Chakrov manava: mafaufau loloto, faamalositino mo le faʻasaʻoina

Anonim

Cherkra manava o se faʻapitoa faʻapitoa metotia metotia. Mo musika lemu lemu, na tolopoina e le tagata ni masini manava faʻapitoa, i le tulaga o le aiga o le ai mai. I le taimi atoa o le faʻasologa, ua faʻaalia le nofoaga autu o tagata - Chakra, o loʻo alualu i luma le tulaga o le aura.

O le a le chakras:

O Chakra o 7 vaega autu o tagata Aras, nofoaga faʻapitoa o tino o tino o loʻo faʻatonutonu ai le tafe o le malosi. Soifua Maloloina Merkra o se tagata lelei tele, o se olaga lelei, le le lava o totonu o le fefe ma le popole. Rollsles poʻo ni gaioiga faʻafanua i Chakras - faʻamaʻi, leaga tele-lelei, uliuli fasi i le olaga.

Chakro mafaufau loloto

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le a le aafiaga o chakra poʻo ni padʻa, e pei ona taʻua foi o:

  • mo le soifua maloloina o le tino faitino o le tagata;
  • I lona tino feusuaʻi ma le mafai ona tofo i lagona susulu, faʻatele i le isi itupa;
  • Ia alofa i le mafai ona alofa ma le faamaoni ma lava: o ia, paga paaga siomia, le lalolagi atoa atoa;
  • i luga o manuia ma le manuia o le manuia, manuia ma tamaoaiga;
  • I luga o uiga o uiga o uiga: malosi, taleni, mea uma e faʻaalia e le tagata;
  • Mo le iloa, faaleagaga ma le poto - avanoa mo iunite.

A lelei mea uma ma chakras, e masani ona leai ni faʻafitauli matuia i le olaga o se tagata. A faʻapea o loʻo i ai le leaga o le faʻatoa, o le aofaʻi o le le lelei o le malosi o le malosi, lea o loʻo feagai ma le lumanaʻi le le fiafia.

Chakrov manava manava metotia osho

Le tamai fale, o se foliga faaleagaga ma moni moni o le OSh o loʻo tuʻufaʻatasia lona lava metotia o Chakrov o le manava poʻo le faʻamalosi mafaufau loloto.

Faʻafefea ona manava le chakras

O Keaola lea o lona tulaga ese manava manava mafai ona fafaguina moni le malosi o le malosi o le malosi o le malosi, o le a o ma fufulu uma le chanks uma.

Ina ia mafai ona amata mafaufau loloto, e tatau ona e liliu i le mafanafana malolo musika ma tapuni ou mata. Afai o oe o se tagata amata, e fautuaina le tapunia o mata o le pogisa fula, ia e le a o le la o le la.

Ma:

  1. Tu i luga i le itu taumatau: Tuu ou vae lautele, teisi teisi tulivae, faʻasaʻoina.
  2. Vaai faalemafaufau o le faalogoina o le au tigutu mama. O le taimi lava e foliga mai o le vaʻai vaʻaia, o lea tulaga moni, faʻatupuina le loloto ona manava loloto ma le vaivai, ma le faʻaaogaina le sikaina o le moega i le muamua chakra. O loʻo tu atu i le pito i lalo o le apoina, toetoe lava a le mea o loʻo iai le Tailbone.
  3. A o iai lou mafaufau, o le a faateleina le tatagi ma avea atili ma tofituta, sui le vaegaau o le mafaufau i le Whekra. O le pito i lalo o le manava, i le tulaga o le toe gaosia o le tagata.
  4. Aua nei galo e uiga i le malosi, loloto manava!
  5. Faaauau pea le "malaga" e Chukram. Faatasi ai ma le sili atu fou o laina o logo, tolopoina lou mafaufau i le malo tutotonu o le malosi, luga.
  6. O lou mafaufau mafaufau: Mai le le mautonu o le leo i le loto, ona i le pu i le pito i lalo o le ua, pe a uma - i le ogatotonu o le mata o le afu o le ata. Tatou te le mafaufau loloto i le scuffing o le ulu ..
  7. Mai le pito i lalo i le pito i luga chakra, e tatau ai ona alu tolu taimi. O le ae lagona le auala e tumu ai le tino i le malosi i nofoaga taitasi. Ole vaega muamua lea ole chakrov o manava, lea e tusa ma le 45 minute.
  8. Ma o le mafaufau e faʻailo e pei o lenei: itu ma malolo, tapuni ou mata ma faʻapitoa mai mafaufauga. Lagona e pei e te toʻamalie, paomiotonu, lelei tele. Fai mo 15 minute.

