Sili le faʻamamaina o le ManTra o le Chakras: Maʻea le paleni

Anonim

O Chakras o ni mea e ono mafai ona i ai tino manifinifi o loʻo tupu ai le tele o fesuiaiga o le malosi e tupu i le va o le tino ma le faʻamalosi tino. O le soifua maloloina o se tagata e fuafua ile faagaoioiga tatau o le chakra, lona taua tele ma le manuia i le olaga.

O le Mantera Hottra, tapenaina o Chakras, fesoasoani i le tumau i le malosi ole tagata, ia maua le soifua maloloina ma toe foi le fiafia i le olaga. Faʻafefea ona faataʻitaʻia le Man Tentra, O le a se mea e tatau ona ou faia mo lenei? Mafaufau i fesili i totonu o le tusiga.

Sili ona faʻamamaina le mantera faʻamamaina chakra

Chakras o le tagata

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mo le amataga o le faʻataʻitaʻi o le faʻamamaina o le chakras, e manaʻomia le i ai o le aitia o lenei malosi malosi. Cherkras o malosiaga malosi o loʻo i ai i le apoina le koluma, ae le o le tino faʻale-tino, ae i tino manifinifi o se tagata. E fitu chakkras o se tagata e fesoʻotaʻi ma le fitu o tagata ma tuʻufaʻatasia le atoa o le malosi o le malosi.

O le toilalo i le galuega a se tasi pe tele chakra e mafua ai faʻamaʻi eseese, leai se tupe poʻo ni faʻafitauli i le olaga lava. Aisea e tupu ai? Ona o le faʻaletonu o le malosi ua fausia, ma o le tagata e amata ona malamalama i le le fiafia e fesoʻotaʻi ma le tasi poʻo le isi itu o le ola.

O le Cherecer Cheredam System e le naʻo le soifua maloloina lelei, ae le manuia foi i Social and Amio tatau ile tagata lava ia, ole ola soifua i soʻo se fanua o le ola o le tagata mea e fiafia i ai. O le mafuaʻaga lea ua totogi ai le galuega saʻo o Cherkras, ma o le Mantra, faʻamama uma Chakras, o le Manta. Mafaufau puʻupuʻu, o le a le mea e gafa ma le fitu o chekras i tino manifinifi o se tagata.

Molandhara

Muladhara - O le aʻa (o le 'olo) chakra e fesoʻotaʻi ma le mea o ola o le tagata. E nafa ma le manuia o ia, o le fanau mai o fanau, e toe faʻatulagaina e tagata agavaʻa, faʻaputuputu ma faʻasaoina o mea faitino. Le paleni i le galuega o chakras e tau atu i faʻamaʻi o ivi o ivi o ivi o ivi o ivi o ponaivi ma maso, luluina

Faailoga o le le paleni - le iloa o le fefe, lagona o se ua afaina, popole mo tupe ma le lumanaʻi, soʻoga i totonu o ao ma le le lava o le leo ma le le lava o ao ma le le lava o le leo. O lenei Chakra Tumau faʻafesoʻotaʻi se tagata ma le lalolagi, soʻo se paleni i totonu o le galuega moni na o ese mai le mea moni - o le tagata e le o iinei.

  • Lanu chakras - mumu.
  • Mattra - Lam.

Svadchchistan

O le safu o le Sacral Chakra o loo i lalo ifo o le navel. Chakra e nafa ma le mauaina o le fiafia i le olaga ma lagona lagona. O le tagata o loo sailia ni sootaga ma le isi itupa, fiafia i le lalolagi, punavai o lagona faapelepele, o tupe fiafia i ai. I le tulaga faʻaletino, o le chakra e nafa ma le faiga o le tino, peleni, o le galuega o okeni o tatou.

Sa le mafai e Chakra ona na o galuega o se faiga faatautaliga o le okeni, ae foi o le mafaufau i gaioiga a se tagata.

O loʻo matou talanoa i lagona ma mea e faʻapipiʻi ai, siama ma otaota, lotoleaga ma le lotoleaga. O le na te popole i le soifua maloloina o le Menhistan avea ma alii o tagata ma le alofa i le sili lagona lelei.

  • Chakra lanu - moli.
  • Mantra - oe.

Mantra faamamaina uma chakras

Manipura

O Chakra o loʻo i ai i le fanua o le sorlar o le larxus ma e nafa ma uiga talimalo o se tagata. Tagata na malo i le Antipura avea taʻitaʻi, taʻitaʻi, taʻitaʻi tau a le milinia ma polokiki.

Na maua e le Loiple se lagona o lona lava taua, tugatasi ma le esega, tofo mo le olaga. I luga o le fuafuaga manifinifi o le Manipora e nafa ma le fiafia ma le saunoaga i le itupa, i le tino - mo le fuafuaina o le tino ma le galuega a le okeni i totonu.

