Faʻafefea ona tatala Chakras o se tagata tutoʻatasi

Anonim

O Chakra o le malosi o le malosi o o tatou tino e pulea le galuega o totoga eseese ma faatumu se tagata ma se malosi. Ina ua tapunia le Country Center poʻo le leai o se tulaga, o se tagata e feagai ma ni fatuga ma le faʻaletonu, uma o le tino ma mafaufau. Ole alelei, e mafai ona pupula Epekras, le pito maualuga o le latou malosi malosi.

Chakras polokalame

Faʻafefea ona tatala le chakras oe lava

Matou te ofoina atu ia te oe auiliili faʻatonuga o le a taʻu mai pe faʻapefea ona faia se muamua tatalaina o le chakras.

1 chakra (Moderhara)

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le faailoaina o lenei nofoaga e le faigata e pei ona foliga mai, e faigofie tele ai le faia o isi chakras.

O loʻo i totonu o le malosi o Kuroni o loʻo i ai le malosi o Kundliʻi, o lona uiga o le manatunatu loloto mo le faʻailoa atu a le mosoland Koria e tatau ona tuai.

Faatinoina i lalo i nei laasaga nei:

  1. Nofo i se tulaga talafeagai, tulei le mulivae i le vaega o le sailia o chakras (o loʻo tu i le ogatotonu i le va o le asoa ma genetimals).
  2. Malolo, mafaufau loloto i lou manatu i le malosi o le malosi, taofi le mamafa i luga seia e lagonaina le lagona o le fiafia vevela (pulsation e mafai).
  3. Ia mafaufau lelei i le manava, amata manava ma manava e ala i le chakra eria. Manava i lenei auala tolu i le lima minute.
  4. Molandhare e fetaui ma le lanu mumu, o le a vaʻai ai i le auala o le moli mumu e oso aʻe mai 1 chakra ma ua tufatufaina i le tui.
  5. A maeʻa le mafaufau loloto, nofo lava i se taimi atoa e mautinoa ai le mautinoa o le faʻailoaina o le faʻailoaina.

E manaʻomia e le tatalaina le Root Chakeder muamua.

2 chakra (svadchischain)

Faʻafefea ona tatalaina se Soxy Chakra - O le gaosia o le faʻailoaina o lenei malo malosi e le tatau ona galo e le tatau ona faʻasaoina lau mea sese o le taimi ua tuanaʻi, le fiafia ma faʻafitauli. O lea, ia e tausisi ma mataala.

Mafaufau loloto e faia i na laasaga:

  1. Fai se tulaga lelei.
  2. Malolo, mafaufau loloto i le ogatotonu o le malosi (chakra o loʻo i ai i le nofoaga faʻapitoa ma le samrum).
  3. O loʻo matou faʻatali mo le taimi o le gatete ma le vevela o le vevela e amata ona lagonaina, ona momoli lea o lau mafaufau i le manava.
  4. Vaʻai i lagona o lo outou manava, pei o se malosi faifai pea malosi, e tufatufa i le tino atoa.
  5. Mafaufau pe faʻapefea ona aliali mai le Verveex O moli moli moli i le vaega o le sailia o le chakra, o le fea lemu ma faʻatumuina oe ma le mafanafana.
  6. I le faaiuga, o loʻo faʻaalia pea lava sina mea pisa.

Vaʻai foʻi pe faʻafefea ona faʻailoa mai le chakra i lenei vitio:

3 chakra (Manitaura)

E masani ona amata galulue le pulepou i mataupu i mataupu o loʻo i ai se tagata e tasi le malosi i le tele o vasega, e leai se taimi e maua ai le fiafia mai le tasi pisinisi. Ma le isi mea, o le ogatotonu o le tausiga o loʻo tapunia e le i ai o le faʻafuaseʻi mafaufauga, e le gata i le ulu.

Taumafai manatunatuga ma le tatalaina mo le tatalaina 3 chakras:

  1. E pei o lomiga muamua, nofo i lalo i se tulaga talafeagai, malu ma pulea lau manava.
  2. Taofi lou mafaufau i le malosi o le malosi o loʻo i ai i le nofoaga mai le fatafata i le o le navel.
  3. Vaʻavaʻai i lenei vaega o loʻo amata ona faʻateleina le aofaʻi o le malosi o le malosi o le lanu samasama.
  4. Alu le malosi na amata ona taloina, soloia i nei lagona.
  5. E taua le faʻamaeʻaina o le taunuʻuga o le iʻuga.

Faailoaina atu o le madura chakra

Faamolemole matau o le faiga o le faia o lenei aga, e le mafai ona faʻatino lagona le lelei, aua latou te faʻatasifa i le taufetuli o le maninu ma aumai uma taumafaiga nei e leai.

