Hara - o se nofoaga e aoina ai le olaga o le tagata

Anonim

Afai e te fiafia i le esopei, ona masalomia ai lea o mea pei o "Hara". O le a le ituaiga manu e fai, o le malamalama lea i mea nei.

O le a le mea a Hara?

Hara o se Maota Autu, o le mea moni lea o se paipa i le tino ola pea o tagata uma. O le vaega o le sailia o le hara i le tino o le ogatotonu o le manava, i tafatafa o feusuaiga chakra. Tele faʻamatalaga e uiga ia tatou mauaina i ni aganuʻu o mea tuai.

Hara Center

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Oe, e foliga mai, o le lagona o le faʻaupuga "e le o puipuia lou manava." Aemaise o tagata uma o upu "ola" ma le "manava" afua mai i le aʻa lava e tasi. Na lauiloa o matou tuaa e uiga i le sailia o se nofoaga faʻapitoa malosi i le manava, ma e fesoʻotaʻi ma i matou ma le agaga e faʻavavau ma le ola pea.

O le upu moni lava "Hara" na o mai ia i matou mai Iapani, lea e masani ai le lauiloa o le pule i Harakiri muamua. O le mea moni, o loo taʻu mai "tipiina agaga mai le tino."

Hara ma agaga tane

O le agaga o loʻo i se tulaga faʻapitoa ma spatatal. E mafai ona faʻatusatusaina ma le tagata taʻalo o loʻo i le agaga moni ma faʻatonutonu le mea sese, o lona uiga, i le lalolagi, taua galuega.

A oʻo mai le tasi taamilosaga o le taʻaloga, e amata le agaga o le tagata taalo i se taamilosaga fou, ma e mulimuli ane seʻia oʻo i le taʻaloga maualuga maualuga.

O le agaga o le fatu lea o le olaga poto o se tagata faʻaputuputuina e ia i le tele o le anoanoai o le aofaʻi o faʻafitauli faʻalelalolagi (o lena, taamilosaga o ana "taʻaloga").

O le fesoʻotaʻiga i le va o agaga ma le tino ma le mafuaʻaga o loʻo faia muamua ma le hare.

O le a le mea e tupu ai le tagata atiaʻe 'aʻai

Tele o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e fesoʻotaʻi ma le malosi o le ola, malosi ma le lototele. E talitonu o tagata ma ogaoga heray o uiga i uiga nei:

  • Tulaga lelei o le ola;
  • Vaʻai manino le ata o le lalolagi, e leʻo pa'ū i ni le popoto;
  • Faataitaiga mea latou te manaʻo e ausia i le olaga.

Amata ona atiaʻe le Waru, e te faʻamatuʻu mai ia te oe lava mai le faʻafiafiaga o le mafaufau, ausia le lotogatasi ma le amiosaʻo ia te oe. Afai e tele taimi ua e umi ai, e mafai ona ou maua ai lava le malamalama ma le le taua.

I aso uma o le olaga, e le fesoʻotaʻi tagata ma le fesoʻotaʻiga ma lenei sone malosi. O tuusaunoaga e tutupu na o mea tutupu faafuasei pe a tatou feagai ma se taimi ogaoga ma e leai se taimi e mafaufau loloto ai. O le taimi lea na faagaoioia i le le malamalama ma mafua ai se tagata e le malamalama i ai gaioiga saʻo ina ia sefe mai le oti.

Masalo na e mauaina lenei mea i lou lava poto masani. Ona atili ai lea o lau tali atu nai lo gaioiga o le mafaufau. E le o se mea e ofo ai lenei mea, aua o le faʻatatauina o le vaʻa o le Hara o loʻo faʻaalia e vavega moni. Ona tuʻuina lea o le aofaʻi o le malosi o le malosi, faʻatagaina se tagata e faʻatino gaioiga manaia na ia le faia lava i le tulaga masani.

A o se faʻataʻitaʻiga, o le tulaga e mafai ona faia pe a lamatia le lamatiaga o le ola o tamaiti ma o latou tina, ma le faigofie ona faʻatu le taʻavale, mamafa 1.5 tone. Ua faʻamautu saienitisi e le tusa o lea e le tusa ai ma tulafono uma o le fisiki, ae o mea moni o loʻo iai mea moni. Ma e tele na tala.

