Chakra AnataA - Faʻafefea ona faʻaalia le puna o le alofa o le lalolagi

Anonim

Anathaa mai snsrita ua faaliliuina e pei o le "Drum, e fetaui e faavavau." Na te faateʻaina le lona fa Chakra o se tagata nafa ma le faʻaalia o lagona, faʻapea foʻi ma le faʻaaliga o le alofa, ua maeʻa e tali atu ma le fetuʻu.

O lenei foliga mai o Anakhat chakra

O fea o loʻo i luga o le tino

O le Capiac Chakra o loʻo tu i le fatafata o le fatafata latalata i le fatu. E tuʻufaʻatasia faʻatasi 3 maualalo charkra faʻatasi ma 3 Tops, ona o le ogatotonu o le alofa, Agaalofa, faʻamaoni ma le tausiga ua mai ia ia lava.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E tusa ai ma lona foliga, Anahata foliga mai o se polo i se tulaga mautu, e iai se lapoa o le tusa ma le lima pe ono seneturi. O le lona fa sakra i le ituaiga o le spiral o loʻo fesoʻotaʻi i se paʻu meli pasi i luga o le afā.

Lona igoa lona lua - "Cardinac" - O lenei Chakra na mauaina tonu ona o lona nofoaga (e taʻua foi o le cherdha's chakra, alofa pe lanumeamata - ona o lona lanu lanu).

O le mea e nafa

  • Ose e faailoa atu o le 4 Chakras faʻatagaina se tagata e faʻailoa ai ona lagona, o le nofouta, tali atu i isi tagata - faʻafetai i lenei mea, o lagona o le ".
  • Anatama amio lelei o le ogatotonu o le alofa i le malamalama maualuga, agamalu, o se ituaiga o le "faapalepaleina o lagona" o le tino, faʻapena foʻi ma le ogatotonu o faʻatuatuaga ma faʻaleagaga.
  • O Chakra saofaga i le faʻavaeina o lagona faʻaosofia o le tagata o le tagata.
  • Talu ai o le meaola o loo matua i ai i le ogatotonu o le tagata o le tamaoaiga, e nafa ai ma le sao fetuunaiga ma le fegalegaleaiga o le pito i luga o le lalolagi maualalo) ma le tolu itu) . 3 O le au talaʻi pito i lalo e faʻaaoga le malosi o le tagata ma tufatufa ai mai le atoa o nei tagata. Ma 3 sili atu le faia o se faʻaaliga o vaega taua o le sili ona maualuga "I", e maua ai fesoʻotaʻiga ma le lalolagi atoa. Anahahaa o le vaeluaga o le tagata lava ia ma vaega autasi o le tagata.
  • O lona fatu ia Chakisa o le totonugalemu lea mo le iloa o se tagata o loʻo tuʻuina atu i se avanoa e faʻatonutonu ai ma tufatufa uma le bioenergy.
  • Mafaufau pe faapefea ona faʻaalia ma lelei se mea e mafai ona faʻaalia, e mafai ai ona toe maua se iʻuga o le uia o le lalolagi ma le lalolagi lautele.

Uiga autu

  1. 4 Chakra e tutusa ma lanumeamata.
  2. O lona le noso e faamaoni.
  3. O le Maota o le Maota o loʻo faʻasino atu i le ea elemene.
  4. O Anata o Ana Pepe e i ai le sefulu ma le lua oona.
  5. E tusa ai ma le tofo uiga o le chakra e tutusa ma le tofo tofo.
  6. O ia e le o le manogi o gerani.
  7. Mai maʻa e faʻaleleia atili ai gaioiga o le Chakras fesoasoani i le taimi o tagata faʻatau ma Pink Seledz.

Mo mea o tino ma tino tino e nafa

Anathaha pulea le masani masani galuega o le tino a le tino cadiovascular polokalama. E mafai ai ona e galue i le masani ai i le au pulega nei:
  • Loto;
  • TradeA;
  • bronchoms;
  • Faigofie;
  • lima;
  • fatafata.

O le tikeri o le faailoaina o le asaha chakra

A o lenei fale tutotonu e faʻagaioia faatasi, o se tagata e mafai ona lagona le alofa (i se tagata faʻapitoa ma le lalolagi atoa), le paleni, e faigofie ma Maʻi faʻamanuiaina o ia lava i le fatufatu.

O sea tagata e fegalegaleai le auala tutusa ma isi tagata taʻitoʻatasi, faafesaiaai ma o latou lagona, ma ua ia sauni e faasoa atu lona olioli ma le susulu o Atland.

Atua alofa

Afai e le lava le chakra, le tagata e tautalagia, pipii atu i nisi o fualaʻau, e faʻamautuina le tautoga ma avanoa, toʻafilemu, faasausili, faasaʻoina .