4 chakra (Anahahata)

O le vaega lona fa e faʻatumuina ai le tagata ma le alofa, o lea e te manaʻomia le lagona o lenei lagona, faia faʻataʻitaʻiga. E le taufaafefe pe a e faia ma se auala faʻapitoa, a o mafai ona e maua le alofa i se tagata vavalalata (faʻataʻitaʻiga, o se manu pe sili ona mafaufau lelei.
  1. Mafaufau i se tulaga lelei (E mafai ona e tatalaina Anakhat e pei ona nofo ma pepelo). Pulea lou manava. Taumafai e fafagu ia te oe lava, atoa foi ma faʻaaloalo i le tele e mafai ai. Tuu nei lagona atoatoa.
  2. Taulai atu i luga o le chakra tu i le fatu. E i ai se auala faigofie e saili ai poʻo fea tonu lava. O le faia lea o lenei mea, e tatau ona e tuʻuina lou lima i se auala e pei ona e taʻuina atu se mea o siomia ai oe.
  3. Mafaufau pe faʻapefea ona amata ona aliali mai le faʻaolaina o le malosi o le malosi i le vaega faʻapitoa, e faʻalautele, tuputupu aʻe ma amata ona faʻaalu atoa ia te oe.
  4. Lagona le maeʻa o le faʻateʻaina i le lagona o vaitafe ma le vevela, fiafia i ai.
  5. I le faaiuga, tatala sina mea laititi.

Ina ia mafai ona iloa le agyty ina ia sili atu le lelei, e fautuaina le faia ao le i moe ai. A o le tagata i luma o le moega o loʻo feagai ma se lagona o le alofa, ua suia ai i le le iloa ma e sili ona aoga i le tino.

5 Chakra (Voithha)

O se mea lelei o le faʻaʻi o le faʻaʻaiina e mafai ai ona e faʻaalia lau tagata taʻitoʻatasi. O le faʻagasologa o lana gaioiga na tupu i tulaga:

  1. E te faia se tulaga talafeagai, mulimuli i le taimi o le manava. Matau ma le faaeteete ia manava loloto, ausia le aveeseina o tuaoi i le va oi latou.
  2. Matou te vaʻaia le tele o le malosi malosi mai le vaega o le atuatuvale faʻanoanoa, o lanu o le lotoʻiga. Vaʻai pe faʻapefea ona faʻateleina. Afai e te faigata mo mafaufauga, e mafai ona e faʻaogaina le yentra (ata o se uiga o chakras). Afai e te manaʻo, tusi i le itu o le mauaina o le 10 chakras i luga o le torso.
  3. Maua se lagona o le manaia mafanafana ma le gatete, tumu i latou e ala i le ulufale atu i le mea lilo tulaga.
  4. O le iʻuga e tumau i le faʻamumumu atoa.

Talu ai o Visidha e nafa ma le gaosiga o leo malosi, e taua le mafaufau i ai o se tagata faapitoa. Viloration na fausia e ala i le leo ligaments o le a fesoasoani i le lelei e faailoa ai lenei malosi malosi.

Faailoaina atu o VISDha Chakra

6 chakra (AJNA)

E le faigata tele le mafaufau faataʻitaʻi i le le mafaufau e ono chakra. Ia faʻaleleia atili le faafiafiaga i le ogatotonu o le malosi, matou te fautuaina oe e tusi le aitema i le lona tolu mata, pe faʻapefea ona fai fafine i Initia.

Mafaufau loloto lava ia e faia e pei ona taua i lalo:

  1. O le tagata e malolo, nofo i se tulaga talafeagai (lelei filifiliga - i le tele o tulaga).
  2. Ona mumu lea ma le manava ua faia, a o le mea e te manaʻomia e vaʻavaʻai ai pe faʻafefea ona gaoioi le fatafata.
  3. I le eria i le va o mata mata, vaai faalemafaufau i le faʻavaeina o le Ververco malosi le lanu o le toaaga, matau pe faʻapefea ona faasolosolo iʻu ai loʻu malosi, lagona le malosi faaletino.
  4. O le mea faʻalogo e maeʻa i le auala lava lea e tasi i tulaga muamua. Ma e tatau ona aoga, e tatau ona e faia ia le itiiti ifo ile luasefulu minute.

7 Chakra (Sakhasrara)

Na o le taimi na faia ai le tatalaina o chakras uma o se tagata, e mafai ona talia se tasi mo le lona fitu malosi malosi. O le Sakhasrara o loʻo unī le tuʻufaʻatasia i le va o Chakras muamua, e fesoasoani i le fou fou o se tagata o se tagata.

I le faʻatinoina o manatunatu loloto, mafaufau i se fata manaia e tele naua pefuleva, lea e amata mai le vaega o le Makueka, ona toe foʻi lea ia te ia, ma le saʻolotoga ia te ia, ma ia e maua ai le filemu ma le saʻolotoga.

Iloa le auala e tatala ai oe, o le a mafai ona e aveesea o poloka puipuia oe i le vaega o le malosi o le malosi nofoaga, ma faʻaalia ai lou malosi malosi i le tele e mafai ai. Lenei mea, i le isi itu, o loʻo maua ai le fiafia, fiafia ma mausali le olaga.

Faitau atili