Taaloga o Aries ma Fua

Anonim

O le tutusa o Aries and Weightss e manatu e lelei. O faʻailoga nei ua fetaui lelei le tasi ma le isi, ma o latou elemene o se afi ma le ea - tuʻufaʻatasi. O lenei mafutaga i le ituaiga "faafeagai ua tosina mai", lea e iai avanoa uma o le umi, fiafia ma makai.

  • Matamata i se auala talafeagai ma isi Zodiac faailoga ♈
  • Matamata i le talafeagai o le Zodiac faailoga ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓

Alofa le talafeagai

O le tuʻufaʻatasiga o aries ma fua e matua malamalama. O le a i ai se tele o lagona loloto: lelei ma le lelei, aua o tagata e faʻaliliuina ma matua faʻafeagai ai. E ui i lea, o se uluga ulugaliʻi i le Intrology o loʻo manatu e fiafia tele.

Aries ma le Libre Alofa Horoscope

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Vaega o fegalegaleaiga:

  1. O le eseʻesega i le va o tagata o paaga o le mafuaʻaga autu o latou lagona. Latou te le totogia ma le tasi ma le isi, mauaina uma lagona talafeagai. E masani ona latou tuufaasolo vave, faanatinati vave i le pito i fafo ma o latou ulu.
  2. E ese lo latou eseese na faasolo ai lea o le tasi ma le tasi ma le malosi ma le malosi malosi, ma tutusa ma le malosi lava. O le iʻuga o le fesoʻotaʻiga e faʻalagolago i le tele o latou mafai ona fegalegaleai faʻatasi, ae le o le taua ona o le eseʻesega o manatu.
  3. Ua latou filifilia atoatoa faʻafitauli masani faʻatasi, ae mafai ona latou faʻatalanoaina luga o ē talitonu ma mea alofa fale. E le maasiasi ni feteenaiga e le maalofia, ae o latou e mafai ona avea le copee ma paaga uma e faasao vagai.
  4. Afai e aʻoaʻo faitioga ma fesuiaiga o mafatiaga o olaga, ma faʻatasiga, e nonofo faʻatasi e faavavau. A faʻapea ona taulaʻi i le eseesega i manatu ma amio, o le a faʻavavevave vave.
  5. Aries i le fua na tosina mai ai lo latou gafatia, alofa tunoa, Matagofie, Tamaititi ma foliga manaia. Latou te felelei foʻi mai le tomai o le fua o le faʻamolemole, suʻe ma le usitaʻi ma usitaʻi. O lea la, mo le vaalele afi, o sea paaga ua matua mafai ona atoatoa.
  6. Ae o nisi taimi o le vali ma le poto o fua o fua foliga mai ua faʻaigoaina ma le talafeagai. E taua mo i latou le malamalama ma vaai i le mea uma. Naʻo taimi na faʻaaoga e lavea ai pa, ma e masani ona saili e le fua le faitotoʻa e ulufale ai.
  7. Fua maua se tele o faʻafitauli o lagona mai se paaga felelei, o se malosi o le malosi ma musumusuga, o le faʻamalosia o le faʻamalosiʻau ma agai i luma.

I totonu o sea tuʻufaʻatasiga o loʻo i ai lava le tele o le faʻanaunauga, o le tau fuafua e toetoe lava atoatoa. Ma afai e aoao e paaga ona faaaloalo i le tasi ma le fetuunaiga, e mafai ona latou fausia ma le loto maasiasi, umi mafutaga ma fiafia mafutaga.

Mafuaaga o Feeseeseaiga

Ioe, e iai le mama taimi e tatau ona tafao ona taufaifai ona faigata ma le le vaega.

Aries ma scales talafeagai

O le autu autu o feteʻenaʻiga i se paga sea e tatau ona tatou gauai atu i:

