Karma: O le a o le a le mea e manaomia, ituaiga karma

Anonim

Karma - O le a ai? ute lilo e le saua pecks tatou taunuuga? Po o le malosi le iʻu e totogi atu i tagata uma e tusa ai ma tulaga taualoa? Sei o tatou aoao atili e uiga i lenei aafiaga matautia manaia.

karma mea e

O le a le tulafono o le karma?

Pe e te fesili ia te oe lava se fesili pe aisea ua fanau mai le soifua maloloina ma le fiafia nisi o tagata, latou laki i le olaga, ua siomia i latou e tagata le alofa ma le faauo, ma isi ei ai tulaga le lelei faaletino, ua tumu o latou olaga o faigata ma toilalo, latou te mafatia mai le tuua toatasi ma mafatia toilalo? Pe le o le o se taunuuga o gaoioiga na faia e se tagata i le taimi ua tuanai mamao po o le oo lava i lona embodiments muamua?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le upu karma ua faaliliuina mai Sanskrit o le "Faatinoga." O lenei manatu faavae e aofia ai foi upu, manatu, lagona ma aafiaga o se tagata. E mafai ona faapea atu o so o se gaoioiga po o se manatu, o le taua sili lava lea, o taitaia i taunuuga mautinoa i le lumanai. O nei taunuuga e mafai ona tupu a taeao po o le ala i le tele o olaga, ae o le a tatau ai ina ia tupu.

Best uma, o le tulafono o karma faaalia le faataoto Rusia: ". O le a tatou moe, o le a outou maua lava" o se tulafono i le aoao o le aoao o lenei o le mafuaaga ma le aafiaga. O ia o ifo i mea uma i le lalolagi, e tusa lava pe iloa lona tagata sima. Ina ua maea uma, valea o tulafono e lē laveaiina mai le tiutetauave.

e le moni Karma, o se malosiaga faapitoa o lenei po o le malosi, lea e faatonutonu ai le taunuuga o lenei lalolagi ua faia e tagata i le taimi nei le uma. e le o se malosi faasalaga lenei o le faatinoina o se faasalaga. na auala Karma le sootaga causal o mea o loo tupu. I na tulaga, pe afai na le faatagaina ai ni faafitauli i se taimi vave, o faamatalaga e uiga i ai ua faasaoina ma faaooina atu i le lumanai.

Taitasi gaoioiga e mafai ona maua e tolu ituaiga o taunuuga:

  1. Vaaia, taunuuga atoa o se galuega. E iloa lelei lava i le tulaga faaletino i le taimi o le olaga i le taimi nei.
  2. O le taunuuga na tuua ai se lagona Lolomi i le agaga o le tagata. o le a faalagolago lona malosi i le auala malosi o le aafiaga na.
  3. taunuuga Fountable o le a lamatia i le fananau mai nei.

O le a se faatinoga o le lamatia, e faalagolago i luga e le taua mo tagata ma isi. O le loloto o le gaoioiga, o le a sili atu ai e avea lamatia ma taua i le olaga i le lumanai.

O le tulafono o Karma gaioiga e le gata i se tagata faapitoa. O loo i ai foi karema o le Geome, tagata, aai, atunuu, atunuu uma. E fesoʻotaʻi vavalalata ma latou ma soʻosoo i latou lava.

Karma merchanism

I le taimi lea matou te selesele fua o le atoatoa pe fai mai i le taimi ua tuanai. Ma i le taimi lenei tatou te fatuina ai le eleele mo lou lumanaʻi karma. E le o le mea tatau, o taunuuga o a tatou gaioiga aloaia o le a faaalia vave lava. Masalo o le a tupu lea tausaga i le tele o tausaga. O le mafuaʻaga lena o le tele o tagata e le mafai ona latou sailia le va o le va o gaioiga i le va o gaioiga. O le taimi lena o le a matou iloiloina ai o se mea na tutupu na tutupu i se avanoa.

Ae o Karma e le i ai luitau, faʻateʻe ma faʻamanuiaina tulaga. O loo i ai i le lalolagi atoa ona o tulafono o le faamasinoga. Afai na tupu se mea, o lona uiga sa i ai le mafuaaga.

O le tulafono a Karma e talafeagai i ni tagata taʻitoʻatasi: o mea leaga uma e le lelei ma le lelei. O mea e nofo ai na nofomau o le a toe foʻi mai i matou faafitauli, faʻamaʻi ma ni mea mafaufau. Ma o le pupula ma le agalelei, sa tuuto mai e i tatou o le a maua le laki, ola maloloina, alofa ma tuufaatasia ma pasia lo tatou lumanaʻi iʻuga.

Afai tatou te mafaufau e uiga i le faiga o Karma marchaons, o le a sili atu ona latou faauu ia latou gaioiga.

Tulafono Karma

Ituaiga o karma

Karma o loʻo faʻaalia ma e le faʻatagaina. O le sair o loʻo faʻaalia o mea uma na faʻaalia i lo matou nofoaga i le taimi lea. O o matou tulaga faʻaletino, o le fale sailiili, o loʻo siomia ai e tagata ia i tatou. O lenei ituaiga o karma e matua faigata ona suia, e tatau ona ia faapalepale i le tele o lona olaga e aunoa ma le mafai ona faia se mea.

