Karmic node: O le a le mea ma pe faʻafefea ona tatala latou

Anonim

I lo tatou olaga, e masani ona tatou maitauina tulaga o loo taumafai ai tagata e i ai ni suiga, ae latou te le o mai. O ia tulaga e aofia ai le alofa e le lelei ai, e feteʻenaʻi ai mafutaga a aiga, le fiafia o mafutaga i le galuega ma isi lava filifiliga. Afai tatou te iloiloina mai i le itu o karma, ona tatou talanoa ai lea e uiga i sea manatu o le koarmic node.

Karmic node

O a mea a le kiami

O le Karmic node o se tulaga o se tulaga o loʻo fesoʻotaʻi ai agaga ma le tasi i le isi i o latou o faʻafitauli i taimi ua tuanai e leʻi foia ai ni feteenaiga. O le mafuaaga lena na latou toe faʻamalosia ai i le amuina vavalalata vavalalata seʻi vagana ua faʻatagaina ona latou o atu ia i latou.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le taimi nei o loo i ai nei o loo i ai, o le tulaga mai taimi ua tuanaʻi, e masani ona avea o se faʻata. O lea, oseland na o se ua afaina, e faʻanoanoa foi i totonu o le tagata solitulafono, oe na fiafia i le vevela, e faʻatiga ai ma le le faʻaaloalo.

O le aano o le faʻafitauli o le tasi tagata na le manuia se isi lava i se isi lava pe, i se isi itu, na mafua ai ona ia faia ni ituaiga o mea leaga. O lea, e tusa ma le tulafono o karma, o le a faʻamalosia i latou e iloa le fou fou fou fou fou fou fou vagana latou te le mafai ona tuʻuina uma le talafeagai, latou te le mafai ona tuʻuina mea leaga o le ua tuanaʻi ma Aua le faʻataunuʻuina uma tiute.

Karmic node i le va o tagata

E tatau ona maitauina o le faʻavaeina o le karmic node e tupu mamao mai mea uma. Ua nonoa pe a oʻo le itu o loʻo aʻafia ai lagona malosi e faʻatatau i le fili. Afai e malamalama e se tagata le mea na tupu o se faʻalavelave poʻo se siata poʻo se faʻavae i luga o lana lava amio le pulea, o le node, o le tulafono, e le foliga mai.

Faʻafefea ona fai le auai o le kariam node

E sili le faigata ma faigofie lenei. Faigofie o lena mea o loʻo iai se lagona o le le faʻamalieina o le tagata i le tulaga o iai nei. Ae o le isi lava taimi e leai se aoga, na te le mafai ona faia suiga, e ui lava e tutusa ai lea o taumafaiga ma mea o lenei. E pei o se iʻa e uiga i le aisa, ae o le faʻalavelave faigata aua neʻi faʻatagaina ia ia te ia se avanoa e te faʻasa ai ai mai le leaga o le lio.

O le faʻapopoleina o le karimi o le karimo e faʻasaoina ai foʻi ni faigata. Muamua, e tatau ona e malamalama saʻo mo le mafuaʻaga na e feagai ai ma le faʻafitauli ua faʻamatala. Ma na o tagata e i ai se meaalofa, o tagata e tafila pe faʻataʻitaʻi o loʻo faʻatinoina le faʻaaliga e mafai ona faia.

E mafai foi ona e taumafai e faʻafesoʻotaʻi ma lou mafaufau le mafaufau, aveese faʻamatalaga talafeagai mai ai. O loʻo faʻaalia ai le mafaufau loloto, o se aʻafiaga lelei sa i ai Yoga. Ma o le faʻailoa atu o le maualuga o le malosi nofoaga o le a fesoasoani tele i le tele o faʻafitia ma maua pea faʻamatalaga faʻamaoni mai totonu.

