Faʻailoga o Karma: Faʻafefea ona atiaʻe le tomai o le mafaufau

Anonim

E manaʻomia le faʻailoga a Karma ina ia iloa ai le galuega o loʻo i luma o oe i le olaga nei, o ni aitalafu i le taimi nei, o aitalafu a Karc Devenation.

Faapefea karma dignostics?

O metotia faasaienisi o suʻesuʻega o Karma e le oi ai, o lea e tatau ona e faalagolago muamua i lona faatuatua. Pe faasino i le mafaufau, o loʻo iai tomai talafeagai ma o le a fesoasoani e foia ai le faʻafitauli.

karma

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le a le taua e iloa ai pe a faʻailo:

  • Fuafua toilalo malosi ma lagona le tino sili ona paia, tino faaleagaga o se tagata.
  • Malamalama pe iai ni poloka karia e tatau ona aveese. O poloka o le manatuaina o le Embodiments, le lelei aafiaga.

Le faia o gaioiga, e tatau i se tagata ona i ai se isi mamao. Ona ia vaʻai lea o le malosi o cocoon ma poloka i totonu e pei o le mafiafia o panu uliuli.

Faʻauiga o kariam "ato"

Karmic atoges o se tuʻufaʻatasiga o poloka uma i le tino manifinifi tino o se tagata. O lenei faʻailoga ua taʻua o le Karma natia - Atonu e le o le faʻanaunauga mo le taimi tatau, faʻatalitali mo le taimi saʻo i le lumanaʻi, o loʻo tuʻuina atu i le pito i tua o le tino.

Faasologa o le Malosi

Afai o le ato atopau i le itu i luma, ona sauni ai lea o poloka, ma e mafai ona tupu i se taimi lata mai. O le tele o poloka ma o le a le mea latou te mativa ai, o le sili atu o le tele o le kaarmic ato.

E mafai ona fuafua e le tau o le isi itu. Afai e leai se tomai o se tagata, faasino i le mafaufau.

Luga o le Initaneti o le Karmic Numera

Lou aso fanau:

1 2 3 4:23 217 217 217 46 12, Ianuari 31, Ianuari 315, 1951 1952 1953 1969 1961 1962 1963 1963 1964 1965 1966 1966 1969 1978 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975

Fuafua faamatalaga

Fuafuaina o le ogaoga o karma

E iai tulafono faʻapitoa e fesoasoani e iloa ai le le lelei karma i tagata. O le mafaufau o le mafaufau o lenei faʻamatalaga i luga o le tele o le matasele o le malosi vaega:

  • Afai o le matasele sili atu i le umi o le 1 mita ma foliga pei o se ituaiga o "kariam tail", ona mamafa lea o le karma. Ae ui i lea, i le olaga o se tagata e tele mea leaga e mafua ai ona e tigaina ma tiga.
  • O le Glume tetele mai le 30 i le 60 Centimeters e talanoa e uiga i Karma o le sili ona faigata. O lenei togafiti e matauina i le tele o tagata o nonofo i le tatou paneta.
  • O le Plume o le 30 Centimeters o loʻo talanoa e uiga i le malamalama karma. O le tagata e nofo gofie, o loʻo aumai ma le laki o le manuia, o loʻo manuia ma le faʻaeteete ma le faʻaeteete ma le faʻaeteete i mea uma, e le o lagonaina e le FOI. Atonu e foliga mai, i ni olaga ua leva, na mafai ona ia taulimaina o ia mo agasala ma faamaloloina le agaga.

Afai na o oe lava i le ala o atinaʻe faʻaleagaga, o karmic "sifi" e mafai ona taofia ai oe tele. O le mea lea, o le mea muamua na faia o le faʻaitiitia o le tele o le matasele ma ni faʻataʻitaʻiga faapitoa.