Na tuuina atu e Hara le malosi malosi ma le malosi

Sati o Saraini na faaaoga ai mataupu faavae faapena. Ae i le latou tulaga, na atiae ma le loto i ai e le Hara nofoaga le totogiina o tupe masani ma faia o taiala faapitoa. Ae ui i lea, e le gata o latou avanoa mo le faamaneta o Hara! O se tagata ona faaiu, tusa ma le manaʻomia, e mafai foʻi ona atiaʻe ai lenei tulaga faʻamalosi o ia te ia lava, ona o le a faʻafilemu ai, o le a faʻaumatia ai le tutusa o ona mafaufauga.

Faatasi ai ma afa o mata, malamalamaaga faalemanuia e ono tupu (o, manatu). O se tagata e iloa le uiga moni o lona olaga, amata loa ona gaoioi sao. O nisi e fai mai o lenei manatu, o le malamalamaʻaga, o nisi e taʻua lea o le mea e mafai ai ona malamalama manino i le uiga o le mea o loʻo tupu, leai ni upu.

Faʻafefea ona atiaʻe lau Waru

Muamua, i le lalolagi lata mai, e misi ai. O le olaga e matua le lelei le tafe ma suia o le tasi setete i isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, taumalulu e mulimuli mai ina ua maeʻa le AumN, ona sui ai lea o le tautotogo, ua faʻasolosolo lava suia le faʻanoanoaga i le fiafia ma le δύu.

Peitaʻi o le faafitauli o loo i ai i uiga uiga ese a le mafaufau o le tagata, o fea na o le tasi le mea, e le amanaiaina atoa le isi. Ole mafuaaga autu lea ole ole atinaeina o le tino. Faapea o loʻo matou faʻaaogaina i lena uo e masani ona nofo lelei i se lagona lelei, faʻanoanoa tele, ina neʻi faigata tele ona ave i le tulaga o le ita, o le ita.

Pe i le alofa: I le amataga o le mafutaga, e mafai ona e maua ni lagona alofa mo lau pele pele, ma i se taimi o lagona lelei e suia i le inoino i le tasi laa ").

Tau lava mafaufau i nei setete o sili ona leaga ma o la latou suiga i lou olaga. Iloa ma talia nei faiga, aua faʻafetai i lenei mea e te aveesea ai le tele o faʻafitauli ma faʻafitauli i lou ala.

I lea tulaga, e mafai ona faʻaputuputu lagona i vaega faʻapitoa o le tino, pei o se tulafono, i le manava. A oo mai ia i latou, o le tagata lava e leiloa le mafai o le sao tali i mea tutupu ma amata ona amio pei o se fua. I lenei tulaga, e i ai le leai o le malosi malosi.

O le a le mea e tatau ona fai e faaleleia ai le tulaga? Amata ona atiaʻe lau ERRO faʻaaogaina fautuaga nei:

  1. Talia le mea moni e pei ona i ai.
  2. Ia puipuia pea ou lagona, aemaise lava. Faʻafesoʻotaʻi i totonu o oe lava, lagona e pei o lagona agai i luma i le tino. E mafai ona mafua ai le latou lanu, foliga ma lapoa.
  3. I le aluga o taimi, o le a e aʻoaʻo e le faʻataʻapeina le le lelei, liuaina i mea fou. Ma lenei, i le taimi lena, i le mea e fai ai, i le faʻamamaina o le i totonu o le malae. E maua le malosi malosi o le olaga i le nofoaga o lagona leaga, paoa.
  4. Le mea taua, e leai se mataupu e taumafai e taofia ou lagona! Le faaletonu, o le a avea i latou ma mea moni i le mea moni poʻo le tuai ona faia le pomu poʻo le valaʻau e te manaʻo ai. Ma o sea pomu e mafai ona pa e tusa lava pe o le laititi. O le mea lea, e taua le faʻailoa o lagona ma lagona, e matua taua lava, vaʻai i latou mai totonu.
  5. Vaʻavaʻai mo le faʻamamaina o le olaga o Hara o le ola o Hara, fufulu ma le faʻamalosi. Mo le faʻatinoina o le mea mulimuli, o faiga a le sinametama, yoga, dynamic mafaufau loloto, faʻamalosi ma le malulu vai, ua lelei atoatoa.

Mo le atinaʻega o Hare Hare, o le mea saʻo e taua ai le mānava.

Manava lelei mo le atinaeina o hara

E le naʻo le manava o le faʻafitauli o le sapalaiina o le tino ma le okesene. E fesoasoani foi e tatala i totonu o lagona le lelei. Masalo na e faʻalogo e uiga i le taua o le aia tatau. Ma e le ofi - faamatala i le faamamaina o tuufaatasiga ma nofoaga eseese.

