Faʻafefea ona vaʻai i se tamaloa o le tagata: aʻoga i le fale

Anonim

Ara (po o le bioffield) - O le malosi mita o loʻo siʻomia ai le ata o tagata ma isi meaola ola.

E tusa ai ma le i ai o le i ai o se biofield: Saienitisi sa mafai ona faʻasaʻoina mea faʻapitoa (iinei e mafai ona e manatua le lauiloa "fasioti tagata i le 1939).

Ae e mafai ona iloa atu le mafai ona vaʻai i le tele o le tele o le auivi ma e aunoa ma ni masini i luga o tiute, ma o latou mata! Faʻafefea ona e vaʻai i se tamaloa o le tamaloa - talanoa i ai i lenei mea.

Aran tagata

Aura: Lautele

O aʻoaʻoga i Sasaʻe na te faʻailoa ai o tagata uma e le gata o le tino faʻale-tino (o le sili atu le pele), ae o le tele foi o le malosi (manifinifi). Le pito mulimuli ma fausia o matou maʻau. Auran - Tulafono "Malosi Malamalama", faatino foi le matafaioi a le Tuʻuina o le Tuʻuina o le tino ma le mafaufau.

O le biopol e faia i le fitu vaega, o le a vavae ese mai le tino faaletino i eseese mamao. I foliga, latou toe faia le autau o le ie mumu o le tino, o le mea sili ona lelei e pei o le fuamoa foliga-mamanu.

O le a mafai ona faʻatusatusaina le mataala i le fanua mai i ai i le lalolagi atoa. O lana galuega e tutusa - puipuiga mai le le lelei le malamalama, lona eseesega. Na o le mea lea matou te le o talanoa ai e uiga i Gamma Rading mai le avanoa, ae o le le lelei o aafiaga o isi tagata malosi.

E mautinoa na e maitauina soo e te lagona ese ma tagata eseese. O nisi mea e tatau lava ia i latou lava, faʻatatau i totonu o loʻo iai tagata tuʻuai, lagona le mafanafana ma le mautinoa ia i latou.

Ma i le isi itu, i se isi lava, ou te manaʻo e mumu i ni auala uma, ua latou "faʻamaoni lelei ia te oe.

O le "faʻailoga" o loʻo faʻamatalaina i luga o le iʻuga o le faʻaaogaina o le malosi o le malosi o fanua - o lau ma isi tagata.

Psychcs, tagata e le masani ai le masani ona vaʻai pe lagona le biofields i lenei auala:

  • mafai ona iloa ai le atigi fulufulu mamoe, o le tagata siomia;
  • E lagona e le malosi le malosi - o le faʻamamaina, vevela pe malulu, pe a latalata tamatamailima i le paʻu.

I le taimi lava e tasi, e talitonuina o le vaʻai i se tino malosi (o lona isi poʻo se isi tagata), pe a manaʻomia, e mafaia e tagata taʻitoʻatasi. Mo lenei, o galuega masani o galuega ma e le moni-moni-manatu o le a manaʻomia. Faʻafefea ona vaʻai ia Arara - Mafaufau i sina taimi atili, ae o loʻo tatou vaʻai atu nei poʻo le a le uiga o le lanu o lau booffield.

O le a le lanu e mafai ai e oe ma o le a lona uiga?

E taua tele i le faʻamamaina o le malosiaga o le malosiaga e le gata i ona foliga ma tele, ae o le malosi o le le fiafia, maualuga ma lanu. Biopole foliga eseese mo tagata eseese. Ma sili atu - latou suia pe a suia lo tatou tulaga faʻale-tino poʻo lagona.

O le mea lea, e mafai ona tatou faia e le mafai ona faia le tulaga o le Ara i a tatou gaioiga, mafaufauga, o se faailoga lea o le tino lautele o le tino ma le agaga. Faʻamata lava pe faʻapefea ona soli le faʻafetaui i se tulaga faʻatagaina, e mafai ona e faia se uiga o lona ona.

O le a le uiga o lanu o le biofield?

