Tino tino, o latou ituaiga: tino tino ma isi

Anonim

O tino mo agaga master o ni vaega o lona aano faaleagaga. Ua talitonu o le arae o loʻo i ai ma le 7-9 o le au matua mata, o ia taʻitasi o loʻo iai lona uiga.

Tino faaletino

Tino faaletino - malumalu o le agaga. O loo iai lava i lona foliga mai ua i ai nei. Galuega Faatino:

  • Fetuunaiga i le siosiomaga mo le lelei olaga.
  • O se mea faigaluega mo le mauaina o le poto masani i le olaga e ala i le tele o lesona o le tauvaga ma le galuega o le kariam aitalafu.
  • O le mea faigaluega o le faʻatinoina o le polokalame o le agaga, o le galuega ma lona faʻamoemoe i totonu o le Ematowood o loʻo iai nei.
  • O faʻamaumauga o le olaola o loʻo nafa ma le olaga, galuega o olaga ma faigofie manaʻoga.

Galuega o le manifinifi manifinifi

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ina ia mafai ona ola le tino o le tino ma tumau i le malosi o le iva chakras, e fai ai le tamaloa o le tamaloa.

Malosi Amene

O le uluaʻi tino o le tagata e taua. E faia ai galuega nei:
  • Le leoleo ma le 'au foʻi o praina - mataʻutia.
  • E nafa ma le liligi ma le leo, faʻapea foʻi le le lelei. E fesoasoani le tafia o faʻamaʻi i le malosi o le malosi. Afai e i ai ni malosiaga, ona lelava lava le tagata, e manaʻo lava e moe filemu, le maua le fiafia.
  • O le galuega autu o le tino o le tino o le fufuluina o le malosi ma le faʻafouina moni o le tino o le tino mo se tino faʻamalieina ma le lelei o tagata i totonu o sosaiete.
  • Tuʻuina atu fesoʻotaʻiga ma le cosmos malosi ma lona faʻaiʻuga i le tino.

O foliga o le tino taua i le tino, e fananau mai ia te Ia, ae e oti i le iva aso talu ona maliu i le lalolagi.

Le tino o le tino

O lagona atamamai, poʻo lagona o le tino, e nafa ma le tino mo galuega nei:

  • O mea uma e fesoʻotaʻi ma le lagona o le tagata o se tagata: ona manaʻoga, lagona, lagona ma naunautaiga.
  • Tuuina atu fesoʻotaʻiga i le va o le EGO ma fafo atu o le lalolagi, o le iʻuga lea e mafai e se tagata ona tali mai i lumanaʻi tulaga ma nisi lagona.
  • Pulea le tulaga o le itu taumatau (fatufatu, lagona) o le va o le faiʻai.
  • Faʻatonutonuina le galuega a le malosi o le tino, e nafa ma le fegalegaleaiga o le malosi nofoaga ma tulaga faaletino.
  • I le aotelega o le vaega taua o loo soifua ai le soifua maloloina ma le soifua maloloina o le tino o le tino.

Tino faaletino

O loʻo talitonu o le tino faʻaleaga tino na maliu i luga o se faʻamaliega pe a maeʻa le maliu o le tino faʻale-tino i le lalolagi o le lalolagi.

Soifua Maloloina

I le mafaufau mafaufau, o mafaufauga uma ma mafaufauga uma na tupu i totonu o le faiʻai ua faʻaiʻu. O se ata lea o le poto ma le poto, talitonuga ma mafaufau. O mea uma e vavaeeseina mai le le malamalama. O le mafaufau faaletino maliu i le aso iva aso talu ona maliliu le tino o le lalolagi.

