Chakras ma faʻamaʻi - laulau ma faʻamatalaga auiliili

Anonim

Atonu e te le iloaina, ae o faʻafitauli uma, faigata ma faʻafitauli e ao ona tatou popole iai, ae e sili atu le fesoʻotaʻi ma le setete o agavaʻa o malosi, o le, chakra. Aisea e tupu ai lenei mea, o le mataʻutia e mafua ai le le paleni i le galuega a ia poʻo isi falelotu, aʻoaʻo e uiga i ai mai lenei mea. E i ai le laulau chakra ma o latou faʻamaʻi o le a fesoasoani ia te oe e iloa ai le mea e te le o saʻo i lou olaga.

I totonu o lenei laulau, e mafai ona e mauaina faʻamatalaga lautele e uiga i le fesoʻotaʻiga o conekertasi clekra ma gaioiga a le tino:

Chakra ma le faʻamaʻi laulau

O a faʻamaʻi e ono mafua ai le paleni i chakra, e mafai ona e faitauina auiliili:

Molandhara

Myadhapa O le uluai chakra. E faʻatumu le tagata ma le ola le ola, fuafua le tagata o loʻo auai i se ituaiga faʻapitoa. O lona sini autu o le ola lea i le tino faaletino. Faatumuina le malosi o le lototele ma le finafinau.

Faaaliga o faʻamaʻi o le chakra mulladhara i le tino:

  1. Ua tupu (uma tulaga).
  2. O le galuega vaivai ua le fiafia (o se tagata e tigaina i le manava, le poto).
  3. O faʻamaʻiʻi lea e ono tupu aʻe e pei o Isalara o le Lumbar-sacral Riscoutis.
  4. Ua tigaina le sala mai i tagata.
  5. O le tagata e aunoa ma ni mafuaaga e le mafai ona manumalo ai i le agamalu, atuatuvale, ia vave ona lelava, avea ma teisi, faatupusa faaleaga.
  6. E leai se malosi o le tino ma le amio mama.
  7. E masani lava ona lagona le le mautu ma popole e aunoa ma le vaaia o mafuaʻaga (e masani ona fesoʻotaʻi i le lumanaʻi).
  8. Tagata na manumaloina Fast-fefe mata, Phobias.

Faʻafefea Acram Lembalance o loʻo faʻaalia:

  1. O se popolevale faʻatupuina, e le o lagona e se tagata le mautinoa i ona tomai ma agavaʻa.
  2. Afai e galue le Chakra, i le isi itu, o le tagata e sili atu, i totonu o le tagata na i ai i le tagata na i ai i le faasausili, fiafia ma tuluiga.
  3. O le isi masani o le faʻaalia o tupe maua mai - o se tagata o loʻo feagai ma le leai o se tupe. O le tagata "laki" e sili atu le laki ma ia i lenei tulaga pe a faaseseina o ia mo tupe pe na te le malamalama muamua i ai.
  4. Faamatalaina e le foliga o faʻailoga ma egosm, o loʻo faʻaalia ai lava o ia e aunoa ma se mafuaʻaga.

Svadhhisthana

Svadhhisthana Faia 2 chakra. Ua tuʻuina atu e Chakra se tagata ma le faʻamalosi tino, faʻatonutonu le faʻagasologa o le faʻaauau pea o le contus, faʻatonuga tuʻinanau, fatufatuga.

Afai o lenei malosi nofoaga e aoga tele, ona le mafai lea e le tagata ona fai se ola totino. Ua mafatia lava ia mai le pule o le uronerasi.

Mai le mea leaga o loʻo galue ai Chakra, o le a tatau ona feagai ma se tagata ma faʻafitauli:

  1. O se fafine e faigata ona maʻitaga pe faʻamautinoaina se tamaititi.
  2. Atonu o Misserarerites, le fanau mai o fanau ua maliu. Ma le isi, o le tulaʻi mai o tamaiti ma uiga o le ma fatuga o Parchologies e le aofia ai.
  3. O aliʻi ua solia le galuega o Suase, i le lē mafai ona o se avanoa, latou te leʻi mauaina se avanoa e faaauau ai.
  4. I le faʻaipoipoga, o nisi tagata e masani ona mafatia i suiga, atonu ua latou faia ni faʻamaʻi gaosiga.
  5. O se uiga lelei o se uiga sē teteʻe i le itupa, pe, i se mea e le tusa ai, o le tagata ua "leaga tele", mafatia i feusuaiga.
  6. O le mea moni o le galuega a le chakra ua malepe o le a taʻu mai ai i ni faiga faʻafeusuaiga (e oʻo i le mafaufau o le mafaufau e ono tupu).

