo e faia lana galuega, mafatia i le fefe. E faʻapea foʻi ona ia faanatinati atu ma le fiss, e faʻaalia ai mea sese i le faiga o le faʻatinoina o galuega taua.

Iloaina auala taua e tatala ai le root chakra, o le a faigofie ona e aumaia i se tulaga masani, faatumuina lou tino ma le crystal manino malosi ma le puleaina o le malosi o le fiafia.

Faitau atili