TAUA: Mo le taimi muamua i le taimi o le mafaufau loloto e mafai ona e lagona le tiga i le maso. E le taufaaʻoleina, aua le tu ma faaauau pea ona manava.

Sufi metotia

Ina ia "siitia" le chakras ma le SuLI metotia, e manaʻomia le manatua o le faʻailoga faʻapitoa, "La Illoha Il Alla". E moni faaliliuina pei o se Atua e pei ona iai le Atua, "O mea uma o le Atua, e leai se mea e aunoa ma le mana faalelagi.

Chakrov manava

Auala e Taʻitaʻia Ai:

  • I le manava - ia faʻalauteleina le fatafata ma usu se mantra i le tele o le taimi o loʻo liliu ese.
  • I le manava - matou te taumafai e toe fai le tusitusiga o le mantra atoa, tusi le manava i le tapulaa maualuga. Faʻapea e te manaʻo e alu ese mai ia te aʻu lava atoa le ea.

O lea, e tatau ona e "savali" mo le malosi o le malosi o le malosi - mai le pito i lalo o le pito i luga.

O lenei metotia faʻafetaui fesoasoani e faʻamamaina ai le le lelei ma le fesoʻotaʻi i le mafaufau mafaufau. Chakrov manava i luga o le chedic center o Anahahata e sili ona lelei.

Afai e te le mafai ona mafaufau loloto i le fale, ae i le vaomatua, i le vaitafe, i le natura ma lou aoga, o le aoga o le a tele atu nai taimi maualuga.

Siaki le vitio e uiga i le chakrov manava manava e tusa ai ma le metotia o OSHo:

Fautuaga ma Fautuaga

E i ai tulafono e manaʻomia e pipii ai pe a e le afaina ai oe i le auala faʻalogo, ma naʻo le manuia mai:

  1. Cherkrov manava manava - manaʻomia le tuutuuga o soʻo se manatunatuga, ae le o se tutoʻatasi o le faia o oe i le i ai.
  2. O le faʻagasologa o le mafaufau loloto e tatau ona o faʻatasi ma musika. Taumafai e piki i luga le talafeagai faʻapitoa o punaoa faʻapitoa ina ia aua neʻi sese.
  3. Mafaufau loloto i le taeao. E le taua tele, ae o loʻo i le taeao orck, aʻo leʻi oso le oso ma se gaogao le manava, o le a e maua le sili malosi malosi ma vave o le a mafai ona ulufale i le tulaga saʻo.
  4. E le mafai ona mafaufau loloto ma auai i chakrov manava, pe a na ona e malosi. E tatau ona gaogao le manava.
  5. I le faaiuga o le mafaufau loloto, ave se faletaele po o se taele. Mafaufau o tafega vai mulimuli ane fufulu ma au mau o le malosi le lelei. Lagona le ala e lelei ai le malosi.
  6. Le agaga faʻafetai - le vateatea, agelu, o le sili ona maualuga i le faʻaiuga o musumusuga. Faʻataʻitaʻiina o le faʻafetai o le a fesoasoani e aʻoaʻo ai le faʻaaogaina o latou ma lagolago. Ae seʻi vagana pe e te faia faʻamaoni.

Afai e te masani ona faʻataʻitaʻi chakrov manava, ona ia matau ai pe fia loto tetele, ia avea ma fiafia ma toʻafilemu.

Faitau atili