Ina ua soona galue svadchisch Ma afai latou te tuʻufaʻatasia ma le ma le totoʻa la latou mafutaga, ua matua ese lava le faalavelaveina. E masani lava, o le aafiaga o nei faʻaipoipoga e le sili atu nai lo 3 tausaga. E mafai foi ona ausia e faaipoipoga ni nai taimi e maua ai se faasologa: faaipoipoga - tetefoiai.

I le tulaga o le malosiaga e malosi, e puke chakra, e pa'ū i le vevesi, ua faʻateleina lona va.

Afai e tele le malosi o le swadhinistny, ona faʻaalia lea o se tagata osofaʻiga, le atuatuvale.

Manipura

O le Manipule e pulea le ausiaina o le manuia alualu i luma, faʻatumuina se tagata ma faʻaaloalo ia te ia lava, o se lagona o le taʻutaʻua ma le lotomalie. Chakra faatosinaga o ata o le faʻaaliga ma le faʻamalosi tino.

Ina ua faaletonu le galuega a le manipora, se isi e tigaina mai ia Patinolo:

  1. Eseese gastroininstenistenaries.
  2. Suka suka.
  3. O le taumafaina o le taumafaina (ono atiaʻe uma bullia - o le le lelei o le faʻaaogaina o meaʻai ma anirexia (leai se tuʻinanau lava "'ai".
  4. Ava malosi.
  5. Ma e faapea, o le uiga manatu o le teteʻe i setete - o loʻo fuafua le tagata e tuʻuaʻia o ia i le leaga leaga na tupu ia te ia, auai i le tagata lava ia.
  6. E i ai le faataapeapeina, e faigata tele ona taulaʻi i ai ona mafaufau i mea eseese.
  7. E mafai ona e aliali mai manatu e uiga i le pule i totonu, ma aemaise o tulaga na foia e tagata i luga o le pule i luga.
  8. E le gata i lea, o le faʻailoga o le le atoatoa o le tagata o le a fesoasoani i le i ai o le mafaufau nei faʻaletonu: Kleptomania - o le manaʻo e faʻatautaia ai se mea.
  9. O le tagata ua faʻalavelaveina e le tagata lava ia e faasao i luma: puipuia tali (faʻavaivaia o le tulaga) e ono faʻaititia ai, pe, i se tagata e feagai ma isi (faʻamalieina le faʻaalia o isi (le fiafia i isi.

E le manaʻo se tagata e faʻatino ni gaioiga, e ui i le mea moni o loʻo i ai i le masani tino foliga. E i ai le faʻaititia i le masani ai o le leo o le tino. E masani lava, o se tagata e pa'ū i feteʻenaʻiga tulaga i le galuega.

I nisi tulaga, o le tului i le lalolagi atoa ua matua leiloloa. E le mafai e se tagata ona faʻaalia le faia, e matua faigata ia te ia e 'ai ai ni sini faʻaopoopo. O loʻo masani ona i ai le i ai le ita, faʻalumaina ai tulaga.

Afai e tele le malosi o le masour nai lo le mea e tatau ai, - o se tamaloa ma lona ulu o alu i le galuega, e faʻaalu uma lona olaga malosi i luga. E tele le taimi o le tino, afaina.

A le o lelei le chakra, e le talitonu se tagata i lona malosi, na mafatia i le fefe ma le le mautonu.

Anatama

O lenei Chakra e nafa ma le alofa ma le lotogatasi ma le moni o le mea moni.

O le solia o galuega o loʻo faʻaalia i totonu o lagona faʻapitoa:

  1. Faalavelave o gaioiga cardicac.
  2. I le maualuga pe faateleina le toto.
  3. O le vevesi o le osofaiga.
  4. Faigofie ma brochi mafatia.
  5. O le tagata e popole pea i mea na tutupu i le lumanaʻi, e lagona ai e ia lagona mafatia, le mafai lava ona fiafia atoatoa i lona olaga.
  6. E amata ona "tāʻilia" I ana gaioiga ua tuanaʻi, saili e saili ni mea sese ia i latou, molia ai o ia lava i mea na tupu. Masalo, i se isi itu, e amata ona faateaina le soli i lona siosiomaga po o le maualuga malosi.

O na tagata na motusia i gaioiga a le loto chakra, faʻaali le egosm, ofuina, e le mafai ona latou faʻaaloalo i tagata o loʻo siomia ai latou pei o le mea moni i le taimi mulimuli. Mai lagona le lelei, latou te lofituina ai le matauʻa, taui ma sui, e masani ona faʻafefeiaʻi faamatalaga e uiga i isi.

Mai lea taimi i lea taimi na latou taamilomilo ai le tulaga o le ita, latou ita ai, saua, sasaina pe faanoanoa. Ina ua iloa e Anata le tele o le malosi, o na tagata ua faateleina ai le alualu i luma, sterter, pule.