E aumaia e Chakra Chara faʻafitauli ma le Gastroninistenics O le a leai se mea o le ai, o le setete e gaosia ai le tagata faʻatau. Ose tagata e tigaina mai le le lava o tupe, ia te ia lava, ma le loto leaga mo le lalolagi atoa mo ana toilalo.

  • Chakra lanu - samasama.
  • Mantra - Ram.

Anatama

O le Chakra o le fatutotonu o le fatu, lea e gafa ma le faamafanafanaga i totonu o lagona ma lagona o le fealofani ma le lalolagi. Tapunia Ana Sila i le le mautonu, ita ma le manava. I le tulaga faʻaletino, o le chakra e nafa ma le galuega a le fatu, o le cirlatory ma le manava tino.

O le faʻaumaina i le galuega o chakras e tau atu ai i le purmonaen maʻi, infarction, hyperfion ma shrokes. Tatala Aata na te foaʻiina le fiafia mama, alofa mo ia ma le filemu, aua le fefe, agaalofa ma au musumusuga.

  • Chakra lanu - lanumeamata.
  • Mantra - Yam.

Vishudha

Tu i le faʻaʻi i luga o le clavicle. O lenei chakra e nafa ma agafesootai, manuia i sosaiete, oe lava-iloa ma fiafia mai le fiafia mai fatuga. O tusiata uma, tusitogo ma musika, faatonu ma tagata tusiata na atiae Veledhu. O le ata o le chekra e nafa ma gaioiga o upu tautala, faalogo ma le faaaliga.

O le le faatafunaina vishoda e iʻu ai i le soona taʻuleleia, o le malosi i fesoʻotaʻiga, o le le mautonu o tului, loto maulalo, faʻamaualuga poʻo le faʻaalia o lona lava amio pulea.

  • Chakra lanu - lanumoana.
  • Mantra - ham.

AJNA ma Sakhasrara

Lua chakras o loʻo fesoʻotaʻi ma le sili ona faʻatauvaʻa. O le AJNA o loʻo i totonu o le mata lona tolu ma e nafa ma le faʻaaloalo, poto ma le agavaʻa e latou lava. Sakhasrara o loʻo i luga o le pito i luga o le scalp ma saunia fesoʻotaʻiga ma le avanoa. Faʻamaeʻaina i le galuega o le pito i luga chakras e tau atu i le le mafaufau i le mafaufau i le valea poʻo schizophrenia.

  • AJNA lanu - lanumoana; Mantra - am.
  • Sakhasrara lanu - lanu viole; Mantra - am.

Mantras mo Chakra

Auala e faataʻitaʻi ai Man Tentra

Faʻafefea ona faʻamamaina le chokra? O le faia o lenei mea, e tatau ona e saunia mo le manatunatu loloto ma faʻaeteete ia e leai se tasi na faalavelave ia te oe mo le itula. Ave le potu, o le leiloa o mea manogi - o oneone, vailii. Nofo mafanafana - nofo i le Lotus tulaga ma se spine sao pe taoto i luga o le fola i le lapisi.

Liliu i luga o le MatTra faamaumau ma taulai atu i le muamua Chakra - Moralanire. Faʻapea o loʻo i ai i le vaega o le siopo o le papa mumu. Afai e le mafai ona e vaai, talitonu o ai iina. Taulaʻi atu i le ulaula, faʻamolemole "LyAz" mantra ma le puʻupuʻu. Ona alu lea i le isi chakra.

A faʻaaoga pantras, e manaʻomia le lagona i totonu o le olavali o leo. Afai e te le galue, naʻo faʻalogo i le puʻeina ma vaʻavaʻaia le chakra i lanu.

Afai e te le mafai ona mafaufau i le lanu, tuu ia kata ma le mea e manaʻomia ai lanu i luma o oe ma vaʻai ia i latou. Afai e le mafai ona e fai ma sui o le lanu ma gatete le mantra, na o le lagona pei o leo mai leo tusi tusia i luga o lou tino i totonu o se tino chakra.

A o galulue ma chakras, atonu e i ai le tiga i le nofoaga o le malosi node. O saunoaga nei e uiga i faafitauli i lenei nofoaga autu. O le a le mea e fai? E manaʻomia le galueina o le chakra vavaeʻese aʻo leʻi mou ese atu o lagona le lelei. Atonu o ni nai minute po o ni nai aso.

Faʻaaoga faʻapitoa le Mandala pe a galulue ma Chakras. Manatunatuga Mandala Ma o Masani foi le Galuega a le Chakra. E mafai ona e faʻatasi ma le faʻalogo i le sili Mantra o le ogatasi o le 'ai o le charmoniz ma le manatu o le Mandala.

O le a le taimi sili e sili ona faʻataʻitaʻia Mattras mo Chakras? A mafai, e mafai ona e mafaufau loloto i le taeao. Afai e leai se avanoa e mafai ai ona e mafaufau loloto i soʻo se taimi.

Faitau atili