E tele ni metotia faʻapitoa o loʻo iai (mo se faʻataʻitaʻiga, o le manava o le manava), o le mea muamua o loʻo faʻafefiloi mea o le malosi tino), ona liusuavai i le ipu vai) Afai e te aʻoaʻoina e mafaufau loloto i lau 'au, o le a sili atu ona teteʻe i faatosinaga fafo ma popolega.

Ina ia fesoasoani ia te oe i le isi faamalositino mo le sailia o lou manatu o Hara.

  • E manaʻomia le tu i luga, tuu vae i luga o le lautele o tauau, sa tuu i luma le Pelvis, ma ua leai ni lima e manava i autafa, lalo o le auvae.
  • O le laulaufaiva ua saeia i le alVoli - o le vaega o le pito i luga ofu, o loo i ai i tua o nifo.
  • Faia le manava ma le fesoasoani a le isu, ea e faʻatonutonu ai le manava.
  • Ua lelava le gutu ina ia oso ai le gagana, ma le manava o le manava e faasaga i le pupuna pou.

Fai ni nai auala o lenei faʻatinoga, malolo, lagona le fealofani ma faʻaosofia lou mafaufau i le Hara eria - o le manava. Ona sili malie lava lea o le sting. A oso le manava o le manava, o le lagona i hare e tatau ona aliali mai. O lea ua e iloa le mea o iai i lenei nofoaga autu.

O le mafaufau loloto o le a fesoasoani e fafagu

Mafaufau loloto e fafagu ai Hara

Mafai ona faia i se nofo pe pepelo. O loʻo tuʻuina atu foi lima i le tulaga sili ona faigofie - pe tootuli, poʻo luga o le manava, poʻo le tasi i luga aʻe o le isi.

  1. Manava manava, manava manava e tatau ona toʻamalie ma fuaina. Vaʻavaʻai o oe o se vaʻa gaogao i le mafanafana, mama vai amata ona faʻaoʻo.
  2. O le vai e mafua ai le lagona o le atoaga o le tino. O loʻo sosolo i luga o vae, totonu o vae, fale puipui, e te lagona le atoa o le faʻamalieina o ou vae.
  3. Ona oʻo lea o le tafe o le vai mamago i le manava, fatafata, tauau, e te lagona le maualuga o le malologa i le tino.
  4. Ona sau lea o le vai e lima, tafe i a latou, aua o lea e mamafa ai ma malolo ai.
  5. I le pito i le pito o le vai e sau i le ulu. O le manatu faʻapitoa e totogi atu i le ua, malupuipuia atoa le tino tumu i malologa ma le ogaoga.
  6. Ona toe faafoi lea o le faamamafa i le manava. Uma le manava ma le fesoasoani a le manava, sili atu le sili atu ma le fuaina. Lagona le siitaga o le manava i le manava ma lona pito i lalo o le manava. Aveese le lagona i le tino o le tino e ala i le lafoina uma o le malamalamaga i le ogatotonu i le ogatotonu o Hara.
  7. Tusi i luma i lagona uma ma mea taua, lagonaina le filemu atoatoa ma le filemu. Taaloga ma ni mafaufauga: ia latou faʻatalatalanoa i latou lava. Na ona matamata ia latou aveese.
  8. Faatasi ai ma le fesoasoani a se vaʻai i totonu, vaʻai i le ogatotonu o le manava mafanafana laʻei - hara nofoaga. Lagona e pei o manava uma ia te oe e te maua ai le ola aoga o le agaga. Ma e toʻatele e vaʻai lava i ai lava i le tino male tino.
  9. Ma o le tele o manufeai ma manava uma o loʻo i ai le faʻateleina o le faʻamamaina o se agaga malamalama. Lenei ua e mauaina la matou tagata, galue ai, ua lagona ai le matutu ma le matu.
  10. E mafai ona e faʻapipiʻi lemu ou mata, ae aua le leiloa le lagona i lona maʻi. Miscelectic tele taimi loloto ma vaivai, ona toso ese lea o le lagona o maso uma o le tino. Toe foi i lou masani olaga, a ua ou le maua ai le lagona o Hara ma le lagona o le fealofani ma le toafilemu, lea na te faamaufaailogaina ai oe.

Ia faifai pea i lau faʻataʻitaʻiga, ma o le a e vaʻaia lelei le iʻuga!

Faitau atili