  1. Lanu uliuli - E mafai ona faʻailoa mai se maʻi ogaoga, faʻamatala se tagata o se "amio leaga", pe fai mai o le suʻesuʻe ua tapunia mai le scanking. O le foliga mai o le autau o le pogisa o le pogisa e faʻaalia ai le faʻamaoniaina o faʻafitauli o le soifua maloloina.
  2. Auro po o siliva. O uiga nei o taʻitaʻi, ua lauiloa i leo o tama, faʻamoemoega, e faʻapea foi ma le malosi faʻale-tino ma amio lelei. Afai e te vaʻai i le afu o auro poʻo ni lanu siliva i luga o se lautele bioflassp o talaaga - ona faʻagaioia ai malosiaga puipuia i lenei nofoaga, o se faʻailoga lelei lea.
  3. Lanu viole - faʻailoa o lona e ana o se tagata faaleagaga e iai tomai faʻapitoa. E mafai ona avea ma faʻalapotopotoga faʻaleagaga, faʻaleagaga, talaʻi. E moni, afai o le violet stodi i le are ua pogisa tele ma palapala - o le a alu e uiga i le mafaufau le atoatoa.
  4. Lanu moaga "O se tagata atamai e mafaufau i ai, e lelei lona malamalama, ma o loo toʻafilemu ma mautu. Telespathil tomai e le aofia ai. O le Monochrome ma Sosaiete. O le lanumoana lanumoana o le a taʻitaʻia e uiga i le atuatuvale setete.
  5. Lanu moaga O le BIOOPOS e tatala, fealofani ma manatu loloto. Latou te fiafia e suesue ma galulue i le 'au, latou te fiafia e foia galuega masani. Ia i ai se mafaufau maai le mafaufau, faʻatuatuaina ma toʻamalie, faʻapena foi ma le "lanumoana". Naʻo le fesoʻotaʻi ma latou e sili atu le faigofie. Ae o loʻo aʻafia ai i latou i le faʻanoanoa, e eseʻese ma le maualuga o le poto masani.
  6. Lanumeamata lanumeamata O le biopole e tautala e uiga i le tomai e lagona ai isi tagata. O ia lava ia e agalelei, agaalofa ma alofa. Ono avea fomai mai le Atua. Emerald Green Pase foliga faʻatasi ma le lanu o le sami galu o le a faʻamatala e uiga i le faʻamaoni, faʻamaoni ma le faʻatuatuaina. Ae afai o le lanu ua avea ma palapala po o "oona" o lona uiga, o le pule o le aura o le sana, o le snaak, lotoleaga ma le lotoleaga.
  7. Lanu samasama • Faʻamatala lau pule o se tamaititi tele. E ese a ia e fesoʻotaʻi, lea e le faasuai e pele ia te oe. O ia foi e toaga mai foʻi, toʻosiʻoleina foi ma malosi i le ausiaina o sini, e lelei le soifua maloloina atiaʻeina e ala i mafaufauga. Mafai ona i le le lelei o amioga ma faatosinaga a se isi tagata. Faatasi ai ma le palapala samasama samasama, e mafai ona e talanoa e uiga i le faʻamoemoe poʻo le lagona o le Fradster.
  8. lanu moli - O le lanu lea o le amio masani, e malosi ai ia te ia. Ae o Lona lagona e masani ona suia manatu, pei ona pei lava o le faatinoga. E mafai ona vave tuliloa, ae vave filemu. A oki o le moli poʻo se palapala palapala, matou te aʻoaʻo ai o le tamaloa le mitamita, faʻamalosi, e faigata ona i ai se mafaufau lelei i se mea.
  9. lanu mumu Lanu Bioplas - i le malosi i uiga lelei, taʻitaʻi moni ma faʻalapotopotoga e masani lava ona o lea i le ulu o koluma. E tele a latou malosiaga, o lea e le mafatia faigata. Ae e sili atu le loto fiafia tele, faʻaosofia le manatu faapito. A o le ao mumu, e mafai ona e talanoa e uiga i paluni, fafaneloga. Afai o le mumu screts na faʻaopopoina i le biofield - e iai se faiga faʻasoesa (e masani ona o faʻatasi ma le tiga).

Manaia! Afai o le lanu lanu, gagau, pogisa nofoaga, manusini o suiga ma lanu e foliga manino i luga o le biofield, mafai ona mafaufau i le tino ese.

Arara tagata lanu

Aisea e te tatau ai ona e vaai ia Tera?

E le gata i lea i le leaga o le leaga o le manaʻo, o nei augatupulaga o lenei tomai e mafai ona faʻailoaina mai:
  • Aʻoaʻo ia malamalama i tagata: o le lanu ma le malosi o le a faʻamatala e le boofield e uiga i le natura o le tagata lava ia, lea e iai;
  • Aʻoaʻo pe a e pepelo - na vave suia le lanu o le ara o le a faʻamatala atu ai;
  • E mafai ona e vaʻai ma faʻamaonia faʻafitauli o le tino ma / poʻo le mafaufau i le amataga o le itu: Faʻailoa i latou lava ma pu i Aura, pu, pa uliuli,
  • Ma le i le aiga o malamalamaaga ma le avanoa o le poto faʻapitoa ina ia faifai pea ma fegalegaleai ma tagata o isi tagata, fufulu ma faʻaleleia lona tulaga.