Faʻailoa mai le 4 Chakra e le paleni, atonu e i ai se lagona o le tuʻua o le tuʻua, faʻanoanoa pe, i le isi itu, o se tupe ma le alofa i totonu o lana paaga. Ile tulaga lea, ei ai le tigaina o le tuʻiaʻi mo le tuuto, taulaga ia, le fia sili atu o le faʻanoanoa, o se lagona le tausalaina mo nisi tagata.

Faatasi ai ma le atinaeina lelei, o le tagata Anatama ma le poto, o le pulea o ia ma a latou malosi i le tele o faigata, o le malosi lea e faateleina ai. Afai ua tatalaina e le tagata le tomai o le "faʻamanuiaga", o le mea lea e i ai le malosi o le tagata e faʻafesoʻotaʻi ma maualuluga maualuluga.

O lagona faʻaalia o le chakras

Mai le fefe i le fefe e tumau na o oe ma latou (e pei lava o le leai o se faatuatua).

E masani lava, o se tagata e lagona le lotogatasi ma le matagofie o le lalolagi, aiga fiafia, vaavaai atu i faʻaaliga eseese o le alofa.

A amata ona manumalo, o se tagata e lofituina issism, e avea ma tagata fai togafiti, eecentric.

Faʻafefea ona tatalaina se fatu fatu

O le sili auala o le tatalaina ma le faʻalauteleina o le malosi o le malosi o se aʻoaʻoga masani. E le gata i lea, e manaʻomia i le faia pea o oe, lona lava tuʻuga.

O le autu autu o le manatunatuga mo Anata o le salamo lea e faaosofia ai le aveeseina o soo se malosi malosi. Muamua, ia faʻatinoina lea tulaga ae naʻo le faia o le kapeti o le chakra malosi. E faʻatino lea tulaga ile suia o lona nofoaga, faʻapea foʻi ma isi faʻailoga.

A faʻapea o le faʻagaioiga e tupu, o le tagata otometi fesoʻotaʻi i le ea elemene, fusifusia i le malosi o le malosi. Tatala Anata o le a fesoasoani i le galuega i totonu ia te oe lava. E manaʻomia ona totogi le lava ia galue i le faʻatinoga o le mafaufau, manatua ma le manatu. Taumafai e iloa pea tagata fou.

Faʻapea lava ma se faʻamatalaga tele i le amataga o le 4 Chakras o loʻo faia ai le faʻaaliga o le fiafia i soo se ituaiga. Aʻoaʻo e aunoa ma le le fiafia ona 'cope fāt ¯ u i le malaia, aemaise i ¯ a ma faanoanoa taimi le malie. Faafetai Le Soifua Maloloina mo le poto masani mauaina ma le mafai ona feagai ma faigata.

O le isi metotia aoga o le tatalaina O Anatama o se aʻoaʻoga, o le faʻagasologa pe a e faʻasoaina lou poto i isi. Faifaitaia foi le Chakra i gaoioiga faasaienisi gaioiga, o le aʻoaʻo o le poto fou.

Matou te aumaia i lou mafaufau i se ata sili ona fiafia i musika mafaufau loloto, e fesoasoani i le faailoaina o Anatama:

Toefuataʻiga, pamu ma faʻamamaina Chakras

A e manaʻo e fufulu le Weatha Chaketra, muamua o le mea uma, o le a manaʻomia le sosolo i le faʻaputuputu o lagona le lelei, osofaʻiga ma faʻauotonu. O le a sili le faia lea o lenei masaniga masani.

Taumafai e saili i totonu o lou tino o se lagona mafanafana o le alofa. Ia avea ma ou ata ina ia mafai ona mafai ona e lagona le le faʻatapulaʻaina o le alofa i le lautele o le lautele. Naʻo le manaʻomia o le manaʻo e maua se tulaga tutusa, o le a mafai e se tagata ona tutuli e tumau ma le mama ma faʻaalia lona malosi i le tele e mafai ai.

Matou te aumaia lou mafaufau i se tutoʻatasi o le pamu o lenei chakra:

  1. Nofo i le sili ona mafanafana tulaga. Mata matala.
  2. Amata ona faia faamalositino. Pulea manava uma ma manava, latou te manaʻomia le malolo tele i le tele o mea e mafai ai e ala i le aveesea o ni mafaufauga ma lagona mai o latou iloa.
  3. A mafai ona e ausia le faamamaina o le mafaufau, matamata i le matua lanumeamata malosi e alu ese mai le ogatotonu o 4 chakras. E fiafia o ia i le utu o le malamalama e teu ai oe, liliu i le nofoaga o loo i ai le chakra.
  4. Mafaufau i nei suiga i le fa i le lima minute, ona toe foi lea o le malosi o le malosi.
  5. E mafai ona e pamu le chakra pe a fai e te masani ona toe faia le faamatala faamalosi. Aofia ai musika faʻapitoa musika ua fuafuaina mo le fatu fatu.