Manifinifi tino ma a latou galuega

Uamea tino galuega:

  • Ole silafia ole faʻamatalaga mai ile lalolagi o loʻo iai suiga ma lona suia i mafaufauga, faʻamalamalamaina.
  • O faʻamatalaga uma e mafai ona tupu i le ulu o lo latou gaioiga, faʻasologa, talafeagai.
  • Fausiaina mafaufauga.
  • O le fale teu oloa o faamatalaga uma e ati i le malamalama o se tagata mai lona lava fanau mai.
  • Teuina o faʻamatalaga o faʻamatalaga - o lona uiga, matua moni lava o le lalolagi atoa. E maga e na o tagata uma e avanoa i se tutusa o faʻamatalaga ma ua mafai ai ona maua le poto o tuaa ua oʻo ia lava. Peitai mafai ona ausia na o le fesoasoani mai faiga faʻapitoa faʻaleagaga.
  • Nafa ma le fesoʻotaʻiga o lagona, lagona ma manatua ma mafaufau.
  • Faaosofia ai se tagata e gaoioi i le olaga ia ogatasi ma ona manaʻoga ma manaʻoga, ina ia aoga ai oe ma isi.
  • Nafa ma le puleaina o lagona ma isi auala le iloa. Afai o lenei pule o le "vavaeeseina", o se tagata ua suia moni i se manu e aunoa ma se mafuaaga.
  • Puleaina uma gaioiga gaioiga.
  • Saunia se auala talafeagai i le faia o filifiliga.

O le mafaufau, e taua ma tino tino e le oi ai e faavavau. Latou te feoti ma fananau mai ma se tino faaletino.

Karmic manifinifi tino

O isi igoa e le talafeagai. Setia o se taunuuga o tagata gaioiga tagata i amo uma. E faʻavavau: i le itueau ane o neibodies, e i ai foi le suʻega o le kurc debuts, lea na totoe mai o lo o ola ua tuanaʻi.

Karma o se ituaiga o maualuga o malosiaga o le "siitia" o se tagata, ia maua uma lesona lesona ma faʻamaloloina ai ni mea sese ua tuanaʻi, maua ai se mea fou.

Ina ia faamaloloina le tino o le sami, e tatau ona e aʻoaʻo pe faʻafefea ona galue i ou talitonuga, pulea lagona ma toleniga malamalama (mafaufauga pulea).

Malosi tino

Fapopoʻi, poʻo le apuʻe, tino - le faʻailoaina o le faʻavae faʻaleagaga o le tagata. O le "e aofia ai le" agaga i lenei tulaga, e mafai ona e mauaina se maualuga maualuga o le silafia ma le malamalama.

O le tino o mea taua, o le iʻuga o le fegalegaleaiga o le manatu o le mafaufau ma mafaufau mafaufau o se tagata faʻapitoa i vaega tutusa i agaga ua lata ai.

E talitonuina e tatau i se tagata ona ola ma oti i lona taimi fanau, ona o le faʻamoemoe e faʻataunuʻuina ai le tagata o loʻo manaʻomia i lenei nofoaga.

Siaki le vitio e uiga i tino manifinifi o tagata:

Isi tino

O luga o loʻo i luga e masani ona taua i le faʻamatalaga o le "faʻavae" o le agaga o le tagata. Ae e iai isi:

  1. Amanic - O le tino, e failia le amataga mai le amataga Atua, o loʻo iai agaga uma. "E leai se mea, vagana ai le Atua e i ai uma." Faʻailoga o le lotogatasi o le tagata o le tagata ma le tele o le lalolagi atoa. Tuuina atu fesoʻotaʻiga ma faʻamatalaga o le vateatea ma le mafaufau maualuga.
  2. Lalagaina o se mea o le suʻesuʻeina o tagata atamamai, le fegalegaleaiga o le tagata malosi ma le malosi o le masina, o le la, palau ma fetu. E tuʻuina atu i le fanau mai e faʻatatau ile nofoaga o paneta i le lagi i le taimi o foliga o le malamalama.
  3. O le galactic o le pito sili ona maualuga, e mautinoa ai le fegalegaleaiga o le iunite (agaga) ma le le gata (o le malosi fanua o le aniva).

E taua le malamalama o lea mea taua uma o le tino e taua ma taua: O nei autū faʻatasia se malosi. E manaʻomia o le faʻaaofia o tino manifi o loʻo iai nei o gatasi ina ia ofi uma ana galuega ma faʻalauteleina le gatete sao.

Faitau atili