Diagnostics karma

I le avea ai ma au mea faʻale-agaga ma le atinaʻeina o le ark parcks, o le umi o le malosi matasele o le a faaitiitia. O lenei mea sa faʻafaigofie i gaioiga lelei, manatu, lagona ma mafuaʻaga. O gaioiga le talafeagai ma mafaufauga, i le isi itu, e faateleina ai le poloka apalai ma faʻaopopo faʻafitauli.

O le mataupu o kariam poloka

O poloka karami o loʻo aliali mai i le manifinifi tino o se tagata o se ata o lona mafuaʻaga i le expempemment.

Ai:

  • Le fiafia o le Guarmic galuega na le mafai ona faʻatino i olaga ua tuanaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tusiata tusitusia poʻo le papala taleni.
  • Meaola Muse "O Vaaʻaga" - suʻega na lafoina i lou agaga mo lona faʻamalolo. O se tulafono, o mea nei e fai ma tulaga o le olaga i le olaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se fafine na te faaipoipo faʻatolu tausaga ma o taimi uma na ia mauaina ai se tane ava malosi.
  • O le aitalafu a alalafi i luma o isi atunuu faaleagaga, filemu, vaneinaao ma le Atua.

Afai e te vaʻai i le tagata ma le mafaufau o le tagata, o le kariam poloka o le a foliga pei o le mafiafia uliuli node faʻatasi ma tele filo manifinifi. O poloka uma o se uiga o se ituaiga mea na tupu o le taimi ua tuanai.

O ai e mafai ona faia faʻamatalaga?

E mautinoa lava ua naʻo se faʻapitoa ma agavaʻa agavaʻa e mafai ona faʻaogaina le maʻi suʻilo. E faapena?

O le mea moni, i tagata taʻitoʻatasi, o loʻo iai le mataʻutia malosi malosi, ae leʻo tagata uma lava. Oe mafai ona iloa le lalolagi e le gata i le lima tino mafaufau, ae faʻapea foi ma le fesoasoani a tagata faʻapitoa, mafaufau mafaufau.

O le mana o le tagata o le tagata o loʻo tele - pe a e talitonu ia lava, e mafai ona e faia vavega moni ma le maʻi karma na o oe.

Siaki le Vitio e uiga i le ata o Karma:

Faʻafefea ona atiaʻe le mafaufau tomai?

E faʻailoa ai le malosi o le malosi o tino o le manatu, o le a tatau ai ona e taumafai. Tele taimi e masani ai, e mafai ai ona loloto le malosi o le Inisinia, ma faʻataga o ia e faʻaali, o le a e faia le tele o taumafaiga.

Auala Autu:

  • Le atinaeina o lagona. E tele aʻoaʻoga ma aga faʻalelei. O le mea sili ona taua o le aʻoaʻo pe faʻapefea ona tape le mafaufau ma aofia ai le faʻailoga, e faigofie ona e lagona le mea o taʻu atu e le agaga.
  • O aga faʻamalosi ma mafaufauga e tatau ona le itiiti ifo ma le lua itula i le aso. O le mea moni, e lē o tagata uma ua sauni e tutu i luga o le ala o le atinaʻega faʻaleagaga.
  • O suiga o le mafaufau o mafaufauga - E manaʻomia le aveeseina o mafaufauga ma lagona le lelei uma mafaufauga ma lagona mai le lotoleaga, e faʻalagolago ia tusa ai ma tulafono paia ma tulafono paia.
  • O le galue mai o lau lava carmic debit ma le faamoemoe. Suesue o metotia faʻamagaloina.

TAUA: E tatau ona i ai le itiiti ifo o le tele o luʻitau o tomai leaga i le mafaufau. O a latou mea o loʻo sili atu, o le vave ona maua ai le manuia manuia. E pei lava o se musika, ma lona leai o se mea e tupu ai le mafai ona faigata tele. Ma se taleni faʻafefeteina, tele ni faʻamalositino.

Ina ia avea ai ma pschkic, e manaʻomia le tuʻuina atu o le ola. Na o iunite ua sauni mo ia lava-tepana. O le mea lea, ia e iloa ai Karma, e sili le sailia o se "saunia" talenia faapitoa.

Faitau atili