Afai o le Talosaga i le Totonu "Sa" o aʻu ua manuia, ia e mautinoa ia te ia mai ia te ia, oa ni gaioiga e tatau ona e manaʻomia e faasaʻo ai le tulaga o mea.

Karmic node pe faʻafefea ona tatala

Tolu auala o le aveeseina o kariam node ua lauiloa:

  1. Iloaina le faafitauli ma salamo faamaoni.
  2. Suia lou uiga agai i le tulaga ma le olaga atoa.
  3. Pasi faamamaina faaleagaga.

Mafaufau i ni metotia auiliili.

Matou te valaʻaulia oe e vaʻai i le isi vitio o le a faʻalauteleina ai lou malamalama i le faʻasologa ma auala e tatala ai.

Malamalama ma Salamo

A e mafai ona aveʻesea le uluaʻi tulaga mai le loloto o lou malamalama, o le a e iloa ua e le faia, o ai na mafua ai ona o ese mai le noto.

Ae o le salamo e tatau ona amio faʻamaoni;

O le salamo e taua tele i le gagana a Karmic node

Suia uiga i le ola

O lenei metotia e matua aoga tele. I le taimi muamua, o oe o le a le manaʻomia e iloa le iai o le kariati node ma saili pe aisea na ia faʻaali ai ma e mafai ona e aveese ai.

O le isi tulaga o le a avea ma sui suiga i lona uiga i le ola, lea o le a faʻaititia ai le numera o lau karma le leaga.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia se tulaga ma vaivai uma, ona taumafai lea e faafitia lenei mai ia te ia. Aua le faʻateleina le tulaga o le faʻafitauli, seti i se mea lelei ma fesili mo le faʻamagaloina o le mafaufau mai tagata uma na faʻatiga. E mafai ona faia i le olaga moni - o le a sili ona lelei le iʻuga.

Faamamaina faaleagaga

O lea o le a e manaʻomia ai le apili mo fesoasoani i tagata faʻamalolo. E taua le maua o tagata o loʻo i ai ni tomai faʻapitoa, ae le o tagata faigaluega (o loʻo maua nei i tulimanu taʻitasi e faigata tele ai le tulaga).

O le tagata o loʻo iai ni faʻailoga o loʻo manaʻomia e le karimikesa. E faʻatino lea mea i le suia o le malamalama, ma faʻateleina lo latou iloa.

A e malamalama i le mea sa sese, na ou faʻamalosi i faʻataʻitaʻiga sese o amioga, ae iai lo tatou naunautaiga malosi e suia mea uma, o loʻu olaga e amata ona lafo atu i tagata o le a faia ni faiaoga. Ma o lenei mea e le tatau ona iai ni tupe tibet pe guur - e pei ona mafai e le faiaoga ona tautala i lau uo, uo faigaluega, faiaoga o le aʻoga, faiaoga, faiaʻoga, paʻaga pisinisi ma isi mea.

O le a ia faasoa atu ia te oe i lona aafiaga poto masani, o le a fesoasoani e silasila i mea tuai i lalo o le tulimanu fou, o le a latou fesoasoani i le suiga i le malamalama, ma o lea i le olaga lautele.

E ao ona matauina, o le faʻamamaina faʻaleagaga o le mea pito sili ona faigata, e manaʻomia le amataina o le lua itu muamua na pasia ma pe a e lagonaina le saʻolotoga muamua mo oe lava.

Iloaina pe faʻafefea ona unash le nodes o Karmic node, ae le pepelo i le galuega i le foia o le faʻafitauli, e mafai ona e aveesea le tele o poloka, o le fealofani, malamalama ma le toafilemu.

Luga o le Initaneti o Karmic Road

Lou aso fanau:

1 2 3 4:23 217 217 217 46 12, Ianuari 31, Ianuari 315, 1951 1952 1953 1969 1961 1962 1963 1963 1964 1965 1966 1966 1969 1978 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975 1975

Fuafua faamatalaga

Faitau atili