Afai e le lava le tuʻuina atu o le malosi o le malosi i le malosi, o le tagata o le a taumafai e nana isi tagata ma le ono, aʻo tofu ma mea e fiafia i ai isi.

Vishyddha

Vishyddha - Faia le 5 chkra, o le leo totonu o se tagata. E fesoasoani Veledha ia e faʻaalia ai ni manatu ma mafaufauga. E le gata i lea, o Vhithha e nafa ma le tautala, faataga se tagata e talanoa saoloto ma tagata, ia faamatala.

I le tulaga o lagona, o le soifua maloloina e mafai ona maua ai manatu fou, maua ai le alofa ma le feutanaina o le alofa ma le feutanaina. Tatala ma lelei-galue chakra agaalofa mafaufau mafaufau loloto, mafua ai le faatuatua.

O le mea moni o le galueaina o le chakra ua solia e mafai ona fuafuaina e ala i luma o ia faʻailoga:

  1. Talu ona masani ona tupu Anina, Rhinitis.
  2. O se tagata e popole mai i soʻo se tautalaga: o tagata faʻatauga, tautala leotele pe le leo lemu, lemu pe vave tele, o le a le tele o faʻamatalaga, e tele taimi e toe fai ai tutusa faʻamatalaga.
  3. O le uiga o le tautala o le tautala, lea ua faʻamalosia i le galuega faʻalavelaveina o le Cerebral Corbral Cortex: E faigata mo se tagata ona manatua igoa o upu ma le taua o upu ma le taua o upu ma le taua o upu ma le taua o upu ma le taua o upu ma le taua o upu ma le taua o upu ma le taua o upu ma le taua o upu ma le taua o le eseese fuaitau.
  4. E avea ma se faʻalavelave faʻaletino ma le tino (le lava ma le mafaufau lelei i le mafaufau).

A oo latou loto tiga o Vilase, o uiga lelei o le amio, faiga le faasausili, dogtummalim, ma le pule o loo iai.

A leai, e le lava le faigata o le kakra, le uiga o se tagata ua vaivai, e lē mafai ona ou faalagolago i isi.

Ajna

Ajna - O le 6 Chakra e maua ai le uiga maualuga, iloa, maua ai le poto.

Ajna pulea le mafaufau o le tagata, e faia le galuega a se ituaiga o pulega pulea, lea e puleaina le galuega o le toe faaleleia o le chakras. E fesoasoani le atiaʻe o le finagalo, o le vaʻai i totonu o mea, e faia se tagata e iai tomai faʻapitoa, poto, faʻafetai, faʻaaloalo, faʻamamaina, faʻamamaina.

A oʻo mai le vevesi i le chonamemena i le chakra, o le faʻaaliga o loʻo iʻu ai i le faʻalavelave, Ona o le tino ua faʻamatala mai i luga, e foliga mai ai e le tagata le soifua maloloina, miti leaga. O mafaufauga mataga e masani ona milo i totonu o le ulu, o le tagata ua avea ma mafaufau le mafaagaloina, le mautu, popole, popole.

Mo tagata na i ai le 6 o le nofoaga autu e lava lona atiaʻeina o le faʻamaualuga, pulega, pule ma paʻia.

Afai e le lelei le nofoaga o le nofoaga tutotonu, ma o le tagata lava ia e au gaoi, mafatia i le matamuli ma le le fiafia.

Sakhasrara

Sakhasrara - O le 7 ma le lata mai i le tulaga masani o le Human of the Deace Center. O lenei Chakra e fesoʻotaʻi ai se tagata ma avanoa faʻaleagaga. E mafai ai ona e mauaina le malamalama.

Faifaatasi i le faamaoni o le tagata, faia se tagata e sili ona umi ma le le fiafia. A tatalaina atoa le ogatotonu o le malosi, o se tagata o loʻo malamalama i le moni o mea o mea.

Sakhasrara o loʻo atiaʻe ma masani galuega mai le itiiti ifo o le toʻatele o tagata, o lea e leai ni faʻailoga faʻapitoa mo ia. Mo le tele o tagata, na pau lava lana galuega.

Vaʻai foʻi se ata manaia i lenei autu e suʻe ai nisi faʻamatalaga e uiga i le fesoʻotaʻiga o chakras ma faʻamaʻi.

O lenei, i le iloaina o chakras ma faʻamaʻi e tupu mai ai o lona malamalama ia latou galuega le lava, e faigofie atu lava mo le ala e tatau ona mataala ai le nofoaga autu. A maeʻa mea uma, mai soʻo se faʻamaʻi e sili atu le faigofie e aveʻesea ai le amataga o le laasaga, e aunoa ma le faʻatagaina o lona alualu i luma.

Faitau atili