Ae ioe, i le mea moni, o le a manaʻo foi e talitonu o le a e faʻatautaia uma agavaʻa e tasi - aʻo leʻi faasolosolo lava ona iloa lona lanu ma lona tulaga.

Manaia! E talitonu o tamaiti laiti (e oʻo i le 4 tausaga) iloa ai le ara o tagata. Afai e le fiafia i ai - ua amata ona latou tagi atu, latou te le o latou avea ma tagata faapena io latou lima po o se mea e le tutusa, latou te fiafia, faaalia lo latou nofoaga. I le alualu i luma o le tuputupu aʻe, o nei tomai ua leiloa, ae mafai ona toe faʻaleleia.

Faʻafefea ona vaʻai ia Arara i le fale: faʻamalositino

O nisi laki i le fanau e iai se meaalofa e vaʻai ai i seisi tagata o le biofield. E te le o lagona e uiga i la latou numera? Aua le lotovaivai, aua e iai ni gaioiga faʻapitoa mo lona atiaʻe.

A e faia - tausisi i ni aiaiga:

  • Ua na o oe i le potu na o oe ma oe;
  • Aveese ni mea e faalavelaveina ai;
  • Faatulaga le sili ona malolo i le siosiomaga;
  • Faʻalauiloa moli moli: i le pouliuli e te le mafai ona iloa ai le otootoga, ma susulu malamalama o le a taofia ai le faʻaaliga o le malosi o le malosi. Afai e te alu i le ao, tapuni pupuni i luga o faamalama, ma afai o mea uma e tutupu i le po - ki le po moli pe susunuina le moligao.

Ia tatou o saʻo saʻo i le iloiloga o faamalositino, pe faʻapefea ona e vaʻai i lau aura i le fale.

Faamalositino 1. Aʻoaʻo e vaʻai ia Arara Lima

Sili ona faigofie auala. Sauni mo lona faʻatinoina o paʻepaʻe paʻepaʻe, lanu efuefu pe uliuli (e mafai ona avea ma se laupepa pepa poʻo se fasi ie). Ia tuu lou lima i luga o le filifilia o tua, tamatamailima lima. Amata i luga o latou, faʻatele atu lou mata i tua. O lau galuega e le tatau ona vaʻai i le lima, ae i le pito i tua, taumafai ou te le faʻaleagaina.

I se taimi, o le a amata ona e iloa ai le sili sili ona faigofie le malosi o lou malosi o lau pulumu. Faamalo - na e aoao e vaai ia Manura Sword! Ae ua na o le sitepu muamua lea.

Aratu lima

Faamalositino 2. Aʻoaʻo e vaʻai i le ara o lou tino

Faʻataʻitaʻi ma le Faʻatino muamua o taimi e malu ai le aʻafiaga. Ona alu lea i le lua masani, taumafai e vaʻai i lau oe leai ni paifoi. Saunia se faʻata i tulaga tuputupu aʻe ma talaʻaga, o loʻo faʻatusatusa ai. E fautuaina e faasee le donug.

O le galuega e tutusa tutusa i le faiga muamua - o le faʻamuamua o le vaʻai i le lafo i tua atu o mea i tua atu, ae le o i luga o le tino, ia sola ese mai ai. I le taimi o le taimi, o le a e puʻeina foliga o se paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe faataamilo i le tino, ia tutusa latou siomia lou lima.

Ole taimi muamua, o le ata o le a Tufugafu - O Le Apaʻu Opeoti, ona Tulaʻi lea, ona oso ai lea. Peitaʻi o le aʻoaʻo e vaai ia te oe lava i le faʻatafunaina o foliga, faʻasolosolo ona e faʻalelei se ata manino.

Faamalositino 3. Aʻoaʻo e vaʻai i le ara o isi tagata

O le malamalama ia te oe, e foliga mai e te ono manaʻomia, o le ai ai le manaʻo e vaʻai i le ata o oe o le tagata pele ma uo. Taumafai e fai pe a e aʻoaʻo e vaʻai i lau Arara e aunoa ma le faʻaaogaina o le pito i tua o le pito i tua.

O lenei la o lau galuega o le a avea ma se ata vaʻai i le tino o se isi tagata (I le taimi muamua e faʻaaogaina e vaʻai i lona ulu). Vali pe ae masani ona masani ia te oe ma le faataapeapeina foliga. A uma le taimi, o le a e vaʻai i se tagata malosi faʻamalosi. Ma ina ua maeʻa vasega umi e umi, aʻoaʻo pe faʻafefea ona iloaʻeseina lona matafanua ma le malosi.

Ia o le tautau i au toleniga, aua le fiu pe a uma le taimi muamua le toilalo ma o le a e faʻaalia le tomai e vaʻai ai i lau ma isi tagata!

Faitau atili