  1. A faʻapea o le a taumafai pea mo le sili ona talafeagai aia tatau i mafutaga, o le maualuga - i le faʻatapulaʻaina o le taʻitaʻi. Mapuea e taua le amanaia lea mea ma e le o se taua tele le matafaioi i se paga.
  2. Agamalu ma diplomatic fua o taimi i nisi taimi o le ita o latou vonical ma deciotive paaga. O Aries e taua tele le malamalama o le atamai o lo o taoto ai le mana faapopoleina o le loto ma le mafai ona maua ai ni mea leaga mo i latou lava. Ma o le manatu e le o le atoa i le leai o se maa.
  3. O nei faʻailoga e sili atu le faʻamaoni, agafesootai, o le fiafia uma e avea ma ogatotonu o le gauai. Ma afai o le taʻutaʻua i Sosaiete O loʻo amata mai le tasi o i latou, o le lona lua o le matauʻa. O lea - lotoleaga ma feteenaiga.
  4. Aries e tatau ona aʻoaʻo ia faʻalogo i manatu o le paʻaga, ae aua le puipuia lona tulaga seʻia oʻo i le mea mulimuli. O lo mamafa o loʻo tusia ai lou tino, e le faʻatagaina oe e pele ia te oe ona gagau ma vevela i latou.
  5. E taua tele le iloa o paaga, ia malamalama ma talia le mea moni e ese lo latou eseese, ma aua le taumafai e toe fausia le tasi ma le isi. Na i se itu mamao, e manaʻomia le aʻoaʻoina o lau pele i na uiga na maua mai ai. Ona toetoe lava a le gata i lea le tuufaatasi, ma lelei lava.
  6. O ulugalii faapena e masani ona malepe ona o le musu e saili ai vai. E tele lava taimi e tupu i le va o ulugaliʻi talavou, o loʻo i ai le poto masani ma i aso uma poto. I le tele o matua matutua tausaga, faafitauli e masani ona le tupu.

Vaʻai i le vitio ma le alofa o le hroscope mo nei lua mataʻitusi:

Ulugalii fafine Arists ma tama

O se aiga faigata tele ia o loo avea pea le fafine ma tauivi ma le taʻitaʻiga i se lua, lea e afaina ai le tamaloa. Ioe, e mafai ona fua mai i le magafagafatu masani. Ae o le lamatiaga, o loʻo lamatia ai latou o le a suia ai vaega - o le a avea ma paʻaga o se tamaʻitaʻi malosi ma ona tausaga vaivai.

Tapunia Arite Steava

I le amataga o fegalegaleaiga, alofa ma le matagofie o le a faia ai se fafine pa'ū i le alofa. Ae i le aluga o taimi, e amata ona faʻavaivaia le 'au, e tauʻai, faʻapisili, impel ma gagau ona tuaoi.

Ina ia faasaoina le mafutaga, o se tagata e tatau ona aʻoaʻo ia faʻamalositino, ma o le teine ​​e matua suavai. Ona iai lea o se avanoa o loʻo i ai le umi o le iuni ma le fiafia.

E tatau foʻi i se tamaʻitaʻi ona aʻoaʻo ia talisapaia lona tagata, faʻafetai i ona manumalo ae aua le faʻamauamau i faʻafitauli. O lona matafaioi i totonu o lenei paga o tagata musuia, o le tina, lea e molia ai le malosi tele mo mea fou.

O le tagata e ao ona faʻailoa manino ona tuaoi, e tusa lava pe o atu lea i feteʻeaʻiga. A leai, o le a la nofo i luga o le ua ma tu uma le faʻaaloalo.

Se paga o le tagata-aries ma le fafine scales

E toetoe lava o le saogalemu atoatoa ma tutusa le "alofa i le muai vaai", e sili atu ona taatele i ata tifaga ma tusi nai lo le ola moni.

E taua le vaʻai e vaʻai le tasi i le isi - ma latou le toe mafai ona toe vaʻai mata. I lenei paga, o le isi uiga o paaga ua matua galulue lelei le tasi i le isi. Malosi ma le agaalofa o Aries o loʻo nofoia se manifinifi o le tamaʻitaʻi taʻitaʻi tulaga, ma o le malu ma le diplomatic fafine-fua ma fiafia e ave ai o ia ma le fiafia e ave ai o ia ma le fiafia e ave ai o ia ma le fiafia e ave ai o ia ma le fiafia e ave ai o ia ma le fiafia e ave ai o ia ma le fiafia e ave ai o ia ma le fiafia e ave ai o ia ma le fiafia e ave ai o ia ma le fiafia e ave ai o ia ma le fiafia

Faatasi ai ma lona fiafia, tamaʻitaʻi poto ma atamai, o le faʻatauga e musuia ai vailaʻau i luga o femala poto. I tafatafa o lenei fafine na te mauaina tele. E na o se talavou, o se tagata atonu e te manatu e i ai foi se tagata vaivai i ona tafatafa, ma ua vave ona amata. Ae o tagata matutua e matua manatu loloto loloto, ae e sili foi ona latou talisapaia le lalagaina o ma faʻatoa.

O paaga uma i paga ia maua le mea e tatau ona latou atoatoa ai. O le mea lea, o lenei faʻatasiga ua manatu o se tasi e sili ona faʻafaigofie, e ui lava i le tele o le faʻafeagai.

Isi Mafaufauga

Tapulaa ♈ Ario Ma isi faailoga:

♈one 91% ♌lev 100% ♐lelets 92%
♉telts 81% ♍deva 84% ♑kozerog 82%
♊libers 65% ♎veps 83% Faalauteleina 82%
♋rak 81% ♏scorpion 97% 87%

Faitau atili