Ae o le mamao mai fatu o Karma uma na mafai ona suia i le olaga o le tagata i lea taimi. Tele o galuega e le mafai ona foia ma le faʻaaluina lesona o loʻo faʻatalitali i latou i le taimi nei. I le taimi nei, latou te i ai i lo matou tino tauleleia ole tino. O se mea le aoga le karma.

O le mea e lelei ai, o le tagata ua i ai le tomai e sui ai le na o ese le karma. Ae mo lenei mea e tatau ona oʻo i se maualuga maualuga o le malamalama pe a mafai ona tatou iloa ma faʻataʻitaʻia a latou gaioiga, faʻasaʻo sese. Sa le mafai e le masima ona o le le lelei karma i se faalumaina poo le faiaoga faaleagaga. E naʻo le mea na faia e le agaga na faia karma.

Aisea e manaʻomia ai e le tagata se KARMA?

O tagata taʻitasi e o mai i lenei lalolagi ina ia aʻoaʻo ma atiaʻe. E i ai lona tulaga tulaga ese o le ola - Froj, faʻapea foi ma le tele o lesona e tatau ona ia pule i lenei olaga. E eseese uma lava le maualuga o le atinaʻe o le agaga, ae leʻi i ai foi se sini tutusa - evolusi.

Ma o le tulafono a Karma fesoasoani i le agaga e faʻaleleia atili ai ma kiʻe i se tulaga fou o le atinaʻe faʻaleagaga. Faafetai i le karma, e mafai ona tatou oo i tulaga eseese o le olaga, faataitai i ituaiga uma o lagona ma lagona, seia oo i le mulimuli, e le iloa i latou lava i le paia ma le vaega e ola pea o le atulaulau.

Aʻoaʻo le Karmic tiute i le aso fanau

Lou aso fanau:

1 2 3 4:23 217 217 217 46 12, Ianuari 31, Ianuari 315, 1951 1952 1953 1969 1961 1962 1963 1963 1964 1965 1966 1966 1969 1978 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975

Fuafua faamatalaga

Mafai ona ou faamamaina le karma?

O le agaga i le faʻagasologa o le tele o le toe faʻaleleia o le faʻauiga o faʻaputuputu i totonu o le karmic e faʻamama ai le lapoʻa o le palapala. O ni soligatulafono ia nei, ma ni amioga le talafeagai, ma le le talafeagai, ma faalilolilo folafolaga, ma aitalafu e le toe faafoi mai. Upu ma gaioiga mo le mea e tatau ona tatou maasiasi ai. O nei mea uma o pepelo ma avega mamafa i luga o tauau o tagata i o latou isi mulimuli ane i totonu o le faʻamaʻi o faʻamaʻi ma le tino, mea faigata ma faʻafitauli.

E le mafai e se tagata ona aloese mai le tiute mo le galuega seʻia oʻo ina iloa e le saʻo. Ma o le auala sili e iloa ai le tausalaina o le lagona lea o le tulaga o lau oe lava "." O le mafuaaga lena o tagata e maua ai le tiga, puapuaga, mafatia ai i faalavelaveina ma toilalo, feagai ma lona uiga ma le faalataina, ma faigata, faigata, faigata, ma faigata, ma faigata, ma faigata, ma faigata, faigata, ma faigata, ma faigata. O loʻo faʻaauau pea seia iloa e le agaga i ana mea sese.

Toe faatulaga

Ina ia mafai ona faʻasaʻo lana karma, o se tagata, muamua lava, e manaʻomia ona tu ai i luga o le ala o le atinaʻega faʻaleagaga. E manaʻomia ona Ia faʻasaʻolotoina mai le leaga ma uiga le lelei, aʻoaʻo lona alofa ma ia malamalama i isi ma faʻatino mo le tagata lautele e fiafia i ai.

Naʻo lenei tulaga ua mafai ai ona faʻamamaina karma. O le tatalaina o uiga lelei o loʻu agaga ma e fiafia uma ai vaivaiga ma mala, e le mafai ona faʻatupuina se tagata i ona luma leaga.

Ina ia faamamaina uma le kurma, e manaʻomia le taʻitaʻia galuega ola ia te ia mo le tele o olaga. E fesoasoani foi i nisi faiga masani, o le fesoasoani lea e tatalaina ai le pupuni i le mea lilo o le satō. Ae paga lea, o lea malamalama e le maua ile tele o tagata.

E masani ona faigata foi ona iloa le faiga moni mai le aofaiga. Mo se faataitaiga, i aso nei, e toatele "faufautua faaleagaga" ua ofo atu e vave faamamaina o le karma le faitauina o le faamaneta mantra po o le umia le aʻa o mu karma leaga. Mo sea sauniga, ua totogi tupe tele, ma o le taunuuga, o lea, e leai se.

E le mafai ona faia le tele o agasala ma amio le pulea, faaee atu le leaga irreparable i isi tagata ma le faamoemoe o le a fai atu o lenei mea lelei ina ua maea le sauniga ma le faitauina o le tatalo.

Mo lenei mea, e tatau ai, e muamua lava, suiga lotoifale ma atinae o tagata, i se tulaga maualuga o le malamalama, o le alofa ma le alofa mo tagata uma o le paneta.

Ina ia aoao atili e uiga i le karma a le tagata, o le ae fesoasoani faamatalaga e lei tusia.:

Faitau atili