Foliga o se tino manifinifi

Anatama e amio lelei o se tino poto o le tagata, o le mea lea e mafai ai se malosi. E mafai ai le tagata ona auai i le mafaufau, mafaufau lelei e uiga i ana gaioiga, puleaina lona mafaufau i mafaufauga.

Tatala Chakra

O le atinaʻeina o le mafaufau tino e mafai ona tupu uma ia lava, e aunoa ma nisi aʻafiaga. Ae o le isi taimi e manaʻomia ai e le tagata le faʻaaogaina o ni taumafaiga, ae atiaʻe le Chest Chakra.

Nofoaga faʻapitoa i le amataga o le mafaufau mafaufau o loʻo loʻo loʻoʻotiina gaioiga faʻasaienisi, o le faʻalauteleina o le malamalama fou, faʻapea foi ma le faʻaeʻe o isi.

Faʻamaʻi

O le tele o le fatu o le fatu o le gaioiga o se taunuuga o se olaga le-ormonac. A o loʻo nonofo tagata i se faʻafitauli ma o latou lava tino, latou te le popole i le atinaʻeina o o latou malosi tulaga, aua le faia le faʻamamaina mai le malosi o le alofa, latou te feagai ai ma le faʻatumuina o le alofa o le fatu fatu.

O le autu autu o le faʻafitauli o le cardpic pathologies o le leai o se tomai e aveese mai soʻo se faʻaaliga o le le lelei malosi. Pe a latou fai mai, a o latou fai mai, "Ave mea uma i le loto."

O le mea muamua e manaʻomia mo le faamaloloina o lona cardac faiga o le mafai lea ona ou fiafia i mea uma o loʻo siomia ai tatou. Fesoasoani i lenei pisinisi tatau ona sailia i ni pine faʻapitoa faʻamama.

Asana o ai le saofaga i le faailoaina o 4 chakras

I le faia o mea faʻapitoa a Aianas, o le a le tele o le a le tele o le chakra faʻailoa atu. Mafaufau i le sili ona lauiloa o latou:

  • Pranamasana - E tutusa lava ma le tulaga o le tagata i le taimi o tatalo. E taua tele le vaʻaia lelei o tagata Asana, o loʻo manava saʻo le manava, o manava e tatau ona tupu faʻatasi ma loloto.
  • Eka pad pronamasana. Toetoe lava tutusa ma le filifiliga muamua, ae faigata i le mea moni e tatau ona tu i luga o le tasi vae. I isi mea, e taua "o le" laau o laau ". O le galuega autu i lenei Asana ua tu tonu. A maua e se tagata le poto masani, e mafai ona ia faia i se aotelega na ufitia i lofina.

O Uluai Asias mo Anakha faailoaina. Na o le iloa o le faiga o latou lelei atoatoa, faʻatagaina ona ave mo ni filifiliga faigata tele (Samako, o Ardha Wehrasan, sarpasan ma isi).

O le a le mea e lagonaina pe a tatalaina Chakras

Ile faʻagasologa o le faia o chakky, e amata ona faʻaalia e le tagata le faʻaaliga manino o le gaioiga o lenei nofoaga tutotonu. Afai ua tapunia le 4 Chakra, e i ai le lagona o le tiga i le fatu. E mafai foʻi ona faʻamasinoina i le pa ma le faʻapalepale ma isi lagona le lelei.

A o le chakra "agamalu", i le taimi lava o le mauaina o se lagona o le vevela i le ogatotonu itu o le fatafata. O foliga o le gatete i luga o au tamatamailima e mafai, talu ai nei Chakras mamanu latou setete i nei manatu.

A mafai ona e faʻamama atoa le chakra mai lagona le lelei, e faʻailoa i ai ma faiga faufautua, pe a manaʻomia le paleni manaʻomia o le malosi. E talitonu o le mea na tatala ai le mea moni, o le ae lagonaina le lagona o le felelei, faigofie, o se lagona o le steam i le ea pe o fafo atu o le ea.

Tatala ia te ia lava le puna o le alofa o le alofa, ua na ona e malaia e avea ma tagata fiafia e le afaina ai le faʻafitauli o taimi fou ma manatu e pei o se mea ofoofogia i aso uma. Aua le fefe e avatu lou mafaufau mafaufau ia te oe - o le a ia toe sau ia te oe!

Faitau atili